Slik fikser du ventetid i Audacity i Windows 10

Audacity er en av de mest populære digitale lydredigerere og opptaksfeil; utviklingen av applikasjonen går tilbake til 1999. I de første årene av internett vokste appen i popularitet blant musikkelskere; appen var imidlertid også sårbar for en rekke feil. En slik feil er Audacity latency error; denne feilen oppstår på grunn av etterslep i inngangs- og utgangslyden fra Audacity-applikasjonen. Denne veiledningen vil diskutere Audacity-applikasjonen og dens bruk; vi vil også diskutere Audacity latency correction error og hvordan fikse latency i Audacity.

Slik fikser du ventetid i Audacity i Windows 10

Audacity ble først lansert i 1999, og er et av de første og mest populære lydredigeringsverktøyene; appen gir brukerne en rekke funksjoner som hjelper dem, redigere, komponere og publisere lydfiler av høy kvalitet. Funksjonene inkluderer opptak, redigering osv. Audacity-appen støtter imidlertid ikke VST-plugins. Før vi utforsker hvordan du fikser ventetid i Audacity-applikasjonen, la oss ta en rask titt på noen av de unike funksjonene som denne appen tilbyr brukerne.

Hva er de forskjellige funksjonene til Audacity Application?

Audacity lydredigering gir et stort antall funksjoner til brukerne for å redigere og endre lyd; noen av hovedfunksjonene til appen er oppført nedenfor.

  • Ta opp og spille av funksjoner: Brukere kan ta opp lydfilene sine ved å bruke Audacity-applikasjonen, appen gir funksjoner som Timer Record, MIDI-avspilling og Punch and Roll-opptak.

  • Redigeringsfunksjoner: Et stort antall redigeringsfunksjoner leveres av Audacity-appen; noen av de viktigste redigeringsfunksjonene inkluderer klipp ut, kopier og lim inn. Enkeltsporsredigering, ikke-destruktiv og destruktiv effektbehandling, amplitudekonvoluttredigering, tempoalternativer osv. er noen av hovedredigeringsfunksjonene som tilbys av Audacity-appen.

  • Digital effekt og plug-in-funksjoner: Audacity-appen støtter LADSPA, VST og Nyquist plug-ins. Støyreduksjonsalternativer, stemmereduksjonsfunksjoner og tonehøydejustering er noen av de viktige digitale effektfunksjonene.

  • Operasjon på tvers av plattformer: Audacity-appen opererer og støtter alle de store operativsystemene; appen kan installeres på Windows, macOS og Unix-lignende operativsystemer.

Hva er Audacity Latency Correction Error?

Audacity latency error er en vanlig feil som har plaget et stort antall brukere. Denne feilen er vanligvis assosiert med forsinkelser i input og output av lyd i appen. Feilen kan oppleves av brukerne når de prøver å lytte til den redigerte lyden i Audacity-applikasjonen. Her er litt mer informasjon om dette problemet.

  • Brukere har klaget på å motta lyden med en forsinkelse.
  • Vanligvis varierer forsinkelsen fra 15 til 30 millisekunder. Liten men denne forsinkelsen kan imidlertid forårsake store problemer med synkroniseringen av lydfiler.
  • Noen ganger går feilen ubemerket til den endelige lyden er produsert. Mange brukere ser etter hvordan de kan fikse ventetid i Audacity-applikasjoner.

Det kan være noen få metoder for å fikse denne feilen, for eksempel å bruke generasjons- og monosporfunksjonene. I den neste delen vil vi utforske noen av metodene for å løse ventetiden med Audacity-applikasjonen.

Latensfeil i Audacity-appen kan være irriterende og forårsake stor ulempe for brukerne ved redigering og publisering av lydfilene deres. Mange brukere lurer på hvordan man fikser ventetid i Audacity-applikasjonen. Det er noen få metoder for å løse og fikse dette problemet. En av de enkle metodene for å løse denne feilen er å endre applikasjonens innstillinger ved å bruke forskjellige innebygde verktøy, for eksempel å gjøre endringer i applikasjonsegenskaper, generasjonsverktøy og monosporingsverktøy.

I den følgende opplæringen vil vi diskutere denne Audacity-feilen og Audacity-forsinkelsesproblemer, vi vil også utforske metoden for å forstå hvordan du kan fikse latens i Audacity.

Metode 1: Oppdater Audacity-appen

Noen ganger kan Audacity-korrigeringsfeilen oppstå når du ikke har den nyere versjonen. Oppdater Audacity for å løse dette problemet.

1. Åpne Audacity-appen, klikk på Hjelp og klikk på alternativet Se etter oppdateringer….

2. Klikk nå på Installer oppdatering.

Metode 2: Endre applikasjonsinnstillinger

En av de første metodene du kan bruke for å løse hvordan du fikser ventetid i Audacity-problemet, er å endre applikasjonspreferansene.

1. I Start søk-menyen skriver du Audacity og klikker på Åpne.

2. Naviger til Rediger-fanen og klikk på Innstillinger….

3. Finn latenskompensasjon i alternativene Enheter.

4. Sett latenskompensasjon til 0 millisekunder.

5. Klikk OK for å lagre endringene.

6. Naviger nå til Generer-fanen og klikk på Rhythm Track….

7. Ikke gjør noen endringer i standardverdiene i dialogboksen Rhythm track, og klikk OK for å generere et rytmespor.

Merk: Det anbefales å koble til øretelefonene for å få en klar lydutgang.

8. Klikk på Record-knappen for å spille inn rytmesporet.

9. Naviger til fanen Spor og klikk på Legg til ny og klikk deretter på Mono Track.

10. Klikk på Record-knappen for å starte innspillingen av monosporet, og klikk på Stopp-knappen for å stoppe opptaket.

11. Siden du ikke vil kunne se lydforsinkelsen med blotte øyne, klikker du på Zoom-inn-knappen for å se nærmere på lydsporene.

12. Under Start og End of Selection kan du se tidsforsinkelsen for lyden.

13. Trykk nå Ctrl + P-tastene samtidig for å åpne Innstillinger-vinduet.

14. Oppdater tidsforsinkelsen i innstillingene for ventetid og klikk OK for å lagre endringene.

15. Legg til et nytt monospor ved å følge trinn 9.

Ta opp lyden og se om forsinkelsesproblemene er løst.

Metode 3: Installer Audacity-applikasjonen på nytt

Noen ganger kan bare avinstallering og reinstallering av appen fikse ventetiden i Audacity-problemet.

1. Trykk på Windows + I-tastene samtidig for å åpne Innstillinger.

2. Klikk nå på Apps-innstilling.

3. Deretter finner du Audacity i listen over applikasjoner og klikker på den for å velge Avinstaller.

4. Bekreft nå avinstalleringen hvis en melding dukker opp. Etter at det er gjort, start PC-en på nytt.

5. Gå nå til Audacity nedlastingsside og i LAST NED-delen velger du Windows-alternativet.

6. Naviger nå til Mine nedlastinger i File Explorer-applikasjonen på systemet ditt og start audacity-win-3.1.3.64bit-filen.

7. Følg deretter instruksjonene på skjermen for å installere Audacity på systemet ditt

Når Audacity-installasjonen er fullført, start den og åpne kontoen din for å endelig fikse Latency i Audacity.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva er bruken av Audacity-applikasjonen?

Ans. Audacity er en populær lydredigerer, denne applikasjonen er et offline-verktøy og var en av de første lydredigererne. Audacity-appen tilbyr et stort antall funksjoner for å redigere og komponere lydfiler.

Q2. Hva forårsaker latensfeil i Audacity-applikasjonen?

Ans. Latensfeil er en feil som forårsaker tidsforsinkelse i Audacity-lydopptakene; dette er en vanlig feil og kan fikses ved å endre apppreferansene.

Q3. Hvordan fungerer Audacity-appen?

Ans. Audacity er en populær lydredigerer, denne appen kan ta opp og redigere lydfiler. Appen er svært populær blant komponister.

***

Vi håper denne opplæringen var nyttig for deg og at du var i stand til å forstå måter å fikse latens i Audacity. Gi oss beskjed om denne metoden fungerte for deg. Hvis du har noen forslag eller spørsmål, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet.

  Slik installerer du Windows 11 i VirtualBox