9 måter å få Spotify Premium gratis for alltid

Musikk og Spotify-merket er uatskillelige å forestille seg. Den har over 400 millioner brukere, over hele 70 millioner sanger og omtrent 3 millioner podcaster. Spotify har fullstendig forandret musikkens verden og livene våre med en unik algoritme som foreslår de beste sangene i henhold til våre liker og preferanser. Det har sikkert gjort livene våre enklere. Spotify Premium tilbyr en annonsefri musikkopplevelse med bedre lydkvalitet og offline-alternativer. Men på den annen side er annonsene den promoterer for brukere uten abonnement super irriterende. Hvis du er noen som leter etter tips om hvordan du får Spotify Premium gratis, gir vi deg en nyttig guide som vil lære deg hvordan du får Spotify Premium gratis for alltid.

Slik får du Spotify Premium gratis for alltid

Her er noen spennende funksjoner i Spotify premiumplan.

  • Nedlastingsalternativ: Last ned opptil 10 000 sanger for offline lytting.

  • Annonsefri opplevelse: Bli kvitt alle de irriterende annonsene og nyt musikk uavbrutt.

  • Svært høykvalitetslyd: Lytt til musikk i beste kvalitet ved 320 KBPS for maksimal musikalsk magi og ekte lydopplevelse.

  • Gruppeøkter: Nyt den samme musikken eksternt i sanntid med andre premium Spotify-brukere opptil 5 medlemmer. Hver enkelt kan kontrollere og endre sangen.

Det er flere måter du kan få Spotify Premium 3 måneder gratis eller for alltid, med noen legitime lovlige måter og noen få uoffisielle, avhengig av regionen, abonnementshistorikken og tilbudets tilgjengelighet. Her presenterer vi noen få arbeidsmetoder for å få Spotify Premium gratis.

Metode 1: Gjennom gratis prøveversjon av Spotify

Vanligvis, for enhver ny bruker, tilbyr Spotify en gratis prøveperiode på en måned til tre måneder, avhengig av plan og region. Og med andre merkevaretilknytninger som OnePlus, Walmart, Visa og PayPal, kan brukere få opptil seks måneder med Spotify premium gratis. Kravet for å løse inn tilbudet er at brukere aldri skal ha abonnert på noen premiumplan før og har et fungerende debet- eller kredittkort. I tilfelle du har brukt en premiumplan før, for å benytte deg av dette tilbudet, kan du velge å opprette en ny konto, og deretter kan du få Spotify Premium 3 måneders gratis prøveperiode.

Merk: Sørg for å kansellere det gratis prøveabonnementet før planens utløpsdato for å unngå abonnementskostnader.

Metode 2: Gjennom Microsoft Rewards Program

For å øke bruken av Microsofts Bing-søkemotor har de startet et Microsoft-belønningsprogram. Med hvert søk du gjør på Bing, kan du få visse poeng opp til en daglig grense, og disse poengene kan brukes til å løse inn Amazon-gavekort, 100 Robux for Roblox og mange andre tilbud, inkludert Spotify Premium 3 måneders gratis prøveperiode. Så bytt til Bing-søkemotoren for litt tilfeldig søk og surfing, og tjen spennende belønninger innen noen få måneder. Slik blir du med i Microsoft Rewards-programmet:

Merk: Du kan tjene opptil 30 poeng daglig. Når du har nådd 30 poeng, må du vente til neste dag. I tillegg kan du tjene noen ekstra poeng ved å bruke Edge-nettleseren.

1. For å bli med i programmet trenger du en Microsoft-konto. Hvis du ikke har en, lag en ny Microsoft-konto.

2. Besøk deretter Microsoft Rewards side for å bli med i belønningsprogrammet. Fyll ut detaljene og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen.

3. Etter det begynner du å søke på Bing. Du kan sjekke poengsummen din i øverste høyre hjørne.

4. For å se hele belønningsdashbordet, klikk på medaljeikonet og klikk deretter på Dashboard.

Metode 3: Bli med Spotify Family Plan

En annen metode for å få Spotify premium gratis for alltid er ved å bli med i Spotify Family-planen. For øyeblikket tilbyr familieplanen opptil 6 kontoer, inkludert gruppeøkter. Hvis noen av vennene dine eller familiemedlemmer har abonnert på Spotify-familieabonnementet, kan du spørre dem og prøve lykken. Eller du kan dele kostnadene mellom seks av vennene dine eller kollegene dine for å få premiumplanen til en veldig billig pris.

Metode 4: Gjennom Spotify Premium Student Plan

Det er en gratis Spotify-premie for studenter, som tilbyr en gratis 1 eller opptil 3-måneders premium-prøveperiode og deretter fortsette premien til en rabattert pris til det siste året på college. Gratis Spotify Premium for studenter er tilgjengelig i opptil fire år og en bør være over 18 år. For å registrere deg for mer informasjon, gå til Spotify Premium for student side.

Metode 5: Gjennom Spotify Premium Giveaways

Alt du trenger å gjøre er å holde et øye med de populære sosiale medier giveaway-sidene og delta på så mange som mulig for å øke sjansene dine for å vinne den. En slik subreddit-side er Gratis-fellesskap. Ikke bare Spotify, men du kan også få mange flere spennende tilbud og gratis informasjon på denne siden.

Metode 6: Gratis Spotify Premium for Starbucks-ansatte

Denne metoden fungerer kanskje ikke for de fleste. Dette er imidlertid for alle ansatte som jobber på Starbucks. Ja, alle ansatte som jobber hos Starbucks kan få Spotify Premium gratis. For å lære mer om programmet, besøk Spotify Starbucks-partner side.

Metode 7: Gjennom Spotify Song Downloader

Ovenfor var noen offisielle metoder for å få Spotify premium gratis for alltid. Hvis ingen av metodene ovenfor fungerte for deg av en eller annen grunn, kommer vi til å gi noen uoffisielle triks for å få Spotify premium gratis. Først på listen er ved å laste ned sangene offline ved hjelp av Spotify Song Downloader. Prosessen er enkel: kopier lenken til enhver sang du må laste ned, og lim inn lenken på siden til sangnedlasteren. Her er den detaljerte forklaringen og trinnene for å lagre enhver Spotify-sang offline på enheten din:

Merk: Denne metoden kommer under piratkopiering. Så, når det er mulig, prøv å støtte artisten på noen måte.

Alternativ I: For Spotify Web-versjon

1. Åpne Spotify-appen eller nettspilleren.

2. Søk etter hvilken som helst sang du vil laste ned.

3. Klikk deretter på ikonet med 3 prikker på den valgte sangen, hold markøren til Del, og klikk på Kopier sangkobling.

4. Gå til Spotify Downloader-nettsted.

5. Lim inn lenken og klikk på Send.

6. Vent noen sekunder for å laste inn sangen og klikk deretter på Last ned.

7. Igjen, vent i noen sekunder og klikk deretter på Lagre.

8. Til slutt må du bekrefte og se en annonse for å laste ned sangen, klikk på Start verifisering.

9. Sørg for å deaktivere eventuelle Adblocker-utvidelser eller apper, ellers vil siden ikke lastes. Klikk deretter på Bekreft.

10. En videoannonse vil dukke opp. Klikk på Hopp over annonse og sangen din vil umiddelbart bli lastet ned til enheten din med det originale kunstverket.

Alternativ II: For Spotify Mobile App

Trinnene er veldig identiske hvis du bruker Spotify-mobilappen. Slik gjør du det:

1. Åpne Spotify-mobilappen.

2. Søk etter en sang ved å trykke på søkeikonet.

3. Skriv inn navnet på sangen, og trykk deretter på ikonet med 3 prikker.

4. Trykk deretter på Del.

5. Og til slutt, trykk på Kopier lenke.

6. Etter det følger du de samme trinnene som nevnt ovenfor ved å åpne nettleseren på mobilen og gå til Spotify Downloader-nettsted.

Metode 8: Last ned sanger fra YouTube manuelt

Hele poenget var å gå for annonsefri uavbrutt musikk, men det ser ut til at metoden ovenfor inkluderer annonser mens du laster ned sangen, pluss at prosessen er ganske lang. Så hvis du leter etter en raskere måte, er denne metoden for deg. En annen uoffisiell måte å få Spotify premium gratis på er å bruke YouTube Downloader. Nesten hver sang er tilgjengelig på YouTube. Faktisk vil det være noen indie eller visse sanger som bare vil være på YouTube. Så i denne metoden skal vi kopiere koblingen til sangens video og lime den inn på YouTube-nedlastingssiden for å lagre sangen offline på enheten din. Følg disse trinnene for å laste ned sangen umiddelbart:

Merk: Siden det er en YouTube-nedlaster, kan du også laste ned videoen i flere formater. Men mens du laster ned sangen kan det hende du ikke får albumbildet med denne metoden.

1. Gå til YouTube nettsted.

2. Søk etter sangen og klikk på miniatyrbildet for å spille av videoen.

3. Legg deretter til to P etter YouTube i adressefeltet og trykk Enter-tasten.

4. En ny side åpnes for y2mate.com YouTube-nedlaster. Klikk på Lyd og deretter Last ned.

5. Etter det klikker du på Last ned .mp3 og sangen lastes ned umiddelbart.

Metode 9: Gjennom Spotify Modded App

Til slutt kan du få alle fordelene med Spotify Premium ved å laste ned en Spotify modifisert app. En modifisert app er en modifisert versjon av enhver betalt app som aktiverer alle betalte og premium-funksjoner gratis. Kort sagt, en app uten betalingsmurer og inkluderer alle funksjonene. Det er en Android så vel som en iOS Spotify modifisert app tilgjengelig på internett, kjent som Spotify++. Vi anbefaler imidlertid ikke denne metoden på grunn av sikkerhetshensyn. Disse moddede appene er vanligvis endret, noe som ikke garanterer noen sikkerhet og kan inneholde skadelig programvare og virus. I tillegg kan du laste den ned fra ukjente plattformer og nettsteder (f APKMODYES) legger til flere røde flagg. Så last den ned på egen risiko.

Er Spotify Premium Plan verdt det?

Det avhenger helt av bruken din. Hvis du er en tilfeldig lytter og ikke vil høre på eller spille musikk over en lengre periode eller ikke vil laste ned sanger offline til enheten din. Og du er fornøyd med normal lydkvalitet og noen få annonser mellom sangene, da kan du helt unngå premium-planen. Du trenger det ikke. Men hvis du er en audiofil eller profesjonell musiker som bryr seg om hver minste detalj og beat og ønsker å oppleve reklamefri musikk med overlegen lydkvalitet. Da vet du det, premiumplanen er noe for deg, og det vil være helt verdt det.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Beste alternativet for Spotify?

Ans. Det beste alternativet til Spotify er Amazon Prime Music, som kommer sammen med Prime Video for underholdning, og gratis levering og rabatterte priser for shopping. Imidlertid kan det hende at noen av sangene mangler på denne plattformen. Andre alternativer du kan prøve er Apple Music, YouTube Music og SoundCloud.

Q2. Vil mine nedlastede sanger være der etter at Spotify Premium-abonnementet utløper?

Ans. Nei, alle dine nedlastede sanger (10000 er grensen) vil bli slettet hvis du ikke fortsetter premiumplanen. Så hvis du vil beholde de nedlastede sangene på enheten din, må du kjøpe planen, ellers forsvinner de nedlastede sangene.

***

Vi håper at denne guiden var nyttig og at du var i stand til å få Spotify premium gratis for alltid. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Du kan prøve forskjellige metoder hver gang for å få det over en lengre periode. Hvis du har spørsmål eller forslag angående teknologirelaterte problemer, kan du gjerne slippe dem i kommentarfeltet nedenfor.

  13 beste OKR-programvare for 2022