Slik blir du med i Someone’s Live på TikTok

TikTok ble opprinnelig utgitt i 2017 for iOS og Android utenfor det kinesiske fastlandet. Brukere av TikTok kan lage en rekke videoer, inkludert utfordringer, danserutiner, magiske triks og komiske. Verifiserte kontoer har økt synlighet og en viss troverdighet på TikTok. Fordelene ved å gå Live på TikTok er de samme som ved å gå Live på en hvilken som helst annen sosiale medieplattform. Du får muligheten til å samhandle med publikum i sanntid. Folk som bruker TikTok-appen kan se direktesendinger kalt TikTok Lives, og de er ofte uformelle og korte. Men merker gir ofte mer organiserte liv, for eksempel kulinariske show, treningsinstruksjoner eller produktvideoer. I likhet med Facebook Live og Instagram Live-videoer har TikTok Live raskt vunnet popularitet som kommunikasjonskanal. Denne artikkelen vil gi en trinn-for-trinn-guide for hvordan du kan bli med i noens Live på TikTok og sende gjesteforespørsel på TikTok. Du vil også få lære hvordan du ber om å bli med i en Live på TikTok og bli med i TikTok Lives.

Slik blir du med i Someone’s Live på TikTok

Den 15 sekunder lange videodelingsappen TikTok lar brukere lage og dele videoer om hvilket som helst emne de vil. Med TikTok-appen har brukere muligheten til å legge til filtre og effekter, samt tilgang til en enorm samling av lydprøver fra sanger. Programmet markedsføres som et nettsamfunn for utveksling av videoer. Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du blir med noens Live på TikTok i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

  Hvordan deaktiverer jeg TikTok midlertidig

Hvorfor kan jeg ikke bli med i TikTok Lives? Hvorfor kan jeg ikke bli med på Someone’s Live på TikTok?

Du vil ikke få lov til å bli med i TikTok Live hvis forespørselen din blir avvist. Noen vil sannsynligvis få avslag på forespørselen hvis de prøver å bli med i en live-video presentert av en person de ikke har noen tilknytning til.

Trenger du 1000 følgere for å bli med på en live på TikTok?

Ja, du trenger 1000 følgere for å bli med på en Live på TikTok. Du trenger minst 1000 følgere på TikTok-appen for å bruke Live-funksjonen. Det er tilgjengelige løsninger, for eksempel å konvertere til en bedriftskonto for å få tilgang til noen TikTok-funksjoner og sette en lenke til profilens biografi. Minimumskravet for følgere for skaper- og bedriftskontoer gjelder imidlertid fortsatt mens du bruker Live-funksjonen.

Er Live Access nødvendig for å gå live som gjest?

Ja, direkte tilgang er nødvendig for å gå Live som gjest på TikTok. Du må ha direkte tilgang for å gå Live, siden du ikke har lov til å starte en Live som gjest. Derfor har du ikke lov til å være vertskap for en. Du må ha tillatelse til å komme inn av den opprinnelige verten til en Live-følger for å bli med som gjest. En invitasjon til å bli med som gjest kan sendes til deg av en Live-vert via knappen nederst i venstre hjørne, som viser en liste over egnede gjester.

  7 Kraftig GIF-redigerer for TikTok, Instagram eller YouTube-videoer tipsbilk.net

Selv om invitasjonslenken utløper etter 20 sekunder, er du ikke pålagt å se på Live på det tidspunktet. En gjesteforespørsel vil umiddelbart aktivere den inviterte brukerens videostrøm etter at begge brukerne har autorisert den. De opprinnelige vertene vil fortsatt beholde administrativ kontroll over The Live, men det vil være flere verter. Du må imidlertid først være kvalifisert for Live-tilgang for å delta i en Live, langt mindre starte en.

Hvorfor kan jeg ikke sende gjesteforespørsel på TikTok?

Her er noen av grunnene til at du ikke kan sende gjesteforespørsler på TikTok:

  • Hvis du ikke har direkte tilgang, vil du ikke kunne sende gjesteforespørsler på TikTok.
  • Hvis du er under 16 år, vil du ikke kunne sende gjesteforespørsler på TikTok.
  • Hvis du har mindre enn 1000 følgere på TikTok-kontoen din, vil du ikke kunne sende gjesteforespørsler på TikTok.

Hvordan blir du med på noens live på TikTok?

Muligheten til å spørre om å bli med i en kringkasting er tilgjengelig for brukere. Det er viktig å huske på før du gjør dette: det vil ikke alltid være egnet å bli med i en sending, og Live-brukere vil kanskje ikke godta en forespørsel fra noen andre om å bli med i sendingen deres, spesielt hvis de ikke kjenner dem. Det gjør det verdt å planlegge hvis det er mulig om en bruker ønsker å delta i en delt sending. I så fall er dette ikke mulig. Sannsynligheten for at noen aksepterer en forespørsel fra en annen bruker om å bli med i deres direktesending økes hvis de er klar over relevansen til personen eller forespørselen.

Følg de gitte trinnene for å bli med noens Live på TikTok.

1. Åpne TikTok-appen på din Android eller iOS mobil enhet.

2. Trykk på LIVE-alternativet fra Hjem-fanen og finn ønsket TikTok Live du ønsker å bli med.

  Hvordan finne noen på TikTok uten brukernavn

3. Trykk deretter på personikonet ved siden av kommentarfeltet fra bunnen av skjermen.

4. Trykk på alternativet Forespørsel for å sende forespørselen om å bli med i denne spesifikke TikTok Live.

Skjermen din vil dele seg i to når forespørselen din har blitt akseptert. Du har nå blitt med i direktesendingen.

Hvordan bli med noens live på TikTok?

Ved å legge til Live-funksjonen har TikTok økt interaktiviteten til direktesendinger for både artister og forbrukere. For å delta i en direktesending kan du enten vente på en invitasjon eller forespørsel. Du bør huske på at muligheten for å bli med i en direktesending kun er tilgjengelig hvis du har mottatt en invitasjon eller hvis brukeren som streamer direkte har tillatt deg å gjøre det etter å ha mottatt forespørselen din. Følg trinnene nevnt ovenfor for å bli med i noens TikTok Live på appen.

Hvordan be om å bli med i en live på TikTok?

Nå som du vet hvordan du kan bli med i noens Live på TikTok, la oss få vite hvordan du kan be om å bli med i en Live på TikTok. Hvis du er over 16 år og har mer enn 1000 følgere, kan du be om å bli med i en Live. Brukere må først finne direktesendingen for å bli med i den. Trykk deretter på n personikonet > Forespørselsalternativ for å sende en forespørsel om å bli med i sendingen. Når forespørselen er akseptert av Live-verten, blir du umiddelbart med i Live-sendingen.

Hvordan bli med Someone’s Live på TikTok som gjest?

La oss se trinnene for å bli med på noens Live på TikTok som gjest.

1. Start TikTok-appen og trykk på LIVE-alternativet fra Hjem-fanen.

2. Finn deretter ønsket TikTok Live du ønsker å bli med i.

3. Trykk på personikonet ved siden av kommentarfeltet.

4. Til slutt trykker du på alternativet Forespørsel for å legge inn forespørselen om å bli med i denne spesifikke Live.

Etter at forespørselen er akseptert, vil du bli med på denne TikTok Live.

***

Så vi håper du har forstått hvordan du kan bli med på noens Live på TikTok med de detaljerte trinnene til hjelp. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.