Slik løser du inn et Xbox One-, PlayStation 4- eller Nintendo Switch-gavekort

Hvis du er en ivrig spiller, er det en god sjanse for at du har fått et gavekort til konsollen din til høytiden eller som gave. Å kunne bruke det gavekortet krever ikke mye arbeid, uavhengig av plattformen din.

Gavekort gir familien din noe å pakke inn eller stikke inn i et morsomt kort. Gavekortene er tilgjengelige for spesifikke spill, nedlastbart innhold, online multiplayer, eller bare som kontanter for hver av de digitale butikkene. Deretter vil du kunne bruke disse gavekortmidlene til å kjøpe spill og annet innhold når som helst.

Slik løser du inn et Xbox One-gavekort

Ta en mynt, binders eller et annet metallstykke for å skrape belegget av baksiden av gavekortet. Deretter går du til Xbox One og åpner Microsoft Store.

  Hvordan designe visittkort ved hjelp av Microsoft Word

Deretter navigerer du ned med venstre spak på kontrolleren og velger «Løs inn en kode».

Skriv inn den 25-sifrede koden fra gavekortet, og velg deretter «Neste».

Det er det! Spillet eller annet innhold begynner å lastes ned, eller midlene dine vil være tilgjengelige på Microsoft Store-kontoen din.

Slik løser du inn et PlayStation Network-gavekort

Å løse inn et gavekort er fortsatt lett som en plett hvis Sony lager konsollen din. Start med å skrape belegget på baksiden av gavekortet. Start deretter PS4-en din og åpne PlayStation Store.

Deretter går du ned i menyen til venstre og velger «Løs inn koder».

  Forbedre iPhone-bærer og WiFi-signalstyrke med signalforsterker

Skriv inn den 12-sifrede koden fra gavekortet, og velg deretter «Fortsett».

Det er det! Innholdet ditt vil være klart for nedlasting, eller midlene dine vil være tilgjengelig på PlayStation Network-kontoen din.

Slik løser du inn et Nintendo eShop-gavekort

Nintendo Switch er fantastisk fordi du kan ta den med deg hvor som helst, men hvis du legger til et gavekort på kontoen din, må du være et sted som har Wi-Fi. Når det er gjort, kan du skrape belegget av baksiden av gavekortet. Deretter åpner du Nintendo eShop på Switch.

Deretter går du ned i menyen til venstre til du kommer til «Skriv inn kode.»

  Slik får du fart på nedlastingene til PlayStation 4

Skriv inn den 16-sifrede koden fra gavekortet, og velg deretter «OK».

Det er det! Spillet ditt eller andre medier vil begynne å laste ned, eller midlene dine vil være klare til bruk på eShop-kontoen din.

Redaktørens merknad: Alle kodene som brukes i denne artikkelen er falske, så ikke kast bort tiden din på å bruke dem. ?