Slik får du Google Play-spill på iPhone

Et spill er noe ingen kan si nei til. Hvis du var en Android-bruker nå endret til iOS, vil du gå glipp av Android-spillene dine. Du tenker kanskje på hvordan du får Google Play-spill på iPhone. For å spille Google Play-spill på iOS, må du først installere Google Play Games-appen på iOS-enheten din. Deretter vil du kunne få tilgang til dem ved hjelp av en emulator. Ved å bruke en emulator kan du også laste ned Android-spill og apper på iOS-enheten din. Denne artikkelen vil hjelpe deg å forstå hvordan du får Google Play-spill på iPhone og spiller Google Play Store-spill på iOS uten jailbreak. Du vil også lære hvilke spill som er gratis spill for iPhone.

Slik får du Google Play-spill på iPhone

Du vil lære hvordan du får Google Play-spill og spiller Google Play Store-spill på iOS uten jailbreak på iPhone lenger i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hvordan installere Android-spill på iOS?

Følg trinnene nedenfor for å spille og installere Android-spill på iOS-enheten din.

1. Åpne App Store på iPhone.

2. Fra Søk-fanen, søk etter ønsket spill som er tilgjengelig på både Android og iOS.

3. Trykk på GET for å laste ned og spille spillet på din iPhone.

Hvordan får jeg Google Play-spill på Apple?

Du kan følge trinnene nevnt ovenfor for å få spillene fra iOS App Store som også er tilgjengelige på Google Play Store.

Hva er det beste gratis spillet for iPhone? Hva er noen morsomme iOS-spill?

Hvis du er glad i å spille spill og vil spille dem gratis, har vi gode nyheter til deg! Apple tilbyr et gratis spill for iPhone som du kan laste ned gratis fra App Store og deretter spille på enheten din. Vi har gitt listen nedenfor:

  Hva er billigst: Skrive ut dine egne bilder eller bruke en utskriftstjeneste?

1. Blant oss!

Blant oss er en god kilde til underholdning som du kan installere og spille på din iPhone. Det er et flerspillerspill der opptil 10 venner jobber som mannskapet på et romskip sammen. Disse spillerne raser mot tiden for å finne ut hvem av dem som er en bedrager som myrder andre mennesker. Du vil like å spille dette spillet som i dette spillet, enten er du på utkikk etter den hemmelige morderen, eller du er den faktiske bedrageren, som myrder så mange andre spillere som mulig før du blir funnet.

2. Idle Magic Academy

De Idle Magic Academy lar deg ta inn studenter som ikke vet hvordan de skal gjøre magi og veilede dem i det grunnleggende om magi. Du må forstørre skolehuset ved å låse opp klasserom, sovesaler, eliksirer, forbannelser og trollformler.

3. Kort av Terra

De Kort fra Terra er et puslespill som er kortbasert. Dette spillet vil at du skal samle gullkort ved å kvitte deg med kort gjennom kamp for å avsløre kort av gull. Du kan mestre dette spillet ved å lære strategien for hvordan du finner de beste kortene.

4. Super Auto Kjæledyr

Super Auto Kjæledyr er et turbasert spill der personen må kjempe alene med flere forskjellige dyreenheter som er stilt opp for autokamp. Dette spillet er gratis å laste ned, men du kan også kjøpe de betalte utvidelsespakkene.

5. Slaget ved Polytopia

De Slaget ved Polytopia er et fantastisk spill der spillerne må bygge et imperium ved å utvide byen sin. I dette spillet får du bare 30 vendinger for å vinne. Du kan spille dette spillet enten alene eller i et lag. Den har krigere som du må trene, et teknologitre for å forske på, beseire naboimperiene og mer.

6. Candy Crush Saga

Candy Crush Saga er et spill som vil holde deg underholdt i så mange timer. I dette spillet må brukerne flytte godteriene til de riktige stedene slik at de kan få flest poeng. Spillere må flytte godteristykkene på en måte som gjør at du fjerner så mange kolonner og rader som mulig. De samme fargede godteriene forsvinner hvis du setter tre eller flere lignende typer godterier i kø. Dette spillet har forskjellige nivåer, så det holder deg engasjert.

7. Pokémon Go

Pokémon GO er et av de mest populære mobilspillene som er et gratisspill på iPhone. I Pokémon Go vil spillingen din endres basert på hvor du beveger deg, og alle plasseringer for aktivitetene dine i spillet er basert på virkelige steder. Værforhold og tidspunkt på dagen påvirker også hvilken Pokémon du kommer over og hvor godt Pokémonen din oppfører seg og presterer.

  Er smarte hjem verdt investeringen?

8. Roblox

Roblox lar folk som spiller dette spillet lage og dele spill med andre på nettet. Det er også et gratis spill. Du kan gjøre oppdagelser og kreasjoner daglig. Dette spillet lar deg perfeksjonere ditt eget spill og deretter dele det med andre når de er klare.

9. Call of Duty: Mobil

Call of Duty: Mobil er et flerspillerspill som krever strategi og ferdigheter for å mestre dette spillet. Det er et gratis spill, men det gir også valgfrie transaksjoner i spillet. Noen våpen og skinn i dette spillet kan bare kjøpes med penger fra den virkelige verden.

Har iPhone gratis spill?

Ja. Hvis du er en casual gamer eller en hardcore gamer, ikke bekymre deg, for iPhone tilbyr en rekke gratis spill som kan passe ditt behov. Du kan installere disse gratis spillene fra App Store og nyte dem. Disse spillene balanserer grafikk og spilling. Ulike gratis spill for iPhone er Cards of Terra, Roblox, Call of Duty: Mobile, etc.

Hvordan finner jeg spill på min iPhone?

For å finne spill på din iPhone, må du følge trinnene nedenfor:

1. Først åpner du App Store-appen på din iPhone.

2A. Bla deretter gjennom Spill-fanen for å velge og installere ønsket spill.

2B. Du kan også trykke på Søk-fanen for å finne de spesifikke spillene.

Hva er Google Play Games-nettstedet?

Google Play Games-nettstedene er som følger:

  • Du kan laste ned spill fra Google Play Spill app. Det gir mange spill fra gåter til handlinger som du kan velge mellom. Mange spill krever ingen installasjon, så du kan velge øyeblikkelig spill.
  • Du kan også installere en rekke spill fra Google Play Spill Beta.

Kan jeg laste ned Google Play-spill på iPhone? Kan du bruke Google Play-spill på iPhone?

Neikan du ikke laste ned Google Play Spill-appen på din iPhone eller noen iOS-enhet.

Kan jeg spille Android-spill på min iPhone?

Ja, du kan spille Android-spill på iPhone. Hvis du eier en iPhone og ønsker å laste ned Android-spill, kan du bruke en emulator til å kjøre Android-apper på iOS. Emulatoren vil kjøre appene på iOS-enheten din, slik at du kan ha det gøy ved å installere favorittappene dine for Android uten kostnad. Disse emulatorene er gratis og kan brukes uten å betale. Android-emulatoren kjører på forskjellige iOS-enheter og har et godt brukergrensesnitt.

Hvordan installerer jeg Google Play Store-appen på min iPhone? Hvordan får jeg Google Play Store-apper for Apple?

Du kan laste ned visse Google Play Store-apper for Apple og deretter bruke dem til å laste ned TV-serier, filmer, bøker og filmer. Men før du får disse tingene på din iPhone, må du kjøpe dem ved hjelp av en Android-mobiltelefon eller stasjonær nettleser.

  9 Voice Server Hosting for personlig eller bedrift [Teamspeak, Mumble, Lavalink]

Du kan ikke bruke Google Play Butikk til å laste ned Android-apper på iPhone. Siden Google Play Store er for Android-enheter hvor de kan installere apper og spill, er App Store for iOS-enheter. Siden Android-apper ikke kjører på iOS, kan du ikke kjøre Google Play Store fullt ut på en iPhone.

Men Google tilbyr apper for Google TV, Google Play Bøker og lydbøker og YouTube Music på iOS-enheter. Du kan installere hvilken som helst av disse appene for å få tilgang til det Google Play-innholdet på iPhone. Hvis du har Google Play-innhold og vil ha tilgang til det på iPhone, kan du gjøre det ved å installere de riktige appene:

  • Du kan laste ned Google TV app fra App Store slik at du kan streame videoinnhold fra Google Play på iPhone.
  • Du kan også installere YouTube Music for å lytte til favorittmusikken din på iPhone.
  • Du kan laste ned Google Play Bøker og lydbøker på iOS-enheten for å lese bøker du har kjøpt gjennom Google Play.

Merk: Når du kjører hver av disse appene for første gang, må du logge på Google-kontoen din for å se innholdet ditt.

Kan apper på Google Play lastes ned på iPhone?

Ja, du kan laste ned Google Play-apper på iPhone. Du kan få Google TV, YouTube Musicog Google Play Bøker og lydbøker apper fra App Store på iOS-enheten din.

Hvordan får jeg Google Play Store iOS-appen?

Du kan få Google Play Store iOS-appen ved hjelp av trinnene nevnt nedenfor.

1. Åpne Safari app på din iPhone og besøk TweakVIP nettsted.

2. Søk deretter etter Play Butikk i søkefeltet og trykk på Google Play Butikk iOS-alternativet fra søkeresultatene.

3. Trykk på START INSTALL-koblingen, som vist nedenfor.

Merk: Dette kommer til å begynne å kompilere alle injeksjonsfilene du må legge til enhetene dine for å få Google Play Store. Etter at det er gjort, kommer det til å sende dette til denne injeksjonssiden.

4. Trykk på GET ved siden av de oppførte appene for å injisere og laste ned disse for å laste ned Google Play Store iOS-appen.

Merk: Følg instruksjonene for å pakke ut filene.

5. Etter å ha lastet ned alle appene, start iPhone på nytt. Etter det vil du se at Google Play Store er installert på enheten din.

Så du kan nå spille Google Play Store-spill på iOS.

Hvordan spille Google Play Store-spill på iOS uten Jailbreak?

Du kan følge trinnene nevnt ovenfor for å laste ned Google Play Store på iPhone og spille spill uten jailbreak.

Hvordan spiller jeg Google Play-spill på min iPhone? Hvordan spille Google Play-spill på iOS 14?

Følg trinnene nevnt i overskriften ovenfor for å spille spill på iPhone ved å laste ned Google Play Store iOS-appen.

***

Vi håper at du har lært om hvordan du får Google Play-spill på iPhone og spiller Google Play Store-spill på iOS uten jailbreak. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.