Lås opp kraften til Internett med disse 13 Essential IoT Starter Kit

Søket ditt etter de beste og mest kostnadseffektive IoT-startsettene for å bygge IoT-løsninger ender her med disse enestående smartenhetssettene.

Internet of things (IoT) er den neste blue-chip-teknologien som vil overtale industrier til å investere milliarder av dollar. Hvis du er en teknologientusiast og elektronisk geek, må du prøve IoT som et karrierealternativ.

Å bygge en karriere innen IoT krever at du kjenner programvaren og maskinvaren. Den beste måten å lære på er å bygge live-prosjekter ved å bruke IoT-startsett.

Les videre for å lære mer om IoT-sett, deres brukstilfeller og funksjonene til de beste settene. Senere vil du også utforske noen smartenhetssett som eksperter på IoT-utviklere bruker for å lage virkelige prosjekter.

Hva er et IoT-startsett?

IoT-startsettet inkluderer elektronisk tilbehør, programvaredokumentasjon og veiledninger for å bygge smarte IoT-enheter. Du kan bygge IoT-dingser som verdensklokker, klimanoder, værstasjoner, flyspottere, smarte robotarmer, termostater, selvkjørende biler som leker og mer.

Utstyrsdesignerne lager pakken slik at du lærer hele prosessen interaktivt. Du går gjennom de veilede instruksjonene for å bygge, demontere og gjenoppbygge flere IoT-enheter fra ett medfølgende sett.

De fleste IoT-startsett kommer med krysskompatibilitet for alle sky IoT-utviklingsplattformene. For eksempel IBM Watson IoT, Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud og mer.

Hvorfor trenger du et IoT-startsett?

IoT-startsett er en morsom måte å lære smarthusteknikk og programvareutvikling uten å tømme banken. Her er noen grunner til at smarthus-nerder stoler på IoT-startsett fremfor andre læringsressurser:

  • Ett sett er bra for forskjellige typer smarte dingser. Derfor kan du bygge en smart enhet. Prøv det i noen dager. Demonter deretter og begynn å bygge en ny med de samme verktøysettene.
  • Dette medfølgende elektroniske utstyret er perfekt for å fremme STEM-læringentusiasme hos barn, tenåringer og teknologikyndige voksne.
  • IoT-startsett fungerer som rimelige live lab-prosjekter for læringskurs for tingenes internett.
  • Nettbaserte læringsplattformer som tilbyr IoT-kurs kan bruke disse settene til å veilede studentene sine gjennom virkelige IoT-prosjekter.
  • Du kan også gi en pakke til vennen din, familiemedlemmet og kollegene du vet er teknologikyndige og elsker gjør-det-selv-prosjekter.

Deretter vil vi se på de ulike funksjonene du bør se etter i et IoT-startsett.

Funksjoner å se etter i et IoT-startsett

Nett- og offlinemarkedet har ingen mangel på smarthusenhetssett. Du kan imidlertid ikke kjøpe noen av dem. Du må gå gjennom denne ultimate funksjonslisten før du kjøper ditt IoT-prosjektsett:

  • Settet kommer med forseggjorte opplæringsveiledninger og fremgangsmåter for å hjelpe deg med programvareutvikling på en kompatibel datamaskin som Linux.
  • Det er nok tilbehør som sensorer, Wi-Fi-kort, mikrokontrollertavler, breadboards, ledninger, etc., til å bygge forskjellige typer smarthusenheter.
  • Se også etter FCC-kompatibelt elektronisk utstyr fremfor ikke-FCC.
  • IoT-pakken skal være kompatibel med ulike IoT-skyutviklingsplattformer. Dette gir deg en god sjanse til å lære alle IoT-utviklingsskyene ved å bruke ett IoT-startsett.
  • Se etter startsett som kommer med modulært tilbehør og som ikke krever lodding. Det lar barn lære IoT uten fare for brann og elektriske støt. Du kan også gjenbruke ett sett for mange prosjekter.
  • Gå for sett som krever ingen eller lite programmering som du enkelt kan utføre fra en nettleser eller smarttelefon.
  • Hvis du får et startsett for et barn som kan litt programmering eller er interessert i koding, så gå for de som tilbyr interaktiv kodingsveiledning.
  Hvordan kan du tilbakestille en flis

Utforsk nå ulike alternativer for IoT-startsett som du kan bruke til et hobby-, akademisk- eller profesjonelt prosjekt:

SunFounder 3-i-1 IoT-startsett

Dette SunFounder 3-i-1 IoT-startsettet er det ultimate valget for å lære IoT, Arduino og smarte biler. Med dens hjelp kan brukere lære å bygge IoT-prosjekter som dør- og vinduesdeteksjon og plantevanning ved hjelp av ESP8266 og Blynk.

Settet inneholder 192 elementer, for eksempel ESP8266 og Arduino UNO-støttet kontrollerkort. Det inkluderer også nettbaserte opplæringsprogrammer for 87 prosjekter, inkludert Arduino, Scratch, IoT og bilprosjekter.

Den tilbyr full kompatibilitet med både Arduino IDE og Scratch. Derfor kan nybegynnere og erfarne programvareingeniører bruke den.

Dessuten kan SunFounder-settet lære deg å bygge en multifunksjonell smartbil og lage programmer for linjesporing, unngå hindringer, øke hastigheten, følge hånden din og mange flere.

OSOYOO ESP8266

Vil du lære IoT gjennom å spille? OSOYOO ESP8266-settet er her for å møte dine behov. Det gir deg ikke bare den nødvendige kunnskapsbasen for fremtiden, men hjelper deg også med å lage interessante IoT-prosjekter for skoleprosjekter og vitenskapsmesser.

OSOYOO IoT-settet inneholder et ESP8266-basert NodeMCU mikrokontrollerkort som støtter WiFi og IDE. Den bruker en forenklet IoT-protokoll kalt MQTT med forskjellige åpen kildekode-kodingsressurser og mobilapplikasjoner.

Du vil få 22 elektroniske komponentelementer for å starte din IoT-reise i dette settet. Den tilbyr en instruksjons-DVD med 17 gratis prøveleksjoner med trinn-for-trinn-opplæring, videoer, detaljerte kretsgrafer og fullt testede prøvekoder for å lette læringen.

Robotistan NodeMCU ESP8266-sett

Robotistan NodeMCU ESP8266 er designet for å hjelpe nybegynnere å lære prinsippene og logikken til IoT og implementere disse i deres oppstarts IoT-prosjekter. Den kommer med 16 komponenter som lysdioder, motorer og deteksjonssensorvarianter, ved hjelp av disse kan man raskt starte sine IoT-prosjekter.

Settet inneholder allerede NodeMCU – et utviklingskort basert på en åpen kildekode-modul. Derfor trenger du ikke bruke andre brett for prosjektene dine. Her får du også en manual som viser alle settkomponenter, en visuell forklaring av kretsbyggingstrinn og koder for prosjektene.

  7 Programvare for overholdelse av omsetningsavgift for e-handelsbedrifter

I tillegg er det en e-bok tilgjengelig for sett-brukere. Den diskuterer den detaljerte bruken av kitkomponentene for å starte med dine IoT-prosjekter.

ThingPulse #1 NodeMCU ESP8266

Ved å bruke ThingPulse #1 NodeMCU ESP8266-settet kan brukere komme i gang med sine IoT-prosjekter. Dette 4-i-1-prosjektsettet for trådløs IoT-utvikling lar deg lage fire hjemmeprosjekter – en verdensklokke, værstasjon, flyspotter og klimanode.

Den er kompatibel med Arduino og inneholder NodeMCU V2, et ESP8266 mikrokontroller kretskort. Dens DIY værstasjon for barn har alle de essensielle elementene, for eksempel en OLED-skjerm, ESP8266 WiFi-brikke, USB-kabel og sensorer for temperatur og fuktighet.

For klimanode-, værklokke- og flyspotter-prosjekter tilbyr settet en omfattende 60-siders guide som inneholder trinnvise metoder. Fremfor alt får alle kjøpere førsteklasses kundestøtte fra selskapet for å svare på spørsmål eller bekymringer.

SunFounder Raspberry Pi Ultimate

SunFounder Raspberry Pi Ultimate er et sett som studenter, lærere, elektroingeniører, programmeringsbegynnere og teknologientusiaster kan bruke, selv uten forkunnskaper.

Den inneholder all nødvendig maskinvare og programvare en nybegynner kan trenge.

Raspberry Pi-startsettet tilbyr deg 45 videokurs og nettbaserte opplæringsprogrammer. Ved å bruke disse trinnvise online veiledningene kan du utvikle 161 interessante prosjekter, inkludert 59 Python-prosjekter, 44 C++-prosjekter og 30 Node.js-prosjekter. På den annen side hjelper videokursene deg med å mestre Raspberry pi.

KEYESTUDIO Smart Home Starter Kit

Du kan vurdere KEYESTUDIO Smart Home Starter Kit som ditt kodeleketøy på startnivå som hjelper deg med å lære elektronikk og programmering mens du har det gøy. Bruk den til å lage et modell smarthus med laserkuttede treplater, et kontrollbrett og mange sensorer og aktuatorer.

Ved å bruke den kan du gjøre 15 forskjellige prosjekter om moduler som knapper, lysdioder og sensorer.

Når du laster opp koden til en datamaskin og driver den med 6 AA-batterier, kan du kontrollere den fra mobilappen din.

GAR Micro Starter Kit

For de som leter etter et mikrostartsett for STEM- eller Robotics-prosjektene deres, er GAR Micro Starter Kit et ideelt alternativ. Det inkluderer 52+ komponenter for prosjektutvikling, som et Arduino-kompatibelt Uno R3 hovedkort og ESP32 utviklingskort med Wi-Fi og Bluetooth.

Enten du er en nybegynner eller en erfaren bruker, hjelper den deg med å utforske programmeringselektronikk i Arduino ved å bruke populære sensorer og moduler. I tillegg til å lage trådløse prosjekter, lar Wi-Fi-transceiveren, Wi-Fi + Bluetooth-modulen og HC-05 Bluetooth-modulen i dette settet deg eksperimentere med IoT-ideer.

Alt-i-ett-settet gir deg ekstra tilbehør og gratis tilgang til PDF-guider og opplæringslenker på GAR Dropbox Cloud. Alle komponentene i dette settet kommer i en slitesterk verktøykasse.

SunFounder Raspberry Pi Pico

SunFounders Kepler-sett, aka Raspberry Pi Pico, tilbyr 117 forskjellige prosjekter på smartenheter. Følgelig inneholder IoT-startsettet mye elektronisk tilbehør, opptil 450 komponenter.

Settet er egnet for IoT-enheter og programvareutvikling basert på Raspberry Pi- og Arduino-teknologier.

Det beregningsbaserte kretskortet inkluderer standardfunksjoner som en RP2040-mikrokontrollerbrikke, Arm Cortex-M0+-prosessor, 2,4 GHz Wi-Fi og 26 multifunksjons GPIO-pinner.

  Kjør apper i delt skjermvisning og bytt fra sidefelt

Settet støtter IoT-programutvikling på programvareutviklingsplattformer som MicroPython, Piper Make og C++. Enkel å forstå nettbasert opplæring er også tilgjengelig for disse programmeringsplattformene og 117 prosjektene.

GAR Colossus startsett

Hvis du trenger å utvikle en smart bil med robotfunksjonalitet for akademiske eller hobbyformål, kan du prøve ut GAR Colossus-settet. Settet kan også være en god STEM-læring for barn over 3 år.

Startsettet inkluderer Wi-Fi-moduler, Bluetooth-moduler, Systems on Chip (SOC), fem forskjellige hovedkort for smartbilen, diverse tilbehørsskjold, bilchassis, sensorer og LCD-skjermer.

Alle de sensitive elektroniske delene kommer i en robust beholder på 22-tommers størrelse og Husky 2-Level-beskyttelse. I tillegg får du en 16 GB USB-pinne og gratis tilgang til GAR Dropbox Cloud for å få tilgang til opplæringsprogrammer for maskinvare- og programvareutvikling for smartbilen.

Arduino MKR IoT-pakke

Arduino MKR-startsettet er ideelt for å utvikle ulike Internet of Things-modeller for forretnings- og hjemmeautomatisering. Du kan logge på online til Arduino IoT Cloud for enhetsprogrammering, tilgangskontroll, dataanalyse og utløsning av automatisering.

Pakken inkluderer MCU-kortet, MCU, LCD, motor for mekanisk kontroll av aktuatorer, batteristrømkontakt, USB-strømport og mer.

Du kan få tilgang til Arduino-opplæringen fra nettstedet og følge en fem-trinns veiledning for å utvikle smarthjemenheten din for forretningsbehov, akademiske prosjekter eller bare for moro skyld.

OSOYOO Wi-Fi IoT læringssett

Når det gjelder å bli kjent med IoT, programmerbar elektronikk og robotikk, hjelper OSOYOO Wi-Fi IoT Learning Kit deg til å bli innovativ. Du kan bruke den til å bygge IoT-prosjekter og konfigurere automatiseringen av smarthjemmet ditt.

Alt som trengs for å utvikle et kreativt, smart hjem er inkludert her, for eksempel WiFi Shield, Arduino Basic Board, bevegelsessensor, hindringssensorer, ultralydsensor, lydsensor, fotomotstand og temperatur/fuktighetssensor. Dessuten kan du administrere og kontrollere IoT-systemet gjennom mobilapper.

DAOKI ESP8266 startsett

Ønsker du å bygge en værstasjon for IoT Arduino IDE? Å velge DAOKI ESP8266 Starter Kit for formålet ville være det riktige valget.

Her får du et ESP8266-utviklingskort, en 0,96-tommers OLED-skjerm, en temperatur- og fuktighetssensor, et breadboard, en USB-kabel og andre komponenter.

Ved å bruke dette settet kan man utvikle fire trådløse IoT-prosjekter, inkludert en værstasjon, verdensklokke, flyspotter og klimanode. For tilkobling bruker den USB, og OLED-skjermen kommer med en oppløsning på 128×64 piksler.

Arduino OPLA IoT-sett

Arduino OPLA IoT Kit er det perfekte valget for nybegynnere og profesjonelle, siden det bare trenger noen grunnleggende DIY-opplevelser. Imidlertid kan erfarne brukere bruke den til å ta kontroll over deres IoT-data og -prosesser.

Hovedkomponenter i dette settet inkluderer et Arduino MKR Wi-Fi-kort, Arduino MKR IoT-bærer med OLED-skjerm, 24 V-releer, fuktighetssensorer, kapasitive berøringsknapper, en SD-kortholder og innebygde sensorer for lys, temperatur og fuktighet.

Med dette settet får du gratis tilgang til Arduino-kodeplattformen i 12 måneder. Ved å bruke dette åpne systemet kan du utvikle tilpassede smartenheter og kontrollere dem som du vil.

Siste ord

Her er de beste IoT-startpakkene du enkelt kan kjøpe og starte ditt første Internet of Things-prosjekt. Gå gjennom de tekniske funksjonene til smartenhetssettene ovenfor. Få den som er ideell for ditt prosjekt- og settbudsjett.

Det kan være lurt å gå gjennom denne utmerkede introduksjonen til IoT for nybegynnere-artikkelen for å berike din kunnskap om IoT på nybegynnernivå.