Slik bruker du adblock på YouTube [Chrome]

YouTube-annonser har blitt mer vanlig. For mange år siden var det få videoer som hadde annonser, men nå kan du se en annonse i starten og på slutten av en video. Noen ganger, hvis en video er ti minutter lang, vil du se en annonse midt i videoen, eller du vil se to i starten. Det som er verre er at de ikke alle kan hoppes over. YouTube har også begynt å legge til annonser i videoer selv om den opprinnelige opplasteren ikke har tjent penger på dem. Det sier seg selv at brukere ser etter måter å blokkere disse annonsene på.

Adblock på YouTube [Chrome]

Du kan blokkere annonser på YouTube, selv om du bruker Googles egen nettleser: Chrome. Trikset er en utvidelse. Det er mange adblocker-utvidelser, noen fungerer og noen gjør det ikke.

  Se og sammenlign vedleggsversjoner i Gmail-tråder [Chrome]

Adblock for Youtube

Adblock for Youtube er en av de mest populære utvidelsene for blokkering av annonser på YouTube. Den har over 10 000 000 brukere, noe som er stor støtte.

Installer Adblock for Youtube fra Chrome Nettmarked.
Utvidelsen vil be om ganske mange forskjellige tillatelser.
Spill av en video, og den viser ingen annonser.

Problemer med YouTube-annonseblokkere

YouTube-annonseblokkere fungerer bra for det meste. YouTube prøver ikke aktivt å blokkere dem, og Google starter heller ikke opp denne typen utvidelser fra Chrome-nettbutikken. Du kan stole på at én eller flere, eller flere typer av disse utvidelsene alltid er tilgjengelige i Chrome Nettbutikk.

  Slik legger du til tilgjengelighetsfunksjoner i Google Chrome

Når det er sagt, noen ganger blir streaming avbrutt på grunn av disse utvidelsene. Hvis du plutselig finner ut at YouTube-videoer ikke kan spilles av etter at du har installert en adblocker, kan du prøve følgende.

Avinstaller andre annonseblokkere som du har installert i Chrome. Det er best å bare bruke en.
Sjekk om antivirusprogrammet ditt blokkerer utvidelsen, og ved å gjøre det kan det også blokkere YouTube. Hvis du mistenker at Windows Defender har skylden, kan du ekskludere utvidelsesmappen fra å bli skannet. Utvidelsesmappen er i Chrome-mappen i AppData-mappen. Bruk utvidelsens ID for å identifisere mappen. ID-en kan kopieres fra Chrome-utvidelsessiden.
Hvis utvidelsen slutter å fungere tilfeldig, bør du deaktivere og aktivere den på nytt.
Hvis utvidelsen fortsatt ikke fungerer, avinstaller og installer den på nytt.

  Slett nettleserhistorikk relatert til et spesifikt søk [Chrome]

Konklusjon

YouTube-annonser har kommet ut av kontroll. Nettstedet må tjene penger, og gitt hvor mye videoinnhold som lastes opp til nettstedet hver dag, sier det seg selv at kostnadene for nettstedet må være astronomiske. YouTubes abonnementstjeneste har ikke helt tatt av, og den har ikke klart å slå Twitch. Annonser er så langt den eneste veien å gå. Når det er sagt, hvis du ser videoene til en bestemt innholdsskaper ofte, deaktiver annonseblokkering for videoene deres for å støtte dem.