Lootie Gratis Mystery Box-koder: Løs inn nå

Tusenvis av brukere bruker Lootie-mysterieboksene for å få tak i forskjellige gjenstander. Lootie er en plattform for å tjene ulike gaver og premier. Brukerne kan få en rekke premier med mysterieboksen. Vanligvis må en bruker betale for en mysterieboks. Imidlertid kan Lootie gratis bokskoder brukes for å få Lootie mystery box gratis. Imidlertid kan gratis Lootie-bokskoder være vanskelige å finne og er kanskje ikke tilgjengelige hele tiden. Lootie mystery box-koder kan løses inn fra den offisielle nettsiden. I denne guiden har vi kommet opp med en liste over gratis bokskoder for Lootie. Så hvis du leter etter gratis Lootie-koder, har du kommet til rett sted.

Lootie gratis Mystery Box-koder

I denne artikkelen har vi vist en perfekt guide som vil hjelpe deg å få gratis bokskoder i Lootie og hvordan du løser inn dem i detalj.

Hva er Lootie?

Lootie er en fartsfylt nettplattform som gir brukere mulighet til å få ulike mysteriebokser. Disse mysterieboksene kan gi deg forskjellige gjenstander og premier. Premiene kan variere fra streetwear til elektroniske gjenstander som kan brukes. Brukere må betale for Lootie-mysteriebokser og hver boks koster forskjellig og inneholder forskjellige priser. Hvis du ikke er fornøyd med Lootie-boksgavene dine, kan du alltid bytte dem til saldo på stedet.

  Hvordan ta opp skjermen i Ubuntu

Hvordan fungerer Lootie

For nye brukere som forstår hvordan Lootie fungerer kan være litt komplisert, du kan få en mysterieboks på Lootie ved å følge disse enkle trinnene.

1. Åpne nettleseren og gå til Lootie nettsted.

2. Klikk på plussikonet øverst til høyre på skjermen.

3. Bare velg en av boksene og hold markøren over boksen for å finne ut hvilke gjenstander du kan vinne med boksen.

4. Lootie-plattformen tillater ulike betalingsmetoder for brukere å få mysterieboksene sine.

Liste over Working Lootie Free Box Codes

Følgende er listen over alle arbeidskodene. Du kan bruke disse kodene til å løse inn belønninger.

  • hellagood: Bruk Lootie mystery box-koder for å løse inn 1 gratis boks

  • hella-good-marketing: Bruk denne koden for å løse inn 1 gratis boks

  • arsene-smith: Bruk denne koden for å løse inn 1 gratis boks

  • david-robson: Bruk gratis bokskoder for Lootie for å løse inn 1 gratis boks

  • hellago: Bruk denne koden for å løse inn 1 gratis boks

Slik løser du inn Lootie Free Box Codes

Å løse inn Lootie-koder er enkelt og kan gjøres ved å følge noen få enkle trinn på den offisielle nettsiden. Du kan følge disse enkle trinnene for å løse inn Lootie gratis bokskoder.

1. Åpne nettleseren og besøk den offisielle Lootie nettsted.

2. Logg på Lootie-kontoen din for å få tilgang til hovedsiden.

3. Fra toppen av skjermen klikker du på alternativet Free Box.

4. Skriv inn koden i tekstboksen Angi kode.

5. Klikk på BRUK for å løse inn koden.

Ulike metoder for å få Lootie Free Box

Sammen med kampanjekoder og hemmelige koder som nevnt ovenfor, kan andre metoder brukes for å få Lootie gratis boksen. Disse metodene kan brukes til å få gratis bokser gratis eller til rimelige priser. Vi har listet opp alle mulige metoder i detalj. Du kan følge disse metodene for å få din gratis Lootie-boks.

Metode 1: Henvis Lootie til en venn

Du kan få fordeler fra Lootie-henvisningsprogrammet, dette programmet lar brukere få en gratis boks eller Lootie gratis bokskoder for å dele henvisningslenkene med familie og venner. For å lage din gratis henvisning for Lootie mystery box-koder, trenger du bare å klikke på Referral-fanen på hovedsiden til den offisielle nettsiden. Du kan dele henvisningslenken med så mange personer du vil. Hver gang en person blir med i Lootie med henvisningen din, får du 10 % provisjon på gratis bokskoder for Lootie. Prøv derfor å dele henvisningslenken din med så mange personer du vil.

Metode 2: Tjen Cashback for å få Lootie Box

Bruker du netthandel mye kan du tjene cashback på ulike produkter. Du kan også ta hjelp av ulike nettsider som gir cashback for shopping fra de utvalgte butikkene. Du kan bruke disse cashback-pengene til å få Lootie-boksen. Begynn derfor å handle og tjen cashback for å få Lootie-boksen.

Metode 3: Kjøp en Lootie Box til en rabattert pris

Lootie-frie bokskoder er sjeldne, og du finner kanskje ikke alltid disse kodene. Derfor har du for det meste ikke noe annet valg enn å kjøpe en Lootie-boks. Du kan imidlertid prøve å kjøpe disse boksene til gode rabatterte priser. Det finnes ulike nettsider som f.eks Kinguinkan du få rabatt fra kupongsiden på nettstedet og få rabatt på Lootie-boksen din.

Metode 4: Bruk sosiale medieplattformer

Sosiale medieplattformer kan være en fin metode for å få Lootie-bokser gratis eller for et veldig godt tilbud. Mange influencere og bedrifter samarbeider med nettsiden og lanserer giveaways, disse giveawayene kan gi deg Lootie mystery box-koder og til tider hele mystery-bokser. Du kan holde utkikk etter slike giveaways på Twitter, Instagram og Facebook.

Merk: Å vinne en giveaway er helt pålitelig på flaks, derfor lover ikke denne metoden deg gratis bokskoder for Lootie. Men delta i så mange giveaways som mulig for å øke sjansene dine.

Metode 5: Bruk tredjeparts GPT-apper og -nettsteder

Det finnes ulike Get-to-Paid- eller GPT-apper og nettsteder som gir deg PayPal-penger i bytte mot noen få enkle oppgaver. Du kan bruke PayPal-kontanter for å få Lootie-gratisboksen uten å bruke dine egne penger. Imidlertid hevder mange falske nettsteder å gi deg penger i bytte for ulike oppgaver, pass opp for disse uredelige nettstedene.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva er Lootie mystery box-koder?

Ans. Lootie mystery box-koder er hemmelige koder som en bruker kan løse inn fra den offisielle siden for å få en gratis mysterieboks.

Q2. Kan jeg få Lootie-mysterieboksen gratis?

Ans. Du kan prøve å løse inn en Lootie mystery box-kode for å få en gratis mystery box fra Lootie. Kodene er imidlertid sjeldne og vanskelige å finne.

Q3. Hvor kan jeg løse inn Lootie mystery box-koden?

Ans. Du kan løse inn Lootie mystery box-koder fra den offisielle Lootie-nettsiden ved å skrive inn koden og bruke den.

***

Vi håper denne veiledningen var nyttig for deg og at du kunne få en liste over Lootie gratis bokskoder. Fortell oss hvilken kode som fungerte for deg og hvilken kode som ga deg den beste mysterieboksen. Hvis du har noen forslag eller spørsmål til oss, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet.