Hvordan sjekke om Minecraft Realms er nede

Det er tusenvis av Minecraft-servere du kan spille på. Så lenge du eier spillet, kan du bli med på hvilken som helst server. Minecraft-servere er flotte og mange av dem er online 24/7, men spillet avhenger i stor grad av hvem du spiller med. Med noen servere er det vanlig anarki, og det er derfor Minecraft Realms eksisterer.

Minecraft Realms

Minecraft-servere er enkle å sette opp, men du må være vert for dem et sted og ikke alle er opp til jobben. Det er enkelt, men tidkrevende og å sette opp en hvilken som helst server for første gang kommer med komplikasjoner som krever mye google.

  Hvorfor du ikke kan blokkere BitTorrent på ruteren din

Minecraft Realms er offisiell serverhosting fra Minecraft. De er lettere å sette opp og er rettet mot mindre grupper på ti spillere.

Er Minecraft Realms nede?

Servere kan gå ned og Realms er ikke annerledes. De er godt administrerte servere, med mange sikkerhetskopier på plass, og fagfolk som holder øye med alt, men en server kan gå ned uansett. Hvis du og vennene dine ikke kan koble til et rike, er det mulig at Realms er nede.

Minecraft Realms har ikke en offisiell tjenestestatusside. For å sjekke om tjenesten er nede, er det første stedet å sjekke Mojang Status Twitter-konto.

  Hvordan bruke en GIF som en Apple Watch-bakgrunn

Hvis en Minecraft-relatert tjeneste er nede, bør det være en oppdatering fra kontoen. Etter det må du vente på at problemet er løst.

Sjekk ned-detektor

Hvis Mojang ikke har lagt ut en oppdatering, eller de ikke er klar over et problem med Realms, kan du prøve Neddetektor. Down Detector fungerer på brukersøketrender. Hvis mange mennesker, selv de som ikke spiller på samme rike som deg, er Google hvis Realms er nede, vil det dukke opp på Down Detector.

Hvis den gjør det, er det trygt å anta at det er et problem på serversiden. Du kan sende en tweet til Twitter Mojang-støttekontoen for å få oppmerksomheten deres.

  Hvordan fikse CBS All Access som ikke fungerer på Amazon Firestick

Konklusjon

Minecraft Realms er mindre servere, men mange mennesker har sitt eget Realm-oppsett. Et enkelt rike kan bare tilfredsstille en håndfull mennesker, men selve tjenesten er enorm. Det er ikke uhørt at en tjeneste av denne størrelsen og arten går ned. Når det er sagt, hvis alle kan koble seg til et rike, men du ikke er det, er det usannsynlig at Realms er nede. Sjekk tilkoblingen, antivirusdefinisjonene og brannmurinnstillingene. De kan ha oppdatert eller tilbakestilt og kan blokkere tilkoblingen.