Intercom forbedrer kundetilfredsheten, Gan.ai samlet inn 5,2 millioner dollar

Hei alle sammen! 🙋Vi har følgende oppdateringer til deg i dag! 📣

Intercom

Intercom er en kundestøtteløsning som hjelper til med raskere løsning av problemer, reduksjon av teamarbeid og forbedring av kundetilfredshet. Plattformen er klarert av over 25 000 kunder, inkludert Amazon, Meta, Atlassian, Notion, eTORO og mange andre.

Dens automatiseringsteknologier og kunstig intelligens-drevne chatbots automatiserer samtaler, reduserer støttevolumer, gir innsikt i klientsamtaler, og dens AI-drevne delte innboks bidrar til å forbedre teameffektiviteten.

Brukere kan observere alle støttediskusjoner og koble til medarbeidere i sanntid på grunn av støtte for omnikanalkommunikasjon. Videre tilbyr den handlingskraftig innsikt, segmentering av kundedata og analyse av atferdsdata.

Dens proaktive støttesystemer hjelper til med å forutse og løse kundeproblemer, redusere inngående volum og øke kundetilfredsheten.

  Forstå IaC-verktøy: Cloudformation vs Terraform

Automatiseringen uten kode gjør det enkelt å lage arbeidsflyter, og den AI-drevne innboksen hjelper deg med å generere svar. Billettsystemet letter samarbeid mellom medarbeidere samtidig som det lar kundene spore utviklingen i sanntid.

Intercom integrerer rundt 300 apper og tilbyr APIer og webhooks for enkel konfigurering for å forbedre funksjonene. Programvaren er tilgjengelig for gratis testing i 14 dager.

Todesktop

Todesktop er et AY Combinator-selskap som transformerer nettapplikasjonens kodebase til en stasjonær applikasjon på tvers av plattformer med innebygd funksjonalitet på bare noen få minutter. Plattformen er dra-og-slipp-bygger, støtter apper på tvers av plattformer og gir valgfri koding.

Noen apper drevet av ToDesktop inkluderer Slite, Typefully, Unbounce, Moises, ClickUp og mer. Det er enkelt å konvertere nettappen din til en skrivebordsapp uten koding, og til og med du kan tilpasse appdesignen, ikonet og vindusrammen.

  Hvorfor kan du ikke slette Tumblr-kontoen din?

Noen av dens fremtredende funksjoner er superrask global CDN for nedlasting, nedlastingsanalyse, universelle magiske lenker, tilpassede menyer, støtte for flere vinduer, skuffer, dypkoblinger og native installeringsprogrammer for alle plattformer.

ToDesktop tilbyr tre enkle trinn for denne transformasjonen: bootstrap direkte fra en nettapp, tilpass nettappen med skrivebordskode og ett-klikkspublisering. Den håndterer detaljer som native varsler, automatiske oppdateringer, tilgang til native APIer, tilpassbart utseende og følelse og kodesignering.

Prisplanene er tilgjengelige for ulike behov, inkludert essensielle, profesjonelle og bedrifter.

AI-drevet videoopprettingsplattform Gan.ai samlet inn 5,2 millioner dollar

Gan.ai leverer videotilpasningsprogramvare for bedrifter og merker for å lage tilpassede videoer med ett-klikksopptak, ved å bruke skuespillere og manus med relevante nøkkelord. I henhold til nettstedet har kunder som tar i bruk det sett en mer enn tre ganger økning i konverteringer.

  Hva er Jupyter Notebook og hvordan installerer jeg den?

Den integreres med e-handelsplattformer som Shopify, Calendly, Stripe, Hubspot og Salesforce, noe som gjør det enkelt for brukere å legge til shopping- og betalingsalternativer på personlige landingssider.

Selskapet samlet nylig inn 5,2 millioner dollar i startfinansiering ledet av Surge, Sequoia Capitals raske oppskaleringsprogram. Emergent Venture og andre engleinvestorer støttet også finansieringen.

Gan.ai er grunnlagt av en tidligere Facebook AI Research-ansatte, Suvrat Bhooshan, og selskapet har for tiden 200 pluss brukere og 40 bedriftskunder, inkludert Samsung, Zomato, Vivo, Mobile Premier League, etc.

Runway AI er en annen oppstart som samlet inn 50 millioner dollar til en verdi på 500 millioner dollar i desember 2022.

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.