AI-drevet Bing truer Google-søk og en ny trend innen AutoGPT

Hallo! 🙋Vi har følgende produktoppdateringer til deg i dag! 📣

Edelstener

En studie utført av McKinsey fant at arbeidere bruker 19 % av tiden på å søke etter og samle informasjon, og dette er en hel dag i arbeidsuken.

En annen studie utført av IDC-studien sier at «datafagfolk mister 50 % av tiden sin hver uke» – 30 % søker etter, styrer og forbereder data pluss 20 % dupliseringsarbeid.

For å overvinne disse utfordringene svarer den AI-drevne plattformen Gems på alle spørsmålene dine basert på informasjon fra alle favorittverktøyene dine som Notion, Gmail, Slack, etc.

Det er klarert av noen av verdens beste organisasjoner som Morgan Stanley, The New York Times, Mckinsey&Company, Credit Suisse, Gartner, Harvard University, etc.

  Hva betyr "Andre Snapchattere"?

Det er en AI-drevet assistent som vil gi komplette, syntetiserte og klare svar basert på appens informasjon. Svaret vil også inneholde kilder for å grave dypere.

På toppen av dette kan du enkelt dele informasjonen som finnes på denne plattformen med dine venner, kolleger, lagkamerater osv. Produktet er i betastadiet og tilgjengelig hos Gems.

AI-drevet Microsoft Bing og oppstart You.com truer Googles søkedominans

Ifølge den siste rapporten fra New York Times er Google-konkurrenter som AI-drevne Microsoft Bing raskt i ferd med å bli en alvorlig trussel mot Googles søkeindustri om 25 år.

Ettersom brukere søker mer effektive søkealternativer, har nye AI-funksjoner i Microsoft Bing og oppstart You.com begynt å utfordre Googles søkedominans.

Ifølge Richard Socher, administrerende direktør for You.com, gir Google Search-alternativer nå brukere en mer personlig søkeopplevelse. Han fortsatte med å si at SEO-drevet innhold av lav kvalitet har redusert verdien av søkeresultater.

  Slik fjerner du DoorDash-kort som betalingsmetode

Generativ AI, som OpenAIs ChatGPT og enorme språkmodeller, gir nå nye utfordringer for Google Søk.

New York Times-artikkelen uttalte videre at elektronikkgiganten Samsung Electronics vurderte å erstatte Google som standard søkemotor på enhetene sine med Microsofts Bing.

Google planlegger å lansere en ny AI-drevet søkemotor neste måned, med ytterligere funksjoner i løpet av høsten. De nye funksjonalitetene vil i første omgang være tilgjengelige for en grense på én million kunder i USA.

For å overvinne disse raskt voksende AI-drevne søkemotorene, prøver Google å bygge en helt ny søkemotor drevet av teknologi.

Auto-GPT

Har du prøvd ChatGPT ennå? Dette gjør at du må stille produktive spørsmål til du får en løsning eller svar. Så hvorfor ikke la applikasjonen generere spørsmålet selv? Hvis du ikke vil mate spørsmålssløyfen inn i ChatGPT, bør du prøve Auto-GPT.

  Hva er en GIF, og hvordan bruker du dem?

Auto-GPT kan utføre mer sofistikerte flertrinnsoppgaver enn eksisterende LLM-drevne programmer siden den genererer sine egne meldinger og sender dem tilbake til seg selv, og danner en løkke til den aktuelle oppgaven er fullført.

Toran Bruce Richards designet åpen kildekode-applikasjonen Auto-GPT. Richards opprettet Auto-GPT for å overvinne begrensningene til tradisjonell kunstig intelligens, som krever langsiktig planlegging og ikke er i stand til autonomt å avgrense tilnærmingene sine basert på tilbakemeldinger i sanntid.

I følge GitHub-nettstedet søker og samler Auto-GPT informasjon fra internett ved å bruke GPT-4 for å generere tekst og kode og GPT-3.5 for å lagre og oppsummere data.

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.