Hva er WildTangent Games?

Du kjøpte en ny bærbar datamaskin, og mens du går gjennom den, ser du WildTangent. Du må lure på hva det er og hvorfor det er på den bærbare datamaskinen. Du lurer kanskje også på om det har noe bruk eller bare er forhåndsinstallert programvare på den bærbare datamaskinen bare for reklame. Hvis du er noen som ønsker å vite om hva som er WildTangent, vil denne artikkelen veilede deg med det. Det vil hjelpe deg å forstå hva som er WildTangent Games og om WildTangent er et spionprogram eller ikke. Du vil også lære hvordan du laster ned WildTangent Games og hvordan du kan slette WildTangent Games på din PC.

Hva er WildTangent Games?

Du får vite hva som er WildTangent og hvordan du laster det ned videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hva er WildTangent Games på bærbar PC?

WildTangent-spill på en bærbar datamaskin er en forhåndsinstallert applikasjonsprogramvare. WildTangent Games-nettverket driver spilltjenesten for flere PC-produsenter, som inkluderer HP, Dell, Toshiba, Gateway, Acer, Samsung og Sony VAIO. Du vil finne muligheten til å avinstallere noen av disse enhetene. Mens på noen kan du ikke det, og på de enhetene som ikke har WildTangent forhåndsinstallert, kan du laste det ned fra deres offisielle nettside.

  Hvordan gå til en side i Word i Microsoft 365

Hva er WildTangent Games i Windows 10?

I Windows 10 og andre versjoner av Windows er WildTangent en applikasjonsbutikk hvor du kan kjøpe spill eller leie dem for en viss tid. Applikasjonen støttes kun på enheter som kjører på Windows-operativsystemet, mens på andre enheter kan du individuelt laste ned spillene utviklet av WildTangent for støttede enheter.

Hva gjør WildTangent Games?

WildTangent Games utvikler og publiserer spill for Windows, Android og iOS. De har sin egen applikasjon, som består av 1000+ spill i forskjellige kategorier, inkludert spillene utviklet av dem og de som er utviklet av andre utviklere. Så det er som en butikk for spill hvor du kan kjøpe betalte spill og også leie dem for et beløp.

Er WildTangent Games et virus? Er WildTangent et spionprogram?

Nei, WildTangent er ikke et virus eller noe spionprogram. Men i 2004 fant den ut at deres originale nettdriver var et potensielt uønsket program, og snart stengte WildTangent det. Det har også blitt funnet at WildTangent samler inn brukerdata og bruker dem til sine reklamesaker. Ved å bruke denne programvaren på systemet, oppdaget de fleste brukere at datamaskinene deres blir tregere og datamaskinens ytelse har redusert. Nå vet du nøyaktig om WildTangent er et spionprogram eller ikke.

Er WildTangent trygt?

Nei, WildTangent er ikke trygt. WildTangent kommer forhåndsinstallert i stasjonære og bærbare datamaskiner fra produsenter som HP og Dell, som ble funnet å påvirke ytelsen til systemet negativt ved å bruke systemressursene dine, selv om det ikke er nødvendig. Og på grunn av dette pleide systemet å henge og bli tregt. Mens du setter opp en konto på WildTangent, må brukeren legge til informasjonen sin. Og det er funnet at WildTangent bruker denne informasjonen til reklameformål, og at WildTangent på systemet ditt kan påvirke personvernet ditt.

  Hvordan finne en chat-ID i Telegram

Er WildTangent-spill gratis?

Ja, WildTangent Games-appen er helt gratis på Windows, og du kan laste den ned fra offisielle WildTangent-nettstedet. I denne appen er det noen spill du kan spille gratis. Mens for noen andre, må du opprette en WildTangent-konto og kjøpe eller leie spillet for en stund. Prisene på spillene varierer fra spill til spill. Noen spill er helt gratis, mens for noen må du betale prisen.

Kan du spille WildTangent-spill på et nettbrett?

Ja, du kan spille WildTangent på et nettbrett. WildTangent-appen finnes for Windows, men er ikke tilgjengelig for Android. Hvis du eier et Asus-nettbrett, vil du kunne få premiumversjonen gratis.

Er WildTangent-spill fortsatt tilgjengelig?

Ja, WildTangent er fortsatt tilgjengelig for Windows-operativsystemet. De har sine spilltjenester som kjører problemfritt, som du kan laste ned fra WildTangent Games-appen side. Det er ikke så populært som det var tidlig på 2000. Og for tiden er eierskapet også flyttet til Gaming AG. Du kan finne nesten 1000 pluss spill på applikasjonen deres som ikke trenger en god PC, bare en anstendig en er nok til å spille dem.

Hva skjedde med WildTangent?

Mange hendelser har skjedd med WildTangent, både gode og dårlige siden lanseringen i 1998. Den kjøpte mange spill og ønsket å være det største spillselskapet og leverte tjenester til produsenter som HP og Dell. De eide nesten 1000 pluss spill og var den mest fremtredende tjenesteleverandøren i USA og Europa. Før 2004 rapporterte brukere til selskapet at produktene deres skadet PC-ens ytelse. I 2003 ble WildTangents originale nettdriver funnet å være et potensielt uønsket program, og WildTangent stengte den. I 2019 kjøpte et tysk spillselskap WildTangent.

  Slik bruker du tipsbilk.net DNS Lookup API i JavaScript (NodeJS)

Hva er WildTangent Games List?

WildTangent Games-listen er listen over videospill som er utviklet og publisert av WildTangent. Spillene utviklet av dem er Blackhawk Striker 2BlasterBall 2 og 3, Crystal Maze, Fate-serien, Final Drive, Penguins, Phoenix Assault, Polar Golfer, Polar Pool og mange flere.

Hvordan laste ned WildTangent-spill? Hvordan laster jeg ned WildTangent-spill?

For å laste ned WildTangent-spill på din PC, følg disse trinnene:

Merk: Sørg for at enheten din må kjøre Windows-operativsystemet.

1. Besøk WildTangent Games-appen siden i nettleseren din.

2. Klikk på FÅ DET NÅ for å starte nedlastingen.

3. Klikk på Lagre for å laste ned spillet på systemet ditt.

4. Gå til Nedlastinger og dobbeltklikk på WildTangent App-oppsettet.

5. Klikk på Godta for å godta vilkårene.

6. Klikk på Fullfør når oppsettet er installert.

7. WildTangent-appen starter automatisk av seg selv.

8. Søk og velg ønsket spill.

9. Klikk på SPILL for å laste ned spillet.

10. Klikk på INSTALL for å laste ned og installere spillet.

Slik laster du ned WildTangent-spill på PC-en din, og la oss se om du kan slette dem.

Kan jeg slette WildTangent-spill?

Ja, du kan slette WildTangent-appen. Du kan kjøpe eller laste ned de forskjellige kategoriene av spill fra WildTangent, og du kan når som helst fjerne dem hvis du ikke vil ha dem. For å avinstallere individuelle spill, må du klikke på søppelikonet > Avinstaller for å fjerne dem helt fra biblioteket. Hvis du ikke laster ned noen spill, er det ubrukelig for deg, og kan vurdere å slette dem fra PC-en.

Kan jeg avinstallere WildTangent?

Ja, du kan avinstallere WildTangent. Hvis du ikke bruker WildTangent lenger til å laste ned og kjøpe spillene, kan du sikkert avinstallere det. Akkurat som du avinstallerer alle andre programmer på Windows-datamaskinen. Avinstallering av WildTangent vil ikke fjerne WildTangent-kontoen din, men bare dataene som er knyttet til WildTangent-appen som er lagret på PC-en din.

***

Vi håper at du har lært hva som er WildTangent-spill, er WildTangent et spionprogram, og hvordan du sletter det. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.