Rett opp en feil som oppstod under oppstart av Roblox

På grunn av minimumskravene til systemet og en rekke alternativer, har Roblox blitt den mest populære appen for spillopplevelsen. Roblox er en plattform som gir en flott online spillopplevelse. På denne plattformen kan spillere nyte millioner av eventyr, minispill og verdener skapt og forhåndsdesignet av andre mennesker. I tillegg til dette er det en enorm flerspillerplattform for online spill som lar deg lage dine egne spill i Roblox-studioet. Nå oppstår det grunnleggende spørsmålet, hva er Roblox Studio? For å si det med enkle ord, er det spillplattformen som brukerne kan lage og endre spillene på. Det er imidlertid en melding som forstyrrer brukeropplevelsen, som er, Det oppstod en feil under oppstart av Roblox. Årsakene til denne feilen og metodene for å fikse feilmeldingen er forklart i denne artikkelen. Du kan følge trinnene i metodene gitt her for å fikse problemet med Roblox som ikke laster.

Hvordan fikse en feil som oppstod under oppstart av Roblox

Roblox Studio er byggeverktøyet til Roblox-plattformen. Det er vant til skape steder i spillet prøver du å utvikle og endre den visuelle grafikken til spillet.

  • Utviklerne har tilgang til et bedre sett med verktøy som er omfattende og intrikate.
  • Verktøyene kan brukes til ulike operasjoner fra å manipulere objektene eller terrenget til å lage komplekse skript for å oppleve funksjonene til spillet.
  • Studioet lar også styre og skape uttrykk for karakterene i spillet.
  • En av de beste egenskapene til studioet er at du kan bruke den i nett- og appversjoner.
  • Du kan også teste spillopplevelsen til spillet utviklet i et isolert miljø før du laster det opp til den offisielle nettsiden.
  • Du kan klikke på lenken som er gitt her for å installere Roblox Studio på din PC.

Systemkrav

Kravene til Roblox Studio er oppført i denne delen. Du kan unngå Det oppstod en feil under oppstart av Roblox hvis Roblox Studio er riktig installert.

  • Operativsystem– Operativsystemet til PC-en må være minimum Windows 7 og høyere med Internet Explorer for å være i versjon 11 eller høyere. Hvis du bruker Windows 8 eller 8.1, kan du åpne appen i skrivebordsmodus eller metromodus. Hvis du bruker macOS, må operativsystemet være 10.11 El Captain og nyere.

  • Grafikkort – Grafikkortet som er installert på PC-en din, må være eldre enn 5 år for å støtte spillappen og Studioet.

  • GPU-prosessor – Klokkehastigheten til GPUen må være minimum 1,6 GHz eller bedre.

  • Systemminne – PC-en må ha minst 1 GB systemminne for å støtte appen og studioet.

  • Internett-tilgangshastighet – Hastigheten på Internett-tilkoblingen må være minimum 4 til 8 Mbps for å sikre at spillet kan spilles uten forsinkelser.

Det er bedre å bruke en mus mens du bruker appen på din Windows-laptop.

Installasjonsprosess

Etter å ha kjent svaret på spørsmålet om hva er Roblox Studio, er det nødvendig å vite metoden for å installere det. Prosessen for å installere Roblox Studio på din Windows-PC er forklart i denne delen. Hvis trinnene gitt i denne delen er implementert perfekt, kan du unngå Det oppstod en feil under oppstart av Roblox.

1. Trykk på Windows-tasten, søk etter Google Chrome-appen og trykk på Enter-tasten.

2. Åpne den offisielle nettsiden til Roblox studio nettsted og logg på kontoen din ved å bruke påloggingsinformasjonen.

3. Klikk på Start Creating-knappen.

4. Klikk på Last ned Studio-knappen og kjør den nedlastede filen.

5. Klikk på Neste-knappen på installasjonsveiviseren og Fullfør-knappen i det siste vinduet.

Hva er årsaken til at Roblox ikke laster?

De mulige årsakene til feilen på Roblox-plattformen er beskrevet nedenfor i denne delen.

  • Dårlig Internett-tilkobling – Feilen i Internett-tilkoblingen kan forårsake feilen. Feilen på ISP eller Internett-leverandør og nettverkskonfigurasjonsproblemer kan være hovedårsaken til denne feilen.

  • Fullmakter og VPN-tjenester – Proxy- og VPN-tjenestene på PC-en din kan forstyrre funksjonen til Roblox-plattformen.

  • Administrative rettigheter – Roblox-appen får kanskje ikke administrative rettigheter, og appen fungerer kanskje ikke normalt på PC-en din.

  • Endrede ruterinnstillinger- Hvis du har endret innstillingene til Wi-Fi-ruteren din, kan det hende du ved en feiltakelse har blokkert Roblox-plattformen, og det oppstod en feil under oppstart av Roblox.

  • Proxyinnstillinger- Hvis LAN-innstillingene for nettverkstilkoblingen er valgt eller feilkonfigurert, kan du møte denne feilen.

  • Korrupt Internet Protocol Suite- TCP-IP eller Internet Protocol Suite for nettverkstilkoblingen kan være korrupt eller feilkonfigurert.

  • Tredjepartsapplikasjoner- Interferensen fra tredjepartsapplikasjoner som sikkerhetsprogramvare kan forstyrre den normale funksjonen til Roblox-appen.

  • Roblox Server er under vedlikehold – Noen ganger kan serveren til Roblox-plattformen være under vedlikehold, og du kan møte denne feilen.

Hvis Roblox-nettstedet ikke strømmer på standard nettleser, kan du bytte til å bruke en annen nettleser. Det anbefales å bruke Microsoft Edge-nettleseren som et alternativ til Google Chrome. Men når du bruker Roblox-plattformen på en nettleser, kan du møte denne feilen på grunn av mindre feil i nettleseren. I dette tilfellet kan du prøve å bruke appversjonen av Roblox-plattformen for å unngå slike feil.

Metode 1: Grunnleggende feilsøkingsmetoder

Du kan prøve de grunnleggende feilsøkingsmetodene for å fikse feilen når du starter Roblox på PC-en.

1A. Utfør Clean Boot

For å fikse feilen på din Windows-PC, kan du utføre en ren oppstart for å fjerne problemene. Følg trinnene i koblingen her for å utføre en ren oppstart på PC-en for å fikse feilen på Roblox-plattformen.

1B. Slå av/på Windows PC

Den neste metoden for å fikse problemet med Roblox som ikke laster, er å fjerne feilene på PC-en for å slå på Windows-PC-en.

1. Trykk på Windows-tasten, klikk på strømikonet og klikk på Avslutt-alternativet.

2. Trekk ut strømkabelen fra stikkontakten og koble den til igjen etter 60 sekunder.

3. Trykk på strømknappen og logg på brukerkontoen din.

1C. Feilsøk nettverkstilkobling

Den neste metoden for å fikse En feil oppstod under oppstart av Roblox er å fikse nettverkstilkoblingsproblemer på PC-en. Det detaljerte svaret på spørsmålet om hva er Roblox Studio har spesifisert et krav om jevn internettilgang. Feilen i Internett-tilkoblingen kan fikses ved å tilbakestille Wi-Fi-ruteren. Les guiden vår for å feilsøke problemer med nettverkstilkobling på Windows 10.

1D. Sjekk Roblox Server Status

Du kan sjekke statusen til Roblox-serveren og sjekke om den er funksjonell eller under vedlikehold for å finne årsaken til Det oppstod en feil under oppstart av Roblox. Undersøk Roblox-serverstatus på lenken som er gitt her på din standard nettleser. Hvis serveren er under vedlikehold, må du vente til Roblox-serveren er funksjonell.

1E. Logg inn på Roblox-appen på nytt

Du kan prøve å logge ut av Roblox-kontoen din og logge på kontoen på nytt for å fikse feilen.

1. Åpne nettleseren Google Chrome fra søkefeltet.

2. Åpne Roblox kontopåloggingssiden, klikk på Kontoinnstillinger-ikonet og klikk på Logg ut-alternativet.

3. Skriv inn brukerkontolegitimasjonen og klikk på Logg på-knappen for å logge på kontoen din på nytt.

1F. Tøm nettleserbufferen

De bufrede dataene i Google Chrome-nettleseren kan hindre bruken av Roblox på appen. Du kan følge instruksjonene på koblingen for å tømme hurtigbufferen i nettleseren for å fikse problemet.

1G. Deaktiver nettleserutvidelser

Hvis du har mange nettutvidelser som annonseblokkere i nettleseren, kan du få en feil under oppstart av Roblox. Du kan prøve å deaktivere dem i nettleseren for å fikse feilen.

1. Trykk på Windows-tasten, søk etter Google Chrome-appen og trykk på Enter-tasten.

2. Klikk på de tre vertikale prikkene øverst til høyre. Klikk på alternativet Flere verktøy og klikk på alternativet Utvidelser i menyen ved siden av.

3. Slå av nettutvidelsene for å deaktivere dem.

1H. Oppdater grafikkdriveren

Siden Roblox er svært avhengig av media, trenger den en oppdatert grafikkdriver. Det detaljerte svaret på spørsmålet om hva er Roblox Studio krever også en oppdatert grafikkortdriver. Du kan følge trinnene gitt i lenken for å oppdatere grafikkdriveren på PC-en for å fikse feilen.

1I. Lukk bakgrunnsapper

Hvis du har åpnet mange apper på PC-en din, kan du prøve å lukke alle appene som kjører i bakgrunnen for å fikse Roblox-feilen som ikke laster. Følg trinnene på lenken som er gitt her for å lukke bakgrunnsappene på PC-en.

1J. Slå av antivirusprogramvare

Tredjeparts antivirusprogramvare på PC-en tillater kanskje ikke Roblox-nettstedet og -appen på PC-en. Du kan implementere trinnene i koblingen her for å slå av antivirusprogramvaren for å fikse feilen.

1K. Legg til Roblox til unntak i Windows-brannmuren

Hvis Roblox-nettstedet ikke er gitt et unntak i Windows-brannmurappen din, kan det oppstå en feil under oppstart av Roblox. Du kan følge veiledningen vår for hvordan du blokkerer eller fjerner blokkering av programmer i Windows Defender-brannmur og legger til Roblox-nettstedet som et unntak fra Windows-brannmur-appen.

1L. Endre VPN- og proxyserverinnstillinger

Hvis feilen ved å starte Roblox-nettstedet eller -appen skyldes georestriksjonene som er pålagt regionen eller på grunn av ISP-feilen, kan du prøve å bruke en VPN-tjeneste på PC-en din. Du kan bruke lenken som er oppgitt her for å legge til en VPN-tjeneste på PC-en din for å fikse Roblox-problemet med ikke-lasting med geo-restriksjoner og ISP-feil.

Hvis VPN-tjenesten og proxyen er aktivert på PC-en din, kan det hende du ikke kan fikse feilen. Du kan prøve å deaktivere VPN og proxy ved å bruke trinnene gitt i lenken for å fikse feilen.

1M. Tøm DNS-bufferen

For å fikse en feil som oppstod under oppstart av Roblox på Roblox-nettstedet, kan du tømme DNS- eller Domain Name System-bufferen til Wi-Fi-nettverket. Med referanse til svaret på spørsmålet om hva er Roblox Studio, er det nødvendig å ha en uavbrutt Internett-tilkobling. Du kan implementere trinnene i lenken som er gitt her for å tømme DNS-cachen til nettverkstilkoblingen på PC-en.

1N. Endre DNS-serveradresse

Et annet alternativ for å fikse problemet med DNS eller Domain Name System er å endre DNS-serveradressen. Du kan følge trinnene i koblingen her for å endre DNS-serveradressen på PC-en.

Metode 2: Åpne Roblox-appen i kompatibilitetsmodus

Hvis Roblox-appen er inkompatibel, kan det hende at den ikke fungerer på PC-en din, og du kan oppleve en feil under oppstart av Roblox. Du kan prøve å åpne Roblox-appen i kompatibilitetsmodus og velge Windows 8-versjonen fortrinnsvis for å fikse problemet med Roblox som ikke laster. Også, hvis du bruker Windows 8-versjonen, sørg for å bruke spillmodusen som beskrevet som svaret på spørsmålet om hva er Roblox Studio i denne artikkelen.

1. Åpne nedlastingsmappen ved å bruke stedsbanen nevnt ovenfor.

2. Åpne Egenskaper-vinduet til RobloxPlayerLauncher.exe på stedet.

3. Gå til kategorien Kompatibilitet, velg alternativet Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus i delen Kompatibilitetsmodus, og klikk på Bruk og OK-knappene.

Metode 3: Kjør Roblox-appen som administrator

Hvis Roblox-appen ikke får administrative rettigheter, kan du oppleve denne feilen. Du kan følge trinnene i metoden for å kjøre Roblox-appen som administrator for å fikse feilen.

1. Trykk på Windows+ E-tastene for å åpne Windows Utforsker og gå til nedlastingsmappen ved å følge plasseringsbanen.

Denne PCen > Lokal disk (C:) > Brukere > Brukernavn > Nedlastinger

2. Høyreklikk på RobloxPlayerLauncher.exe-filen og klikk på alternativet Egenskaper.

3. Gå til kategorien Kompatibilitet, velg alternativet Kjør dette programmet som administrator i Innstillinger-delen, og klikk på Bruk og OK.

Metode 4: Deaktiver fullskjermoptimalisering

Hvis fullskjermoptimalisering av Roblox-appen er aktivert, kan du få en feil når du starter appen. Du kan velge bort alternativet i egenskapsvinduet for å fikse Roblox-feilen som ikke laster.

1. Start Windows Utforsker og åpne nedlastingsmappen.

2. Velg alternativet Egenskaper fra rullegardinmenyen til RobloxPlayerLauncher.exe-filen.

3. Gå til kategorien Kompatibilitet, velg alternativet Deaktiver fullskjermoptimalisering i Innstillinger-delen, og klikk på Bruk og OK.

Metode 5: Senk grafikk i spillet

Hvis grafikken for støttemedier på Roblox-plattformen er satt til det høyeste området, kan du oppleve denne Roblox-feilen som ikke laster. Du kan senke grafikken i spillet for å fikse Det oppstod en feil under oppstart av Roblox på plattformen.

1. Åpne Roblox-appen.

2. Spill et spill på plattformen og trykk på Esc-tasten.

Merk: Alternativt kan du klikke på Roblox-logoen øverst til venstre på nettstedet.

3. Klikk på Innstillinger-ikonet øverst til høyre og klikk på Innstillinger-alternativet.

4. Sett grafikkmodus til alternativet Manuell.

5. Senk grafikkkvaliteten ved å klikke på venstre piltast.

Metode 6: Endre proxy-serverinnstillinger

Hvis proxy-serverinnstillingene er feil angitt på PC-en din for den bestemte Wi-Fi-nettverkstilkoblingen, kan du velge bort alternativet for å fikse Det oppstod en feil under oppstart av Roblox. Dette vil endre proxy-serverinnstillingene, og du kan enkelt spille hvilket som helst spill på Roblox-plattformen.

Trinn I: Start opp i sikkermodus

Det første trinnet i denne metoden er å starte PC-en i sikker modus. Dette vil hjelpe med å endre proxy-serverinnstillingene på PC-en din. Følg trinnene i artikkelen ved å bruke lenken som er gitt her for å starte opp i sikkermodus på PC-en.

Trinn II: Åpne Internett-alternativer

Det neste trinnet er å åpne Internett-alternativene og endre LAN-innstillingene til nettverkstilkoblingen for å fikse Roblox-problemet som ikke laster. Du kan velge bort proxy-serverinnstillingene ved å bruke Internett-alternativer.

1. Bruk søkefeltet i Windows til å søke etter Internett-alternativer og klikk på Åpne.

2. Gå til kategorien Tilkoblinger og klikk på LAN-innstillinger-knappen i delen for innstillinger for lokalt nettverk (LAN).

3. Fjern merket for Bruk en proxy-server for ditt LAN (disse innstillingene vil ikke gjelde for oppringt eller VPN-tilkoblinger) i Proxy-server-delen og klikk på OK-knappen.

Trinn III: Gå ut av sikker oppstart

Det siste trinnet for å fikse Det oppstod en feil under oppstart av Roblox er å avslutte sikker oppstart og prøve å bruke Roblox-appen på PC-en.

1. Åpne System Configuration-appen fra søkefeltet i Windows.

2. Flytt til fanen Boot, fjern merket for Sikker oppstart i delen Oppstartsalternativer, og klikk på OK-knappen.

3. Til slutt, start PC-en på nytt for å implementere endringene på din PC.

Metode 7: Tilbakestill TCP-IP med Netsh

Internet Protocol Suite eller TCP-IP på din Windows-PC kan være feil konfigurert. Du kan tilbakestille innstillingen ved å bruke Netsh-kommandoen på kommandoprompt-appen for å fikse Roblox-feilen som ikke laster. Dette vil også oppfylle kravet til Internett-tilgangen som kreves som nevnt som svar på spørsmålet om hva er Roblox Studio.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv kommandoprompt-app og klikk på Kjør som administrator.

2. Skriv inn følgende kommando og trykk Enter-tasten for å tilbakestille Internet Protocol-pakken på PC-en.

netsh int ip reset c:esetlo.txt

Merk: Hvis kommandoen ovenfor ikke fungerer, kan du prøve å bruke følgende kommando for å tilbakestille Internet Protocol Suite. netsh i tips reset c:resetlog.txt

3. Bruk START-menyen til å starte PC-en på nytt for at endringene skal skje.

Metode 8: Oppdater Roblox-appen

Hvis Roblox-appen ikke er oppdatert på PC-en din, kan du oppdatere appen ved å bruke Microsoft Store for å fikse Det oppstod en feil under oppstart av Roblox.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Microsoft Store, og klikk deretter på Åpne.

2. Klikk på Bibliotek.

3. Klikk på Få oppdateringer øverst til høyre.

Metode 9: Installer Roblox-appen på nytt

Hvis Roblox ikke-lastingsfeilen fortsatt ikke er løst, kan du prøve å installere appen på nytt på Windows-PCen.

Trinn I: Slett Roblox AppData-mappen

Som et første trinn må du slette filene i AppData-mappen i Windows Utforsker.

1. Åpne søkefeltet i Windows, skriv inn %appdata% og klikk på Åpne.

2. Høyreklikk på Roblox-mappen og klikk på Slett-alternativet.

3. Trykk på Windows-tasten, skriv %localappdata% i feltet, og klikk på Åpne.

4. Slett Roblox-mappen ved å følge trinnet forklart ovenfor og start PC-en på nytt.

Trinn II: Avinstaller Roblox-appen

Det neste trinnet for å fikse Det oppstod en feil under oppstart av Roblox er å avinstallere den eksisterende versjonen av Roblox-appen på PC-en din ved å bruke kontrollpanel-appen.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Kontrollpanel-appen og klikk på Åpne.

2. Velg alternativet Kategori i rullegardinmenyen Vis etter øverst til høyre. Klikk på Avinstaller et program i delen Programmer.

3. Velg Roblox-appen og klikk på Avinstaller-knappen i topplinjen.

4. Klikk på Neste-knappen på vinduene i avinstalleringsveiviseren og klikk på Fullfør-knappen for å avinstallere Roblox-appen.

Trinn III: Installer Roblox-appen på nytt

Det siste trinnet for å fikse Roblox-feilen som ikke laster, er å installere den nyeste versjonen av Roblox-appen på din Windows-PC ved å bruke standard nettleser. Dette vil også hjelpe med å installere Roblox Studio-appen. Du kan referere til installasjonsprosedyren i hva som er Roblox Studio-delen for å se gjennom metoden.

1. Fra søkefeltet i Windows, søk etter Google Chrome-appen og klikk på Åpne-alternativet i høyre rute.

2. Åpne den offisielle nettsiden til Roblox og klikk på et hvilket som helst spill.

3. Klikk på Play-knappen for å starte spillet.

4. Klikk på Last ned og installer Roblox-knappen for å laste ned Roblox-appen.

5. Dobbeltklikk på installasjonsfilen RobloxPlayerLauncher.exe for å kjøre den nedlastede filen.

6. Du kan se nedlastingsprosessen i vinduet Installerer Roblox….

7. Etter at appen er installert, vil du se meldingen ROBLOX ER SUKSESSFULLT INSTALLERT!

***

Årsakene til en feil oppstod under oppstart av Roblox og metodene for å fikse Roblox-feilen som ikke laster, er forklart i denne artikkelen. Legg igjen dine forslag og spørsmål i kommentarfeltet nedenfor.

  SSD vises ikke? Hva du skal gjøre når en ny SSD ikke oppdages