Fiks Discord en ukjent nettverksfeil på Android

Discord er en nettplattform der brukere kan foreta taleanrop og tekstmeldinger på internett. Det er en av de raskest voksende sosiale medieplattformene, med millioner av aktive brukere som logger på plattformen hver dag; brukere kan få tilgang til Discord via mobilapp og nettside. Som enhver annen plattform er Discord-appen også utsatt for feil og feil som gang på gang forårsaker ulemper for brukerne. Discord en ukjent nettverksfeil er et vanlig problem som brukere ofte får; denne feilen er vanligvis forårsaket av nettverksproblemer og vises noen ganger med en melding om at det har oppstått en nettverksfeil med Discord. I denne veiledningen vil vi diskutere metoder for å løse dårlige nettverksforespørsel på Discord og andre slike problemer.

Hvordan fikse Discord en ukjent nettverksfeil på Android

Det kan være flere årsaker til at Discord en ukjent nettverksfeil; noen av de mulige årsakene er nevnt nedenfor.

  • Vanligvis er nettverkstilkoblingsproblemer de vanligste årsakene til Discord-nettverksfeilene
  • Systemlag og feil er også ansvarlige for denne feilen
  • For mye Discord-bufferminne kan også forårsake flere feil, inkludert ukjente nettverksfeil
  • Når Discord-servere ikke fungerer, får brukere en ukjent nettverksfeil på Discord-appen
  • Feilaktige DNS- og proxy-serverinnstillinger kan også forårsake Discord-feil
  Automatiser veksling mellom egendefinerte profiler på Android med TF-profil

I den følgende veiledningen vil vi diskutere metodene for å løse Discord en ukjent nettverksfeil.

Merk: Siden smarttelefoner ikke har samme innstillingsalternativ, og de varierer fra produsent til produsent, sørg derfor for de riktige innstillingene før du endrer noen. Følgende metoder er fra Moto G60-smarttelefonen.

Metode 1: Feilsøk nettverkstilkobling

Du trenger en aktiv internettforbindelse for å bruke Discord-appen. Vanligvis oppstår Discord en ukjent nettverksfeil når Discord-appen ikke får en stabil tilkobling for å koble til Discord-serverne. Derfor er det første du bør gjøre for å løse problemer med Discord-tilkoblingen å sikre at du har en stabil og fungerende internettforbindelse. Du kan prøve å starte WiFi-ruteren på nytt eller sjekke med nettverksleverandøren.

Metode 2: Start enheten på nytt

En nettverksfeil som har oppstått med Discord-appen er ofte midlertidig og er forårsaket av problemer som etterslep på enheten din og dårlig nettverksforespørsel på Discord. Problemer med lasting av operativsystemet kan forårsake etterslepende problemer på enheten din. Du kan fikse denne feilen ved å starte smarttelefonen på nytt.

1. Trykk lenge på strømknappen og vent til strømalternativer vises.

2. Velg alternativet Start på nytt.

Metode 3: Sjekk Discord Network Status

Mange ganger kan Discord sosiale medier-opplevelsen med nettet eller apper bli avbrutt av inaktive servere. Når problemer med Discord-appen er forårsaket av inaktive Discord-servere, kan du ikke gjøre noe annet enn å vente til serverproblemene er fikset. Du kan imidlertid alltid sjekke statusen til Discord-servere.

  Terrain Home er en appstarter med smart universelt søk [Android]

1. Besøk DiscordStatus side.

2. Her kan du se statusen til forskjellige Discord-servere.

Metode 4: Oppdater Discord-appen

Discord fortsetter å tilby nye oppdateringer til Discord-appen og nettplattformene. Oppdateringene er viktige for å forbedre brukeropplevelsen og fjerne feil fra tidligere versjoner og unngå feil som Discord en ukjent nettverksfeil. Hvis du ikke har oppdatert Discord-appen din på lenge, bør du vurdere å oppdatere appen for å løse problemer med Discord-appen.

1. Åpne Google Play Butikk på mobilen.

2. Skriv inn Discord i søkefeltet.

3. Velg Discord fra søkeresultatene og trykk på Oppdater-knappen.

4. Når oppdateringen er fullført, skal appen din være god å bruke.

Metode 5: Tøm Discord App Cache-data

Bufferfiler kan være ansvarlige for ulike feil i mobilapper som Discord en ukjent nettverksfeil. Du kan enkelt unngå denne feilen ved å tømme bufferminnet for Discord-appen. Å tømme hurtigbufferen vil fikse de fleste tilkoblingsproblemene med Discord, inkludert et nettverksfeil har oppstått problem og dårlig nettverksforespørsel på Discord-problemer.

1. Åpne Innstillinger fra telefonmenyen.

2. I innstillingene, naviger og velg Apper og varsler.

3. Trykk på Se alle 143 appene.

4. Velg deretter Discord-appen.

5. Finn og velg Lagring og hurtigbuffer.

6. Trykk her på Tøm cache.

Metode 6: Slå av VPN

Hvis du bruker en VPN-tjeneste, kan dette forstyrre Discord-netttjenester. For å løse disse problemene kan det være lurt å deaktivere VPN-tjenesten på systemet ditt. Ettersom VPN-tjenester endrer IP-adressen din, kan dette føre til feil som at det har oppstått en nettverksfeil eller en dårlig nettverksforespørsel på Discord-feil.

  Hvordan få Google Pixel til å spille nå på hvilken som helst Android-enhet

1. Åpne Innstillinger fra mobilmenyen.

2. Velg Nettverk og Internett.

3. Velg nå Avanserte alternativer.

4. Finn og velg VPN.

5. Trykk nå på VPN-tjenesten din.

6. Velg Koble fra for å deaktivere den.

Metode 7: Installer Discord-appen på nytt

Hvis ingen av de ovennevnte metodene fungerer og du fortsatt ikke har løst Discord-problemene, bør du vurdere å installere Discord-appen på nytt.

1. Trykk lenge på Discord-mobilappikonet.

2. Dra Discord-ikonet til Avinstaller-knappen.

3. Bekreft avinstalleringen ved å velge OK.

4. Åpne Google Play Butikk etter at prosessen er fullført.

5. Skriv Discord i søkefeltet.

6. Velg Installer for å laste ned appen, og vent til nedlastingen er fullført.

Metode 8: Prøv Discords webversjon

På grunn av flere telefon- og appfeil, hvis du ikke får tilgang til Discord-appen. Du kan prøve å bruke Discord nettplattform for å logge på kontoen din. Mesteparten av tiden kan du bruke Discord web til problemene som Discord en ukjent nettverksfeil med appen er løst.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvorfor fungerer ikke Discord?

Ans. Det kan være flere årsaker til at Discord ikke fungerer, inkludert utilgjengelige servere, Internett-tilkoblingsfeil og appfeil.

Q2. Hva kan jeg gjøre hvis Discord-servere ikke fungerer?

Ans. Hvis Discord-serverne er nede, vil du ikke kunne bruke Discord-tjenester midlertidig, du må vente til serverproblemene er fikset.

Q3. Hvordan fikser jeg problemer med Discord-appen?

Ans. Du kan prøve forskjellige metoder for å fikse problemer med Discord-appen, som å tømme bufferdataene og slå av VPN-tjenester.

***

Vi håper denne veiledningen var nyttig for deg og at du klarte å fikse problemer med Discord en ukjent nettverksfeil. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Hvis du har noen forslag eller spørsmål, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet.