Fix Fire TV Kan ikke koble til server på dette tidspunktet

Amazon Fire TV er en strømmetjeneste utgitt i 2014 av Amazon. Tjenesten kobles til flere enheter, inkludert TV, stasjonær eller bærbar PC, og strømmer apper som Netflix, Amazon Prime, kanaler, musikk, spill og til og med Spotify. Siden den første versjonen av Fire TV ble utgitt, har Amazon utviklet flere forskjellige modeller av det samme. Utvilsomt, på grunn av den kontinuerlige utviklingen av tjenesten og flere aspekter, er Amazon Fire TV en go-to-plattform for alt som har med underholdning og binge-watching-økter for folk over hele verden. Likevel er tekniske problemer med Fire TV uunngåelige og forårsaker ofte problemer mens brukere prøver å streame en kanal eller et program på den. Hvis du er noen som har det samme problemet med Fire TV som ikke kan koble til serveren på dette tidspunktet, har du kommet til rett sted. Vi gir deg en perfekt og sunn guide som vil fjerne all tvil om feilen, og med utdypende metoder vil den hjelpe deg med å løse problemet med Amazon Fire TV Stick som ikke kobler til på en enkel måte.

Hvordan fikse Fire TV Kan ikke koble til serveren på dette tidspunktet

Står overfor problemer med Amazon Fire TV Stick i å koble den til serveren er vanlig og den vanligste årsaken til problemer med hjemmenettverket. Bortsett fra denne vanlige årsaken, er det også et par årsaker som har blitt kjent for å være den skyldige i denne saken. La oss ta en titt på dem nedenfor:

  • Dårlig Wi-Fi-styrke er en annen vanlig årsak som skyldes at Fire Stick er for langt unna ruteren. Dette problemet kan også oppstå på grunn av for mange hindringer mellom ruteren og Fire Stick.

  • Et problem med Fire Stick-fjernkontrollen er også en sannsynlig årsak. For å løse dette problemet, prøv å starte Fire Stick på nytt eller tilbakestille den til fabrikkstandard.
  • En annen grunn er igjen relatert til Fire Stick-fjernkontrollen som innebærer at knapper som ikke reagerer forstyrrer å koble den til serveren.
  • Problemer med nettverksmaskinvaren kan også hindre Fire Stick i å koble seg til internett. Dette problemet kan løses ved å tilbakestille maskinvaren.
  • I tilfelle Internett-nettverket ditt er nede eller står overfor et strømbrudd, kan det også være en av årsakene.
  • Den neste på listen er den feilkonfigurerte VPN-en installert på Fire Stick.
  • Den neste grunnen til at vi skal liste opp her kan være sist men ikke minst, som er Amazon-tjenestebruddet.

Som nevnt ovenfor kan problemer med internettforbindelsen være hovedårsaken til problemet, så prøv å koble til TV-en direkte ved hjelp av en Ethernet-kabel. Du kan også sjekke for skader på kablene eller om de er riktig tilkoblet. Når effektive tiltak er tatt, er det på tide å begynne med noen feilsøkingsmetoder som kan hjelpe til med å løse problemet.

Metode 1: Bekreft ruterspesifikasjonene

En viktig ting som er verdt å vurdere er å sjekke spesifikasjonene for modemet eller ruteren. Firestick TV trenger spesifikasjoner for et bestemt nettverk og modem eller ruter. Hvis de ikke oppfylles, kan det oppstå problemer med inkompatibilitet. Sørg derfor for korrekte spesifikasjoner som gitt nedenfor:

  • Fire Sticks fungerer fint med WPA1-PSK-kryptert, WEP, WPA-PSK, åpne nettverk og skjulte nettverk.
  • Fire Sticks støtter N-, B- og G-rutere på 2,4 GHz og AC-, A- og N-rutere på 5 GHz.

Metode 2: Endre ruterinnstillinger

Det kan være flere problemer med ruteren din som kan føre til tilkoblingsproblemer i Fire Stick TV. Hvis du sliter på grunn av Wi-Fi, må du ta noen feilsøkingstrinn med ruteren din, slik de er nevnt i trinnene nedenfor:

1. Sjekk enhetene som er koblet til Wi-Fi. Hvis de tilkoblede enhetene overskrider grensen, koble dem fra og gjør Fire Stick til din p2. ioritet.

Merk: Du må sørge for at Firestick er hvitelistet i administrasjonspanelet.

2. Prøv nå å koble til Firestick-en på nytt.

3. Deretter sjekker du om DHCP er deaktivert på ruteren.

4. Hvis DHCP ikke er deaktivert, konfigurer Firestick med en statisk IP-adresse.

5. Neste trinn er å sikre at det ikke er noen gjenstander mellom ruteren og Firestick som kan forstyrre tilkoblingen.

Når alle trinnene er riktig utført, sjekk om Fire TV-problemet som ikke kan koble til serveren på dette tidspunktet er løst, og du kan bruke det uten forstyrrelser nå.

Metode 3: Sett opp nettverk manuelt

Den neste metoden som er ganske nyttig for å håndtere tilkoblingsproblemet i Firestick-brønn, er å sette opp nettverkstilkoblingen riktig. Følg trinnene nedenfor for å konfigurere den manuelt:

1. Trykk og hold Hjem-knappen i noen sekunder.

2. Naviger nå til Innstillinger.

3. Velg deretter Nettverk på den.

4. Åpne Mitt Wi-Fi-nettverk og trykk på menyknappen for å glemme gjeldende nettverk. Gå nå gjennom instruksjonene på skjermen og sett opp tilkoblingen på nytt.

Metode 4: Start Firestick på nytt

Amazon Fire TV Stick som ikke kobles til, kan også løses ved å bruke en enkel og enkel løsning som er å starte Firestick på nytt. Noen ganger er alt du trenger en enkel omstart som hjelper deg med å fikse alle problemene knyttet til den. Du kan følge trinnene nedenfor for å vite om hvordan du manuelt kan starte på nytt med Firestick:

1. Trykk på Hjem-knappen og naviger til Innstillinger.

2. Velg nå My Fire TV fra Innstillinger-menyen.

3. Deretter velger du Start på nytt fra MY FIRE TV-menyen.

Når Firestick har startet på nytt, sjekk om tilkoblingsproblemet er løst.

Metode 5: Start ruteren på nytt

Hvis omstart av Firestick ikke hjalp deg med å løse tilkoblingsproblemet, kan du prøve å starte ruteren på nytt. Mange nettverkstilkoblingsproblemer løses enkelt ved hjelp av en enkel omstart, så følg trinnene nedenfor for å gjøre det samme for ruteren din:

1. Finn strømknappen på baksiden av ruteren/modemet.

2. Trykk én gang på knappen for å slå den av.

3. Koble nå fra ruteren/modemets strømkabel og vent til strømmen er fullstendig tappet fra kondensatorene.

4. Koble deretter til strømkabelen igjen og slå den på etter et minutt. Vent til nettverkstilkoblingen er gjenopprettet og prøv å logge på igjen.

Metode 6: Avinstaller VPN-appen

Firestick som ikke kan koble til serveren er vanlig hvis VPN-konfigurasjonen installert på Firesticken din er feilkonfigurert. I en slik situasjon kan du forhindre problemet ved å midlertidig avinstallere VPN-en. I tilfelle du har installert en VPN-app, avinstaller den og installer den på nytt for å sjekke om problemet er løst ved å gjøre det. Når det er gjort, prøv å koble til internett for en stabil tilkobling.

1. Naviger til Innstillinger > Programmer.

2. Velg nå Administrer installerte applikasjoner som vist.

3. Velg VPN-appen, velg alternativet Avinstaller.

4. Igjen, velg Avinstaller på neste skjermbilde for å bekrefte.

5. Gjenta det samme for å slette alle ubrukte apper.

Metode 7: Feilsøk Fire TV Remote

Hvis ingen av de ovennevnte metodene har vært til noen hjelp for deg med å sortere ut tilkoblingsproblemer med Firestick, er det mulig at det er et problem med Firestick-fjernkontrollen. Så prøv å fikse fjernkontrollen ved å bruke noen enkle trinn gitt nedenfor:

1. Hold inne Hjem-knappen som finnes på Firestick-fjernkontrollen.

2. Par nå fjernkontrollen på riktig måte.

3. Hvis dette ikke fungerer, koble fra fjernkontrollen og velg Glem å gjøre det.

4. Par nå fjernkontrollen på nytt og velg samme Wi-Fi-tilkobling som Firestick.

Metode 8: Avregistrer Amazon-kontoen

Fire TV som ikke kan koble til serveren på dette tidspunktet kan også oppstå hvis det er noen problemer med Amazon-kontoen din. Dette problemet kan enkelt løses ved å avregistrere Amazon-kontoen din, noe som kan gjøres ved å bruke trinnene nedenfor:

1. Start Innstillinger i Amazon Fire Stick TV.

2. Åpne nå konto- og profilinnstillinger.

3. Deretter åpner du Amazon-kontoen din.

4. Velg nå Avregistrer.

5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen med å avregistrere kontoen din.

Nå som kontoen din er avregistrert, kan du registrere deg på nytt ved å logge på igjen med Amazon-kontodetaljene dine og deretter sjekke om problemet er løst.

Metode 9: Oppdater Firestick

Oppdatering av programvare er avgjørende for at tjenestene skal være uavbrutt og feilfrie. Det samme er tilfellet med Amazon Firestick TV, som trenger regelmessige oppdateringer for å fungere uten problemer. Hvis du sliter med at Amazon Fire TV Stick ikke kobler til, må du se etter oppdateringene.

1. Trykk på Hjem-knappen som finnes på Fire TV-fjernkontrollen.

2. Åpne nå Innstillinger og velg deretter My Fire TV i den.

3. I den velger du alternativet Om.

4. Velg nå Se etter oppdateringer.

Hvis en oppdatering er tilgjengelig, sørg for å installere den for å løse tilkoblingsproblemet mens du bruker Firestick.

Metode 10: Factory Reset Firestick

Fabrikkinnstilling er sannsynligvis siste utvei og en av metodene du bør vurdere først før du utfører, da den sletter alt nedlastet innhold, data eller lagrede innstillinger på Firestick. Hvis du fortsatt vurderer å utføre denne metoden, følg trinnene nedenfor:

1. Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen.

2. Velg nå Innstillinger for å åpne My Fire TV.

3. Velg deretter Tilbakestill til fabrikkinnstillinger.

4. Velg nå Tilbakestill-knappen for å bekrefte tilbakestilling av enheten.

***

Amazon Fire TV Stick er et utrolig bærbart og praktisk produkt for brukere som ønsker å se online serier og filmer på TV-en. Selv om Firestick kan møte noen problemer mens du kobler til serveren, er disse feilene i stand til å løses med noen enkle reparasjoner. Vi håper at disse rettelsene gitt i guiden ovenfor hjalp deg med at Fire TV ikke kunne koble til serveren på dette tidspunktet. Gi oss beskjed om metodene som viste seg å være ekstremt effektive for å fikse saken. For flere spørsmål eller forslag, kan du legge igjen kommentarer nedenfor.

  14 kryptovaluta-lommebøker for å lagre krypto sikkert