Hvordan temme, mate og avle hester i Minecraft

La oss få en lojal følgesvenn ved å temme en Minecraft-hest. Dessuten vil vi se hva de spiser, fôring, avl osv., i denne omfattende Minecraft-hesteopplæringen.

Finnes i sletter og savannebiomer, hester kommer i mange farger og har forskjellige hastigheter og hopphøyder.

Og inntil Minecraft får biler og sykler, er hester en utmerket transportmåte. De beveger seg ganske raskt og hopper mer enn avataren din, noe som gjør dem til hjelpsomme partnere i Minecraft-overlevelse.

Så uten videre, la oss starte den første delen med…

Hvordan temme en Minecraft-hest

Det er enkelt å temme en hest, og vi skal fortelle deg nøyaktig hvordan. Men først må du finne en sal med mindre du ikke ønsker å sitte på den.

Dessverre kan du «ikke» lage en sal, i stedet må du finne den som tyvegods, en skattegjenstand eller bytte den.

Mer om å finne en sal i denne Minecraft-wikien.

  Hva betyr "GG" og hvordan bruker du det?

Så når du skaffer deg en, ta turen over til en ren og savannebiome for å oppdage hester. Vanligvis finnes de i grupper på to til seks.

Gå deretter i nærheten av prospektet og høyreklikk med den tomme hånden for å montere. Du vil bli kastet av et par ganger, men fortsett å prøve, og hesten vil til slutt akseptere deg som sin rytter.

Denne foreningen er noen ganger symbolisert med flygende hjerter, men det er ikke alltid tilfelle. Du kan imidlertid bli trygg ved å trykke E (mens du rir) for å åpne hestemenyen, som først aktiveres etter at den blir temmet.

Sett til slutt salen på fra hestemenyen og begynn å ri.

En kostbar måte å temme hest på er å gi dem gylne gulrøtter eller gylne epler. På denne måten blir de raskt temmet med minimale raserianfall.

Hva spiser hester i Minecraft?

I tillegg til gyldne epler og gyldne gulrøtter, kan du mate hvete, høyballer, sukker og vanlige epler.

  Slik logger du på Poshmark

Ulike matvarer har distinkte effekter på hester. For eksempel gjenoppretter en høyballe maksimal helse, mens et gyllent eple fremmer det raskeste føllets vekst.

Dessuten er kjærlighetsmodus noe som bare aktiveres med gyldne epler og gyldne gulrøtter. Og å mate et føll ville hjelpe det å modnes raskt.

Spesielt, å mate noe hesten ikke spiser vil sette deg på den.

Hvordan avle en hest i Minecraft

Å avle en hest trenger to gylne epler eller gulrøtter. Du kan bruke disse til å mate to temmede hester for å få dem i kjærlighetsmodus og produsere et føll, en babyhest.

Du kan lage et gulleple av åtte gullblokker og et eple. Tilsvarende gir åtte gullklumper og en gulrot en gyllen gulrot.

En babyhest er temmet som standard, slik at du kan sette på salen og ri etter at den er moden. Og som allerede nevnt, akselererer fôring av et føll veksten.

  Hvordan lære webapplikasjonssikkerhet?

I likhet med det virkelige liv kan du også bruke en temmet hest og et temmet esel for å avle et muldyr. Hvis du lurer, kan man temme et esel som ligner på en hest.

Hestestatistikk

Hver hest er unik i farge, hastighet, helse og hoppegenskaper. Og dessverre hjelper ikke Minecraft deg med å fortelle hestens egenskaper med mindre du bruker noen mods (som vi ikke diskuterer her).

Imidlertid kan man avle opp flere hester, mikse og matche, og ri på alle temmede hester for å sjekke dette manuelt. Denne prosessen er kjedelig, men den eneste metoden for å få den raskeste eller en tett kamp.

Oppsummering

Hester er passive mobber som ikke angriper selv når de blir drept. Deres hastighet og hopphøyde gjør dem til gode transportere.

Så det avslutter Minecraft-husguiden vår.

Selv om det å temme en hest har sin egen fordel, vil en temmet rev i Minecraft også beskytte deg mot farlige mobber. I tillegg er det å lage et fyrtårn i Minecraft et eventyr på neste nivå som de fleste spillere synes er spennende.