Drata Security and Compliance Monitoring, Antimetal Cloud kostnadsoptimalisering

Hei folkens! 🙋Vi har følgende oppdateringer til deg i dag! 📣

Drata

Drata automatiserer overvåking av sikkerhet og etterlevelse for selskaper, samler bevis og effektiviserer arbeidsflyter for klarhet til revisjon.

Det er klarert av tusenvis av toppfirmaer, som Notion, Airbase, Lemonade, Clearbit, BambooHR og mange flere.

I henhold til bloggen har den i sin siste finansieringsrunde samlet inn 200 millioner dollar i serie C av Iconiq Growth og GGV Capital, og verdsatt selskapet til 2 milliarder dollar.

Drata er ledende innen skyoverholdelse, leverandørsikkerhet, personvernvurdering og IT-ressursadministrasjon. Den er først i kategorier som Mest implementerbare, Best Usability og Best Relationship.

Selskapet støtter brukere fra sikkerhets- og complianceeksperter som har bygget produktet og automatiserer compliance-reisen fra start til revisjonsklar og videre.

  Slik laster du ned Apple TV+-programmer på iPhone, iPad og Mac

Teknologien hjelper også modne GRC-team til å skalere raskt og tilpasse seg forretningsmål, noe som muliggjør sentralisert og detaljert synlighet av personell, eiendeler og samsvarskrav som trenger oppmerksomhet.

Dratas plattform er bygget av compliance- og sikkerhetseksperter og er enkel å bruke med 75+ native integrasjoner. Det gir tilpasning som skalerer med virksomheten, og selskapet tilbyr compliance-ekspertise og støtte til brukere.

Antimetal er en skykostnadsoptimaliseringsplattform som hjelper bedrifter med å gjøre skysparing automatisert, uanstrengt og risikofri. Bedrifter kan begynne å spare på bare noen få minutter, uten kode eller ingeniørarbeid.

Denne New York-baserte oppstarten samlet inn en startinvestering på 4,3 millioner dollar for sin proprietære maskinlæringsmodell som hjelper bedrifter med å spare penger på AWS-regningene. Selskapet planlegger å utvide til andre store skyplattformer, fra Google og Microsoft.

  Lag en prosjektplan på få minutter med disse malene

Selskapet hevder å spare opptil 75 % på AWS-regningen din på autopilot. AI-motoren overvåker kontinuerlig og lærer av bruksmønstrene dine for å identifisere nye sparemuligheter. AI-risikomodellen anslår nøyaktig bruken din, slik at du kan maksimere besparelser mens du fortsatt tar hensyn til risiko.

Det unike faktureringsmønsteret sikrer at selskaper ikke står på spill, da de bare må betale 10 prosent av skysparingen. Det er til og med gratis for startups med opptil 2 brukere.

Måling

Metering er et gratis tillegg som lar bedrifter måle produktbruken og automatisk sende den til Stripe. Ethvert selskap som bruker Chargebee, Recurly, Zuora eller Stripe for fakturering kan bruke dette tillegget. Den automatiserer hele prosessen med å samle inn bruksdata, beregne dem og synkronisere dem med Stripe.

  9 beste AP (Accounts Payable) automatiseringsverktøy i 2022

I stedet for å bli begrenset av faktureringssystemet, kan bedrifter nå prise varene sine avhengig av forretningssansen deres. Det beste aspektet er at det ikke krever noen programmering. Det sparer økonomi- og driftsteam for mer enn 12 timer månedlig og eliminerer manuelle beregningsfeil.

Tillegget er designet for organisasjoner med en bruksbasert komponent i prisene og passer for B2B SaaS-selskaper med problemer med å konvertere kunder. Metering.ai sikrer nøyaktig, automatisert og gratis måling.

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.