Slik bruker du KDE Connect for å synkronisere Android-telefon med Windows-PC

Når du jobber på en PC til daglig, er det første som vil fortsette å sveve i tankene våre å bruke flere av telefonene våre til å overføre data og filer til en datamaskin.

Disse tingene vil bli brukt i e-postene våre og andre arbeidsrelaterte elementer. Hvis du har en Windows-PC, kommer det en gang i blant tanken på å koble mobiltelefonen til en Windows-PC.

Microsofts «Your Phone» er en flott applikasjon som inneholder navnene på mobiltelefonene dine som du kan koble mobiltelefonen til Windows-plattformen gjennom. Men mange av funksjonene er ikke tilgjengelige i den applikasjonen. Dette er grunnen til at KDE Connect er foreslått som det beste alternativet for å koble Android-telefonen til Windows-PC.

Hva er KDE Connect-prosjektet?

KDE Connect programvaren er beregnet på Linux OS-brukere. Den har ulike fordeler du kan ha mens du kobler telefonen til PC-en. Du kan ha telefonvarsler på en stasjonær enhet. Du kan også sjekke prosentandelen av telefonens batteri gjennom programvaren og kan utføre forskjellige andre ting. Mange selskaper bruker ikke mye Linux OS. Så nylig har KDE Connect blitt introdusert for Windows-PCen og er tilgjengelig i betaversjonen på Microsoft-butikken.

  Reparer Apex Legends Anti Cheat Error i Windows 10

KDE Connect er en livreddende programvare for deg hvis du hele tiden jobber på farten. KDE Connect Windows hjelper brukere med å dele filene sine, svare på meldinger, sjekke telefonens batterinivå, synkronisere varsler og utføre mange andre oppgaver direkte gjennom PC-en. Man kan gjøre alt dette ved å bruke den bærbare datamaskinen og ikke kaste bort tid på å sjekke telefonen gjentatte ganger.

Ved å bruke KDE Connect er du ikke bare begrenset til disse tjenestene, men du kan også ha ansvaret for din Windows-PC ved å kjøre noen egendefinerte kommandoer eksternt gjennom Android-telefonen din. Hvordan kan vi glemme musikk for å ha en sjelfull arbeidsdag? Denne programvaren hjelper deg også med å kontrollere musikken som spilles av på datamaskinen. Du kan spille av, sette på pause og til og med hoppe over musikken ved hjelp av telefonen.

Hvordan laste ned og installere KDE Connect-appen?

For Windows

Windows-plattformen har introdusert KDE Connect-applikasjonen i deres Microsoft-butikk. Alt du trenger å gjøre er å søke i Microsoft-butikken med KDE Connect. Øverst til høyre på skjermen klikker du på «GET» for å installere KDE Connect på din Windows-plattform.

  4 visuelle endringer i den nye tekniske forhåndsvisningsbygningen for Windows 10

Når Windows-programvaren KDE Connect er installert på den bærbare datamaskinen, kan du ha forskjellige alternativer, som vist på bildet nedenfor.

For Android

Android-brukere må gå til Play Store på mobiltelefonene sine, søk etter KDE Connectog klikk på installeringsknappen.

For å koble Android-telefonen til Windows-PCen din, må du koble enhetene dine over det samme trådløse nettverket. Da ville det være best om du paret Android-telefonen din til vinduene ved hjelp av Bluetooth også, for å ha full funksjonalitet over KDE Connect-programvaren.

Ettersom du skal bruke programvaren, vil du få utforske noen fremtredende funksjoner i KDE Connect Windows-programvaren som vil hjelpe deg på en eller annen måte.

Når din Android-telefon og Windows-PC er koblet til med KDE Connect, kan du utføre forskjellige funksjoner som:

  • Deling av filer og koblinger mellom begge enhetene
  • Melding sendes via skrivebordet
  • Se telefonens batterinivå
  • Styr skrivebordet eksternt via telefonen
  • Få varsler på skrivebordet ditt og svar på dem kun via skrivebordet.
  • Du kan også ringe telefonen og finne den på skrivebordet hvis du har mistet den.
  Reparer oppgavelinjen som vises i fullskjerm på Windows 10

Alternativt alternativ for å synkronisere Android-telefonen din til Windows-PC

Det er forskjellige alternativer for å synkronisere Android-telefonen din til Windows-PCen din, som:

  • Tilkobling via Bluetooth
  • Infrarød tilkobling av Android-telefoner til Windows PC
  • Kablet tilkobling av Android-telefon til Windows-PC for deling av filer

Disse alternative alternativene for å synkronisere Android-telefonen til en Windows-PC er forskjellige fra KDE Connect. KDE Connect hjelper deg med å få alle de respekterte funksjonene under ett tak, mens andre metoder krever at du installerer flere applikasjoner eller verktøy for å utføre forskjellige oppgaver. Det er her KDE Connect stjeler avtalen.

Konklusjon 💻📲

Hvis du vil ha den beste gjennomstrømningen for dagen din, må du installere KDE Connect Windows-programvaren på systemet ditt. Det vil spare mye tid på å overføre filer fra Android-telefonen til den bærbare datamaskinen. Det vil også fjerne behovet for installasjon av ulike typer programvare for arbeidsprosedyrer.

Så, hva venter du på? Få KDE Connect fritt og forenkle arbeidet ditt nå og få det daglige arbeidslivet ditt sortert med ulike funksjoner på ett stopp.

Likte du å lese artikkelen? Hva med å dele med verden?