Hvordan overføre data/filer til iPhone og iPad uten iTunes

Hvis du har vært iOS-bruker lenge, vet du at det å gjøre enkle ting som å overføre data ikke er like praktisk som det er på Android-enheter.

Og på toppen av det, iTunes blir avviklet gjør det enda verre fordi det var slik overføring av data ble gjort mulig.

Nå, betyr det at overføring av data til IOS-enhetene dine har blitt enda vanskeligere? Det ville være sprøtt fordi det er mange tilfeller når vi ønsker å overføre data fra datamaskinen vår til en IOS-enhet regelmessig.

Det kan være arbeidsrelatert eller bare av personlige årsaker, som å lagre minner. Hva gjør vi i slike tilfeller? Heldigvis er det mange måter å gjøre det på, og faktisk er disse måtene mye enklere enn å gjøre det via iTunes.

La oss se på noen av de beste.

WALTR 2

WALTR 2 er som iTunes, men på steroider. Den støtter over 36 forskjellige filtyper, som alle enkelt kan overføres til IOS-enhetene dine. Uansett om det er musikk, PDF, EPUB eller enda mindre populære formater som VOB, FLV og AIFF, er dette verktøyet i stand til å håndtere disse.

La oss si at du vil overføre MP4-filer fra datamaskinen til iPhone. Slik gjør du det:

Trinn 1: Last ned WALTR 2-programvaren på datamaskinen din og installer den.

Trinn 2: Etter at installasjonsprosessen er fullført, vil du se et skjermbilde som dette som sier «Start min WALTR 2 prøveversjon». Klikk på det og gå til neste trinn.

  Hvordan kobler du fra en Call of Duty-konto

Trinn 3: Nå blir du bedt om å skrive inn e-postadressen din for å motta aktiveringsnøkkelen.

Trinn 4: Når du mottar aktiveringsnøkkelen på e-posten din, kopierer du den og limer den inn i programvaren. Du bør se en bekreftelsesmelding som denne.

Trinn 5: Koble til IOS-enheten din nå. WALTR 2 vil automatisk identifisere hvilken IOS-enhet det er, og den vil fungere på det.

Trinn 6: I dette trinnet må du dra MP4-filen inn i programvaren, og den vil være klar til å overføres til IOS-enheten din. Det er omtrent det, enkelt og greit!

I løpet av de 24 timene av den gratis prøveversjonen vil du få en smakebit på hvor god programvaren er, så hvis du er fornøyd med den, bør du definitivt oppgradere den til premium, da den er et hendig verktøy å ha.

WALTR 2 har blitt nevnt av noen av verdens største selskaper, som Forbes, Macworld, Wired og Fox6 News.

MobileTrans

Overfør og gjenopprett enkelt data, sammen med Whatsapp-filer med Wondershare MobileTrans. Den brukes av over 50 millioner mennesker og har en TrustPilot-score på 4,6/5, noe som er ganske imponerende.

Du kan overføre data fra datamaskinen til IOS-enheten eller andre telefoner, selv om det er Android. Overførbare filtyper inkluderer musikk, apper, meldinger, videoer og mer.

Dette verktøyet gjør det veldig bra når det kommer til kryssfunksjon, da det lar deg sikkerhetskopiere data fra telefonen til datamaskinen din, og du kan gjenopprette den når du vil.

Wondershare MobileTrans kan lastes ned på Windows og så vel som på macOS.

AnyTrans

Administrer fullstendig 27 forskjellige typer data for å sikkerhetskopiere og overføre til enhver tid til IOS-enhetene dine ved hjelp av AnyTrans. Du kan overføre data fra datamaskinen til enheten din og fra enhet til enhet slik at du ikke kaster bort tiden din på den lange ruten.

  Slik bruker du høyttalernotater i PowerPoint

Følg trinnene nedenfor for å overføre data fra datamaskinen til iPhone:

Trinn 1: Last ned og installer programvaren på datamaskinen din.

Trinn 2: Når du har installert den, blir du bedt om å koble enheten til datamaskinen via USB.

Trinn 3: Nå bør du se en skjerm som dette. Klikk på der det står «Legg til innhold til enhet» under iPhone-modellen. Etter det kan du velge filene du vil overføre.

Trinn 4: I dette trinnet blir du spurt hvor du vil overføre dataene. Velg riktig mappe og trykk «Neste».

Trinn 5: Gi litt tid før overføringen er fullført. Når det er gjort, vil du se denne meldingen, som betyr at vi alle er ferdige!

Som en sidenotat kan du velge å sikkerhetskopiere hele dataene dine eller til og med selektivt de du trenger. Det er også et alternativ for å automatisk sikkerhetskopiere iPhone-dataene dine trådløst, noe som er ganske kult.

Du trenger ingen teknisk kunnskap eller tidligere erfaring for å bruke dette verktøyet. Jeg tror til og med din 12 år gamle nabo kunne gjøre det med litt veiledning. Så enkelt og greit er det. 😉

EaseUs MobiMover

Den støtter dataoverføring mellom to IOS-enheter og datamaskinen din; EaseUs MobiMover er et annet enkelt og intuitivt verktøy. Den lar deg overføre bilder, musikk og andre typer data med bare noen få klikk.

  Slik ser du gamle varsler på iPhone

Prosessen er i utgangspunktet nesten den samme og enkel som de andre verktøyene i denne listen. Du kobler til enheten din, velger dataene og trykker på «bekreft» for å starte overføringen. Den kommer med en gratisversjon og en PRO-versjon, som du kan sjekke ut etter å ha prøvd den gratis.

Bortsett fra dataoverføring, er det også et alternativ for å låse opp enheten hvis du ikke får tilgang til den. Du kan låse opp ansikts-ID, Touch ID, 4-sifret passord og 6-sifret passord.

iMazing

Sist men ikke minst, iMazing gir deg full kontroll over IOS-enheten din, og databehandling er ett element i det.

Du kan overføre, sikkerhetskopiere og gjenopprette en rekke typer data, inkludert:

  • Meldinger
  • Kontakter
  • Safari-data
  • Ringetoner
  • PDF-er og e-bøker
  • Samtalehistorikk
  • Notater og talememoer

Dette verktøyet er klarert av over 10 millioner brukere over hele verden, og selv om det er forskjellige årsaker bak den store kundebasen, er en slik grunn som ikke kan ignoreres det faktum at det er flerspråklig. Den støtter 11 forskjellige språk, for eksempel tysk, italiensk og russisk.

Du kan komme i gang med iMazing gratis, og det er kompatibelt med både Windows og macOS.

Konklusjon

Verktøyene ovenfor er noen av de beste alternativene for å overføre data til IOS-enhetene dine uten iTunes. Du kan være trygg på at alle av dem gjør en god jobb uavhengig av pris og alder i markedet. 🙂

Deretter kan du sjekke ut noen av de beste verktøyene for å gjenopprette data fra iPhone og iPad.