Alt du trenger å vite om ONLYOFFICEs nye PDF-editor

PDF-filer er utrolig nyttige. De formaterer konsekvent på tvers av maskiner, kan inneholde et bredt spekter av informasjon og kan enkelt brukes som skjemaer og spørreundersøkelser. Dessverre er ikke PDF-filer alltid enkle å redigere.

Heldigvis har ONLYOFFICE Docs nettopp mottatt en enorm oppdatering som inkluderer en splitter ny PDF-editor for å hjelpe med å rette opp dette problemet. Denne nye PDF-editoren er ekstremt kraftig og kommer med en rekke flotte funksjoner.

Så enten du er i desperat behov for en bedre måte å redigere PDF-ene dine på eller bare en ONLYOFFICE-bruker som ønsker å vite alt om hva som er lagt til, er det mye å glede seg over med denne nye oppdateringen.

Hva er ONLYOFFICE?

ONLYOFFICE Docs

ONLYOFFICE Docs er en nettbasert kontorpakke. Den lar brukere redigere en rekke filtyper som tekstdokumenter, regneark, presentasjoner og skjemaer.

ONLYOFFICE er en pakke med kontorprogrammer som tilbyr løsninger som dokumentredigering, administrasjon og bedriftskommunikasjon. Noen av de største produktene er ONLYOFFICE Docs, ONLYOFFICE DocSpace og ONLYOFFICE Workspace.

Uten tvil dets største produkt, ONLYOFFICE Docs, er et kraftig nettredigeringsprogram for tekstdokumenter, regneark, presentasjoner og skjemaer. Den har også nylig mottatt sin 7.5-oppdatering, som har utvidet sine funksjoner kraftig.

Dette betyr at ONLYOFFICE Docs nå inkluderer en rekke spennende nye funksjoner som automatisk orddeling, smart avsnittsvalg og et helt nytt PDF-redigeringsprogram.

Den nye ONLYOFFICE PDF-editoren

Den nye PDF-editoren er lagt til ONLYOFFICE Docs i denne oppdateringen er et kraftig verktøy med mange funksjoner å dekke. Omtrent hva det enn er du ønsker å oppnå med redigeringene dine, kan du gjøre med ONLYOFFICE Docs.

  En komplett veiledning for prosess og praksis for utgivelsesadministrasjon

Enkel å plukke opp og bruke

Når det gjelder redigering av PDF-er, er det viktig at du først kan åpne og vise dem på riktig måte. ONLYOFFICE Docs lar deg gjøre akkurat dette uansett hvor du er, om filene er lokalt lagret eller tilgjengelig på nettet.

Grensesnittet er rent og lett å forstå og inkluderer en rekke tilgjengelighetsalternativer som mørk modus for å sikre at du enkelt kan navigere deg gjennom PDF-filene dine uavhengig av omstendighetene dine.

Sterke samarbeidsredigeringsverktøy for PDF

Hovedtrekket med enhver PDF-redigering er naturligvis hvor godt det lar deg gjøre endringer i PDF-ene dine. Når det gjelder å dele og samarbeide om PDF-dokumenter, kommer ONLYOFFICE med alle verktøyene du trenger for å få mest mulig ut av dokumentene dine.

ONLYOFFICE Docs» PDF-redigering lar deg markere, understreke og krysse ut tekst i alle PDF-filer du åpner i programmet. Du kan velge fra et enormt utvalg av forskjellige farger å gjøre disse redigeringene i, noe som kan være et flott samarbeidsverktøy.

Hvis du for eksempel hadde flere personer som gjorde endringer i et dokument og ønsket å kunne fortelle hvem som fremhevet eller krysset ut hva, kan du gjøre det basert på fargene de har valgt.

ONLYOFFICE Docs» PDF-redigering lar deg også legge igjen kommentarer på dokumentet, samt legge igjen frihåndstegninger direkte på PDF-en for å markere endringer. Dette er et annet flott verktøy for å samarbeide med andre.

Gjør det enkelt å lage og fylle ut PDF-skjemaer

Å redigere eksisterende PDF-dokumenter er flott, men ONLYOFFICE Docs lar deg også enkelt lage utfyllbare PDF-skjemaer direkte fra eksisterende dokumenter.

Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å laste ned en skjemamal fra ONLYOFFICEs bibliotek, og du vil kunne velge feltene du trenger, for eksempel rullegardinlister eller avmerkingsbokser. Du kan deretter lagre disse som PDF-er eller laste dem ned direkte.

  Hva er nytt i Java 17?

Alternativt lar ONLYOFFICE Docs» PDF-editor deg raskt og enkelt fylle ut eksisterende PDF-skjemaer hvis du trenger det.

Konverter PDF til Docx eller omvendt

En annen fin måte å lage PDF-dokumenter på er å konvertere eksisterende DOCX-dokumenter direkte. ONLYOFFICE Docs» PDF-redigering lar deg enkelt gjøre nettopp det.

Ved å bruke PDF-editoren kan du lagre et hvilket som helst tekstdokument, regneark eller presentasjon som en PDF-fil. Alternativt kan du også gjøre det motsatte for å konvertere PDF-filer til DOCX-filer for et bredere spekter av redigerings- og stylingsalternativer.

Samarbeid med kunder og teammedlemmer

Et av ONLYOFFICEs største programmer er DocSpace-produktet som gjør det enkelt å samarbeide med andre kunder og partnere. ONLYOFFICEs PDF-editor har et lignende sett med alternativer som du kan bruke for å holde kontakten med medlemmer av teamet ditt.

PDF-editoren har et innebygd chat- eller telegramalternativ som lar deg snakke direkte med kunder og partnere i editoren, som er et flott tillegg til de eksisterende kommentarfunksjonene.

I tillegg til dette kan du aktivere Jitsi-plugin hvis du vil foreta lyd- og videosamtaler rett i PDF-redigeringsprogrammet. ONLYOFFICE jobber også med et sanntids samredigeringsalternativ som vil tillate flere personer å redigere den samme filen samtidig.

Få mer ut av ONLYOFFICE

Det er mye mer som ONLYOFFICEs PDF-editor er i stand til. Takket være kraften til tredjeparts tillegg, kan du tilpasse opplevelsen din for å imøtekomme dine behov nøyaktig.

Dette betyr at du kan legge til tilleggsfunksjoner som innebygde oversettelsestjenester, bilderedigeringsverktøy og en lang rekke andre alternativer. Dette er en flott måte å få mest mulig ut av PDF-redigeringsprogrammet.

Hvordan komme i gang

Det kunne ikke vært enklere å bruke ONLYOFFICEs nye PDF-editor. Tjenesten krever at du kun har en gratis konto og fungerer utelukkende fra nettleseren din. Dette betyr at uansett hvilken enhet du bruker, vil du kunne bruke ONLYOFFICE og få tilgang til filene dine hvor som helst.

  Hva er NFC og hvordan fungerer det?

For å komme i gang er alt du trenger å gjøre registrer deg for en gratis ONLYOFFICE-konto. Denne prosessen er ganske standard, og når du er ferdig med den, blir du ført til ONLYOFFICE Docs-landingssiden.

Derfra er alt du trenger å gjøre å laste opp PDF-ene dine for redigering. Du kan gjøre dette ved å dra og slippe eller velge Last opp filer-knappen fra handlingsmenyen.

Hvordan få mest mulig ut av ONLYOFFICE uansett hvor du er

ONLYOFFICE Docs er et kraftig nettverktøy som er flott hvis du konsekvent jobber på farten, samarbeider med andre eller bytter mellom enheter. Hvis du er litt mer gammeldags og foretrekker noe du kan være sikker på at vil alltid være brukbart på datamaskinen din, kan du også last ned ONLYOFFICEs gratis skrivebordsapp også.

Dette er flott hvis du finner deg selv å jobbe på et sted som ikke har en konsistent internettforbindelse, for eksempel, og ønsker å sikre at arbeidet ditt alltid vil være tilgjengelig.

Du kan laste ned ONLYOFFICE-skrivebordsappen for alle versjoner av Windows og Mac, inkludert de mer populære Linux-distribusjonene. Dette betyr at ONLYOFFICE-appen er tilgjengelig for omtrent alle maskiner.

Få mer ut av dokumentene dine

Når det gjelder redigering av PDF-er, er det et bredt utvalg av forskjellige alternativer tilgjengelig, selv om mange av dem kommer til kort. ONLYOFFICE Docs nye PDF-editor er imidlertid ikke en av disse. Dette nye programmet tilbyr mye i måten å redigere og finjustere dokumentene dine på, og er perfekt for å samarbeide med andre.

Hvis du er en langvarig bruker av ONLYOFFICE eller bare leter etter en bedre måte å redigere PDF-ene dine på, er den nyeste versjonen av ONLYOFFICE Docs definitivt verdt å sjekke ut. Det er helt gratis, og du trenger ikke engang å laste ned noe for å prøve det, så det er ingenting å tape på å prøve det i dag.

Dette er et sponset innlegg. Produktvalgene og meningene uttrykt i denne artikkelen er fra sponsoren og reflekterer ikke den redaksjonelle retningen til MakeUseOf eller dets ansatte.