Fiks NVIDIA GeForce ikke kompatibel på Windows 10

Det er ingen tvil om at NVIDIA har produsert det toppledende grafikkortet i bransjen. I årevis har NVIDIA møtt behovene og forventningene til videografiske designere, redaktører, animatører og andre GPU- og PC-spillentusiaster. Spilling uten et grafikkort er umulig, og det er grunnen til at det å få NVIDIA GeForce ikke-kompatibel Windows 10-melding kan forårsake ganske panikk hos mange spillere. Hvis det er det som skjer med deg, så ikke bekymre deg. For i dag gir vi deg den beste guiden for å fikse dette problemet med driveren som ikke er kompatibel med Windows 10.

Slik fikser du NVIDIA GeForce som ikke er kompatibel på Windows 10

Fortsett å lese artikkelen for å vite om feilsøkingstrinnene for å løse NVIDIA Geforce-driveren som ikke er kompatibel med Windows 10-problemet.

Hvorfor er NVIDIA GeForce-driveren ikke kompatibel?

NVIDIA utvikler en av de mest avanserte brikkene, systemene og programvarene for fremtidens AI-fabrikker. Problemet med NVIDIA GeForce som ikke er kompatibelt med Windows 10, er fortsatt rapportert av mange Windows 10-brukere. Men Nvidia GPU har ikke skylden. Faktisk ligger problemet ganske enkelt mellom driveren og Windows OS.

  Fiks Java TM Platform SE Binary ikke svarer i Windows 10

Her er noen av årsakene til hvorfor NVIDIA GeForce ikke er kompatibel med Windows 10.

  • Din Windows 10-versjon er kanskje ikke oppdatert.
  • En annen grunn kan være at du kanskje prøver å installere en 32-bits driver på et 64-bits operativsystem. Arkitekturen til disse to er veldig forskjellig, og du trenger en annen NVIDIA-driver for å fungere.

Nå som du har en forståelse av årsakene til problemet ditt, kan du også se på løsningene. Vi har gitt metodene du må følge for å løse dette problemet.

Metode 1: Start PC-en på nytt

Nesten hver gang kan omstart av PC-en løse nesten alle problemer. Og å starte PC-en på nytt er det første vi anbefaler før du prøver noen metode. Omstart av PC-en vil fikse alle midlertidige problemer eller ødelagte filer som kan forårsake NVIDIA GeForce ikke-kompatibel Windows 10-melding. Følg trinnene for å starte PC-en på nytt.

1. Klikk på Start-menyen.

2. Klikk deretter på strømikonet.

.

3. Og til slutt, velg alternativet Start på nytt.

Hvis problemet ditt fortsatt ikke har forsvunnet, ikke bekymre deg fordi vi har listet opp noen flere metoder for å hjelpe deg.

Metode 2: Oppdater Windows

Som vi har sagt, kan oppdatering av Windows-versjonen din hjelpe deg. Hvis du bruker en utdatert versjon av Windows, er det mulig at driveren ikke fungerer som den skal. Hvis du vil oppdatere din versjon av Windows, må du lese artikkelen vår om hvordan du laster ned og installerer siste oppdatering for Windows 10 for å løse problemer med NVIDIA-grafikkdriveren.

  Fiks kamera i bruk av en annen app i Windows 10

Metode 3: Oppdater NVIDIA GeForce-driveren

Hvis du får en melding som sier at NVIDIA GeForce-driveren ikke er kompatibel. Da må du kanskje oppdatere NVIDIA GeForce-driveren. For å oppdatere NVIDIA-grafikkdriveren, les guiden vår om 4 måter å oppdatere grafikkdrivere i Windows 10.

Metode 4: Deaktiver antivirus midlertidig (hvis aktuelt)

Noen inkompatible antivirusprogrammer installert på datamaskinen din vil føre til at driveren ikke er kompatibel med Windows 10-problemet. For å unngå konflikter må du sørge for sikkerhetsinnstillingene til Windows 10-datamaskinen din og sjekke om de er stabile eller ikke. Les guiden vår om hvordan du deaktiverer antivirus midlertidig på Windows 10 og følg instruksjonene for å deaktivere antivirusprogrammet midlertidig på PC-en.

Metode 5: Oppdater GeForce Experience

Hvis du ikke har oppdatert NVIDIA Geforce Experience, kan du oppdatere den fra appen manuelt eller laste den ned fra den offisielle NVIDIA nettsted. Følg trinnene nedenfor for å gjøre det:

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn GeForce Experience og klikk på Åpne.

2. Gå til fanen DRIVERE og klikk på SETT FOR OPPDATERINGER-knappen.

3. Klikk nå på Last ned driver og klikk på Tilpasset installasjon.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonsprosessen.

Merk: Sørg for å merke av for Utfør en ren installasjon i NVIDIA-installasjonsvinduet.

5. Start PC-en på nytt.

Du kan også installere Geforce Experience på nytt for å holde appen oppdatert til siste versjon ved å gå til GeForce Experience side og klikk på Last ned nå. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonsprosessen for å fikse problemet med NVIDIA-grafikkdriveren som ikke er kompatibel.

  Rett opp feil i wsclient.dll i Windows 10

Metode 6: Installer NVIDIA GeForce-driveren på nytt

Hvis ingen av metodene nevnt ovenfor har hjulpet deg med å løse problemet NVIDIA-grafikkdriveren er ikke kompatibel. Installer deretter NVIDIA-driverne på nytt. For å installere driveren på nytt kan du lese guiden vår om hvordan du avinstallerer og installerer drivere på nytt på Windows 10.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvorfor kan ikke NVIDIA-installasjonsprogrammet fortsette?

Ans. Dette kan oppstå på grunn av feil enhets-IDer i INF-filen. Hvis du møter dette problemet mens du installerer eller oppdaterer, kan du prøve å laste ned og installere den aktuelle driveren fra det offisielle nettstedet.

Q2. Hvorfor kan jeg ikke installere NVIDIA-driveren?

Ans. NVIDIA-drivere kan ha dette problemet på grunn av blokkeringen av antivirusprogrammet. Sjekk antivirusprogrammet ditt før du fortsetter.

Q3. Hvilken er den kraftigste GPUen?

Ans. NVIDIA annonserte GeForce RTX 3090 Ti på CES 2022 i januar som en av de kraftigste GPUene.

Q4. Er spill på GeForce NÅ gratis?

Ans. Med tilgjengeligheten av mer enn 100 av de største gratis-å-spille-spillene, kan du spille spill på GeForce uten å betale en eneste krone.

Q5. Er GeForce Experience kompatibel med Windows 10?

Ans. Ja, NVIDIA GeForce Experience støtter Dell XPS 17 9710 og Precision 5760-systemer som kjører Windows 10 64-bits operativsystemer.

***

Forhåpentligvis forsto du hvordan du fikser NVIDIA GeForce ikke-kompatibel Windows 10. Ingen av oss liker å bli avbrutt mens vi spiller spill, enn si å få en melding som sier at NVIDIA-grafikkdriveren ikke er kompatibel, noe som gjør enhver GPU-profesjonell nervøs. Still gjerne spørsmålene dine, legg til forslagene dine og la oss få vite hvilken metode som fungerte for deg i kommentarfeltet nedenfor.