Android Wallpaper Switcher med sitt eget sosiale fellesskap

Akkurat når du tror det er mange gratis bakgrunnsapper tilgjengelig i Play Store, kommer en annen med mer å tilby. Kalt en «shuffling bakgrunnsmotor» av sin utvikler, bitmado er et gratis tillegg til sjangeren som leverer en konstant tilførsel av nye bakgrunner, slik at du ikke trenger å se den samme gamle kjedelige startskjermen hver gang du låser opp enheten. Det er et levende bakgrunnsbilde som automatisk går gjennom forskjellige bakgrunner, og velger dem fra innholdet og tilbakemeldingene til det Reddit-lignende fellesskapet, som lar brukere laste opp egne bilder og stemme opp eller ned for de som er lastet opp av andre bitmado-medlemmer. Det er som Muzei, men med sosiale elementer som erstatter utvidelser.

  Dragon Finga er et Ragdoll Kung-Fu-kampspill for Android

Det beste med bitmado er at du kan følge spesifikke tapetkategorier kalt Mados, som lar deg begrense hvilke typer tapet det sender din vei. I tillegg kan du tjene omdømmepoeng ved å laste opp bilder, som igjen lar deg bumpe bakgrunnsbilder du liker til toppen.

Når den lanseres for første gang, kan du enten begynne å bruke appen under gjestemodus (i så fall kan du ikke stemme på bilder, og bakgrunnsalternativene blir også begrenset), eller logge på via Facebook- eller Google+-kontoen din. Etter å ha hoppet videre til hovedskjermen, er det første du trenger å gjøre å sette bitmado som ditt levende bakgrunnsbilde. For å gjøre det, trykk på «sett levende bakgrunnsbilde nå» og velg bitmado fra menyen som følger.

  Svar, avvis eller demp anrop fra en flytende knapp [Android]

Når det kommer til tapetvalgene du har til rådighet, er det mange. Forsiden gir deg tilgang til bilder som er populære blant bitmado-medlemmer sortert under kategoriene Hot, New, Weekly, Monthly og All Time.

Ved å trykke på et bilde kan du vise det i fullskjerm, stemme opp, stemme ned eller støte det. Du kan også velge å feste det valgte elementet, som setter det som ditt eneste bakgrunnsbilde, og automatisk deaktivere shuffle-funksjonen.

bitmado rommer massevis av bakgrunnskategorier, inkludert rom, abstrakt, natur, landskap, farger osv., som alle kan bla gjennom fra «Utforsk»-skjermen som er tilgjengelig fra navigasjonsmenyen som kan skyves ut. Brukere kan følge favorittkategoriene sine, noe som flytter dem til Manage Mados-skjermen, hvorfra de senere kan fjernes individuelt.

  ZDlock er en Android-applåseløsning fra ZDBox-teamet

Du kan bidra til fellesskapet ved å bruke alternativet «Send bilde» på samme meny. Skjermbildet Innstillinger lar deg stille inn tilfeldig rekkefølge og sortering (Hot, New, etc.) som skal brukes.

Du kan laste ned bitmado til enheten din gratis fra lenken nedenfor. Prøv den og fortell oss hva du synes om appen.

Installer bitmado fra Play Store