Automatiser veksling mellom egendefinerte profiler på Android med TF-profil

Husker du de gamle telefonene som pleide å komme med flere innebygde profiler? Det var sikkert nyttig å umiddelbart bytte mellom forskjellige profiler under forskjellige forhold som normalt, stille, møte osv. Lager Android mangler dessverre dette alternativet siden starten, og den eneste måten å få denne funksjonaliteten på enheten din ville være ved å installere tredje -partyapper eller bruk av tilpassede ROM-er som CyanogenMod som har det innebygd. Men hva med å opprette forskjellige profiler og få dem automatisk aktivert ved behov? XDA-Developers-medlem j2187 har tatt tak i denne mangelen i form av TF Profile – Profile Scheduler som lar deg opprette profiler og automatisere vekslingen deres på en måte som ligner på Tasker. Detaljer etter hoppet.

  Demp enheten til tid, sted, hendelse eller kontakt [Android]

Når du starter TF Profile, lander du på en profilvalgskjerm, hvorfra du manuelt kan bytte mellom bilmodus, hjemme, musikk, utendørs og dvale. Nederst finner du knapper for å navigere til delen Profil, Tilstand og Innstilling.

I utgangspunktet lar hver profil deg deaktivere visse innstillinger når de ikke lenger er nødvendige. For eksempel, når du er utendørs, trenger du kanskje ikke WI-Fi, så appen slår den automatisk av når du bytter til utendørsprofilen. I tillegg til Wi-Fi kan du også bytte andre funksjoner på telefonen din for hver profil, inkludert Bluetooth, GPS, flymodus, data osv. Du kan også spesifisere tidsavbrudd for skjermen, samt starte enkelte apper når en bestemt profil utløses.

  Google URL Shortener er en flott uoffisiell Goo.gl Android-klient

Å redigere en profil er ikke vanskelig i det hele tatt; bare trykk og hold på den du vil justere, og trykk på Rediger fra menyen som vises. Du kan også endre profilens gjeldende bilde. TF Profile lar deg også angi et annet bakgrunnsbilde for hver profil, som kan aktiveres fra Innstillinger-skjermen. Mens gratisversjonen krever at du manuelt bytter profiler, lar Pro-varianten av TF Profile deg lage egendefinerte profiler og angi egendefinerte regler for automatisering av profilbytteprosessen.

Nye regler kan settes ved å navigere til skjermbildet Betingelser, hvor du må spesifisere betingelsesnavn, regel og handling. En regel kan være alt fra en bestemt dato, klokkeslett, batterinivå osv., mens handlingen i utgangspunktet er profilen du ønsker å aktivere når den angitte betingelsen er oppfylt.

  Hvordan overføre musikk fra iTunes til Android

Totalt sett er det en strålende app for å sette opp forskjellige innstillinger for forskjellige profiler. Det fungerer uten root-tilgang, men i tilfelle du er forankret, får du tilgang til noen tilleggsfunksjoner også.

Installer TF-profilen fra Play Store (Gratis)

Installer TF Profile Pro Key fra Play Store (Betalt)

[via XDA-Developers]