Slik sletter du gammel Instagram-konto

En milliard mennesker bruker den velkjente sosiale nettverksplattformen Instagram. Hvert sekund legges en ny historie eller innlegg til. En ny historie eller et nytt innlegg legges til hvert sekund. Instagram er veldig godt likt av folk i alle aldre, fra små barn til pensjonister, fordi det lar brukere engasjere seg og dele livserfaringer. Er du allerede en Instagram-bruker og lurer på hvordan du får tilbake den gamle Instagram-kontoen min? Og hvordan kan du slette en inaktiv konto? Hvis du er noen som leter etter mer informasjon relatert til Instagramen din, gir vi deg en nyttig guide som vil løse alle spørsmålene dine, som hvordan du sletter en gammel Instagram-konto uten passord og hvordan du sletter gammel Instagram-konto uten å logge på.

Slik sletter du gammel Instagram-konto

Du vil få vite hvordan du sletter gammel Instagram-konto videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

  Instagram ble hacket og e-post endret – Trinn for å gjenopprette kontoen din

Kan du sende e-post til Instagram for å slette en gammel konto?

Ja, du kan sende e-post til Instagram for å slette en gammel konto, men dette vil ikke slette den gamle kontoen din. Du må slette kontoen din ved å logge på Instagram-kontoen din. Hvis du lurer på hvordan du sletter en gammel Instagram-konto uten passord, så ikke bekymre deg, vi har dekket det i guiden din nedenfor.

Hvor lang tid tar Instagram å slette en falsk konto?

For å fjerne eller slette en falsk Instagram-konto, må du rapportere kontoen til Instagram. Du bør også be vennene dine rapportere den profilen for å fremskynde slettingsprosessen. Instagram svarer vanligvis på forespørsler via e-post innen 24 til 48 timer og sletter den falske kontoen hvis de blir akseptert.

Hvordan logger jeg på Instagram hvis jeg har glemt e-posten min?

Her er en guide til hvordan du kan logge på IG-kontoen din hvis du har glemt e-postkontoen din i noen få enkle trinn.

1. Åpne Instagram-appen på din Android eller iOS enhet.

2. Trykk på Glemt passord? alternativet under Logg inn-knappen.

3. Skriv inn brukernavnet for kontoen din i det angitte feltet og trykk på Finn konto.

4. Trykk på har du ikke lenger tilgang til disse? link.

Merk: Hvis du husker passordet eller har tilgang til ditt telefonnummer og e-post, skriv inn den mottatte koden for å logge på.

5. Velg ønsket telefonnummer eller e-post for å gjenopprette IG-kontoen din og trykk på Neste.

6. Instagram sender deg en bekreftelseskode til ditt registrerte mobilnummer via SMS. Skriv inn bekreftelseskoden og trykk på Bekreft.

Forhåpentligvis har du, etter denne veiledningen, logget på IG-kontoen din i tilfelle du har glemt din registrerte e-postadresse.

  Slik svarer du på en spesifikk melding på Instagram

Hvordan sletter du en gammel Instagram-konto uten passordet?

Følg trinnene nevnt ovenfor for å logge på kontoen din uten passord.

Når du er logget på, får du tilgang til IG-kontoen din. For å lykkes med å slette Instagram-kontoen din, se veiledningen vår om hvordan du sletter Instagram-konto permanent.

Hvordan kan jeg få min gamle Instagram-konto uten e-post eller telefonnummer?

Her er en guide for hvordan du kan gjenopprette eller få tilbake din gamle Instagram-konto uten e-post eller telefonnummer i noen få enkle trinn.

1. Åpne Instagram på mobiltelefonen.

2. Trykk på Glemt passord? og skriv inn IG-kontoens brukernavn.

3. Trykk deretter på Finn konto.

4. Trykk på Har du ikke lenger tilgang til disse? > Prøv en annen måte.

5. Fra skjermbildet Forespørsel om støtte, velg Påloggingskoden ble sendt til et mobilnummer eller e-post som jeg ikke har tilgang til, og trykk på Neste.

6. Velg alternativet Ja eller Nei hvis du har lastet opp et profilbilde av deg selv eller ikke, og trykk på Neste.

7. Bekreft e-postadressen din og trykk på alternativet Send.

8. Instagram vil kontakte deg via den e-postadressen. Til hente kontoen din, følg den gitte instruksjonen.

Merk: Du må kanskje oppgi noen av opplysningene dine, for eksempel å sende en direktesendt video av deg mens du holder et bilde av deg selv.

9. Åpne e-posten som er sendt til deg fra Instagram etter å ha fylt ut skjemaet og trykk på tilbakestillingslenken for å tilbakestille passordet ditt.

Merk: Vanligvis tar det mindre enn 48 timer å motta e-posten.

  Hvordan lage avstemninger på Instagram

Forhåpentligvis, ved å følge disse trinnene, har du gjenopprettet Insta-kontoen din uten en registrert e-post eller telefonnummer.

Hvordan kan jeg få min gamle Instagram uten passord eller e-post?

Du kan følge trinnene nevnt ovenfor for å få tilbake din gamle IG-konto.

Hvordan sletter jeg den gamle Instagram-kontoen min uten passord e-post og nummer? Hvordan kan jeg få min gamle Instagram-konto uten e-post eller telefonnummer?

Hvis du har en gammel Instagram-konto som du ikke bruker lenger og ønsker å slette den, må du først tilbakestille passordet ditt og deretter slette kontoen din. Så du kan følge trinnene nevnt ovenfor for å tilbakestille passordet ditt.

Ved å gjøre disse trinnene kan du få tilbake den gamle Instagram-kontoen din uten passord, e-postadresse eller mobilnummer. Og så kan du følge guiden vår videre Slik sletter du Instagram-kontoen permanent for å slette IG-kontoen din.

Hvordan sletter jeg Instagram-kontoen min uten å logge på?

Lurte du på hva som vil være den beste måten jeg kan få slettet den gamle Instagram-kontoen min uten å logge på? Dessverre er det ingen måte du kan slette kontoen din uten å logge på den. Men du kan tilbakestille passordet ditt og deretter slette kontoen. Du kan følge metoden nevnt ovenfor for å tilbakestille passordet ditt og slette kontoen helt.

Hvordan får jeg Instagram til å slette en inaktiv konto?

Du må rapportere den gamle Instagram-kontoen din og be venner og familie om å gjøre det samme slik at IG kan betrakte den gamle kontoen din som en falsk og slette den. Her er en guide til hvordan du får IG til slett en inaktiv konto for deg i noen få enkle trinn.

1. Start Instagram-applikasjonen og trykk på søkefanen.

2. I søkefeltet skriver du inn ditt gamle brukernavn og trykker på ønsket resultat.

3. Trykk nå på ikonet med tre prikker for å åpne profilmenyen.

4. Trykk på alternativet Rapporter… fra profilmenyen.

5. Velg nå alternativet Det utgir seg for å være en annen blant de tilgjengelige.

6. Trykk på Meg > Send rapport.

***

Vi håper at du har lært om hvordan du sletter gammel Instagram-konto. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.