Adobe InCopy: Kostnader, funksjoner og nedlasting

Adobe er kjent for sine designverktøy; Photoshop, InDesign, Fireworks, osv., men det eier også et av de mest populære dokumentformatene: PDF. Den har også et utmerket samarbeidsverktøy kalt InCopy.

Adobe InCopy

InCopy er et samarbeidsverktøy, men i motsetning til samarbeidsverktøyene du finner i Google Docs eller Microsoft Word, er InCopy et verktøy for tekstforfattere som lar dem jobbe sammen med designere. Tenk på en nettside som er i ferd med å bli utformet; den kommer til å ha både designelementer og tekst. I stedet for å vente på at ett element skal fullføres, eller jobbe uavhengig av hverandre, kan designere og tekstforfattere samarbeide om et prosjekt fra sine respektive apper.

  Hvordan konvertere PNG-, TIFF- og JPEG-bilder til et annet format på din Mac

Adobe InCopy-funksjoner

InCopy har elementer for å holde teksten organisert og for å holde den adskilt fra designelementene.

Skille avsnitt etter kantlinjer
Finn fonter
Filtrer fonter
Legg til tekststil og forskyvning til teksten
Legg til bilder og tabeller
Legg til bilde i tabeller
Rediger tabeller ved å dra og slippe elementer
Administrer farger og lag fargeprøver
Legg til lenker til teksten
Tilpass tekst innenfor det angitte området/plassen som er tilgjengelig
Du kan opprettholde et galleri med gjenstander, bilder, tabeller, notater osv. som du vil bruke i et dokument og få tilgang til dem når du trenger
Det er et dedikert notatverktøy som lar deg legge til notater i tekst. Notatene kollapser og utvider seg og tar ikke opp plass i dokumentet
Du kan spore endringer som er gjort i dokumentet
Du kan samarbeide med andre via Adobe Creative Cloud
Har støtte for Microsoft Word-filer, dvs. DOCX- og DOC-filer

  Slik justerer du Motion Sense-innstillinger på Google Pixel 4 og Pixel 4 XL

Koste

Adobe InCopy er ikke gratis. Det er, som alle andre Adobe-produkter, et abonnementsbasert verktøy, men det er et av de billigste som er tilgjengelig. Du kan få et abonnement på InCopy for $4,99/måned.

Du vil ha tilgang til Adobe Creative Cloud med den, slik at du ikke trenger å kjøpe et abonnement på den separat.
Som alle andre Adobe-produkter er det en gratis prøveversjon tilgjengelig for InCopy. Du kan prøve det gratis i 7 dager, og deretter må du kjøpe et abonnement på det.

InCopy UI

InCopy har et ganske enkelt brukergrensesnitt. Kjennskap til Photoshop eller InDesign vil ikke hjelpe. Du må lære det, men det er ikke komplisert. Den er også lett. Hvis du jobber som tekstforfatter, er det usannsynlig at systemet ditt vil være i stand til å håndtere ressurskrevende oppgaver, og det er grunnen til at InCopy er laget for å kjøre på det gjennomsnittlige systemet.

  Hvordan lage et kombinasjonsdiagram i Excel

Konklusjon

Hvis du må jobbe med kopiering mens utformingen av en nettside pågår, er InCopy et flott verktøy å ha. Verktøyet er ikke noe å bruke hvis du ikke samarbeider om design. Det er ikke et rutinemessig skriveverktøy og vil ikke erstatte en dokumentbehandler.