9 beste programvare for eiendomsadministrasjon for utleiere

Å administrere flere eiendommer uten regnskapsprogramvare for eiendomsadministrasjon høres vanskelig og tidkrevende ut som utleier.

Å holde styr på utleie og andre eiendomsrelaterte utgifter kan være en smerte. Å levere det på excel-ark eller manuelt er heller ikke nyttig. Dessuten kan det å ansette bokholdere bli en annen utgift for deg.

Uten tvil kan administrasjon av flere eiendommer, annonsere for ledige stillinger eller salg, behandle juridisk papirarbeid og operere innenfor et budsjett gjøre det vanskelig å drive og vedlikeholde en eiendomsvirksomhet.

Eiendomsforvaltere brukte papir, e-poster, regneark og penn og papir i mange år for å holde styr på alle transaksjoner, oppgaver, forespørsler fra leietakere og andre daglige aktiviteter.

Heldigvis, etter introduksjonen av programvare for eiendomsadministrasjon, er alle de store oppgavene nå automatisert, og driften er jevn sammenlignet med tidligere tider.

Et eiendomsadministrasjonsverktøy kan hjelpe deg å bli en klok utleier. Og lar deg konsentrere deg om andre ting fremfor å beregne husleie og sikkerhet.

Her er noen grunner til hvorfor du bør bruke et eiendomsadministrasjonsverktøy og hvordan de kan hjelpe deg.

Formål med regnskapsprogramvare for eiendomsadministrasjon

Et eiendomsadministrasjonsverktøy kan hjelpe deg å bli en klok utleier. Og lar deg konsentrere deg om andre ting fremfor å beregne husleie og sikkerhet.

Her er noen grunner til hvorfor du bør bruke et eiendomsadministrasjonsverktøy og hvordan de kan hjelpe deg.

  • Verktøy for eiendomsforvaltning er rimelige og hjelper deg med å spare mye penger over tid. Programvaren vil organisere hver transaksjon. Dermed, siden regnskapsoppgaver er mer håndterbare enn enkel dataregistrering, trenger du ikke å ansette en regnskapsfører.
  • Eiendomsadministrasjonsregnskapsprogramvare automatiserer bokførings- og regnskapsprosesser, og reduserer regnskapsfeil og utilsiktede feil.
  • De har avanserte og robuste rapporteringsfunksjoner. Som et resultat kan du generere ukentlige eller kvartalsvise økonomiske rapporter for dine utleieeiendommer.
  • Du kan få programvaresikkerhet og datasikkerhet med programvare for eiendomsadministrasjon, slik at du ikke trenger å bekymre deg for cyberangrep.
  • Skalerbarhet er en annen betydelig fordel med å bruke denne programvaren. Den kan tilpasses i henhold til dine krav.
  • Funksjoner en programvare for eiendomsadministrasjon bør ha

    Automasjon

    En av de mest nyttige fordelene ved å bruke en PMS er automatisering. Bedrifter kan oppnå mye bedre resultater ved å automatisere rutinemessige, repeterende oppgaver som maskiner kan utføre mer effektivt enn mennesker.

    I tillegg kan automatiserte oppgaver spare arbeiderne for timer, som de kan bruke til viktigere aspekter av selskapet, som kundeservice.

      Alt om ansiktsgjenkjenning for bedrifter

    Kundeappell

    Riktig eiendomsadministrasjonsprogramvare kan tilby mer enn bare støtte. I tillegg har den mange andre funksjoner, for eksempel kalendersynkronisering, varslingsfunksjoner og personalisering av markedsføringskampanjene dine. Hvis du ekspanderer utenfor ditt lokale marked, bør du også vurdere måter å tiltrekke kunder fra andre land på.

    Ved å forbedre opplevelsen deres viser du større takknemlighet til kundene dine. Til slutt, legg til så mange klientfokuserte funksjoner du vil i appen din for å forbedre brukeropplevelsen og øke kundenes appell.

    Multiple Property Management

    Det blir et problem og en hodepine å administrere flere eiendommer. Da kan det hende du trenger alt i en enkelt app for å administrere alle disse eiendommene.

    Velg en regnskapsprogramvare for eiendomsadministrasjon som har denne funksjonen som en må-ha. Her er en liste over den beste regnskapsprogramvaren for eiendomsadministrasjon for utleiere som kan hjelpe dem med å administrere eiendommene sine.

    Ferske bøker

    FreshBooks regnskapsprogramvare er et av Freshworks sine produkter, spesielt for eiendomsforvaltning. Det hjelper deg å administrere alle kontoene for eiendommer og utleie på en enkel måte.

    Freshworks er en pålitelig og markedsledende leverandør av banebrytende SaaS-løsninger for virksomheter i alle størrelser som håndterer ulike komplekse forretningsproblemer.

    Viktige funksjoner

    • Automatiske husleiepåminnelser: påminn leietakerne om husleien deres automatisk.
    • Automatisk genererte regninger sendes til dine leietakere.
    • Hold øye med sikkerhetsinnskudd
    • Regnskapsprogramvaren letter teamarbeid.
    • FreshBooks regnskapsprogramvare muliggjør samarbeid.
    • Du kan raskt produsere vakre, fullstendig tilpassede fakturaer og estimater.
    • Du vil ikke bare gjøre leietakerne fornøyde ved å automatisere fornyelsesprosessen og godta nettbetalinger, men du vil også legge merke til raskere pengeoverføringer til kontoen din.
    • Spor månedlige leiebetalinger og interaksjoner med leietakere. Du kan spare tid og øke bedriftens lønnsomhet ved å tilby leietakere automatiserte påminnelser for forfalte husleiebetalinger og muliggjøre trygge nettbetalinger.

    Dessuten gjør den rimelige prisene og det brede spekteret av funksjoner den til den perfekte eiendomsregnskapsprogramvaren for SMB-er. FreshBooks er også praktisk; du kan bruke den på din mobile enhet. Det hjelper deg å spare tid og krefter og lar deg fokusere mer på eiendommene dine, leietakerne og eiendomsbransjen.

    Buildium

    Buildium er et skybasert eiendomsadministrasjonsverktøy som gir eiendomsforvaltere full kontroll over alle aspekter av deres forretningsdrift. Det innebærer å administrere husleie og betalinger online, fylle ledige plasser, planlegge vedlikehold og overvåke økonomi.

    Buildium effektiviserer leieprosessen med funksjoner som sporing av leietakere og leiekontrakter, full hovedbokregnskap, automatiserte husleie- og gebyrpåminnelser og on-demand-rapporter.

    Viktige funksjoner

    • All leiebetalingsovervåking
    • Finansiell offentliggjøring
    • Månedlig automatisert bankavstemming
    • Mobilapp med utgiftssporing Flere integrasjoner med nettsteder som Apartments.com og Zillow

    Leietakergrensesnittet til Buildium lar eiendomsforvaltere akseptere online betalinger for leie og gjøre leieinnkreving for utleier til en automatisk prosess.

      Hvordan erstatte farge i GIMP

    TenantCloud

    Utleiere kan administrere vedlikeholdsforespørsler, skjerme applikasjoner og samle inn leie online med TenantCloud. Det er et skybasert eiendomsadministrasjonsverktøy laget for å imøtekomme kravene til utleiere, eiendomsforvaltere og eiendomseksperter.

    Systemet inkluderer funksjoner for leietakeradministrasjon, regnskapsadministrasjon og markedsføring.

    Viktige funksjoner

    • Ett enkelt dashbord for å holde styr på og administrere alle arbeidsflyter for markedsføring, leasing, vedlikehold og regnskap.
    • Lag spesialiserte nettsteder ved å bruke en rekke redigerbare maler for å øke merkevaregjenkjenningen. Godta reservasjoner og søknader på nettsiden.
    • Administrer husleiebetalinger, fakturaer for fullførte tjenester, forsinkelsesgebyrer, refusjoner og mer.
    • Strømlinjeformet netttransaksjoner ved å integrere med Stripe eller Dwolla; du kan digitalisere hver transaksjon og få den umiddelbart registrert i de angitte reskontroene.
    • Aktiver team og administrer tilgangsnivåer og tillatelser basert på brukerroller. Tildel oppgaver til teammedlemmer, send påminnelser og overvåk endringer.
    • Integrert CRM hjelper deg med å holde oversikt over potensielle kunder.
    • Organiser korrespondanse med eiere, leietakere og leverandører gjennom e-post og chat i appen for å lage en sentral database.

    Det tilbyr leietakeradministrasjon, regnskap, automatisk fakturering, eiendomsanalyserapporter og en gratis oppføringsside. Gratis, grunnleggende og avanserte programmer er tilgjengelige.

    QuickBooks

    Den omfattende regnskaps- og forretningsadministrasjonspakken QuickBooks fra Intuit er bygget for små og mellomstore organisasjoner.

    Viktige funksjoner

    • Automatiske påminnelser for betaling
    • Oppgi individuelle betalingskvitteringer for å holde styr på betalinger.
    • Avanserte bankfeeds og kundegruppeopprettelse
    • Priser på strekkodeetiketter
    • Du kan legge til frakt, frakt, forsikring og andre kostnader til sluttprisen

    Programvaren er utviklet for å effektivisere arbeidsflyt og kommunikasjon mellom regnskapsførere og kunder. QuickBooks funksjonalitet tilbyr også rapporter om finansielle transaksjoner.

    Stessa

    Stessa er et annet program for finansiering av utleieboliger. Skann kvitteringer, synkroniser bankkontoene dine og generer ulike rapporter.

    Viktige funksjoner

    • Hvis du er en korttidsleie- eller feriehuseier, kan du spore ytelsen ved å bruke Stessas Pro Forma-kolonne og funksjonen for månedlige utgifter.
    • For å aktivere automatiserte transaksjoner kan du koble AppFolio og Stessa.
    • For å spore, klassifisere, ordne og skanne eiendomsrelaterte regninger, bruker Stessa iOS-mobilappen maskinlæring.

    De primære formålene med dette systemet er bokføring og økonomisk sporing. I tillegg gjør Stessas enestående fokus på økonomistyring det til den perfekte løsningen for utleiere av små porteføljer som leter etter en enkel måte å administrere sin økonomi og utleie på.

    Baselane

    Den fullstendig integrerte økonomiløsningen, Baselane, er laget spesielt for utleiere. Det er en regnskapsprogramvare hvor du kan samle inn leie og gjøre banktjenester for bedrifter gratis.

    Viktige funksjoner

    • Den virtuelle kontofunksjonen lar deg spore sikkerhetsinnskudd, dele inntekter og utgifter per eiendom og tilpasse hvordan du håndterer pengene dine.
    • Leien kan settes inn på hvilken som helst konto hos Baselane.
    • Omfattende verdivurderinger av eiendom og kontantstrøm inkluderer inntekter, driftskostnader, driftsresultat, netto brutto kontantstrøm, etc.
      26 beste Tycoon-spill på Roblox

    Det tilbyr også betalte tjenester som lån til utleiere og utleierforsikring.

    DoorLoop

    Med DoorLoop kan du koble til bankkontoer, debetkort og kredittkort, noe som gjør det enkelt å spore transaksjoner. I tillegg kan du bruke dette til å automatisere andre oppgaver som å samle inn husleie og gjentakende betalinger.

    Denne programvaren kommer med alle nødvendige regnskapsfunksjoner for å hjelpe deg med å håndtere økonomien til boliger, kommersielle og til og med arbeidsstyrke og fellesboliger.

    Dessuten kan du kombinere DoorLoop-kontoen din med QuickBooks, et annet online regnskapsverktøy, og synkronisere all utgifts- og inntektsinformasjon i sanntid.

    Viktige funksjoner

    • Enkelt tilpassbare kontoplansmaler
    • Automatisering av betalingsprosessen, inkludert innkreving av betalinger
    • For skatteregistreringsformål kan du enkelt eksportere alle regnskapsdataene dine.
    • Med Zapier eller DoorLoops åpne API kan du integrere utallige applikasjoner, som CRM-er, betalingsbehandlere og annen nettbasert programvare.
    • Du kan også administrere din eiendomsøkonomi internasjonalt med dørløkke.

    Videre følger 60 forhåndsbygde rapporter med DoorLoop, inkludert virksomhetsoversikt, balanse, resultatregnskap og kontantstrømoppstilling.

    Utleier Studio

    Landlord Studio lover å spare deg for tid og penger ved å automatisere eiendomsforvaltningen din. Den er utviklet for å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å administrere regnskapet og kommunikasjonen med leietakere.

    Funksjonene vil garantert overraske deg hvis du er en utleier og ønsker å bruke verktøyet på morsmålet ditt. Dette verktøyet er tilgjengelig i Apple- og Google Play-butikkene som komplette native mobilapper og skrivebordet.

    Viktige funksjoner

    • Den beregner skatt automatisk. Du kan tilpasse alle skatteinnstillinger og mye mer.
    • Appen og nettstedet synkroniseres riktig, med regelmessige oppgraderinger, ingen programvarefeil og suveren kundebehandling.
    • Dashbordet lar deg spore leiebetalinger og innskudd og umiddelbart sjekke inntekt og utgifter.
    • Du bør oppbevare all relevant leiedokumentasjon, logge utgifter og laste opp bilder av kvitteringene dine. Den lar deg også lage presise rapporter og eksportere dem til Excel.

    Eiendomsutstyr

    Propertyware er det siste verktøyet på listen, men ikke minst. Det er en kraftig regnskapsprogramvare for eiendomsadministrasjon. Et eiendomsmeglerfirma med høy ytelse kan bruke det som en fleksibel, åpen plattform.

    Viktige funksjoner

    • Alle dine utleie lagres på ett sted.
    • Bygg enkelt rapporter, sorter og filtrer takket være god rapporteringsfunksjonalitet.
    • Håndtering av vedlikeholdsønsker via eierportalen
    • Skybaserte e-postvarsler for leietakere og eiere

    Det gir noen av de beste rapporteringsmulighetene, for eksempel tilpassede feltalternativer og automatiske varslingsalternativer for eiere og leietakere.

    Konklusjon

    Å administrere økonomi er aldri lett hvis du ikke har regnskapsbakgrunn. Som utleier bør du ha sterk økonomistyring. Så, ikke lag mange regneark for å holde styr på alle utleiene dine. Prøv regnskapsprogramvare for eiendomsadministrasjon som vi har nevnt ovenfor, og bli en proff innen økonomistyring.