tipsbilk.net

Beste kodende Bootcamp-plattformer for å transformere karrieren din

Du må ha det bra i karrieren din, men noen ganger når du evaluerer veksten din og føler deg avviket på et tidspunkt. Du ønsket at du kunne gå tilbake i tid og endre karrierebeslutningen din.

Å velge en karriere for deg selv kan være overveldende – det er naturlig. Du har kanskje praktisert biologi, kunst eller handel hele livet, men nå ser du en skalerbar karriere som programvareutvikler. Men du er redd så på hvordan du kommer i gang fra null. Men når det er sagt, «det er aldri for sent å gjøre ting riktig». 😉

Ettersom etterspørselen etter programvareutviklere fortsetter å vokse, leter mange mennesker etter måter å bryte seg inn i bransjen på. Et populært alternativ er en Coding Bootcamp. La oss forstå hvordan oppstartsleirer for koding er de nye hackene for å lære kodeferdigheter på kort tid.

I denne artikkelen vil vi dekke alt du trenger å vite om disse lynkursene i koding og hvordan de passer for deg.

Hva er en Coding Bootcamp? 🧑‍💻

Coding boot camps er intensive, oppslukende programmer som lærer folk ferdighetene de trenger for å bli programvareutviklere. De varer vanligvis i noen måneder og dekker programmeringsspråk, algoritmer og programvaretekniske prinsipper.

Bootcamps kan være et utmerket alternativ for folk som er interessert i å bli programvareutviklere, men som ikke har tid eller ressurser til å ta en tradisjonell fireårig informatikkgrad. De kan også passe godt for personer med erfaring med koding, men som ønsker å øke ferdighetene sine.

Kode-bootcamps kan variere i lengde, men de fleste varer mellom 10 og 12 uker. I løpet av den tiden vil studentene lære om ulike programmeringsspråk og verktøy og få mulighet til å jobbe med prosjekter.

Etter å ha fullført en kodende bootcamp, vil nyutdannede kunne søke på jobber som programvareutviklere. Og med riktig kompetanse og erfaring kan de også bli ledende utviklere eller programvareingeniører.

Er det egnet for programvareutviklere?

Som programvareutvikler lurer du kanskje på om en kodende bootcamp er riktig for deg. Det er et par ting du bør vurdere før du tar en beslutning.

Tenk først på karrieremålene dine. Hvis du ønsker å være programvareutvikler, kan en kodende bootcamp gi deg de nødvendige ferdighetene. Men hvis du er interessert i et annet felt, for eksempel nettutvikling eller datavitenskap, trenger du kanskje ikke en kodende bootcamp.

  Slik deaktiverer du Safaris ofte besøkte startside på iPhone, iPad og Mac

For det andre, tenk på læringsstilen din. Coding boot camps er intense, og du vil lære nytt materiale i høyt tempo. Hvis du foretrekker et mer avslappet læringsmiljø, kan det hende en bootcamp ikke passer for deg.

For det tredje, vurder kostnadene. Bootcamps kan være dyrt, så sørg for at du er forberedt på å gjøre investeringen.

Snakk til slutt med andre programvareutviklere. De kan gi deg innsikt i hvorvidt en kodende Bootcamp er riktig for deg.

Som teknologientusiast er jeg alltid nysgjerrig på hvordan andre utviklere lærer å kode. Jeg har nylig vært i kontakt med noen få utviklere som har gått gjennom koding-bootcamps og var interessert i å høre deres erfaringer.

Coding Bootcamp er sannsynligvis den beste måten å lære på hvis du virkelig ønsker å lære koden og få noe ut av den. Bootcamps holder deg investert i kurset selv når du føler for ikke å jobbe. Bootcamps forbereder studentene på praktisk utviklingsarbeid.

Hard KashiwalProgramvareutvikler

Mens i en samtale med Kelvin, en teknisk influencer på Twitter som for tiden lærer React in a Bootcamp. Han snakket om hvordan «bootcamps kan gi deg retning for hvordan studiene dine bør være innholdsmessige» uavhengig av å sette urealistiske tidslinjer for læringen din.

Bootcamps handler ikke bare om rask læring med uklart grunnleggende og grunnlag. Faktisk mer om læring under veiledning av eksperter med det riktige settet med standardressurser tilgjengelig for deg.

Teknisk influencer Kelvins erfaring etter bootcamp

Hvis du vurderer en kodende bootcamp, ta deg tid til å undersøke alternativene dine og sørge for at den passer for deg.

Lurer du på når du skal starte en koding-bootcamp?

Bootcamps er den nye formen for teknisk utdanning. Verden vokser raskest når det gjelder innovasjon, og hvem driver innovasjonen: Selvfølgelig, CODERS!

Coding Bootcamps anbefales så tidlig som mulig. Verden har beveget seg forbi «A for apple.» Studentene bør utvikle analytisk tenkning fra den dagen de begynner å utvikle hjernen. En tidlig bruker er alltid en bedre koder.

Viktige ferdigheter som kreves i koding av bootcamp

Coding boot camps er en utmerket måte å bli programvareutvikler på. Det er imidlertid visse ferdigheter som er avgjørende for å lykkes i disse programmene. Her er de viktigste ferdighetene som kreves for å kode boot camps:

#1. Sterkt fundament i informatikk

Oppstartscamper for koding krever et sterkt fundament innen informatikk. Studentene må kunne forstå algoritmer og datastrukturer for å lykkes.

#2. Ferdigheter i et programmeringsspråk

For å lykkes i en oppstartsleir for koding, må studentene være dyktige i minst ett programmeringsspråk. Dette vil tillate dem å skrive kode som er effektiv og oppfyller kravene til prosjektet.

  Hvordan lage og skrive ut etiketter i Word

#3. Nøyaktig

Kodingskurs krever at studentene er oppmerksomme på detaljer. De må kunne identifisere feil i koden og fikse dem. Denne oppmerksomheten på detaljer er avgjørende for å bli en vellykket programvareutvikler.

#4. Tidsstyringsferdigheter

Coding boot camps krever at studentene fullfører prosjekter i løpet av en viss tid. Derfor er tidsstyringsferdigheter avgjørende. Studentene må være i stand til å planlegge tiden sin klokt for å fullføre prosjektet i tide.

#5. Kommunikasjons ferdigheter

Coding boot camps krever også at studentene kommuniserer med teamet sitt. De må kunne forklare koden sin og diskutere eventuelle problemer de har. Kommunikasjonsferdigheter er avgjørende i alle felt, og programmering er ikke annerledes.

Det er ingen tvil om at koding av bootcamp kan gi en god utdanning for ambisiøse programvareutviklere. Men hva skjer etter at du er ferdig utdannet? Du lærte alt for å kode som en Jack! 🤠

Men er det noen jobbmuligheter? 🤔

Svaret er ja! Det er mange jobbmuligheter tilgjengelig for koding av bootcamp-kandidater. Faktisk søker mange arbeidsgivere aktivt etter kandidater med erfaring med koding av bootcamp.

Nylig løp jeg gjennom e-postboksen min, der jeg abonnerte på noen bootcamp-institusjoner for at nevøen min skulle bli med, og det som fanget meg var antallet studenter som hentet tilbud fra toppbedrifter med en så lukrativ pakke.

Se for deg selv, Koding Ninjaen nettbasert læringsplattform, tilbød plassering fra FAANG-bedrifter for 5000+ alumner i mai 2022

Så hvis du leter etter en karriere innen programvareutvikling, ikke la kostnadene ved en kodende bootcamp avskrekke deg. Investeringen vil definitivt lønne seg i det lange løp.

Nå som du er klar til å søke på en kodende bootcamp, har vi gjort forskningen for deg, slik at du ikke trenger å kaste bort tid på å google de beste bootcampene. Fortsett å lese nedenfor 👇

Techelevator

Ser du etter en topprangert kodings-bootcamp? Se ikke lenger enn Techelevator!

Med over 96 % stillingsprosent, vil vårt 12-ukers intensive program sette deg opp for suksess som programvareutvikler. I tillegg vil deres dedikerte karriereserviceteam hjelpe deg med å få drømmejobben din.

Codingdogo

Hvis du ønsker å lære å kode, Codingdogo er et flott sted å starte. De tilbyr kurs for nybegynnere, middels og viderekomne studenter. Enten du vil lære hvordan du bygger nettsteder, apper eller programvare, har de et kurs for deg.

Hele pensum er utformet for å lære deg ferdighetene du trenger for å starte en karriere innen koding. Og deres erfarne instruktører er tilgjengelige for å svare på alle spørsmål du har underveis.

Springbrett

Med over 1000 timer med innhold, Springbrett«s bootcamp-kurs er designet for å gjøre deg klar for jobb på bare 12 uker.

  Hvordan tilveiebringe et SIM-kort

Springboard tilbyr et gratis introduksjonskurs, slik at du kan prøve det før du forplikter deg til et betalt program. Og med en suksessrate på over 90 % kan du være trygg på at du gjør en smart investering i fremtiden.

Flatjernskole

Flatironschool sitt kodekurs er designet for å lære deg alt du trenger å vite for å bli en vellykket programvareingeniør. Du lærer hvordan du koder, jobber med databaser og mer. Og fordi kurset undervises av erfarne programvareingeniører, vil du få førsteklasses instruksjon.

En annen flott ting med kurset er at det er fleksibelt. Du kan velge å studere online eller personlig, og du kan studere i ditt eget tempo. Så hvis du er usikker på om du er klar til å forplikte deg til et heltidskurs, kan dette være et flott alternativ.

Generalforsamling

GAs bootcamp tilbyr en omfattende læreplan som dekker alt fra det grunnleggende om webutvikling til mer avanserte emner som datastrukturer og algoritmer. Kurset er også laget for å gi deg mange muligheter til å øve på kodeferdighetene dine gjennom prosjekter og øvelser.

App Academy

App Academy har en god plasseringsrate, slik at du kan være trygg på at du vil kunne finne en flott jobb etter å ha fullført kurset. Kurset er krevende, men du kommer ut av det med ferdighetene og kunnskapene til å få en god jobb i teknologibransjen.

SheCodes

SheCodes lærer opp kodeferdigheter til travle kvinner. Sterkt anbefalt av over 90 000+ kvinner, SheCodes er forpliktet til å lukke kjønnsgapet i teknologiprogrammeringsindustrien ved å gi kvinner den nødvendige kunnskapen for å lykkes i dagens teknologiske verden.

Hjernestasjon

BrainStation er den globale lederen innen digital ferdighetstrening, som gir bedrifter og merkevarer mulighet til å lykkes i den digitale tidsalderen.

BrainStation har jobbet med over 500 instruktører fra de mest innovative selskapene, og utviklet banebrytende, real-world digital utdanning som har styrket mer enn 100 000 fagfolk og noen av de største selskapene i verden.

Galvanisere

Studenter fra Galvanisere som deltok på online-oppstartsarbeidet for koding hos noen av de beste teknologiselskapene: Linkedin, Microsoft og Salesforce. De har et delt betalingsalternativ der du kan betale den første halvdelen av undervisningen på dag 1 i timen og betale den gjenværende saldoen på midtpunktet.

Konklusjon

Nå som du har mange alternativer, gjør det beste ut av det.

Husk også et flott mentorskap eller en Bootcamp vil bare ha et utfall når det er vilje! Selvmotivasjon er den største faktoren for å komme i gang med enhver karriere eller læring.

Så sørg for at du er selvgående og hardtarbeidende i holdningen din – suksess vil følge utskriftene uansett hvor du drar 👣

Du kan også se på hvordan du bygger din karriere som programvareingeniør.

x