13 beste OKR-programvare for 2022

OKR-programvare hjelper organisasjoner og enkeltpersoner med å skape og forstå forretningsmål, innrette seg etter dem, utføre oppgaver og måle ytelse for å forbedre og oppnå målene med hell.

Måling av ytelse er viktig for hvert selskap og team for å analysere hvordan du jobber, dine styrker og svakheter og hvordan du kan forbedre deg.

Dette er grunnen til at metoder som OKR-er og KPI-er er i bruk.

Og prosessen med å måle ytelse, justere teamet ditt og bevege seg mot suksess har nå blitt enkelt med programvareløsninger som OKR-programvare.

I denne artikkelen vil vi lære det i detalj og finne ut den beste OKR-programvaren på markedet.

Hva er OKR-er?

Mål og nøkkelresultater (OKR) er ambisiøse og konkurransedyktige mål som en organisasjon ønsker å oppnå for vekst og suksess.

De er et målsettende rammeverk, ikke bare for en organisasjon, men for enkeltpersoner og team som du kan bruke til å spesifisere dine langsiktige og kortsiktige mål og måle resultater.

Som navnet antyder, har den to deler:

  • Et objektivt, tydelig mål med planer og oppgaver for å inspirere folk til å nå det
  • Nøkkelresultater, målbare mål for å spore suksessen

Eksempel: En organisasjon kan målrette et mål om å øke inntektene med 10 %. Her kan nøkkelresultatene være å skaffe 20 nye kunder, øke 50 nye potensielle potensielle kunder og øke kundebevarelsen med 70 %.

Så en programvareløsning med OKR-funksjoner kalles OKR-programvare. Den kommer med mange funksjoner som hjelper deg med å definere målene dine og oppnå suksess. Det inkluderer:

  • Dashboards for å administrere og spore mål
  • Varsler og varsler for å holde deg oppdatert med forbedringer
  • Forhåndsbygde maler
  • Automatisering for å spare krefter og tid
  • Sikkerhetsverktøy
  • Integrasjoner med verktøy for å jobbe uanstrengt i én enkelt programvare

Og mer.

Fordeler med å bruke OKR-programvare

  • Måljustering: Å bruke en OKR-programvareløsning hjelper dine ansatte og ledere å forstå målene dine bedre og tilpasse seg målene.
  • Øke organisasjonens ytelse: Med funksjoner som sporing av fremgang, ukentlige innsjekkinger og ytelsesvurderinger, kan du måle ytelsen til teammedlemmene dine. Det lar deg belønne utøvere mens du trener de som underpresterer.
  • Bedre resultater: Å forbedre ytelsen til hvert teammedlem og team gjør det mulig for den overordnede organisasjonen å forbedre seg og bevege seg mot målet for å oppnå bedre resultater.
  • Forbedret organisasjonskultur: OKR-programvare lar folk samarbeide effektivt og hjelpe hverandre. Det gir dem et felles mål og gir åpenhet slik at de kan bidra mer til organisasjonens suksess. Som et resultat forbedres organisasjonens kultur.

Forskjellen mellom OKR vs KPIer

OKR-er og KPI-er er forskjellige i mange aspekter:

  • Målsetting: OKR-er har mer konkurransedyktige og ambisiøse mål som lagene kanskje ikke oppnår på grunn av høye standarder. På den annen side har KPIer realistiske og oppnåelige beregninger.
  • Utfall: Du må spesifisere de ønskede resultatene i OKR-er, men i KPI trenger du ikke nødvendigvis å gjøre det.
  • Åpenhet: OKR-er er mer gjennomsiktige og deles med hvert medlem for justering. Motsatt er KPIer mer begrenset og delt med spesifikke avdelinger.
  • Resultatvurderinger: OKR-er er ikke inkludert i resultatvurderinger, men KPI-er er det.
  • Tid: OKR-er kan endre seg over tid, men det er mindre sannsynlig at KPI-er gjør det.

La oss nå snakke om noen av de beste OKR-programvarene for organisasjonen din.

Peoplebox

Nå målene dine og bygg høyytende team raskere med Peoplebox, en OKR- og resultatstyringsplattform. Det hjelper deg å strømlinjeforme teamytelse, engasjement og justering for å oppnå gode forretningsresultater.

Peoplebox er klarert av over 500 voksende oppstartsbedrifter, da det tilbyr imponerende funksjoner og fordeler til alle lag. Med dette verktøyet kan du bedre fokusere på de riktige målene og strategiske prioriteringene, gjennomføre effektive gjennomgangsmøter ved å bruke autoutfylte dashboards og spore OKR-er uten problemer ved hjelp av native integrasjoner.

Du kan gi lederne dine mulighet til å utføre periodiske produktivitets- og ytelsesinnsjekker enkelt med mindre administrasjonsarbeid. Verktøyet hjelper deg også med å lukke medarbeidernes engasjement, utføre smarte handlinger, samle inn anonyme tilbakemeldinger og tilby et tryggere sted for dem.

Videre vil du få funksjoner som oppgavehåndtering, smarte varsler via e-post eller Slack, foreslåtte samtalepunkter, ukentlige innsjekkinger osv. Forhandler ditt beste talent for å bygge et sterkere team ved å gjennomføre puls- og engasjementsundersøkelser, sanntidsinnsikt, anonym meldinger, livssyklusundersøkelser for ansatte og Coffee Connect.

  Strøm Kodi på Googles dongle

Peoplebox tilbyr 50+ integrasjoner med databasene dine, HRMS, en kommunikasjonsplattform og SaaS-applikasjoner. Det inkluderer Jira, Zoho People, Tableau, BambooHR, Outlook, Slack, Teams, Google Analytics, Salesforce, HubSpot, Notion, Asana og mer. Prøv dette verktøyet GRATIS.

Profit.co

Profit.co er en effektiv OKR-programvare som hjelper deg med å utføre forretningsstrategien din slik at du kan fokusere på målene dine, spore fremgang og oppnå bedre resultater. Denne altomfattende OKR-plattformen lar deg utføre resultatstyring, oppgavestyring, OKR-administrasjon og medarbeiderengasjement.

Enten du er en nystartet bedrift, en liten bedrift eller en bedrift, er Profit.cos OKR-programvare nyttig for deg. Den tilbyr et brukervennlig og effektivt rammeverk for målsetting som kommer med fordeler som smidig justering, guidede ukentlige innsjekkinger og raskere utførelse og tilpasning.

Denne enkeltplattformen lar deg administrere alt, fra strategi og OKR-er til prosesser, mennesker og ytelse. Profit.com hjelper deg med å prioritere mål, engasjere ansatte, utføre strategier og spare tid selv med begrensede ressurser for å fremme en kultur med høy ytelse og effektivt lederskap.

Du kan få teamene til å forstå og tilpasse seg målene dine ved å bruke kontrollpaneler for justering og oppmuntre dem til å bidra effektivt. Bruk deres målbare nøkkelresultater av forskjellige typer for utfall som du faktisk kan måle. Og bruk deres sporbare nøkkelresultater for resultater du faktisk ikke kan måle. Profit.co tilbyr 400+ innebygde og tilpassede KPIer for å hjelpe deg med å sette nøkkelresultater.

Du kan også bruke deres OKR-maler og trinnvise veiledninger for å lage OKR-er på under 5 minutter. Den tilbyr også ukentlige anmeldelser og innsjekkinger for å hjelpe deg med å spore fremgang og identifisere problemer i sanntid ved å bruke dashboards og varmekart. I tillegg vil du få funksjoner som et radardiagram, vektnøkkelresultater, KPI-bibliotek, API-tilgang, nedlastbare PowerPoint-presentasjoner, automatiserte påminnelser og mer.

Ally.io

Gjør dine organisasjonsmål til resultater med Ally.io som hjelper deg med å prioritere dine mål og sette dem i sentrum av alle prosessene. Det lar deg nå målene dine på kortere tid i stedet for bare å håndtere målene.

Denne OKR-programvaren lar dine team, ledere og ansatte ha større innsyn i hele arbeidsprosessen din og koble oppgaver til dine viktigste mål. Så når teamet ditt kan se hvordan hver enkelt av dem faktisk kan påvirke, vil de være mer fokusert på å bidra mer.

Ally.io kan integreres med forskjellige verktøy og systemer for din daglige bruk, noe som gjør det enkelt å utføre alt fra ett sted og koble dem til prosessene dine uten å bekymre deg for migreringskostnader. Du kan koble den til Slack, Jira, Teams, Tableau, Asana, etc. for å samarbeide effektivt.

Du kan til og med ta hjelp av Allys coaching og rådgivning fra deres strategieksperter for å lansere, ta i bruk og utføre prosessene dine for å oppnå ønskede resultater raskere. Kom i gang GRATIS eller bestill en demo for å vite mer.

Ukegjort

UkegjortOKR-programvaren er laget nøye for å fremme en resultatdrevet organisasjonskultur. Det hjelper deg med å sette OKR-mål, legge til planer og spore fremgangen deres, og gir et klart veikart for suksess.

Bruk av verktøyet vil gjøre det mulig for lederne dine å lage mål og spesifisere nøkkelresultater for å bestemme hvordan de skal nå dem i et spesifikt kvartal. Du kan også sette planene dine for en uke og oppnå resultater raskere. La teamene og lederne dine jobbe med Weekdones OKR-trenere for å lære de beste OKR-praksisene og gjøre dem til en vane.

Sett strukturerte mål for å samkjøre alle aktivitetene i hele organisasjonen. Du kan også koble til din OKR for å spore fremdriften. I tillegg kan du lage dashbord for å se alles aktivitet mot å nå målet og utvikle ukeplaner med innsjekkinger for å flytte OKR-er fremover.

Weekdone fremmer medarbeidernes engasjement via Newsfeed og øker moralen deres og berømmer dem for å oppnå mer suksess i å nå sine mål. Du vil få automatiserte og tilpassbare rapporter for å administrere forbedringer, og enkel navigering for å få tilgang til alt raskt og oppdatere elementer. I tillegg integreres den sømløst med mange nyttige verktøy og programvare.

  Slik ser du telefonlogg på Google

Få den GRATIS versjonen eller en betalt plan til $280/måned, fakturert årlig.

Arbeidstavle

Bygg OKR-er som inspirerer, motiverer og tydeliggjør de ansatte til å gjøre det beste av sine evner ved å bruke Arbeidstavle. Det gir et solid rammeverk med nyttige eksempler og holder teamene dine på linje, koblet sammen og beveger seg raskt mot resultater.

Dette verktøyet hjelper deg med å lage planer kvartalsvis, halvårlig, osv., for å artikulere ting du ønsker å oppnå, flytte fokus på målbare resultater og lære interaktivt over tid. Med kvartalsvise resultater kan du forstå områder hvor du skaper verdi og skaper virkninger raskere.

Workboard gjør OKR, fremgang og justering gjennomsiktig for alle og øker moralen deres til å samarbeide mer og ta gode beslutninger.

Gitter

Akselerer veksten med Gitter som lar deg koble dine individuelle prestasjoner til bedriftens suksess ved hjelp av OKR og mål. Den kobler målene og OKR-ene inn i hver enkelt ansatts daglige rutiner for å veilede arbeidet og være i toppen.

Sett klare mål for å drive samarbeid og resultater ved å sikre innretting og lage effektive strategier. Gitter tilbyr en friksjonsfri og rask overflate for målsetting, sporing og gjennomgang. Den tilbyr 4250+ som Asana, Monzo, Vention, Slack, Reddit, etc., for å gjøre mål handlingsdyktige.

Gitter lar ledere og ledere spore status for mål og fremgang for å oppdage områder å fokusere på og effektivisere hver prosess. Prisen starter fra $8/måned per person.

15 fem

Forvandle ytelse og ansattes engasjement med 15 femsin OKR-programvare. Den lar deg gjøre om ansattes engasjementsinnsikt til handlingsdyktige resultater ved å bruke dets brukervennlige analyseverktøy og evidensbasert vurdering.

Dette verktøyet lar deg finne ut ting som fungerer i din bedrift og de som ikke gjør det. På denne måten kan du iverksette passende tiltak ved å gi dine ansatte og ledere verktøy for å øke resultatene. Inspirer til vekst og mål ytelse ved å bruke deres moderne og mangefasetterte tilnærming til periodiske ytelsesvurderinger.

Denne intuitive løsningen hjelper lederne dine med å spore, måle, heve og støtte teammedlemmenes ytelse. 15five gjør målsetting og OKR-er enklere ved å la deg klargjøre og spore mål for hver ansatt i hele organisasjonen. Den tilbyr planleggingsverktøy og praktisk innsikt for å inspirere alle til å oppnå mer.

Feir gevinster og gi riktig tilbakemelding, utfør ukentlige innsjekkinger, gjennomfør 1-til-1-samtaler og mer for å kjøre jevne prosesser. Den kommer med funksjoner som engasjementsundersøkelser, filtrerbare varmekart og analyser, emnebaserte vurderinger, dashboards, historiske benchmarks, innsiktsorientering, coaching av ansatte, sikkerhet i bedriftsklasse, flere integrasjoner, etc.

Prisen starter med $4/per bruker/måned, fakturert årlig.

Gtmhub

Bruk Gtmhub å bygge bro mellom strategi og gjennomføring, forutse forstyrrelser, fremme en hybrid arbeidskultur og omfavne hypervekst. Det lar deg forbedre justering, engasjement og smidighet og ønske større resultater, tillit og myndiggjøring velkommen.

Over 1000 selskaper og 500 000 brukere fra 75 land stoler på Gtmhub for sine fantastiske funksjoner og muligheter. Med Gtmhub kan du orkestrere strategiene dine effektivt og levere bedre forretningsresultater i stor skala ved hjelp av OKR-er.

Slå deg sammen med eksperter for å omfavne passende metodikk og finne riktig støtte for å implementere OKR vellykket. Du kan velge mellom mer enn 200 forhåndsbygde OKR-maler med et enkelt klikk.

Start din GRATIS prøveversjon eller velg en plan som starter fra $7/måned per bruker.

Mooncamp

Denne alt-i-ett OKR-plattformen – Mooncamp er bygget for formålsdrevne og smidige team. Den lar deg definere OKR-ene og målene dine tydelig på et ryddig sted og utføre periodiske innsjekkinger for å finne hvem som gjør hva.

Du vil finne alt under ett tak for å holde alle i teamet ditt på linje og fokusert på et felles mål. Det bidrar til å drive produktivitet og åpenhet i hele bedriften og gir effektfulle resultater.

Med regelmessige innsjekkinger kan du minne folk på å oppdatere sine respektive mål og dele deres fremgang og prioriteringer. Siden data er avgjørende og kan være sensitive, tilbyr Mooncamp sikkerhets- og samsvarsfunksjoner som datakryptering ved hvile og transitt, tilpasset SAML-basert SSO, revisjonslogger, granulær tilgangsadministrasjon, tilpassede SLAer, tidspolicy for hendelsesløsning og GDPR-overholdelse.

Videre kan den integreres med flere verktøy som G Suite, HubSpot, Asana, Teams, Slack, etc. Den tilbyr også støtte i verdensklasse via e-post, telefon og chat.

  Hva skjedde med Monkey-appen?

Prøv Mooncamp GRATIS eller velg en plan som starter fra $35/måned for opptil 10 brukere.

Huminos

Bruk Huminos å bygge OKR-er og nøkkelresultater for å være vitne til vekst, organisere data og spore viktige oppgaver og fremgang. Du kan lage OKR-er på forskjellige nivåer – individ, team og selskap, og av ulike typer – engasjert eller ambisiøst.

Du kan legge til forskjellige KPI-typer og deretter måle og spore OKR-ene dine. Verktøyet vil hjelpe deg å oppnå åpenhet med synlighetskontroller, og justere OKR-er horisontalt og vertikalt. Det muliggjør regelmessige innsjekkinger for å hjelpe deg med å spore fremgang, avklare forventninger, skaffe nødvendige ressurser og tildele oppgaver. Det hjelper deg også med å fjerne hindringer og kontekstualisere oppdateringer med blokkere og initiativer.

Huminos lar deg justere oppgavene dine på tvers av forskjellige verktøy som e-post, dokumenter, møter osv., gjennom OKR-er. Dette gjør det mulig for deg å foreta objektive samtaler og ta datadrevne beslutninger mens du gjennomfører syklusgjennomganger og 1:1 møter. Den tilbyr flere funksjoner som pulsundersøkelser, dashboards, vurderinger og kalibrering, ytelsesstyring, tilbakemelding og coaching og mer.

Prøv Huminos GRATIS i 14 dager eller velg en plan som starter fra $90/måned for 20 brukere.

Perdoo

Utfør effektive strategier og skap vekst opptil 10 ganger med Perdoo ved hjelp av OKRer og KPIer. Det hjelper deg å forutse problemer tidlig med robust rapportering som avslører dypere innsikt i alt og oppmuntrer deg til å forbedre spillet ditt. Perdoo brukes av 2000+ selskaper over 70+ land.

Du kan forstå hvordan salgstrakten din ser ut som ytelsen til hvert teammedlem, og hvordan du kan tette hullene ved å bruke innsikten fra verktøyet. Med Perdoo kan du ha bransjeledende ressurser og ekspert coaching for å gjøre en vinnende tilnærming. Det er kjent for den beste kvaliteten på støtte og ressurser, brukervennlig programvare og fantastiske målstyringsevner.

Bruk den GRATIS for å kickstarte reisen din med OKR-er. Denne planen er gratis for alltid og gjelder for opptil 10 brukere og inkluderer funksjoner som et veikart, ukentlige rapporter, ubegrensede nestede grupper, Google SSO, tilpassede rapportlister og innsjekkinger, MS-Teams og Slack-integrasjoner, etc. Den betalte planen starter fra $5,68/måned for opptil 10 brukere, fakturert årlig.

Mirro

Bruk Mirro å øke måltilpasningen med transparente nøkkelresultater og mål. Det hjelper deg med å forstå hvordan arbeid relaterer seg til alt i bedriften din og se for deg fremtiden, få ansatte til å fokusere og drive vekst.

Med Mirro blir det enkelt å sette mål på ulike nivåer og målrette hele selskapet inkludert alle individer og team. Du kan definere mål og oppgaver og legge til tidsfrister for hver oppgave for å motivere folk. Dette verktøyet er ganske nyttig for alle, uavhengig av deres tekniske kompetanse.

Du kan gruppere oppgaver i en enkelt seksjon for å fjerne friksjon og legge til de fullførte oppgavene i fremdriftsseksjonen for å fremheve prestasjonene dine. Mirro oppdaterer automatisk endringer i organisasjonens aktivitetsfeed hver gang noen gjør fremgang. Den vil også spore alle oppgavene og prosjektene dine og organisere dem slik at du kan fjerne gjetningene.

Videre kan du enkelt gjennomføre ytelsesvurderinger ved å bruke all nødvendig innsikt fra verktøyet. Mirro tilbyr også nedlastbare maler for å bygge OKR-er sammen med mange nyttige funksjoner for å lette arbeidet ditt.

Prisen starter fra $7/måned per bruker, fakturert årlig.

Fitbots

Fitbots er one-stop-løsningen for en organisasjons OKR-behov. Den er klarert av 2500 team over hele verden og hjelper deg å vokse raskere med praktisk og intuitiv OKR-programvare sammen med støtte og opplæring for å oppnå mer suksess.

Ved å bruke verktøyet kan du velge de riktige forretningsresultatene, organisere dataene dine på ett sted og tilpasse teamene dine til de strategiske resultatene. Det hjelper deg også med å kjøre kraftige ytelsesvurderinger og visualisere alt ved hjelp av OKR-er.

Fitbots sin OKR-programvare tilbyr mange imponerende funksjoner som OKR-innsjekking, teamboard, maler, dashbord, milepæler, OKR-bygger, varsler og varsler, merker, varmekart og integrasjoner med SSO, Slack, Jira Cloud og enterprise APIer.

Konklusjon

Ved å bruke OKR-programvare kan du sette dine mål og prioriteringer og koble dem til ditt organisasjonsarbeid. Dette vil hjelpe deg å finne hull og hvordan du kan forbedre dem for å oppnå bedre resultater.

Alle OKR-programvareløsningene jeg har nevnt ovenfor er flotte med utmerkede funksjoner og varierende prispunkter. Velg derfor den som passer dine behov og budsjett.