Direktestrøm til YouTube, Twitch, Facebook og mer med disse 10 verktøyene

Livestreaming blir enormt populært i disse dager.

I følge statistikker markedet for direktesendt video anslått å nå 184,3 milliarder dollar innen 2027.

Dette er enormt, og det er ingen tvil om hvorfor det er så mange verktøy for livestreaming tilgjengelig for å få deg live foran målgruppen din gjennom YouTube, Facebook Live, Instagram, Linked In Live, og så videre.

Etterspørselen etter live-streaming har økt enda mer på grunn av Covid-19-pandemien, og tvinger oss til sperringer. Men virksomheten må fortsette.

Ettersom markedsføringsverdenen stadig utvikler seg, finner bedrifter og enkeltpersoner ut måter å få kontakt med kundene sine og fungere effektivt mens de holder seg fra hverandre. De kjører eksternt og bruker mange nye teknologier og verktøy i arbeidsflyten.

Når det er sagt, gir live streaming en så effektiv måte å gjøre nettopp det på. I tillegg hjelper det folk til å vise ferdighetene og tjene penger uansett hvor de er.

Dette er grunnen til at bloggere, vloggere og merkevarer gjennomfører direktesendinger for å øke publikumsbasen og inntektene, samtidig som de informerer og underholder publikum.

Så la oss snakke litt om live-streamingverktøy.

Hva er et Live Streaming-verktøy?

Et verktøy for direktestrømming lar deg se og lage videoer og deretter dele dem i sanntid eller forhåndsinnspilt.

Hvis du ønsker å kringkaste live på en plattform som Facebook, YouTube, Linked In eller Instagram, er alt du trenger bare disse applikasjonene. For dette må du bruke enhetens kamera og lyd for kringkasting. Og disse verktøyene kommer med mange funksjoner med større kontroll og sikkerhet. Du kan også live streame til mange live streaming-plattformer ved å bruke samme programvare eller dele de forhåndsinnspilte videoene dine sømløst.

Hva er de essensielle girene du trenger?

Så hvis du er klar for direktesending på sosiale medier eller videoplattformer, vil du kanskje vite noe av det essensielle utstyret.

Live-streamingverktøyene jeg vil nevne i denne artikkelen trenger en datamaskin eller kanskje en smarttelefon. Bortsett fra disse, trenger du et anstendig kamera, mikrofoner, strømbrytere, lys, grønne skjermer, stabil internettforbindelse. Hvis du er en gamer, kan du også tenke på strømmingsutstyr for å forbedre spillopplevelsen.

Når du er klar med nødvendig utstyrsoppsett, la oss utforske følgende fantastiske verktøy for direktesending med mange nyttige funksjoner for å gjøre liveøkten din morsom og enkel.

Telestream Wirecast

Gjennom Telestream Wirecast kan brukere fange, produsere og streame videoen. Det hjelper med å skalere opp videoproduksjonen fra hvor som helst og dele den med andre for å bygge fellesskapet og få et publikum. Brukere kan koble til mikrofoner og kameraer for å bringe grafikk og videoer til live.

Den kommer med et fleksibelt og intuitivt brukergrensesnitt og funksjoner for videoproduksjon for å kringkaste en fullpakket utgang. Brukerne kan utnytte god live-koding for å streame video på tvers av forskjellige kanaler.

Telestream Wirecast er fullpakket med flere funksjoner for hver pakke, for eksempel:

  • Wirecast Studio – $599 – Egendefinerte overganger, 5 hovedmikselag, eksterne gjester, avansert lydmikser, integrert lagermediebibliotek, 1-4 spor multi-viewer-utgang og integrasjon av sosiale medier.
  • Wirecast Pro – $799 – Alle funksjoner i Wirecast Studio, flerspors lydopptak, virtuelle sett og bakgrunn, Pro Audio FX, ISO-opptak av individuelle kilder og PTZ-kamerakontroll.

De brukervennlige funksjonene lar brukere utnytte ubegrensede kilder, nettopptak, profesjonell lyd, konferanseproduksjon og hva som ikke er.

Vimeo Livestream

Vimeo Livestream er en bedriftsklar og perfekt løsning for profesjonelle til å streame engasjerende innhold for å informere publikum og koble sammen arbeidsstyrken samtidig som de hjelper dem med å lære nyttige ting.

Dette direktestrømmeverktøyet er en one-stop-plattform der du kan koble deg til kundene, fellesskapet og ansatte. Øk publikummet ditt ved å holde dem engasjert med deg uansett hvor de er. Du kan effektivt strømme fra mange enheter på tvers av ulike sosiale medieplattformer og/eller ved å bruke nettstedet ditt.

  Slik sletter du YouTube-loggen din automatisk

La seerne se den beste kvaliteten, dvs. Full HD 1080p-videoer på flere enheter, selv om du har begrenset båndbredde. Administrer også videoene dine, bygg trygge visningsdestinasjoner og tjener penger på videobiblioteket. Du kan legge til verktøy og grafikk i videoen din som overganger, logoer, nedre tredjedeler osv. Dessuten kan du sette inn spørsmål og svar og live-avstemninger i videoen din.

Engasjer publikum overalt med en premium-konto som koster $75 per måned, fakturert årlig.

OneStream

Planlegg videoene dine eller gå live samtidig på over 40 sosiale medieplattformer med OneStream. Det hjelper deg å spare innsats og tid og lar deg lage kraftige og påvirkende videoer.

Du kan bruke et hvilket som helst verktøy for streaming som Zoom, OBS, XSplit, Wirecast og mer og starte multistreaming over sosiale medier. Bygg inn direktestrømmene dine enten på nettstedet ditt eller hvor som helst du ønsker å nå et stort publikum enkelt. Du kan legge til videoene dine i køer i den rekkefølgen du foretrekker og planlegge at de skal gå live på forskjellige strømmeplattformer.

Dessuten lar de deg streame og konfigurere din egendefinerte RTMP-destinasjon gjennom strømnøkkel og server-URL. På toppen av alt kan du spare internettbåndbredde ved å importere videoer fra Dropbox, Zoom-opptak, pCloud, Google Drive, Frame.io eller OneDrive. I tillegg kan du løse språkbarrierer ved å legge til undertekster til dine forhåndsinnspilte strømmer gjennom SRT-filer.

Du kan bruke forskjellige opplastingsalternativer som å laste opp en forhåndsinnspilt fil på datamaskinen din, bruke et kamera for opptak eller ta opp skjermen for direktesending senere. Videre tilbyr den en skybasert strømmetjeneste slik at du ikke trenger å installere eller sette opp noen programvare.

Dessuten kan du administrere teamet ditt til å samarbeide og strømme effektivt. OneStream vil også legge til et live chat-alternativ slik at du kan administrere innkommende meldinger, svar og kommentarer fra seere ved å bruke en enkelt skjerm på forskjellige strømmeplattformer.

Velg en gratis plan eller en annen betalt plan som starter på $10/måned.

Uskjerm

Få fart på strømmevirksomheten din ved å fokusere på videoinnholdets kvalitet og la resten stå Uskjerm. Du kan organisere videoene dine i forskjellige kategorier, laste dem opp i bulk og legge til noen egendefinerte filtre. Legg også tankene og planene dine inn i katalogen over on-demand video på en vakker måte.

Du kan imidlertid planlegge hendelsene og legge til et nedtellingsoverlegg for å bygge begeistring i arbeidsstyrken eller hos kundene. Du kan overvåke statistikken din ved å spore hva slags innhold publikum setter pris på, sammen med ytelsen.

Bruk hvilken som helst av de tilgjengelige malene og temaene for å lansere strømmetjenesten din på en enkel måte for å konvertere og blende publikum selv uten kodekunnskap. Utvid virksomheten din med de innebygde automatiserings- og markedsføringsverktøyene og bruk fellesskaps- og markedsføringsfunksjonene deres for å forbedre rekkevidden din.

Du kan bruke innebygde analyser og salgsrapporter for å spore ytelsen og måle suksess. Utforsk kunnskapsbasen deres for å ligge i forkant i løpet og konsulter ekspertene deres for å maksimere utnyttelsen av deres innebygde oppbevaringsverktøy som hjelper deg med å bygge en bærekraftig, stabil og skalerbar virksomhet.

Konfigurer utleie, engangskjøp eller abonnementer for å gi tilgang til livestrømmene dine og VOD. Du kan skape en fantastisk opplevelse for brukerne dine med kampanjer og kuponger. Andre markedsføringsverktøy du får for å maksimere fortjenesten er kule markedsføringsintegrasjoner, gavekort, landingssider, e-postautomatisering, opp- og nedsalg og mer.

Start strømmevirksomheten din med Unscreen fra $49/måned ($0,50/abonnent/måned), og det er også en gratis prøveversjon.

XSplit Broadcaster

XSplit Broadcaster er et av de beste strømme- og opptaksverktøyene for å lage videoinnhold, arrangementer, e-sport og mer. Den hjelper deg med å administrere alt med HUD i spillet eller ved å bruke forskjellige skjermer med deres projektormodus.

De lar deg også bruke OBS-importøren deres for å hjelpe deg raskt i gang. Tilpass deretter videoene dine ved å dra, slippe og endre størrelse på mediekilder som videoer, bilder, nettsider og GIF-er.

Du kan også legge til Skype-anrop med et klikk eller skjermbilde for Zoom, Discord-samtaler eller Teams. Deretter kan du begynne å strømme på tvers av toppplattformer med de native plugins eller tilpasset RTMP. Du kan også bruke deres innebygde chat-plugins eller nettleserkilder for å inkludere nettsider designet for strømmingsvarsler.

  Rett opp Facebook-økten utløpt feil på Android

Dessuten kan du legge til flere kringkastings- og animasjonseffekter og Chroma Key for webkameraer for å få bedre klarhet, fange mediefiler og kilder. Du kan også redusere unødvendig bakgrunnsstøy og bruke tilpassede overganger. Med XSplit kan du projisere en scene (eller aktiv scene) til en annen skjerm eller monitor.

Du kan sløyfe flere videoer og bilder for å dekorere BRB-skjermen vakkert samtidig som du viser takknemlighet til støttespillere og sponsorer. Du kan bruke media- eller kamerakildemaskering, justere en scenes lydnivåer, bruke delt modus for å aktivere programvisninger og sceneforhåndsvisning for scenebytte, og låne kraftige GPU-ressurser for å forbedre strømmeopplevelsen.

XSplit lar deg ta opp videoene dine med kraftige og nyttige funksjoner som flere lydspor. I tillegg kan du inkludere køpunkter for enkel redigering og ta opp og streame mange scener samtidig ved å bruke forskjellige opptaksprofiler.

De tilbyr dusinvis av utvidelser og plugins som Replay Source, Audio Mixer, DSP Effects, Whiteboard, Gamepad Visualizer og mer. Til slutt, legg til makroer, XJS Framework & API og Custom Scripts tilgjengelig, takket være deres dedikerte utviklerfellesskap.

vMix

Ta opp, produsere og stream videoinnhold av profesjonell kvalitet til en minimal kostnad med vMix. Den gir deg muligheten til å inkludere flere videoer, kameraer, lyd, virtuelle sett, bilder, Powerpoint, chroma-key, titler og mer i videoene.

Etterpå kan du enkelt ta opp innholdet ditt og gå videre med direktesendingen. Du kan også bruke vMix i arrangementer med flere kameraer eller til og med én persons innholdsproduksjon gjennom et enkelt webkamera.

Du har full fleksibilitet til å lage dine direktestrømmer og produksjoner og bytte mellom flere innganger som videofiler, DVDer, Powerpoint osv. I tillegg kan du bruke SD-, 4K- og HD-kameraer og fange gjennom PCIe, USB, Thunderbolt-enheter.

De lar deg bruke lydenheter som ASIO, lydkort og USB. Du kan produsere titler, overganger, mikse lyd, overlegg, live videoeffekter, øyeblikkelig avspilling og mer med vMix. Ta opp innholdet ditt til disk med ISO-opptak (MultiCorder – 4K og Pro) og strøm det på ulike medieplattformer som Dacast, Twitch, YouTube, etc.

Panopto

Panopto er den enkleste og greie måten å dele og spille inn videoer på. Lag bedriftsvideoer med letthet, siden Panopto er en sikker og trygg portal for deling og vertskap for alt innholdet ditt.

Panopto er en applikasjon for livestreaming for å kringkaste direktesendinger i stor skala, og den er enkel å bruke for å redigere og ta opp profesjonelle videoer. Den bruker en søkemotor som hjelper seerne med å finne en video relatert til et spesifikt søkeord.

Panopto integreres med LMS, CRM, CMS og andre IT-systemer for å la deg dele videoer og spillelister til stedet der folk går for å søke informasjon. Panopto CMS integreres med SSO ID, inkludert Google Apps, Active Directory, SAML, OAuth og LMS autentiseringsprosedyrer for mobil- og skrivebordsbrukere.

Enten det er bedrifter eller universiteter, denne enkle og pålitelige løsningen for streaming, opptak og administrasjon av videoer fungerer for alle sektorer. Panopto har bygget sin plattform for instruktører, ansatte, studenter eller de som ønsker å dele sine tidligere erfaringer innen et hvilket som helst emne.

Du kan også streame live på mobile enheter med de opprinnelige appene, og dette verktøyet støtter mange videoformater som MP4, WMV, MOV, AVI, 3GP, M4V og mye mer. Videre optimaliserer Panoptos HTML5-spiller seeropplevelsen på grunn av minimal buffering og rask oppstart til tross for nettverkshastigheten din.

Ta kontakt med en av ekspertene og be om en rask demo og la dem sette inn en gratis prøveversjon slik at du kan oppleve Panopto enda bedre.

SproutVideo

SproutVideo er en utmerket on-demand live streaming-plattform som kan gjøre underverker for virksomheten din. Den tilbyr en profesjonell videovertstjeneste, som er svært intuitiv og får deg til å føle deg som superhelter når du deler videoene dine med publikum.

  Hvordan sletter jeg all aktivitetslogg på Facebook

De har alt du trenger, enten du deler sikker kommunikasjon internt eller direktestrømmer en produktlansering. Få bedre personvernkontroller for sikker deling av videoene dine med AES 128-kryptering. Lag også et mobiloptimalisert og vakkert hjem for hver video.

Du kan spore og få en fullstendig analyserapport om seernes aktivitet for å evaluere og forbedre videoytelsen din. Med premium-integrasjoner vil du kunne målrette mot potensielle kunder og lede trafikk mot de profesjonelle videoene dine.

For å lage unike videoer hver gang får du grunnleggende funksjoner som:

  • Endre farger i henhold til ditt merke eller produkt
  • Lag on-demand videospillelister
  • Skjuler eller viser spillerkontroller
  • Standarder og forhåndsinnstillinger for å spare tid
  • Slå videoen i sløyfe eller slå på autoavspilling

Det er enkelt å bygge inn videoene dine, og du kan bruke innebygde koder som fungerer med plattformer som Shopify, Squarespace, WordPress og mer. SproutVideo støtter HD-, ultra-HD-, 4K- og 8K-videoer. I tillegg vil du ha absolutt tilgangskontroll gjennom passordbeskyttelse, påloggingsbeskyttelse og SSO ID.

Videre kan du også kontrollere tilgangen til videoer eller direktesendinger på nettstedet ved å bruke personverninnstillinger og bruke markedsføringsverktøy for å øke trafikken. Til slutt kan du bruke alle tilgjengelige temaer som kan tilpasses, som logoer, fargeskjemaer, legge til CSS, Javascript og mer.

Du kan spore seers engasjement i livestrømmen din i sanntid, sammen med en rekke avspillinger, populariteten til videoer, plassering og domener. For å holde livestrømmen din mer sikker og effektiv bruker SproutVideo 2FA, masseopplasting, revisjonslogg, organisasjonsmapper, videoinnstillinger, etc.

Velg hvilke som helst prisplaner fra $24,99/måned og benytt deg av en 30-dagers gratis prøveperiode.

Dacast

Live streaming og videovertsplattformen til Dacast tilbyr førsteklasses streamingløsninger til alle. Deres videoløsning med lav latens er enkel å bruke, kjører på CDN-er på toppnivå og gir dedikert støtte når du trenger det.

Vis dine kreative direktesendinger i et omfattende, oppslukende galleri og tilpass landingssiden din for å vise frem merkevaren din. Du kan streame på hvilken som helst plattform uten begrensninger mens du kontrollerer videoene dine 100 %. Du kan også spore live-videoene dine og optimalisere dem i sanntid for forbedring.

Du kan også inkludere en direktenedtelling for å bygge spenning og sørge for at seerne aldri går glipp av arrangementet ditt. Det er ikke vanskelig lenger å tjene penger på livevideobegivenhetene dine, siden de tilbyr en innebygd betalingsmur, eller du kan bruke målrettede annonser for å begynne å generere kjekke inntekter.

I tillegg kan du bruke et abonnement eller en pay-per-view-modell eller til og med begge deler og motta betalinger via PayPal eller kredittkort. Deres robuste CMS for videostrømming lar deg laste opp, organisere, omkode, tjene penger på, dele og analysere videoene dine. Den kommer med forhåndsinnstilte funksjoner med en video-API for kringkasting av videoer.

Dacasts plattform gir deg en adaptiv og robust mediespiller, og deres HTML5-videospiller utnytter THEOplayer-teknologi for å hjelpe deg med å oppnå maksimal fleksibilitet og kompatibilitet.

Du kan til og med tilpasse strømmekonfigurasjonen ettersom de tilbyr et innholdsadministrasjons-API sammen med et spiller-API og hjelper deg med å forbedre mobilapplikasjonene dine. Dessuten tilbyr Dacast et flerspråklig grensesnitt som støtter 10 språk og 135 valutaer.

Inngangsplanen til Dacast er $39/måned.

Streamlabs

Alt-i-ett live streaming-plattformen til Streamlabs lar deg gå jevnt live og øke publikums- og forretningsverdien. Det er en åpen kildekode-plattform.

Streamlabs har nesten alt du trenger for å livestreame på Facebook, YouTube, Twitch og mer på sekunder med funksjonsrik, men grei programvare. Du kan gratis streame hundrevis av temaer og overlegg med Prime og se profesjonell ut mens du strømmer.

Gjenkjenne alle støttespillerne dine bedre på live-streaming ved å bruke fullt tilpassbare varsler. De gir deg mer enn 45 applikasjoner for å forbedre livestreamingen din ved å tilby deg bedre kontroll, oppslukende analyser, automatisering og unike måter å engasjere publikum på.

Konklusjon

Med verden under låst kan livestreaming være det beste alternativet for å vise ferdighetene dine eller drive virksomheten din ved å holde seg engasjert med kundene og målgruppen.

Bruk derfor live-streamingverktøyene nevnt ovenfor og gå live på ulike plattformer for å ta virksomheten din til neste nivå med deres imponerende og nyttige funksjoner.