Folk CRM, Descope Easy Authentication for App & PluginLab for ChatGPT Plugins

Hei alle sammen! 🙋Vi har følgende tekniske oppdateringer for deg! 📣

Innholdsfortegnelse

Folk

Folk er lett, tilpassbar og AI-drevet CRM. Det er klarert av over 100 neste generasjons selskaper.

Folk er et teamarbeidsområde som forbedrer samarbeid, kommunikasjon og produktivitet. Den sentraliserer ressurser og informasjon, effektiviserer arbeidsflyter og oppmuntrer til effektiv kunnskapsdeling og sterke teamrelasjoner.

Plattformen utfører ulike automatiseringsoppgaver som Auto-Sync, Auto-import, Auto-categorize, etc., slik at du kan fokusere på å bygge sterkere relasjoner.

Folk er det samarbeidende arbeidsområdet for alle teamets relasjoner, og den AI-drevne motoren hjelper deg med å tilpasse hvert berøringspunkt, skrive bedre og spore og overvåke resultatene dine.

  Hvordan sette opp Tor Browser Bundle på Ubuntu

I sin siste innsamlingsaktivitet samlet selskapet inn 4,5 millioner dollar, ledet av Accel. Brukerne kan bruke det gratis med begrensede kontakter og meldinger.

Descope

Descope er en plattform for dra-og-slipp-autentisering og brukeradministrasjon for enhver app. Den tilbyr passordløs autentisering og brukeronboarding med noen få linjer med kode og arbeidsflyter, SDK-er og API-er for å bygge autentiseringsflyter.

Descope er egnet for forbruker- og forretningsapplikasjoner med funksjoner som SAML enkeltpålogging, sikkerhetstiltak og å lage brukervendte skjermer. Descope gir en sikker brukeropplevelse ved å bruke funksjoner som magiske lenker, biometrisk autentisering, sosial pålogging, engangspassord, autentiseringsapper, etc.

  Hvordan skjermopptak på Mac

Brukere kan bruke en widget-basert skjermbygger for å lage påloggingsskjermer tilpasset deres merkevareelementer. Det gir autentiseringssikkerhetsmekanismer for å unngå økttyveri, legitimasjonsfylling, brute force og passordbaserte angrep.

Den kan til og med identifisere roboter og kontoovertakelsesforsøk. Den prioriterer sikkerhet og compliance for å beskytte organisasjonens og brukernes data.

Descope er gratis for opptil 7500 MAUer (månedlig aktive brukere). For startups er det gratis det første året.

PluginLab

PluginLab er et saas-verktøy som tilbyr alt-i-ett-funksjoner for ChatGPT-plugins, som versjonering, autentisering, brukeradministrasjon og betaling, noe som resulterer i raskere lanseringer.

PluginLab får rask autentisering og analyse for ChatGPT-plugin-skapere. PluginLab fungerer som et mellomlag mellom OpenAI og brukerens API, og gir verdifull innsikt om brukere og hjelper virksomheter med å utvide kundebasen.

  Hvordan oppgradere til Ubuntu 21.04

Brukere kan enkelt registrere og logge på via PluginLab-autentiseringssiden. Plattformen tilbyr token-basert beskyttelse for API-tilgang, slik at brukere kan fokusere på virksomheten sin uten å bekymre seg for sikkerhet.

Den gir alt som trengs for raskt å starte ChatGPT-pluginen, inkludert autentisering, brukerinnsikt, hendelsessporing, feilvarsling, versjonering, sanntidshendelser, etc.

Plattformen tilbyr et gratis alternativ for opptil 100 medlemmer for å komme i gang.

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.