Slik ser du NBA-sluttspillet uten kabel

NBA-sluttspillet starter lørdag 13. april. Dette er tiden på året da spillet skifter fra bra til flott. Slik får du med deg all action uten et kabelabonnement, slik at du aldri går glipp av et spill.

Det er noen få spesifikke kanaler du trenger for å se hver kamp: ESPN, ABC, TNT og NBA TV. Ulike spill fra første runde sendes på alle fire kanalene, men andre runde er kun på ESPN og ABC. Konferansefinalen sendes kun på ESPN, og finalen sendes utelukkende på ABC.

Se ABC og TNT gratis

Du kan hente ABC gratis ved å bruke en OTA HD-antenne, som tar deg i det minste en del av veien dit. Omtrent ni kamper fra første runde vil sendes på ABC, flere i andre runde, og det er også hjemmet til finalen – med andre ord, dette er en kanal du ikke vil gå glipp av. Hvis du ikke er kjent med OTA HD-antenner eller hvordan du setter dem opp, ikke bekymre deg min venn, vi har dekket deg. Værsågod.

  Slik bruker du Google Lens på iPhone

For TNT er det også et gratis alternativ: TNT overtid. Dette er en tjeneste som virkelig er designet for å tilby en «andre skjerm» ved siden av TNT-hovedsendingen. Som sådan vil du ikke få den samme seeropplevelsen som å se spillet på TV, men det er faktisk litt mer intimt, og tilbyr flere forskjellige visninger, som et backboard-kamera, spillerkameraer og et actionkamera. Du kan også se alle fire samtidig. Det er potensial for 37 kamper på TNT (avhengig av hvor lenge hver serie varer), så det er mye basketball. Det beste er at overtid bare fungerer – ikke behov for noe ekstra oppsett.

  5 måter å bruke din foreldede iPhone 4 på

For ESPN og NBA TV: På tide å kjøpe seg inn i en strømmepakke

Mens du kan få ABC- og TNT-dekning gratis, må du betale for ESPN og NBA TV. Her er de beste strømmepakkene for å få kanalene du trenger.

Det beste alternativet: Sling Orange + Sports Extras ($35/mnd)

Med Fatlemå du hente Orange-pakken for $25 i måneden for å få TNT og ESPN, med ABC tilgjengelig i noen regioner—hodet hit og søk i postnummeret ditt for å finne ut om det er tilgjengelig for deg.

For NBA TV må du legge til Sports Extra-pakken, som koster $10 ekstra i måneden.

Det er også verdt å merke seg at i skrivende stund tilbyr Sling rabatt for nye brukere – kjøp Sling Orange for $15 i måneden de første tre månedene i stedet for $25. Det burde stort sett dekke alle sluttspill og finaler for deg. Hyggelig.

Et greit alternativ: PlayStation Vue Core ($50/md)

Hvis du er sterkt imot å gå med Sling og/eller spare penger, PlayStation Vue er det nest beste alternativet. Med Vue kan du få ESPN, NBA TV og TNT i kjernepakken for $50 i måneden. Som med Sling er ABC tilgjengelig regionalt.

  Slik setter du opp og bruker Google Disk på Macen din

Til tross for at det høres ut som et PlayStation-eksklusivt produkt, er Vue tilgjengelig på et bredt spekter av enheterinkludert Apple TV, Roku, Chromecast og mer.

Et annet greit alternativ: YouTube TV ($50/md)

Hvis PlayStation Vue ikke pirrer deg og du ser etter noe utenfor Sling, da YouTube TV er et annet godt valg. YouTube TV kom nylig under kritikk for å ha hevet prisen til $50 i måneden, men det er fortsatt et godt alternativ for alle som ønsker å se b-ball. For en femti plass får du ESPN, TNT og NBA TV, med ABC tilgjengelig regionalt.

Så, hva med DirecTV Now og Hulu med direktesendt TV?

Vi vil ikke nevne hvorfor disse er utelatt fra listen, og det er av én god grunn: de tilbyr ikke alle kanalene du trenger til en rimelig pris. Det er ikke noe alternativ for NBA TV på Hulu, og DirecTV tar nå $124 i måneden for en pakke som inkluderer NBA TV. Du kan imidlertid få ABC, TNT og ESPN for $50 i måneden med begge alternativene – jeg antar at de begge er fine alternativer hvis du ikke har tilgang til NBA TV.