9 beste Icarus-serververtsleverandører i 2023

Å få den beste Icarus-serververten vil bidra til å forbedre overlevelsesferdighetene dine i forskjellige verdener med forskjellige spillfunksjoner og -innstillinger.

Overlevelsesspill blir kjent blant tusenvis av spillere. Hvert overlevelsesspill kommer med en unik strategi og grafikk. Dette øker spillernes interesse og entusiasme.

Icarus er et slikt spill som har enestående grafikk som spillere liker. Det vil oppmuntre deg til å sette ferdighetene dine på prøve og komme inn i verden for å overleve, utforske, lage og rømme.

Og spillingen din vil bli enklere med en pålitelig Icarus-spillserver som vil gi deg forbedret grafikk, ekstra funksjonalitet og mer.

Å velge riktig server er det som betyr noe, og denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du gjør det.

Hva er Ikaros?

Icarus er et PvE-overlevelsesspill som har både vedvarende åpen verden og oppdragsbaserte moduser for opptil 8 spillere. Dette spillet ble utviklet av RocketWerkz, skapt av Dean Hall, og ble først utgitt 4. desember 2021 for Windows.

Spillet finner sted på den fiktive planeten Icarus, som ligger fire lysår fra Jorden. Fra orbitalstasjonen og prospekteringsdråpene til planetens overflate er det mye å utforske, lage, høste og jakte på.

Icarus ble en gang betraktet som den andre jorden. Da terraforming kollapset viste luften seg å være giftig, og håpet om å kolonisere den nye verden døde med den.

Gameplay

Det er et unikt stykke overlevelsesspill der det meste av spillingen skjer under tidsbestemte oppdrag. Her aksepterer spillerne kontraktene på en romstasjon og faller ned til planetens terreng for å oppfylle målene. Når tidtakeren er fullført, går drop-poden tilbake.

Hvis spilleren ikke klarer å returnere innenfor grensen, blir karakteren deres igjen på overflaten, og fremgangen går tapt. For å overleve må spillerne samle oksygen, vann, mat, husly osv. Til slutt må spilleren konstruere avanserte strukturer og bygge verktøy.

I utgangspunktet har en spiller ingenting annet enn en farge. Mens de fortsetter, låser karakteren deres i spillet opp forskjellige talenter for å forbedre evnene deres og få tilgang til tegninger for å aktivere avanserte verktøy, materialer og våpen.

Hvorfor trenger du en Icarus-spillserver?

Grafikken og elementene i spillet bruker store ressurser. For å spille slike spill trenger systemet ditt en 24-timers bredbåndsforbindelse, som skal ha høy ytelse. For å overvinne problemer som feil, ulagrede spill, avbrudd, lags, glitches og mer, trenger du en spillserver.

En spillserver hjelper også med å redusere uønskede DDoS-angrep, sikkerhetskopiere lagrede spill og informasjon, gir avansert sikkerhet, gir solid ytelse og mer.

Minimum systemkrav

Systemet ditt må ha:

  • En 64-bits prosessor og Windows 10 operativsystem
  • Intel i5 8400
  • 16 GB RAM
  • NVIDIA GTX 1060 6GB
  • DirectX av versjon 11
  • En bredbåndsforbindelse
  • 70 GB ledig plass

La oss diskutere spillservere som tilbyr kraftfulle funksjoner.

Overlevelsesservere

Skaff deg en av de førsteklasses vertsplattformene for spillservere for favorittspillet ditt. Survival Servers tilbyr fleksible leiealternativer med avanserte funksjoner du trenger i spillingen. Etter vellykket betaling vil serveren din være klar i løpet av minutter til å begynne å spille spillet.

Som ekspertspiller kan du få tilgang til FTP og nettbasert filbehandling. Hvis du liker å spille noen andre spill, kan du enkelt bytte mellom spill og steder på kort tid gratis.

  Hvordan være vert for Joomla-nettstedet på Amazon Lightsail?

Spillere vil få tilgang til kontrollpanelet for å endre eller endre serverinnstillinger og plasseringer umiddelbart. Survival Servers egendefinerte interne spillpanel lar deg installere plugins og mods. Du vil få et automatisk serveromstartalternativ og varsler.

Survival Servers bruker bare de nyeste maskinene, som Xeon-prosessorer, SSD NVMe-stasjoner, etc., for å gi deg mer kraft. I tillegg vil du få den nyeste versjonen av Icarus-mods. Den støtter serverpasslåsing og kartendring og gir tilpassede lanseringsparametere med serverstatus som start, stopp eller omstart.

Du kan få tilgang til tredjepartsverktøy for å gjøre spillopplevelsen din superkul. Survival Servers har datasentre på flere steder over hele verden, inkludert Seattle, Los Angeles, New York, Frankrike, Singapore og Tyskland. I hvert datasenter får du DDoS-beskyttelse og servertilgjengelighet 24/7.

Nitrado

Lei Icarus-spillserveren fra Nitrado-vertsplattformen og få forskjellige spilleautomatalternativer i henhold til dine behov. Du kan raskt installere plugins og mods og administrere serveren enkelt. Med deltilgangsalternativet kan du la vennen din administrere servere for deg i henhold til tildelt tillatelse.

Nitrado tilbyr lavest mulig ping ved å kortslutte internettrutene, noe som øker påliteligheten. Med hver server får du et daglig sikkerhetskopieringsalternativ for å holde dine lagrede spill og personlige opplysninger trygge.

Nitrado spillserver bruker bare feilsikker maskinvare av høy kvalitet og høy ytelse. Du vil få forskjellige plasseringsalternativer rundt om i verden, slik at du kan velge den nærmeste for å unngå lave hastigheter. Hvert datasenter kommer med DDoS-beskyttelse som lar serveren din være online 24/7.

Få fleksibiliteten du ønsker med Nitrado Icarus-spillserveren. Serveren er alltid online, så du kan velge din fleksible kjøretid i henhold til dine behov. Bytt mellom spill som er lett tilgjengelig på serveren din. Last ned eller oppgrader serveren din enkelt når du vil.

Velg mellom ulike leiealternativer eller lag din egen konfigurasjon for å begynne å spille.

4 Nettspillere

Eier 4Netplayers» Icarus-spillserver og sett rammeverket ditt til å forbli din egen verden. Begynn å spille spillet innen minutter etter registrering. Det er en skyspillserver som inkluderer 120 spill, plugins og mods til null kostnader.

Med 4Netplayers trenger du ikke å bekymre deg for oppdateringene. Selv om du er frakoblet, vil oppdateringer bli installert automatisk. Du kan angi Steamworkshop-ID-en din og la spillserveren installere moden automatisk.

Uten tidligere erfaring kan du enkelt opprette og administrere serverne dine. 4Netplayers tilbyr den nyeste servermaskinvaren, inkludert raske CPUer, mye RAM og raske SSD-stasjoner. Den bruker Corero SmartWall DDoS-beskyttelse som gir flertrinns høyytelsesfiltreringssystemer og involverer ingen avstengningsfunksjon under angrep.

Med en pålitelig sikkerhetskopieringsfunksjonalitet vil du aldri miste noe av informasjonen din eller lagrede spill. Det gjør spillserveren feilsikker, og gir deg en fantastisk ytelse.

Lei spillserveren i dag til en startkostnad på $5,27/måned som inkluderer 4 spor, og begynn å konfigurere og spille nå.

GTXGaming

GTXGaming er den fremste verten siden Icarus ble utgitt første gang. Du vil få et avansert kontrollpanel med kraftfulle funksjoner og funksjoner. Tekstinntastingsfeltene og de brukervennlige glidebryterne gjør konfigurasjonen så enkel for nybegynnere. For en erfaren spiller kommer den med mer avanserte verktøy.

Spillserverne har Intel CPUer som spenner fra E3-prosessorer til de nyeste i7 eller i9 CPUer og kraftige AMD Ryzens. Med hver server vil du få fullstendig DDoS-beskyttelse.

  Hvordan få to telefoner til å ringe hverandre

Last opp pluginsene dine, forge mod-pakken eller verden gjennom en FTP-klient som Filezilla og nyt spillingen. I tillegg kan du bytte mellom tilgjengelige spill når som helst bare ved å åpne en støttebillett. Støttesystemet er alltid åpent slik at du kan få umiddelbar respons.

GTXGaming har datasentre i Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Quebec, London, Paris, Madrid, Frankfurt, Moskva, Stockholm, Singapore og Sydney. Få full kontroll over serveren din via det vakre webgrensesnittet og konfigurer serveren din enkelt.

For eksperter gir det full FTP-tilgang slik at de kan konfigurere serveren og endre noen innstillinger manuelt. Hvis du vil at en venn skal administrere serveren din, lar GTXGaming deg opprette en underbruker og gi tillatelsene du ønsker.

Bestill serveren din nå med rullegardinmenyer, velg leieperiode og begynn å spille spillet ditt snart.

Strømlinjeforme servere

Utforsk villmarken til Icarus-spillet ved å velge riktig leiealternativ fra Streamline-servere og opplev kraftig spilling. Når bestillingen er lagt inn, og betalingen er utført, vil tjenesten installeres umiddelbart på PC-en din i løpet av minutter.

Dette er designet av spillere for spillere, og gir spillerne spill uten etterslep. Den bruker kraftig maskinvare og SSD-stasjoner for å tilby servere med lav ping. Du kan enkelt installere tillegg fra Mod Manager med et ett-klikks installasjonssystem.

Streamline Servers tilbyr et kontrollpanel som gir full kontroll over spillserverne med sine kraftige funksjoner og fleksible design. Den har datasentre i Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, Atlanta, New York, Phoenix, Seattle, Montreal, Nederland, Paris, Nürnberg, London, Auckland, Changi, Tokyo, Brisbane, Melbourne, Perth, Sao Paulo og Sydney .

Serveren din fungerer 24/7 og sikrer spillene dine mot uønskede angrep. I tillegg vil du få serverstatusfunksjonalitet, konfigurasjonsredigerere og hovedspillsiden fra kontrollpanelet. Selv om spillet er tilgjengelig for spilleautomater for 8 spillere, kan du også spille solo.

Lei Icarus-spillserveren nå til en startpris på $7,50/server.

Shockbyte

Start leie i dag med Shockbytes Icarus-spillserver og opplev de uendelige funksjonene. Få automatiske oppdateringer selv om du er frakoblet. Den fullt konfigurerbare serveren gir spillere et løft. Erfarne spillere vil få full FTP- og filbehandlingstilgang.

Du vil ha automatisk avstengingsfunksjonalitet som hjelper deg med å slå av spillet etter en lang søvn for å spare strømmen til systemet. Shockbyte har etablert sine datasentre over hele verden for å tilby 100 % oppetid og en lav latensgaranti.

Sett opp spillserveren din umiddelbart uten problemer. Gjør serveren din tilgjengelig 24/7 med den kraftige DDoS-beskyttelsesfunksjonen som forhindrer uønsket flom. Shockbyte støtter DLC, multicraft CP og mye mer. Få selvbetjente guider og mye mer med Shockbyte-spillservere.

Bestill din Icarus-spillserver til en startpris på $12,99/måned eller $3,25/slot. Den kommer med 6 GB minne og Steam-støtte.

LAV.MS

Få servere med høy ytelse fra LOW.MS for å være vert for Icarus-spillet. Du kan være vert for en privat verden med fellesskapene eller vennene dine eller gå for den offentlige verden og la hvem som helst bli med. Du vil få alle de avanserte flerspillerfunksjonene med leiealternativet ditt.

Så snart LOW.MS har mottatt betalingen din; den begynner å sette opp spillserveren umiddelbart slik at du kan starte spillet i løpet av minutter. Den bruker de nyeste CPUene fra Intel som gir opptil 5 GHz prosessorkraft. Den er kombinert med Intel SSD-er og DDR4-minne for å gi en kraftig opplevelse.

  Hvordan konvertere ditt eksisterende Amazon Echo til Kid's Edition

CPU-ene er av de høyeste standardene. Den inkluderer den nyeste Xeon E-serien, Intel i9s og Ryzens. Alle spillserverne har minimum 10 Gbps DDoS-beskyttelse, noe som minimerer uønskede avbrudd i spillingen. Noen datasenterplasseringer bruker Corero SmartWall, som gir ultimat beskyttelse til serverne dine.

LOW.MS har 11 serverplasseringer over hele verden, inkludert Bend, Los Angeles, Dallas, Miami, Ashburn, London, Nürnberg, Helsingfors, Warszawa, Moskva, Singapore, Sydney og Hong Kong. Du kan bruke ping-testverktøyet for å velge den beste plasseringen for spillet ditt.

Start et heroisk spill i dag med premium-spillserveren som starter på $7,23/måned. Avbryt når du vil. Hvis du fortsatt er misfornøyd med tjenesten, kan du velge en 5-dagers full refusjon uten å oppgi noen grunn.

1GServerHost

Opplev et kraftig spill mens du leier det fra 1GServerHost. Få fantastiske kontrollpanelfunksjoner og funksjoner i planen din. 1GServerHost setter opp serveren din i løpet av et tidsspørsmål når du har fullført betalingen. Den støtter et ubegrenset antall spillere.

Du vil få fleksibilitet ved å bruke det tilpassede spillpanelet som tilbyr gratis spillbytte med de tilgjengelige spillene. 1GServerHost kjører automatiske sikkerhetskopier for å sikre at ditt lagrede spill og personlige opplysninger er trygge.

Dessuten kommer 1GServerHost med visse spillfunksjoner, inkludert automatisk omstart, oppdateringer og mer. Konfigurasjonsredigering lar deg administrere eller endre spillinnstillinger i henhold til ditt behov.

I tillegg støtter den alle mods, kart, DLC-er og steam for PC. 1GServerHost har 9 globale datasentre utstyrt med kraftig DDoS-beskyttelse. Du finner spillserveren online 24/7 for å spille spillene når som helst.

1GServerHost har AMD Ryzen 9 på 5,2 GHz, 128 GB DDR4 på 32000 MHz og NVMe på 7000 MBps hastighet. Den kraftige maskinvaren og stasjonene lar deg spille spillet uten avbrudd, og du vil få lavest mulig ping.

Velg en Icarus-serverplan fra $12/måned og få flere alternativer for spillet ditt. Du kan velge full refusjon innen 72 timer etter oppsett hvis du finner noe forstyrrende i tjenestene.

XGamingServer

XGamingServer tilbyr virtuelle Icarus- og Baremetal-spillservere. Dermed vil du få dedikert RAM, lagring og CPU, sammen med garantert ytelse. Spillpanelet er basert på pterodactyl, som kommer med kraftfulle funksjoner og funksjoner.

Det dedikerte spillpanelet muliggjør enkel konfigurasjon slik at du kan ha full kontroll over spillserveren og filene dine. Videre kan du konfigurere sky-sikkerhetskopiene direkte fra spillpanelet og laste ned sikkerhetskopiene når du vil.

XGamingServers egendefinerte kontrollpanel gir også gratis MySQL-databaser, mod manager, planlegging og invitasjonsbrukere. Den har 6 datasentre over hele verden, inkludert østkysten USA, vestkysten USA, Europa og Oseania.

Du finner alt fra XGamingServers omfattende dokumentasjon, fra grunnleggende til avanserte konfigurasjoner. Serverne dine vil være online innen få minutter etter at bestillingen er fullført. Alle serverne er vert for de nyeste Intel og AMD Ryzen CPUene med NVMe SSD-drivere.

Dessuten beskytter den serveren din mot uønsket oversvømmelse eller angrep og holder den online. Den høyytelses Icarus-spillserverleien starter fra $10/måned som kommer med verdifulle funksjoner. Den inkluderer DISK RAID 1, alt fra 30 GB SSD til 100 GB SSD.

Konklusjon

Icarus er et unikt spill som tar deg til en annen verden og forbedrer dine overlevelsesevner. Med riktig Icarus-serververt kan du gjøre spillingen din enda mer interessant, praktisk, kraftig og forsinkelsesfri.

Du kan også se på disse dedikerte spillserverne for profesjonelle spillere.