tipsbilk.net

Beste iPhone-billadere i 2023

Å holde telefonen ladet mens du er på farten er avgjørende i dag, spesielt hvis du bruker den til navigering. En god biltelefonlader går langt for å sikre at dine daglige pendler og helgeturer er stressfrie. Hvis du eier en iPhone, er disse billaderne et must når du er ute og reiser.

For litt av hvert fra en iPhone-billader, er vårt beste valg Anker PowerDrive Speed+ 2. Den er liten, lett og kompakt, men den er fortsatt holdbar og laget av brannsikkert materiale for trygghet. Videre har Ankers sikkerhetssystem full UL-sertifisering, og laderen vil ikke overopphetes eller overlade din iPhone.

Med en 30W Power Delivery USB-C-port vil iPhone 15 lades raskt, og den har også nok strøm til å gi visse MacBook-er juice. I tillegg er det en 19,5 W Fast Charge USB-A-port for samtidig høyhastighetslading, og du får alt dette til en mer enn rimelig pris.

Anker PowerDrive Speed+ 2

Best sammenlagt

$26 $31 Spar
$5

Anker PowerDrive Speed+ 2 tilbyr kjøpere et utmerket kupp takket være lav pris og høyhastighetslading. Sammen med UL-sertifiserte sikkerhetsfunksjoner er dette kompakte, lette og holdbare alternativet den beste iPhone-billaderen du kan kjøpe.

Fordeler

 • Rask lading
 • Lader to enheter uten hastighetstap
 • Gode ​​sikkerhetsfunksjoner
 • Kompakt, lett og slitesterk
 • Mye for pengene

UGRØNN

Til tross for at den tilbyr 20W strømforsyning og hurtiglading 3.0 18W hurtiglading, er UGREEN USB-billaderen tilgjengelig til en bunnpris. Den kan lade en iPhone 15 til 60 prosent på bare en halv time og har en USB-C- og USB-A-port for samtidig lading.

UGREEN opplyser imidlertid at ladetiden vil ta lengre tid ved bruk av begge portene, noe som egentlig ikke er overraskende, spesielt i denne prisklassen. Laderen tilbyr sikkerhet med automatisk strømtilordning til hver port, og konstruksjonen i aluminiumslegering er slitesterk og ripebestandig.

UGREEN USB billader

Rimeligst

Med en slitesterk konstruksjon og bemerkelsesverdige sikkerhetsfunksjoner, er UGREEN USB-billaderen litt av en stjeler når det gjelder å finne en kvalitet, men rimelig billader for din iPhone. Med USB-C- og USB-A-porter kan du lade to enheter samtidig, mens hurtigladefunksjonene kan få din iPhone full av juice på kort tid.

  Fiks Avast som ikke oppdaterer virusdefinisjoner

Fordeler

 • Enestående verdi
 • Rask lading
 • Liten, kompakt og slitesterk
 • To USB-porter
 • USB-C for iPhone 15

Ulemper

 • Ladingen kan sakte når du bruker begge portene

ESR

MagSafe Car Mount Charger med CryoBoost har ESRs proprietære teknologi som kombinerer en kjølevifte med varmeavledende komponenter. Dette gjør det mulig å lade med maksimal hastighet, selv når du bruker iPhone. Ladehastigheten går ikke ned når du bruker GPS eller spør Siri hvor du skal stoppe for mat.

Denne teknologien betyr også at den kan levere strøm dobbelt så raskt som andre MagSafe-ladere uten overoppheting. Dette beskytter batteriet og forlenger til og med levetiden, mens CryoBoost-ladere også har ekstra sikkerhetsfunksjoner for å beskytte enheten din.

I tillegg er den magnetiske HaloLock-ringen sterk og holder din MagSafe-kompatible iPhone (iPhone 12 og nyere) sikkert på plass.

ESR for MagSafe Car Mount Charger med CryoBoost

Best for MagSafe

$30 $50 Spar
$20

ESRs MagSafe Car Mount Charger med CryoBoost er en utmerket lader for MagSafe-kompatible iPhones. Med sin kjølende og varmeavledende teknologi kan laderen slå på iPhonen din mye raskere enn andre MagSafe-ladere. iPhone-en din holder seg kjølig mens den lades, selv når du bruker den.

Fordeler

 • Magneter har en holdekraft på 3000 g med HaloLock-telefondeksler
 • Ekstremt rask lading
 • Effektiv kjølevifte og varmeavledende teknologi
 • Justerbar ball for vinklet visning
 • Portrett- og landskapsmodus

Ulemper

 • Strømadapter følger ikke med

BASEUS

Denne billaderen har tre porter med en kombinert 160W maksimal effekt. Med en enkelt 100W og to 30W-porter har du tre uavhengige hurtigladespor som du kan bruke samtidig uten å redusere ladehastigheten til noen enhet.

  Et kraftig og virkelig bærbart backup-batteri

Baseus 160W USB-C billader støtter PPS-, PD3.0- og QC5.0-protokoller for rask lading av en rekke smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Laderen har også avanserte sikkerhetsfunksjoner som beskytter iPhone og andre enheter mot overoppheting, overlading og kortslutning, med automatisk avslåing når enheten er fulladet.

Baseus 160W USB C billader

Beste Multi-Port

$46 $60 Spar
$14

Baseus 160W USB-C billader er et utmerket valg hvis du leter etter en multiportlader. Den har en 100W-port for større enheter og to 30W-porter som du kan bruke for å raskt lade iPhone. Enhetene dine er også beskyttet av avanserte sikkerhetsfunksjoner for trygghet når du lader og kjører.

Fordeler

 • Kompakt og lett
 • Lader raskt tre enheter samtidig
 • Ripebestandig
 • Gode ​​sikkerhetsfunksjoner

Nekteck

Denne lille, kompakte billaderen fra Nekteck er rimelig og tilbyr pålitelig, rask lading for iPhones. Den har to porter: en 45W USB-C og en 12W USB-A. Men for modeller som er eldre enn iPhone 15, trenger du riktig kabel eller en adapter.

Nekteck PD 45W Type-C billader overholder USB-C hurtigladestandarder. Og du kan bruke USB-C PD-porten og USB-A-porten med maksimal effekt samtidig.

I tillegg kan 45W Type-C Power Delivery-porten lade din iPhone og de fleste andre smarttelefoner, iPader og bærbare datamaskiner, inkludert utvalgte MacBook-er.

Nekteck PD 45W Type-C billader

Mest kompakt

$20 $26 Spar
$6

Nekteck PD 45W billader er en kompakt, hurtiglader som er kompatibel med iPhones. På toppen av 45W USB-C-porten har den også en 12W USB-A-port, og du kan bruke dem sammen uten å redusere ladehastigheten.

Fordeler

 • Identifiserer enheten og maksimerer ladehastigheten
 • USB-IF-sertifisert
 • Laget av brannsikre materialer
 • Smart ladebeskyttelse

Ulemper

 • Kabelen er kun USB-C til USB-C

FAQ

Spørsmål: Trenger jeg en Lightning-kabel eller USB-C-kabel for å lade iPhone?

Med utvalget av iPhone 15s utgitt i 2023, har Apple gått over til USB-C. Hvis du har en Lightning-kabel fra en tidligere modell, vil den ikke fungere med din iPhone 15. Pre-iPhone 15-modeller krever alle Lightning-kabelen.

  Slik installerer du RAM på hovedkortet på din PC

For en mer dyptgående titt på bruk av riktig kabel, sjekk ut vår guide til hvilken kabel du må bruke for å lade din iPhone.

Spørsmål: Vil en billader ødelegge batteriet til iPhonen min?

En billader vil neppe ødelegge batteriet til din iPhone. Du bør imidlertid sørge for at du bruker en billader av høy kvalitet. En billig produsert modell kan forårsake spenningstopper som kan skade iPhone-batteriet.

Spørsmål: Vil lading av iPhonen min i bilen ødelegge bilens batteri?

Lading av iPhone mens du kjører vil ikke påvirke bilens batteri. Generatoren kan generere nok strøm til å holde bilbatteriet oppladet. Men hvis du kobler til iPhone når motoren er slått av eller når den går på tomgang i lengre perioder, risikerer du å tømme den.

Spørsmål: Hvorfor fungerer ikke iPhone-billaderen min som den skal?

Vanligvis er det på grunn av en skadet eller defekt kabel. På samme måte kan det hende du bruker en Lightning-kabel med en iPhone 15, som ikke fungerer. Det samme gjelder bruk av en USB-C-kabel med en eldre versjon av iPhone.

Men hvis det ikke er et kabelproblem, kan billaderporten være skadet, eller sikringen kan ha gått. Porten på iPhone kan også være skitten. Du kan prøve å rengjøre den forsiktig med en myk børste eller tannpirker.

Det kan også være et kompatibilitetsproblem. Så sørg for at billaderen din er kompatibel med iPhones før du kjøper.

Spørsmål: Hvilke iPhone-modeller støtter MagSafe?

MagSafe-teknologien ble integrert i iPhones med iPhone 12. Alle iPhone-modeller utgitt siden den gang støtter MagSafe.

x