11 beste TikTok-videoredigerer for showstopping

TikTok ble lansert i 2017 og ble snart et kjent navn, og manien etter å lage TikTokable-innhold spredte seg som en ild i tørt gress!

Denne videovertstjenesten i underholdningskategorien lar deg lage kort videoinnhold fokusert på sang-, dans- og leppesynkroniseringsaktivitetene.

TikTok flokkes av skapere som alltid ser frem til å bringe noe nytt til bordet.

Mens TikTok er utstyrt med en grei videoredigerer, som er selvforsynt i seg selv hvis du vil lage grunnleggende innhold. Men hvis du har tenkt å lage iøynefallende videoer for fansen din, trenger du noe mer enn det.

Heldigvis er flere TikTok-videoredigeringsapper perfekte for å avgrense TikTok-innholdet ditt.

Vil du bringe glamour til TikTok-videoene dine? Sjekk ut våre beste valg for TikTok-videoredigeringsappene nedenfor.

Velg Kampanje for å lage og redigere nydelige TikTok-videoer med millioner av opptak å velge mellom på en mest mulig enkel måte. Dette online videoredigeringsverktøyet leverer engasjerende og underholdende videoinnhold ved å forsyne dine individuelle videoer eller TikTok-videoer med over 110 millioner medieinnhold.

Her er alt promo har å tilby:

  • Last opp, endre størrelse og rediger innholdet ved hjelp av en enkel videoredigerer og TikTok resizer for å lage personlig tilpasset innhold.
  • Bruk de forhåndsdesignede videoredigeringsmalene for å fremskynde videoredigeringen og tilpasse dem til dine behov.
  • Inkluder animerte forhåndsinnstillinger, en rekke fonter og fargepaletter for å forbedre TikTok-videoene dine og levere det tiltenkte budskapet.
  • Velg passende spor for videoene dine fra det rike musikkbiblioteket med over 1,5 000 spor som kan filtreres etter sjanger, tema, instrument og mer.
  • Last ned videoene uten TikTok-vannmerket eller del dem direkte til forskjellige sosiale medieplattformer.

Veed

Lastet med tonnevis av funksjoner, er Veed en flott plattform for å lage imponerende Tiktok-videoer tilpasset ved hjelp av overlegg, fargeinnstillinger, tilpassbare tekster, logoer og så videre.

Plattformen er tilgjengelig ved hjelp av nettlesere, og tilbyr en rekke eksempler på videomaler som er nyttige for amatører å redigere videoer.

Det intuitive og brukervennlige brukergrensesnittet støtter flere mediefilformater og gir et alternativ for enkelt å konvertere videoer til GIF-format.

Takket være fargekorrigeringsteknikken luker Veed automatisk ut kromatiske aberrasjoner og forvrengninger og gir feilfrie TikTok-videoresultater på slutten.

Plattformen lar deg velge mellom manuelle undertekstopplastinger eller automatiske undertekstgenereringer for å resultere i informative og underholdende videoer.

Veed lar deg utføre følgende:

  • Endre størrelsen på TikTok-videoene for å passe de forhåndsinnstilte VEED-lerretsstørrelsene.
  • Generer automatiske TikTok-undertekster i overleggsteksten på skjermen din
  • Velg fra TikToks lydbibliotek eller last opp sporene dine for å legge til bakgrunnslyder.
  • Legg til video- og lydeffekter til videoene dine og velg fra en rekke TikTok-filtre, glitch-effekter og mye mer.

Adobe Express

Adobe Express er en annen plattform å prøve for å redigere spennende innhold for TikTok for å fange publikums blikk i feeden.

  Hvor mange rapporter trengs for å slette TikTok-kontoen

Adobe Express er tilgjengelig på stasjonære datamaskiner og mobiler, og strømlinjeformer TikTok-videoredigeringsprosessen uansett hvor du er. De gratis og lett tilpassbare malene er veldig nyttige for å lage personlig TikTok-innhold uavhengig av lidenskap eller ferdighetsnivå.

Å redigere TikTok-videoer med Adobe er en lek. Du står fritt til å laste opp videoene dine, velge mellom de forskjellige tilgjengelige layoutene og legge til tekster, bilder, effekter og filtre for å redigere videoene etter eget ønske.

Adobe Express lar deg få tilgang til hundretusenvis av royaltyfrie Adobe Stock-samlingsbilder, Adobe-fonter, ikoner og bakgrunner og inkludere dem i TikTok-videoene dine.

Bortsett fra dette kan du bruke verktøyet til å fjerne bildebakgrunnen, endre størrelse, trimme og animere video, konvertere den til GIF-er og bruke teksteffekter, teksturer, overlegg og mer.

Flixier

Velg Flixier for å dramatisk akselerere videoredigeringsferdighetene dine og gjøre skydeling av videoer på TikTok enkelt. Plattformen tilbyr rikelig med skylagring, slik at du kan lagre og dele TikTok-videoer og -prosjekter for å lette samarbeid.

Flixier passer for brukere med finesse, så nybegynnere må først utstyre seg med betydelig kunnskap om videoredigering.

Flixier eliminerer kravet om å installere apper eller programmer, og gir deg friheten til å redigere TikTok-videoene direkte for å lage engasjerende rett fra nettleseren din.

Mens gratisversjonen av Flixier er foret med anstendige funksjoner, tilbyr Pro-versjonen flere avanserte funksjoner, inkludert muligheten til å gjengi videoer i løpet av et minutt, som overgår den langsomme behandlingshastigheten.

Flixier-biblioteket er lastet med tonnevis av overganger, bevegelig grafikk og animert tekst, sammen med mer enn 2 millioner musikkspor, video- og bildearkivfiler, som kan forvandle videoene dine til noe magisk for TikTok.

WeVideo

Gå for WeVideo-videoredigereren hvis du ønsker å redigere råvideoklippene dine til profesjonelle TikTok-videoer. Denne populære videoredigeringsappen har et intuitivt grensesnitt som tilbyr en forhåndsvisning i full skjerm og tidslinje under videoredigeringsprosessen, noe som forenkler videoredigeringsprosessen ytterligere.

WeVideo støtter videoer med 4K-oppløsning og tilbyr en grønn skjerm-effekt for å sikre at videoene dine er mer tiltalende enn før. Plattformen har et rikt bibliotek med royaltyfri musikk, lydeffekter og arkivvideoklipp for å øke TikTok-bildet ditt.

WeVideo er et flott alternativ for sømløst å redigere TikTok-videoene dine på tvers av Mac-er, PC-er og iOS- og Android-mobilenheter. Funksjonene som tilbys av plattformen er som følger:

  • Bruk førsteklasses videoeffekter som videoglans, bilde-i-bilde, grønn skjerm og animasjon og lag ikke-rullende TikTok-videoer.
  • Endre størrelsen på videoene dine slik at de passer til sideforholdet 9:16 på TikTok-enheter.
  • Bruk lydoverganger som fade lyd inn/ut, miks lydeffekter eller legg til bakgrunnsmusikk for å få lydsporet til å høres bedre ut.
  • Bruk de innebygde opptaksverktøyene for webkamera for å spille inn voiceover for TikTok-videoene dine.
  • Poler det rå videoinnholdet ved å legge til filmtitler og musikk som finnes i det omfattende biblioteket med aksjeaktiva.

Animoto

Animoto er en enkel videoredigerer for TikTok som er populær blant brukere på grunn av det intuitive videoredigeringsgrensesnittet.

  Slik tilbakestiller du TikTok-kontoen din

Til tross for brukervennlighet, er verktøyet fullpakket med rike videoredigeringsfunksjoner som er perfekte for alle – erfarne eller uerfarne for å gjøre sine rå bilder og videoklipp til underholdende videoer i løpet av få minutter.

Animoto lar deg lage ubegrensede TikTok-videoer gratis hvis du ikke er plaget av vannmerke og tilbyr en grundig opplæring for videoredigeringsprosessen. Dessuten kan du velge en trinn-for-trinn-guide hvis du er ny på videoredigering.

Animoto-biblioteket er fylt med fengende musikklåter og mer enn 60 forhåndsdesignede maler, som kan skreddersys ved å legge til ditt originale innhold. Disse malene kan redigeres ved å legge til favorittfonter, farger, seksjoner og så videre.

Animoto lar deg eksportere de resulterende TikTok-videoene i to HD-oppløsninger – 720p og 1080p og to SD-oppløsninger: 360p og 480p for å imøtekomme alle dine behov.

Typito

Stolt på av tusenvis av markedsførere, bedriftseiere og nyhetsbyråer, Typito er en annen skybasert TikTok Video Editor, som er et godt valg for å lage korte og morsomme TikTok-videoer.

Du kan legge til bilder, videoer og musikk for å krydre TikTok-innholdet ditt. Plattformen tilbyr teknikker for beskjæring av størrelse for å få videoene til å passe perfekt på TikTok.

Typito er perfekt for å lage videosamlinger for TikTok og utvide fanbasen din.

De viktigste høydepunktene til Typito er som følger:

  • Videoredigereren er tilgjengelig gratis for å lage TikTok-videoer og engasjere publikum.
  • Den enkle dra-og-slipp-editoren er nyttig for raskt å endre størrelse, trimme og beskjære videoer for TikTok, legge til musikk, stilige teksttekster og mer.
  • Støtter mer enn 20 videoformater og sideforhold som 1:1 kvadratisk brevkasse, 9:16 vertikal og andre.
  • Tilpass TikTok-videoene ved å modifisere fargene, skriftene og stilene til merkevaren din.
  • Få den direktesendte videoforhåndsvisningen av de siste TikTok-videoene for å unngå overraskelser på slutten.

Beskriv

Utvid videoredigeringsferdighetene dine ved å bruke Descript, en morsom og enkel TikTok-videoredigerer du vil elske å jobbe med. Redigerings- og skriptverktøyene til Descript gjør det enkelt å søke i transkripsjoner etter viktige øyeblikk, redigere dem til et klipp, legge til tekst og bildetekster og laste opp den resulterende videoen på TikTok.

Descript lar deg legge lyd-, video- og bildeeffektene inn i TikTok-videoene og til og med dra og slippe emojiene som ikke er en del av klistremerkelisten.

Bortsett fra dette er det mange lyd- og videooverganger som er perfekte for prosjektet ditt hvis du har tenkt å lage rullestoppende TikTok-videoer. Du har også muligheten til å legge til titler og bildetekster hvis du vil gjøre innholdet ditt lett tilgjengelig.

Canva

Canva er det beste alternativet hvis du vil starte TikTok-videoopprettingsprosessen fra bunnen av og redigere videoene for å legge til TikTok-faktoren til videoene dine.

Selv om Canva kan virke rart på listen, gir verktøyet deg praktiske videoredigeringsfunksjoner som gjør videoredigering til en lek.

Akkurat som maler for andre videotyper, har Canva mange TikTok-videomaler som kan imponere det mest smakfulle øyet.

  Hvordan lagre videoen din på TikTok uten vannmerke

Den ekstra fordelen med Canva er at verktøyet også letter utformingen av bilder for TikTok, TikTok outro og til og med fengende miniatyrbilder. Det er enkelt å lage en flott TikTok-video ved hjelp av Canva, og du får også muligheten til å laste opp den resulterende videoen direkte på TikTok.

Clideo

La oss ikke glemme Clideo, en enkel videoprodusent for TikTok som tilbyr den enkleste metoden for å lage TikToks ved å laste opp bilder, videoer og musikk etter eget valg.

Populær blant nybegynnere som ønsker å markere seg på TikTok, er videoopprettings- og redigeringsmetoden ganske rask og resulterer i feilfri dynamisk grafikk.

Flere videoredigeringsverktøy er tilstede på plattformen; noen av de mest praktiske er videoresizer, cutter, looper og undertekstgenerering.

Denne TikTok Online Video Maker gir deg mulighet til å lage engasjerende TikTok-innhold ved å kombinere flere bilder, videoer og GIF-er med lydsporene du velger, uten at du trenger å ha ferdigheter i videoredigering.

Denne nettplattformen er gratis å bruke, og denne brukervennlige plattformen er perfekt for nybegynnere. Du kan dra og slippe de første filene, justere sideforholdet slik at det passer til TikTok, beskjære delene av videoen og legge til overganger for å resultere i fantastisk TikTok-innhold publikummet ditt vil elske å se.

Bitedyktig

Biteable skryter av å levere de mest trendverdige TikTok-videoene du drømmer om å underholde dine TikTok-følgere med! Den er allsidig og er et godt valg for å lage imponerende TikTok-videoer og kampanjer fra bunnen av uten å bruke en krone.

Selv om du alltid kan begynne på nytt, vil du ha et stort bibliotek med maler til din disposisjon å velge mellom; hvis du går tom for ideer.

Dessuten vil du finne et stort bibliotek med arkivbilder og animasjoner som du kan bruke til å tilpasse TikTok-videoene dine og gjøre dem mer attraktive.

Biteable er et godt valg for begge; nybegynnere og erfarne brukere da grensesnittet er raskt å mestre, og du trenger ikke å rote med noe komplekst.

Lastet med alt du trenger for å produsere en engasjerende Tiktok-video, vil du spare massevis av innsats når du prøver hendene med denne programvaren.

En gratis plan for Biteable er tilgjengelig, som vannmerker den resulterende videoen og begrenser funksjonaliteten til plattformen. For å låse opp alle funksjonene, som førsteklasses lagervideoer, videopersonvern og andre avanserte funksjoner, må du oppgradere til Pro-planen.

Siste ord

TikTok er en populær underholdningsapp som i utgangspunktet fokuserte på korte videoer. Med tiden har fokus nå skiftet fra de 15 sekunder lange videoene til de tre sekundene. TikTok er overfylt med skapere, og det er vanskeligere enn noen gang å sette spor i hodet til publikum.

Derfor er det ekstremt viktig å bruke kraftige videoredigerere for TikTok for å få spennende videoer for kontoen din, og listen ovenfor nevner alle de dyktige.