Girls X Battle 2-gavekoder: Løs inn nå

Girls X Battle 2 er et populært spill på Google Play Store og Apple Store. Girls X Battle 2-koder er hemmelige spillkoder som er tilgjengelige for brukere å benytte seg av forskjellige gaver og booste i spillet. Det er flere gavekoder for Girl X Battle-spillet som en bruker kan bruke for å forbedre spillopplevelsen. Disse kodene er ikke juksekoder, snarere er de faktiske gavekoder som regelmessig utgis og avvikles av utviklerne. Girl X Battle-innløsningskoden oppdateres av og til, og kunngjøringer gjøres gjennom de offisielle sosiale medier-håndtakene. Du kan spille spillet med forskjellige Girls X Battle-karakterer og løse inn kodene for å få en bedre sjanse til å vinne kampene.

Girls X Battle 2-gavekoder: Løs inn nå

Fortsett å lese for å finne ut mer om gavekodene du kan løse inn i Girls X Battle 2-spillet.

Hva er Girls X Battle 2?

Girls X Battle 2-kodene er et av de mest populære og raskest voksende Anime-mobilspillene. Spillet er utviklet av Westlake Technologies Co. Pvt. Ltd. Spillet er tilgjengelig for nedlasting fra Google Play Store for Android-brukere og også på Apple Store for IOS-brukere. På Google Play Store har spillet en imponerende brukervurdering på 4,4. Spillet består av frihåndskamper som gir spillerne nok frihet til å utforske spillopplevelsen.

  9 beste læringsstyringssystemer (LMS) for SMB

Slik installerer du Girls X Battle 2 på Android-enheten din

Du kan installere Girls X Battle 2-spillet fra Google Play Butikk. Følg disse enkle trinnene for å installere spillet på enheten din.

1. Åpne Google Play Butikk fra telefonmenyen.

2. Skriv inn Girls X Battle 2 i søkefeltet og søk etter det.

3. Velg spillet fra søkeresultatet og trykk på Installer-knappen.

Hva er Girls X Battle 2-koder?

Flere hemmelige koder kan brukes til å få ulike belønninger og gjenstander i spillet. Disse kodene kan løses inn i spillet ved å taste inn koden fra innstillingene. Spillkodene oppdateres jevnlig av utviklerne og nye koder gjøres tilgjengelige for å få nye og mer spennende belønninger. Hold derfor alltid øye med de nye kodene for Girls X battle 2-koder. I denne guiden har vi utarbeidet en liste over alle fungerende så vel som alle utløpte gavekoder for Girl X Battle.

Liste over Working Girls X Battle 2-koder

Følgende er listen over alle tilgjengelige og fungerende Girl X Battle-innløsningskoder.

  • GXB222: Bruk denne koden for å løse inn 30 avanserte kapsler (denne koden er kun gyldig for nye spillere)

  • HappyHLW: Bruk denne koden til å løse inn denne gavekoden for 500 edelstener, 10 Adv. Kapselmynter og 5 soul-tokens (gyldig til 3. november 2022)

Liste over utløpte Girls X Battle 2-koder

Følgende er listen over alle utløpte og utgåtte Girls X Battle-karakterkoder.

  • MidAutumn815: Bruk denne koden for å løse inn 2022 Gems, 40 Adv. Kapselmynter, 7 segl og 12 Super Slot-billetter (gyldig til 16. september 2022)

  • HAPPY4TH: Bruk denne koden for å løse inn 2022 Gems, 200 Adv. Kapselmynter, 7 segl, 12 Super Slot-billetter (gyldig til 1. august 2022)

  • GXB2FR2ANS: Bruk denne koden til å løse inn 999 edelstener og 10 Adv. Kapselmynt (gyldig til 25. desember 2021)

  • GXB2DE1: Bruk denne koden til å løse inn 910 edelstener og 10 Adv. Kapselmynt (gyldig til 1. oktober 2021)

  • GXB2JP2: Bruk denne koden for å løse inn 816 edelstener og 10 avanserte kapselmynter (Lagt til 1. august 2021)

  • 2021GXB2: Bruk denne koden til å løse inn 500 edelstener og 5 avanserte kapselmynter (gyldig til 22. juli 2021)

  • XmasGirls2: Bruk denne koden til å løse inn 30 avanserte kapsler

  • 25a99f5a: Bruk denne koden for å løse inn 100 edelstener og 60 skår av 4-stjerners jentekarakter

  • fab1df79: Bruk denne koden for å løse inn 188 edelstener og 50 skår av 5-stjerners jentekarakter

  • GXB2JP1: Bruk disse gavekodene til Girl X Battle for å løse inn edelstener og skår

  • 24asdfzq: Bruk denne Girl X Battle-innløsningskoden for å løse inn 188 edelstener og 80 skår av 5-stjerners jente

Slik løser du inn Girls X Battle 2-koder

Hvis du er ny i spillet, vet du kanskje ikke hvordan du løser inn kodene for Girls X Battle 2. Men å løse inn kodene for å få nye belønninger og Girls X Battle-karakterer er ikke vanskelig og kan gjøres ved å følge noen få enkle trinn .

1. Start spillet fra telefonmenyen.

2. Trykk på menyalternativet fra høyre side av skjermen.

3. Klikk på Løs inn-knappen i det nye vinduet som vises.

4. Skriv inn gavekoden i delen Vennligst skriv inn gavekoden din.

5. Til slutt klikker du på Aktiver-knappen for å løse inn belønningene for spillet.

Hvordan få nye Girls X Battle 2-koder

Girls X Battle 2-koder er ikke juksekoder for spillet, snarere er dette legitime gavekoder som er utgitt av utviklerne for brukerne. Hver gang nye koder blir utgitt av utviklerne, er det en god sjanse for at det vil komme en kunngjøring på de offisielle fansidene til spillet. Derfor er en av de beste metodene for å få oppdateringer om nye koder og utløpende koder å følge de offisielle fansidene på ulike sosiale medieplattformer. Det er aktive fansider på Facebook. Du kan også følge utviklerne på andre sosiale medieplattformer som offisiell Instagram, Facebook, YouTube, Reddit og Twitter. Du kan også bli med i den offisielle Discord-gruppen til spillet for å få regelmessige oppdateringer om spillet og kodene. Du kan også følge ulike dedikerte blogger og nettsteder for å få de siste oppdateringene og nyhetene om spillet.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvordan spille Girls X Battle mobilspill?

Ans. Girls X Battle-mobilspillet er tilgjengelig på Android- og IOS-enheter. Spillet sentrerte seg om anime-jentefigurene som konkurrerer i fartsfylte kamper.

Q2. Hvor finner jeg koder for Girls X Battle-spillet?

Ans. Noen flere dedikerte nettsteder og blogger gir rutineoppdateringer for nye spilloppdateringer, inkludert nye koder og utløpet av en fungerende kode.

Q3. Hvordan vite om en kode for Girls X Battle har utløpt?

Ans. Når en kode ikke fungerer i spillet er det sannsynligvis fordi koden allerede har utløpt. Du kan også følge visse blogger for å bekrefte om en kode fungerer eller ikke.

***

Vi håper denne guiden var nyttig for deg og at du var i stand til å få Girls X Battle 2-koder. Fortell oss hvilken kode som fungerte for deg og hvilken som ga deg den beste belønningen. Hvis du har noen forslag eller spørsmål til oss, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet.