8 beste livsforvandlende programmer fra Mindvalley

Den fartsfylte livsstilen og de stadig krevende forventningene legger unødvendig stress og angst på alle, noe som fører til kamp og et ubehagelig liv. Livsforvandlende programmer vil gi positive vibber til livene dine.

Hva er behovet for livsforvandlende programmer?

I det 21. århundre har livet blitt stadig mer komplekst på grunn av økende konkurranse, drivkraft for vekst og økte forventninger.

Vet du at det er en konstant kamp i alle? Kampen for prestasjon, perfeksjon, finansiell stabilitet, faglig vekst og sånt. Hvis du tar en person, land eller yrke, er det alltid et hastverk med å hente mer.

Vennligst ikke ta det på noen annen måte. Hvis vi ønsker å leve i denne moderne verden, så er det behov for alt, men det er en veldig tynn linje mellom behov og ønske. Begjær får en person til å løpe, og ettersom det er et ønske, vil det fortsette å dukke opp etter hverandre, og personen vil fortsette å løpe gjennom hele livet.

Med tanke på den moderne verden blir vi hele tiden motivert, ofte uten å vite hvorfor vi fører til rastløshet og ufullstendighet. Andre faktorer som skaper kaos internt (innenfor) og eksternt i alles liv er dagens isolerte arbeidsplasser, økende konkurranse og faglige utfordringer.

En slik livsstil fører til stress, rastløshet, angst, utålmodighet og traumer, noe som fører til et ulykkelig liv og mange livslange sykdommer.

Noen mennesker kan komme over disse problemene og ta umiddelbare skritt for å dempe dem for å finne meningsfulle løsninger. Fortsatt, dessverre, ignorerer de fleste av oss disse problemene ubevisst på grunn av dagligdagse aktiviteter og oppgaver, men et sted nede i hjertet vet du at du ikke vil akseptere det.

Det er ett eldgammelt sitat i hinduismen – Endre tankene dine, og de vil forandre livet ditt.

Så for å overvinne alle disse flaskehalsene og leve et tilfredstillende liv, er det behov for livstransformasjon eller selvtransformasjonsprogrammer.

Livstransformasjon er en intern og ekstern endring som bringer oss i overensstemmelse med vårt høyeste potensial. Hvis ikke det høyeste potensialet, så vil i det minste disse programmene bidra til å leve et normalt, fredelig og tilfredstillende liv. Høres bra ut, ikke sant?

En av de gratis og mest tilgjengelige (teoretisk) metodene for transformasjon er å gjøre endringer i tanker gjennom daglig formidling. Men unødvendig å si, meditasjon er et av de åttende underverkene.

Så i dette innlegget vil vi se noen profesjonelle livstransformasjonsprogrammer som vil gi veiledning og støtte for å overvinne den eksisterende situasjonen og hjelper til med å komme videre på en meningsfull måte.

Livsforvandlende programmer fokuserer på å hjelpe enkeltpersoner med å få klarhet i sin nåværende situasjon og lage en handlingsplan for å lære nye ferdigheter, personlig utvikling, diettplan, positive livsstilsendringer og mange flere for å nå de ønskede målene.

Les også: Meditasjonsapper designet for barn

Hvordan vil livsforvandlende programmer hjelpe enkeltpersoner?

Livsforvandlende programmer kan hjelpe mennesker med å forandre livene sine ved å forbedre psykologisk velvære. Slike programmer gir folk mulighet til å ta kontroll over livene sine og gjøre positive endringer.

De tilbyr ressurser for å støtte folk i å nå målene og retningslinjene deres for å håndtere alle områder av livet deres der de kan ha det vanskelig.

Videoen nedenfor fra Mindvalley forklarer behovet for livstransformasjonsprogrammer.

Et livsforvandlingsprogram gir muligheten til å bygge ferdigheter, få kunnskap og iverksette handlinger som kan resultere i bedre oppfyllelse i dagens verden av teknologi og raske endringer.

Det har blitt mer utfordrende å holde fokus og skape dype profesjonelle eller personlige forbindelser etter hvert som livene våre har blitt mer komplekse. Livstransformasjonsprogrammer lar folk utforske og realisere potensialet sitt og gi dem et sted å møte nye mennesker og få nyttige erfaringer.

Folk kan investere i seg selv og realisere sitt fulle potensial ved å ta i bruk liv eller selvforvandlingsprogrammer.

  Hvordan invitere noen til et Zoom-møte

Disse programmene er laget for å hjelpe folk med å forbedre livene deres og oppnå enorm suksess i deres personlige og profesjonelle liv. Disse kursene legger vekt på å styrke evner, inkludert teamarbeid, lederskap og problemløsning.

De tilbyr også hjelp og veiledning som kan øke folks motivasjon, selvsikkerhet og evne til å lykkes. Livsforandrende programmer krever en deltakers forpliktelse til endring, og veiledning fra en ekspert coach kan bidra til å sikre at disse endringene er fruktbare og varige.

Disse programmene kan gi deltakerne muligheten og informasjonen til å gjenkjenne, adressere og forebygge sosiale og personlige problemer. Å melde seg på et program kan få tilgang til ulike tjenester og ressurser, fra karriereutvikling til psykologisk støtte.

Dessuten skaper disse programmene et omfattende støttesystem som kan være en kilde til styrke gjennom tøffe tider.

I avsnittet nedenfor skal vi se på et av de kjente og populære programmene for livstransformasjon fra MindValley.

Mindvalley er en innovativ læringsplattform for personlig transformasjon som tar for seg alle aspekter av velvære, inkludert relasjoner, helse, tankesett, etc.

Mindvalley Superbrain

Et nettkurs kalt Mindvalley Superbrain er ment å hjelpe de som ønsker å forbedre sin kapasitet for læring, fokus og hukommelse. Programmet er basert på den vitenskapelige ideen om nevroplastisitet, som gjør at hjernen din kan tilpasse seg, vokse og omkoble seg selv.

Denne treningen styrker mentale ferdigheter for å overlade hjernen din og utløse ditt fulle potensial. Programmet bruker de mest oppdaterte strategiene og ressursene for topp ytelse, hastighetslesing og nevrovitenskap for å maksimere kognitive kapasiteter.

Jim Kwik optimaliserer ekspertprosessen for å frigjøre ditt overmenneskelige minne, fokus og læringshastighet og opprettet programmet.

Han har ekspertise i å lære fagfolk å forbedre karriereprestasjonene sine, Hollywood-superstjerner som husker replikkene deres, administrerende direktører og gründere for å ta bedriftene sine til nye høyder. Han dukker ofte opp i magasiner som Success, Forbes, CNBC, etc.

Et større grep om hvordan hjernens funksjoner og kognitive ferdigheter utvikles gjennom dette kurset, som er støttet av vitenskap. Dette programmet bruker en tilnærming så enkel at praktisk talt alle kan bruke den til å raskt vekke hjernens fulle potensiale og oppleve transformasjonseffekter.

Gitt at det bare krever 20 minutter daglig i 30 dager, er programmet enkelt å inkludere i din daglige rutine. Tre millioner mennesker har allerede meldt seg på dette programmet så langt.

Mindvalley Meditasjon

Mindvalley gir et rammeverk for mediasjon for å få reelle fordeler i den moderne verden. Denne meditasjonen er designet av grunnleggeren av Ziva-meditasjonen, Emily Fletcher.

Programmet bruker en moderne og gjennomførbar tilnærming og gir praktiske verktøy for å totalt endre ditt personlige og profesjonelle liv.

Dette programmet anbefales for alle, men de virkelige fordelene kan høstes av folk som ønsker å håndtere stress og leve et komfortabelt liv.

Meditasjonsrammeverket som dekkes i dette programmet hjelper deg å holde deg fokusert og disiplinert og enkelt håndtere hindringer i livet ditt.

Teknikken som tilbys hjelper deg med å utmerke deg og nå ditt høyeste ytelsesnivå og øke produktiviteten og skape grenseløs energi.

Varigheten av dette meklingsprogrammet, som er bevist og effektivt, er 33 dager. Treneren vil instruere daglig, trinn for trinn, for å oppnå god søvn, øke vitaliteten og øke produktiviteten.

Mindvalley kvantehopping

Dette Quantum Jumping-kurset fra Mindvalley kan være en kraftig ressurs for helbredelse, enten du prøver å helbrede en fysisk skade eller sykdom, avslutte en åndelig krise eller til og med roe et følelsesmessig sår eller traumer.

Burt Goldman laget nettprogrammet Quantum Jumping for å la deg få kontakt med deg selv ved å bruke kraften til forbedret visualisering.

Kurset vil være fordelaktig på følgende måter:

  • Lær alle nye ferdigheter i et raskere tempo
  • Det hjelper å finne svar og løsninger du trenger for å overvinne problemer
  • Det hjelper å utvide omfanget og horisonten for å sette realistiske mål og visjoner
  • Finjuster tankene dine for å manifestere drømmer og ønsker
  • Du kan få intuitiv veiledning for å søke den rette veien

Den integrerer de siste funnene innen kvantefysikk og psykologi. Den tilbyr en original og velbalansert strategi basert på kvantefysikk for å forbedre fysisk og mentalt velvære. Dens prinsipper og teorier er ment å anvende funnene fra kvanteforskning i hverdagen.

  Finn en tilfeldig film eller TV-serie å se

Det er en banebrytende visualiseringsteknikk som lar deg skape et liv med uendelig potensial. Quantum jumping-programmet tilbyr strategier for å øke din evne til å nå potensialet ditt og overgå hindringer.

Ingen forkunnskaper kreves for å følge med og bli en svært dyktig Quantum Jumper; læreplanen er laget for enkle studier med din hastighet. Alt du trenger er et åpent sinn. For å lære denne transformasjonspraksisen presenteres opplæringen gjennom en serie videoopplæringer, visuelle elementer og tankeøvelser på alfanivå.

Mindvalley kompromissløst liv

Mindvalleys kompromissløse program er utformet for å omprogrammere sinnet ditt slik at tankemønstrene dine kan fungere som for deg.

Det er et transformasjonshypnoterapi-program designet av Storbritannias nummer én terapeut Marisa Peer, som vil veilede deg gjennom en velprøvd prosess for å gjenskape sinnet og tankemønsteret ditt som vil fjerne blokkeringen av livets fulle potensial.

Transformasjonshypnoterapi er en prosess for å skape dyp og varig endring i din indre programmering som omkobler hjernen din for topp ytelse og behandler ulike aspekter av livet, som depresjon, smertebehandling, stress og mye mer.

Det er en total tankeoptimaliseringsvitenskap som fullstendig transformerer en persons tenkning og liv. Det hjelper å omskrive sinnets program for å transformere selvbilde og selvtillit og hjelper også til å bli immun mot kritikk som kan ødelegge sinnet ditt.

Programmet er for en 8-ukers økt. Marisa Peer vil komme i kontakt med deg ukentlig gjennom en serie interaktive økter for transformasjonshypnoterapi gjennom middels veiledninger, hypnotiske øvelser og spørsmål og svar.

Allerede 1,6 millioner mennesker har meldt seg på programmet, og hvis du ønsker å heve deg over selvtillit og begrensende tro og realisere suksess, vil dette kurset hjelpe deg med å oppnå drømmen din.

Mindvalley søvn

En av de fremste søvnekspertene i verden, Dr. Michael Breus, som har hjulpet millioner av individer med å oppnå kvalitetssøvn over hele verden, laget programmet. Du spør kanskje på dette tidspunktet hvorfor søvn er så avgjørende. Dette programmet om søvn er designet for personer med søvnmangel.

Du kan finne en god mengde forskning og casestudier om hvordan søvn påvirker en persons generelle velvære på Google.

En rapport med tittelen Why Sleep is Important fra National Heart, Lung, and Blood Institute, USA, er verdt å lese.

Har du problemer med å sove? Symptomene kan inkludere tretthet og treghet i løpet av dagen og åpenbare problemer med hudfarge, immunitet, fordøyelse, følelsesmessig velvære osv. Og på toppen av alt det, hvis søvnresepten din ikke hjelper, bør du sannsynligvis prøve dette kurs.

Ifølge en studie fra US National Library of Medicine bor det mellom 50 og 70 millioner kroniske mennesker med søvnløshet i USA alene. Forskningen lister også opp en rekke helseproblemer som kan oppstå ved å ikke få nok søvn.

Dette programmet er for alle som sliter med å få søvn eller har problemer med å sove hele natten. Treningen varer bare fem timer over tjueåtte dager, og den lærer deg hvordan du bruker en søvnteknikk som bevisst manipulerer miljøet og hormonelle nivåer for å indusere dyp søvn basert på døgnrytmen din.

Du vil oppdage hvordan du kan omkoble sinnet og kroppen din slik at du kan våkne med energi og aldri mer bruke en vekkerklokke. Uansett om du er tidlig opp, nattmenneske eller en «lett sovende», vil du begynne å få den beste søvnen i livet ditt etter at det 28-dagers programmet er over.

Du vil finne ut hvordan du bruker den nyeste søvnforskningen til å bestemme din ideelle sengetid og nøyaktig hvor mye søvn kropp og sinn krever.

Mindvalley Ultramind

Ønsker du å slippe løs sinnets fulle kraft? Og på jakt etter en måte å overvinne dine vanskeligheter og usikkerhet, er dette vitenskapelig validerte programmet om Ultramind empowerment for deg.

José Silva etablerte dette programmet i 1960, som nå er beundret av over 6 millioner individer i 110 nasjoner.

Dette Ultramind-systemet er et svært optimalisert rammeverk for å vekke ditt sinns ytterste potensiale ved å følge en vitenskapelig forståelse av de fire primære menneskelige bevissthetstilstandene og hvordan du bruker dem for å nå toppen.

  Hvordan sjekke om noen blokkerte deg på iMessage

Treningen gir deg ressursene til å få tilgang til dine medfødte naturlige evner, som du kan bruke til å drastisk og uanstrengt forandre livet ditt.

Kurset inkluderer følgende viktige faktorer:

  • Optimalisert formidlingsprosess for fysisk og mental avslapning
  • Tren for å gå inn i alfa-nivå (en av de fire tilstandene av primær sinnsbevissthet) funksjon
  • En avansert teknikk for å oppdage skjult informasjon
  • Teknikker for å løse problemer og fokusere på forventning
  • Hvordan bruke sinnet ditt til å helbrede kroppen din, deg selv og andre

Når du avanserer, vil du begynne å kanalisere dine indre krefter på uventede måter. Din oppfinnsomhet og intuisjon, for eksempel, vil sveve. Innovative svar vil plutselig komme til deg, noe som resulterer i mer selvkjærlighet, og selvtilliten vil strømme ut av deg.

Kilden spenner over 28 dager og er vert for online av grunnleggeren av Mindvalley. Dens verktøy og opplæring vil hjelpe deg å realisere hjernens talenter og en klar vei til å nå ditt fulle potensial hvis du kan ta bare 15 til 20 minutter hver dag fra den travle timeplanen din.

Mindvalley fokusert og udeltelig

Blir du lett distrahert, noe som holder deg tilbake fra å fokusere og utføre dine daglige viktige oppgaver? Dette kurset om å bli fokusert og uforstyrret hjelper deg å overvinne distraksjon internt og eksternt i sin 27-dagers prosess.

Kursforfatter er Nir Eyal, som er den beste coachen for vanedannelsesstrategi, og kurset omfatter daglig coaching, trening og transformasjonsverktøy.

Kurset er basert på avanserte og vitenskapelige aspekter som nevrovitenskap, psykologi og vanedannelsesteknologi som leder din indre programmering for å oppnå best klarhet, ytelse og produktivitet.

Nedenfor er noen av de avgjørende faktorene som kurset legger vekt på:

  • Viktige psykologiske faktorer som forårsaker distraksjoner
  • Hvordan forvalte tiden din godt og hvordan du hever deg over fristelsen
  • Hvordan forhindre distraksjoner som på arbeidsplassen, digitale dingser osv.
  • Teknikker for å etablere uløselige relasjoner

Kurset hjelper deg også med å oppdage mønstre og blinde flekker for å overvinne distraksjoner og dirigere energien din dit du vil oppnå ekte inni deg og verden rundt deg.

Programmet krever kun 5-15 minutter om dagen for å forstå viktige dimensjoner ved livet, som tro, daglige vaner og rutiner, og fokusere og prestere på sitt beste.

Etter å ha fullført programmet, vil du få ferdigheter til å leve et mer produktivt, tilfredsstillende og rolig liv, noe som er viktig for å leve et fredelig liv.

Mindvalley Business Freedom Blueprint

Er du en gründer, eller har du en gründertankegang? Deretter kan utfordringene som kommer på veien, som angst, overveldende arbeidsbelastninger og økonomisk usikkerhet, løses ved hjelp av dette kurset om forretningsfrihet.

Dette programmet er designet av internasjonal entreprenør og forretningsmentor Eric Edmeades, som har flere tiår med erfaring med å bygge vellykkede virksomheter innen ulike felt og bransjer.

Opplæringen er ment for å skape en svært vellykket bedrift, og opplæringsperioden strekker seg over seks uker. Programmet er for alle typer gründere og gir detaljer om de beste systemene og verktøyene for å automatisere og optimalisere virksomheten din.

De viktigste høydepunktene i Business Freedom-opplæringen er:

  • Skape visjonen for virksomheten
  • Personalledelse i forhold til å ansette og lage et gjennomgangssystem
  • Planer for CSI (kontinuerlige tjenesteforbedringer)
  • Markedsføring for å ta virksomheten til nye høyder
  • Oppretting av exitplan og automatisering av virksomheten

Når du nærmer deg slutten av opplæringen, vil du oppleve raske gjennombrudd i alle aspekter av virksomheten, for eksempel interne prosesser, team- og rolleledelse, markedsføring og til og med dine lederegenskaper.

Programmet trenger bare at du bruker 20 minutter om dagen, og det tar deg gjennom dybdeopplæringsvideoer, verktøy, rammeverk og prosesser for å bygge en svært optimalisert og automatisert virksomhet.

Siste ord

Det omfattende nettbaserte ressursnavet Mindvalley fremmer både mental og fysisk velvære. Nettstedet tilbyr en rekke opplæringsprogrammer, videoer, podcaster og annet materiale for å hjelpe brukere i deres søken etter åndelig og personlig utvikling.

Det gir også verktøyene som trengs for å oppnå mål, fremme en entreprenørånd og forbedre fysisk velvære.

Programmene tar en omfattende tilnærming for å lære elevene hvordan de kan tenke mer kritisk, danne dypere forbindelser med andre og leve lykkeligere og mer tilfredsstillende liv.

Deretter kan du sjekke ut de beste appene for sporing av søvnsykluser.