tipsbilk.net

Administrer formuen din effektivt med personlig kapital tipsbilk.net

Personal Capital er en ledende digital formuesforvaltningsplattform med en intelligent robo-rådgiver for penge- og investeringsforvaltning.

Det kan ikke gå hånd i hånd å undersøke på nettet etter investeringer, finne banker som tilbyr gode renter og jobbe i jobben din. Derfor har ulike formuesforvaltningsportaler dukket opp for å fylle tomrommet og hjelpe travle fagfolk som deg med å administrere pengene og investeringene deres.

Det krever imidlertid mye forskning å velge ett formuesstyringsverktøy blant tusenvis tilgjengelig i dagens marked. Vi har gjort omfattende undersøkelser og funnet ut at Personal Capital formuesstyringstjenesteverktøyet er lovende av funksjoner, funksjonalitet, fleksibilitet og sikkerhet.

Les denne artikkelen til slutten for å finne alt du bør vite om personlig kapital og hvorfor du bør velge å abonnere på denne pengestyringsplattformen.

Hva er formuesforvaltning?

Formuesforvaltning er et finansielt tjenesteprodukt. Slike tjenesteleverandører tilbyr personlig penge- og investeringsforvaltning, investeringsideer, skatteplanlegging, juridisk bistand, eiendomsplanlegging, etc.

Siden det å investere penger medfører risiko, må du undersøke markedet før du setter pengene inn i en bank, aksje, fond eller obligasjon. Men hvis du er en travel profesjonell, er det ineffektivt å investere tid i finansiell forskning. Her kommer formuesforvaltningstjenester.

Det er den mest avanserte og personlige formen for finansiell rådgivning. Formuesforvaltningsbyråer ansetter finanseksperter til å administrere porteføljene til sine kunder. Disse forvalterne lager skreddersydde porteføljeforslag for kundene basert på deres risikovilje.

I et nøtteskall er formuesforvaltning en finansiell konsulentvirksomhet for å hjelpe deg med å øke pengene dine. Slike tjenester er vanligvis for personer med høy nettoverdi som kan investere millioner av amerikanske dollar.

Hvordan hjelper Wealth Management Services brukere?

 • Analyser eksisterende investeringer, avkastning, tap osv.
 • Utfør markedsundersøkelser av aksjer, pengemarkedspapirer, obligasjoner, obligasjoner, sparekontoer, etc., for å finne de mest lønnsomme investeringsalternativene
 • Diversifiser investeringene dine i forskjellige industrisektorer, råvarer og markeder for å redusere risikoen bak investeringene dine
 • Analyser skattesatsene og skattelettelsene for å hjelpe deg med å spare skatt ved å investere i skattebesparende finansielle produkter
 • Hjelpe deg med juridiske spørsmål hvis du får juridiske meldinger fra finansinstitusjoner og regulatorer
 • Fungerer som din fullmakt for børshandel
 • Tar sanntidsinvesteringer og desinvesteringer når markedet retter kursen

For å gjøre en lang historie kort, hjelper en formueforvaltningstjeneste deg med å slå de økende inflasjonsratene og multiplisere pengene dine.

Hva er personlig kapital?

Personal Capital er et formuesforvaltningsbyrå for forretningsfolk, fagfolk og personer med høy nettoverdi (HNWIs). Spesialiteten ligger i en eksklusiv finansiell tjeneste som er en blanding av investeringseksperter og teknologi.

  9 apper for KYC og identitetsverifisering for sømløs onboarding

Byrået startet sin virksomhet i 2009 som en digital investeringsforvaltningsplattform for travle fagfolk. Senere kjøpte Empire Retirement byrået i 2020 og gjorde det til et av de beste alternativene for pengeforvaltning i USA.

I skrivende stund forvalter Personal Capital 20,50+ milliarder dollar eiendeler i forskjellige finansielle instrumenter.

Over 33 500 kunder stoler på Personal Capital Wealth Management-plattformen for papirløse investeringer på tvers av aktivaklasser. For ikke å nevne, over 3,40 millioner individer planlegger sine økonomiske liv på denne teknologidrevne plattformen.

Hvordan hjelper personlig kapital deg med formuesforvaltning?

#1. Gratis finansielle verktøy

Personal Capital tilbyr deg noen enestående økonomiske verktøy gratis som du ellers ville måtte kjøpe fra programvareutviklere for formuesstyring. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg med noen grunnleggende og gyldige detaljer om deg selv på Get Free Tools-portalen.

Du kan få en rekke pengestyringsverktøy som følgende:

 • Beregn din nettoformue
 • Spareplanlegger
 • Økonomisk budsjettering
 • Kontantstrømanalyse

#2. Langsiktig økonomisk planleggingstjeneste

Den langsiktige planleggingstjenesten hjelper deg med å planlegge pensjoneringer, barns utdanning, kjøpe eiendom og så videre.

Det er ikke alt! Det hjelper deg også å sjekke investeringsstrategien din på lang sikt. Hvis det er noen mangler, vil du få ekspertforslag.

For ikke å nevne, en gebyranalysator-tjeneste hjelper deg å se etter gebyrer på investeringskontoene dine som lekker sparepengene dine.

#3. Sentraliser alle penge- og investeringskontoer

Du kan ta med alle finansregnskapet på ett sted. Deretter kan du overvåke veksten av sparepengene dine fra ett enkelt økonomisk dashbord.

#4. Skatteoptimalisering

Det hjelper deg med å minimere skattebyrden i henhold til IRS regler og forskrifter. For eksempel plasserer verktøyet dine høyrentepapirer på flere skattebeskyttede kontoer for å minimere skatten på renter og kapital.

#5. Dynamisk allokering av aktiva i porteføljen

Ditt økonomiske liv endrer seg med tiden. Aktivaallokeringsstrategien for 2022 vil ikke forbli relevant i de kommende årene.

Personal Capital ser på det helhetlige synet på dine investeringer og inntjening. Den justerer dynamisk porteføljeaktivaene dine i henhold til endringene i livet ditt, det lokale verdipapirmarkedet og globale finansielle aktiviteter.

#6. FDIC forsikring

Du får Federal Deposit Insurance Corporation garantert forsikring for opptil $1,5 millioner når du investerer eller sparer penger med Personal Capital.

#7. Kontantkonto for null gebyrer med god avkastning

Pengene dine på Personal Capital Cash-kontoen tjener opptil 2,70 % årlig prosentvis avkastning (APY) og akkumuleres daglig. Du ser rentekreditten den første virkedagen i en måned på programkontoen din.

#8. Smart investeringsstrategi

Personal Capital-verktøy og økonomiske ledere lager den beste strategien for å tjene penger for at sparepengene dine skal vokse eksponentielt.

fordeler

 • Få eksperter til å se nærmere på investeringsporteføljen din og optimalisere den for bedre avkastning
 • Bruk gratis verktøy for økonomi og formuestyring
 • FDIC forsikring på sparekonto
 • Praktisk formueforvaltning på mobil- og nettapplikasjoner
 • Få tilgang til pengestyringsdashbordet hvor som helst på nettet for å kjøpe eller selge investeringsprodukter i henhold til markedsbevegelser
 • Spar penger fra lekkasjer som å kjøpe finansielle produkter med høye avgifter, betale bøter for manglende overholdelse, betale mer i skatt og mer
  Hvordan få tilgang til og endre Microsoft Teams-innstillinger

Deretter vil vi se på funksjonene til personlig kapital.

Funksjoner

Gratis finansiell dashbord

Personal Capital Dashboard er en finansiell aggregator for alle pengekontoer som sjekking, sparing, lån, investeringer, kredittkort, forsikring, boliglån, pensjonsplan, etc.

Når du har importert alle investeringskontoene dine, kan du bruke følgende funksjoner i dashbordet:

 • Månedlig og årlig budsjettering
 • Kontantstrømovervåking
 • Analyser din 401(k)
 • Sporing av kryptovalutaer
 • Få personlig økonomisk rådgivning
 • Beregning av nettoformue

Investeringsstrategier

Personal Capital har bygget sin investeringsmetodikk på risikominimering, sektor- og stilvekting og skatteoptimalisering. Rådgiverne bygger vanligvis en tilpasset portefølje basert på dine unike økonomiske mål og situasjon.

Investeringsprinsippet involverer følgende nøkkelelementer:

 • Personalisering
 • Dynamisk porteføljeallokering
 • Rebalansering
 • Skatteoptimalisering
 • Smart vekting

Administrasjon av investeringskonto

Personal Capital tilbyr ulike investeringskontoer. Du kan velge mellom alternativer som skattepliktige investeringskontoer, felles investeringskontoer, forenklet ansattes pensjon (SEP), truster, rollover IRAs, 529 Plans, 401(k) og mer.

Du kan også legge til kontoforvaltere, dedikerte finansielle rådgivere og investeringsbeskyttelse.

Personal Capital Mobile Apps

Det finnes også en mobilapp for både iOS- og Android-brukere. Startskjermen viser følgende:

 • En graf som viser nettoformuen din
 • Ansvar og eiendeler
 • Saldo på ulike kontoer

Last ned: Personal Capital for Android | iOS

Formuesforvaltningsnivåer

Denne formuesforvaltningstjenesten er åpen for amerikanske borgere som planlegger å investere sparepengene og pensjonsmidlene sine gjennom administrerte tjenester for $100 000 og mer. Derfor kan du kalle Personal Capital en premium finansiell rådgivningsplattform. Følgende er de rådende nivåene for pengeforvaltning for personlig kapital:

Investeringstjeneste

Hvis du henter inn investeringsmidler verdt 100 000 USD til 200 000 USD eller begynner å investere med dette minimumsbeløpet, faller du inn i investeringstjenestenivået.

Dette nivået kommer med viktige finansielle tjenester, men begrensede, som nevnt nedenfor:

 • Økonomisk veiledning via gratis verktøy og et felles rådgivende team
 • Rådgivningstjenester via investeringsgjennomgang og finans- og pensjonsplanlegging
 • Investeringstjenester gjennom tjenester for smart vekting og personlig strategi
 • Skatteoptimalisering, porteføljerebalansering og porteføljeovervåking
 • Porteføljeimplementering av børshandlede fond (ETFer)

Formuesforvaltning

Dette nivået er for kunder som lar Personal Capital administrere $200 000 til $1M i investeringseiendeler. Finn tjenestene i dette nivået nedenfor:

 • Økonomisk veiledning: Finansspesialister, to dedikerte rådgivere og verktøy
 • Rådgivningstjenester: Finansiell planlegging, pensjoneringsplanlegging, investeringsgjennomgang, økonomiske beslutninger om produkter som aksjer, forsikring, bolig, kompensasjon, etc.
 • Investeringstjenester: Smart vekting, personlig strategi, porteføljestyring som overvåking, rebalansering, skatteoptimalisering, etc.
 • Porteføljeimplementering: ETFer og individuelle aksjer

Privat klient

Det er det høyeste nivået av personlig kapital som nyter alle tjenestene til denne plattformen uten noen grense. For å gå inn i dette høyt prestisjetunge nivået, må du investere eller administrere investeringseiendeler på $1M+. Her er de eksklusive tjenestene du kan forvente:

 • Økonomisk veiledning: Spesialister, dedikerte rådgivere, investeringskomité og verktøy
 • Rådgivningstjenester: Pensjonsplanlegging, finansiell planlegging, investeringsgjennomgang, økonomiske beslutninger, formueplanlegging, private equity-gjennomgang, hedgefondgjennomgang og private banktjenester
 • Investeringstjenester: Smart vekting, personlig strategi, porteføljestyring som overvåking, rebalansering, skatteoptimalisering, etc., sammen med eldre porteføljekonstruksjon
 • Porteføljeimplementering: ETF-er, individuelle aksjer, private equity-investeringer ($5M og mer) og individuelle obligasjoner (kun visse situasjoner)
  Slik fjerner du sending av meldinger på iPhone, iPad og Mac

Prissetting

Prismodellen gir deg uovertruffen besparelser sammenlignet med alle andre apper for formuesforvaltningstjenester. Først av alt bør du vite at den ikke belaster deg for følgende som konkurrentene gjør:

 • Applikasjons- eller programvareabonnementsavgift
 • Oppstartsavgift for apper og verktøy
 • Engangsavgifter for finansiell programvare
 • Skjulte avgifter
 • Handelsprovisjoner eller meglerhus
 • Monetære transaksjonsgebyrer
 • Etterfølgende avgifter

Personal Capital belaster årlige pengeforvaltningsgebyrer. Gebyret er synkronisert med assets-under-management (AUM)-gebyret foreslått av føderale og statlige finanstilsynsorganer i USA.

Her er en tabellform av de årlige kontoadministrasjonsgebyrene (alt inkludert):

Årlige administrasjonsgebyrerKontotype: Investeringstjenester og formuesforvaltning0,89%Første $1MANNual Management FeesKontotype: Privatkunder0,79%Første $3M0,69%Neste $2M0,59%Neste $5M0,49%Over $10M

Sikkerhetsfunksjoner for personlig kapital

Siden plattformen tar for seg live pengetransaksjoner i sparing, investeringer og verdipapirkontoer, bruker Personal Capital IT-bransjens beste sikkerhetsfunksjoner.

Den bruker flere lag med digital sikkerhet i sine datasentre. For ikke å nevne, et robust sikkerhetsteam overvåker alltid hver aktivitet med sine serverfarmer.

Viktige sikkerhetstiltak for denne plattformen er:

 • Multifaktorautentisering ved påloggingstrinnet til en datamaskin eller mobilapp gjennom en SMS-basert kode, PIN-kode og fingeravtrykkskanning
 • AES-256-kryptering tilbyr chiffrering i bedriftsklasse av data under overføring eller hvile
 • Flerlags nøkkelhåndtering
 • Personal Capital selger ikke brukerdata til tredjeparts dataminere
 • Dedikert cybersikkerhetsforskningsteam for å håndtere de nyeste nettbaserte økonomiske svindelene
 • Et Security Bounty-program for freelance etiske hackere
 • Samarbeidet med de globale lederne av cybersikkerhetsselskapene som VeriSign, Norton og Envestnet Yodlee

Alternativer

Så langt har du gått gjennom de økonomiske verktøyene, funksjonene, funksjonalitetene og gebyrene til Personal Capital formuesforvaltningstjenester. Nå er det på tide å finne ut hvor kraftig personlig kapital er ved å se på konkurrentene nedenfor:

Comarch Formueforvaltning

Comarch er en formuesstyringsprogramvare for relasjonsforvaltere, formueforvaltere, analytikere og sluttkunder. Det er bare et verktøy uten noen tjeneste som tilbys av eksperter. Du må ansette en formueforvalter for å betjene dette verktøyet på dine vegne.

Organisasjoner og arbeidstakerforeninger bruker først og fremst dette verktøyet til å administrere penger og investeringer siden disse enhetene har interne finanseksperter.

Addepar

Addepar hjelper finansielle rådgivere og formuesforvaltere med å hjelpe sine kunder med en moderne tilnærming med følgende funksjoner:

 • Visualiser og analyser porteføljedata
 • Merkede rapporter
 • Porteføljerebalansering og handel
 • Tilpasset rebalansering for utvalgte eiendeler
 • Finansiell prognose og modellering

Dette verktøyet tilbyr ikke direkte formuesforvaltning, men brukes av økonomiske ledere og ledere i denne bransjen.

Derfor bør personlig kapital være ditt førstevalg siden du får formuesstyringsprogramvare og -tjenester gjennom ett abonnement.

Siste tanker

I dagens verden er formuesforvaltning tidens behov. Uansett hvor du jobber og tjener, mister pengene dine stadig kjøpekraft. Derfor må du investere pengene dine i de riktige finansielle produktene for å overvinne inflasjonen.

For ikke å nevne, du må investere klokt i trygge finansielle produkter for langsiktige og kortsiktige verdibyggingsmål.

Personal Capital tilbyr alt du trenger for smarte og lønnsomme investeringer hjemmefra eller på jobb. Dessuten bruker portalen toppmoderne sikkerhetstiltak for å beskytte dine penger, verdipapirer, obligasjoner og mer.

Du kan registrere deg nå for å nyte de store fordelene og spare til bil, hjem, barns utdanning eller pensjonisttilværelse. Spar stort og bli rik!

Deretter kan du sjekke verktøy og apper for personlig økonomi for å administrere rikdom.

x