Hvordan spare penger på iCloud-lagring

Situasjonen med iCloud-lagring ville vært morsom hvis den ikke var så latterlig, og vi har allerede gjort våre følelser klart om Apple burde tilby mer lagring gratis. Men hvis du virkelig må betale, hvorfor ikke spare penger?

Selv om Apples priser på iCloud-lagring har forbedret seg, unnskylder det ikke det faktum at det burde tilby mer av det gratis, og det er en tankegang at det bør gi bort nok til å sikkerhetskopiere alle iPhone eller iPads de selger. . Det er problematisk på mange måter, ikke minst det faktum at med avtagende iPhone-salg, stoler Apple mer enn noen gang på tjenestene sine som en måte å tjene penger på.

Det er sant at Apples iCloud-lagringspriser er mer konkurransedyktige enn noen andre, men det unnskylder den ikke fra å tilby sølle 5 GB lagringsplass når den er satt på Scrooge McDuck-nivåer i kontanter. Det er av den grunn at vi ikke har noen betenkeligheter med å dele et par måter du kan spare penger på, hvis du absolutt trenger litt mer lagringsplass til bildene dine osv.

  Slik endrer du enkelt store og små bokstaver på tekst i Google Dokumenter

Så med det sagt, la oss komme i gang.

Kjøp gavekort med rabatt

Apple har solgt App Store og iTunes-gavekort i mange år, og til tross for navnene er de tilsynelatende like. Uansett hva det heter, blir kortets saldo til slutt lagt til Apple-ID-en din, noe som igjen betyr at du kan bruke den til å kjøpe hvilken som helst av Apples tjenester eller programvareprodukter. Det betyr at du kan kjøpe apper, musikk eller til og med betale for et abonnement i appen hvis du vil. Og du kan til og med betale for mer iCloud-lagring også.

Det i seg selv kommer ikke til å spare deg for penger, men store butikker selger noen ganger iTunes-gavekort for rabatt, så det kan være en mulighet for å spare noen dollar her og der. Husk at hver liten bit hjelper.

  Slik bruker du Adobe Flash på iPhone eller iPad

Hvor mye lagringsplass trenger du egentlig?

Noen ganger er vi alle skyldige i panikkkjøp. Lagring er et område hvor det kan krype opp, spesielt hvis du ikke er helt sikker på hvor mye plass du trenger. Det kan noen ganger være enklere å bare betale for det høyeste lagringsnivået bare for aldri å måtte bekymre deg for lagring igjen, men hvis du ikke trenger så mye, kan du spare noen få dollar per måned ved å sørge for at du er på høyre lag.

Gå til Innstillinger, etterfulgt av å trykke på navnet ditt øverst på skjermen.

Deretter trykker du på «iCloud» og beundrer den visuelle representasjonen av hvor mye iCloud-lagring du bruker, samt hvor mye som er tilgjengelig for øyeblikket.

Hvis du bruker en liten del av det som er tilgjengelig, kan det være på tide å nedgradere.

  Slik avslutter du Vi eller Vim Editor

Bruk familiedeling for å dele lagring

Familiedeling er en ofte oversett funksjon som Apple tilbyr. Den lar folk fra samme familie dele ressurser som apper og tjenester. Heldigvis er iCloud-lagring en av de tingene du kan dele, så i stedet for å ha flere personer som alle bruker individuelle bøtter med data, kan du spare penger ved å ha dem alle i samme bøtte.

For å aktivere iCloud-lagringsdeling, åpne Innstillinger og trykk på navnet ditt øverst på skjermen,

Deretter trykker du på Familiedeling.

Trykk på iCloud-lagring.

Nå følger du bare trinnene for å dele din eksisterende lagring eller, om nødvendig, oppgradere til 200 GB eller 2 TB-nivået.

Hvordan spare plass i iCloud

Hvis alt annet mislykkes, er det noen måter du kan redusere hvor mye iCloud-lagring du bruker. Du kan for eksempel bruke Google Foto til å lagre et ubegrenset antall bilder gratis og unngå iCloud Photo Library. Noen av dem kan kreve litt kreativ lagringsadministrasjon, men det kan være nok til å spare penger hvis du ikke trenger det.