De 12 beste elektriske skateboardene du bør kjøpe akkurat nå

Hvis du elsker eventyr, må du være klar over eksistensen av elektriske skateboards. Deres stil, design og finish er laget slik at det sikrer deg en kjøreopplevelse verdt å huske.

De kommer i en rekke design og stiler. De tilbyr flere funksjoner, og du kan bruke dem for korte avstander og langdistansependling, avhengig av formålet og vekten de kan bære.

Denne artikkelen vil dekke detaljer om noen av de beste elektriske skateboardene, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å ta det riktige valget.

La oss forstå det grunnleggende konseptet og deretter grave dypere inn i å forstå nøyaktig hva et elektrisk skateboard er. På slutten av denne artikkelen vil du også kunne vurdere hva slags elektrisk skateboard du ønsker å kjøpe selv.

Hva er elektriske skateboards?

Elektriske skateboards eller esk8 blir stadig mer populært på grunn av deres stil og morsomme opplevelse. Det som gjør dem attraktive er det faktum at motorer er tilstede inne i hjulene deres. De kommer også med et avtakbart batteri.

Ikke bare dette, du vil også finne glassfiber- og metallfester i disse elektriske skateboard-enhetene. Du kan også finne andre modifikasjoner som forbedrer disse elektriske skateboardenes utseende og generelle skjønnhet, for eksempel LED-frontlykter og baklys.

Dekkene til disse elektriske skateboardene kan være stive eller fleksible avhengig av materialet de er laget av. De kan være av tre eller plast og gi ønsket stabilitet. Hvis du vil bruke det elektriske skateboardet ditt på flatt underlag, foretrekker du kanskje et stivere, mens på humpete underlag vil fleksible skateboard fungere best.

Hva er fordelene med et elektrisk skateboard fremfor andre skateboards?

Når du besøker markedet for å gjøre ditt valg og kjøpe et skateboard, sammenligner du visse funksjoner mellom de to produktene for å hjelpe deg med å bestemme hvilket som vil være et bedre alternativ. Her vil vi nevne noen av fordelene med elektriske skateboards.

Lett å lære og ri

Å lære å sykle på et elektrisk skateboard er veldig enkelt. Den kommer i tre forskjellige moduser, dvs. nybegynner, gjennomsnittlig og ekspert. Du kan justere nivået i henhold til din ekspertise og lære å balansere og bruke et elektrisk skateboard med letthet. Hvis du er en nybegynner, kan du bytte til «Learner»-modus for å få bedre kraft og balanse. Med tiden vil du få de nødvendige ferdighetene og lære å bruke et elektrisk skateboard uten problemer.

Regenerativ brems

Siden elektriske skateboard fungerer på batterier, må du lade dem opp når strømmen går. Produsenten sørger for at batterilevetiden til et elektrisk skateboard er lang. Derfor legger den til funksjonen kraftgenerering til skateboardet mens du bremser. Dette er basert på fornybar energi og gir derfor systemet kapasitet til å gå lenger enn det egentlig burde.

Trådløs kontroller

Elektriske skateboards kommer med innebygde sensorer. Disse er også koblet til fjernkontroll via Bluetooth. Denne fjernkontrollen gir føreren rett til å kontrollere akselerasjonen og hastigheten til enheten. Med trådløs styring får du en bedre og jevn kjøreopplevelse samtidig som du unngår å skyve skateboardet på hver tur. Slik blir læring og sykling på skateboard en morsom læringsopplevelse.

  12 læringsressurser for UX-design for utviklere og designere

Høy hastighet, langt batteri

Du kan justere hastigheten på de elektriske skateboardene via fjernkontrollen. Så du trenger ikke å sette inn ekstern energi for å presse enheten din og få den til å fungere.

Disse skateboardene har også lang batterilevetid, så du slipper å bekymre deg for utmattelse av batteriet nå og da. Du kan ha ubegrenset moro under rideopplevelsen og samle vakre minner.

Når du kjøper et elektrisk skateboard, ønsker du alltid å gå videre med å kjøpe det beste. Det er funksjoner og batterilevetid som du kan se nærmere på og deretter fullføre det elektriske skateboardet du vil eie. Vi letter prosessen med å velge skateboard for deg. Her vil vi verve de beste elektriske skateboardene som er tilgjengelige, slik at du kan bla gjennom funksjonene deres og bestemme den du ønsker å kjøpe.

Uten ytterligere forsinkelse, la oss hoppe direkte til listen over de beste elektriske skateboardene du kan prøve.

Utvikle Hadean Bamboo All Terrain

Navnet på dette skateboardet stammer fra den tidligste perioden da livet oppsto på jorden. Utvikle Hadean Bamboo skateboard tilbyr den beste ytelsen og kvaliteten til sine kunder. Dekket er lagdelt med bambus og glassfiber for å gi stabilitet og stabilitet.

Funksjoner

 • Den kan oppnå en maksimal hastighet på 26 MPH.
 • Den kan dekke en avstand på 25 miles på en enkelt lading.
 • Den leveres med nødblink som lyser når du bremser.
 • Den kommer sammen med doble 3000-watts motorer.
 • Kommer sammen med en E-FOC motorkontroller.

Evolve kommer med ytelsesinspirert design slik at du kjører skateboard med blendende funksjoner.

MEEPO Shuffle elektrisk skateboard

MEEPO elektrisk skateboard er designet for å håndtere og bære betydelig vekt sammen med deg fra ett sted til et annet uten problemer. Den elegante designen og den fantastiske finishen er et annet attraksjonspunkt for dette elektriske skateboardet.

Funksjoner

 • Den fungerer best ved en hastighet på 29 MPH, som også er dens maksimalt oppnåelige hastighet.
 • MEEPO elektriske skateboard kan dekke en total avstand på 11 miles på en enkelt lading.
 • Det mest fantastiske faktum er at den enkelt kan håndtere 45 grader av nedoverbakken.
 • Når du bruker en 8A-lader, kan du lade brettet helt i løpet av 28 minutter.
 • Den tåler en maksimal belastning på 300 pund.

MEEPO Shuffle elektrisk skateboard er et klassisk som er tilgjengelig på markedet. Med et enkelt knappetrykk vil den kjedelige pendlingen din fylles med adrenalin.

Backfire G2

Backfire G2 Skateboard er perfekt for pendling til et kontor, nærliggende marked, eller hvor som helst du ønsker å dra. Start enheten, juster hastigheten etter din vilje, og du er klar for en spennende og komfortabel opplevelse.

Funksjoner

 • To motornav, hver utstyrt med 400 W motorer.
 • Backfire G2 har et fleksibelt buet dekk, og gir dermed stabilitet og eventyr.
 • Den kan dekke en avstand på 11-12,5 miles etter fullstendig lading.
 • Maksimal hastighet den kan oppnå er 24 mph.
 • Den kan bære en maksimal vekt på 240 lbs.

Den nye LCD-fjernkontrollen er det beste med Backfire G2 Electric Skateboard. Den viser all nødvendig informasjon som batteri, hastighet, rekkevidde osv., i et enkelt blikk mens du sykler.

  Hvordan trygt kjøpe fotografiutstyr på nett

JKing elektrisk skateboard

JKing Electric Skateboard er designet med 5 lag lønn og 2 lag bambus for å gi en jevn og stabil kjøreopplevelse. Den er perfekt for pendling og gatevandring og sikrer at du får tilgang til en jevn kjøreopplevelse.

Funksjoner

 • Den kan dekke en total avstand på 8,2 miles etter full lading.
 • Det tar 4 timer å lade batteriet helt opp.
 • JKing elektriske bord kan oppnå en maksimal hastighet på 16,7 MPH.
 • Den kan dekke en oppoverbakke på 12 grader.
 • Den kan bære en maksimal vekt på 210 lbs.

En annen utmerket ting med dette elektriske skateboardet er at det er 3 forskjellige hastighetsmodi for deg å gjøre turen din eventyrlig når du vil.

TeamGee H20G

TeamGee H20G elektrisk skateboard består av 8 lag Canada Maple og ett lag med glassfiber. Den garanterer å tilby fullstendig stabilitet og komfort til brukerne. Den er støtsikker og stabil for å forbedre kjøreopplevelsen din.

Funksjoner

 • TeamGee H20G kan enkelt kjøre en helning på 30 grader.
 • Gummihjulene er utformet på en slik måte at de effektivt absorberer støt.
 • Den tilbyr 4 bremse- og hastighetsmoduser for å gi en uovertruffen opplevelse.
 • Den kan oppnå en maksimal hastighet på 26 MPH.
 • Den kan enkelt dekke en total avstand på 12-18 miles på en enkelt lading.

Ta en tur gjennom ethvert terreng med TeamGee H20G elektrisk skateboard for å gjøre reisen din eventyrlig.

Max 2 Pro

Max 2 Pro er et av de mest fantastisk utseende og perfekt utformede skateboardene som gjør det enkelt å pendle hvor du vil. Hastigheten, konstruksjonen og kraften lover en jevn og rettferdig kjøreopplevelse.

Funksjoner

 • Den kan oppnå en maksimal hastighet på 24 MPH.
 • Den maksimale avstanden den kan dekke på full lading er 15 miles.
 • Du kan enkelt klatre en 28-graders bakke med Max 2 Pro.

Du kan stole helt på Max 2 Pro elektrisk skateboard for korte pendler og reiser.

KYNG elektrisk skateboard

De KYNG elektrisk skateboard er et av de fineste og beste skateboardene laget med ytterste presisjon. De 5 lagene med tykk lønn er årsaken til deres stabilitet og stabilitet.

Funksjoner

 • 4 forskjellige hastighetsmoduser varierer fra nybegynner til ekspert.
 • KYNG skateboard kan oppnå den høyeste hastigheten på 23 MPH.
 • Du kan dekke 12-15 miles på en enkelt lading med KYNG skateboard.
 • Det tar 2 timer for brettet å lades helt opp og fungere jevnt.

Få hendene på KYNG Electric Skateboard for en vanvittig jevn og komfortabel tur.

Lycaon GR

Lycaon GR er designet med funksjoner som vil stjele hjertet ditt unna. Det varige metallskallet, den gravitasjonsstøpte lastebilen og ABEC-11-lagrene er viktige attraksjoner for disse skateboardene.

Funksjoner

 • Lycaon skateboardet kan oppnå en hastighet på 23 MPH.
 • Du kan dekke en distanse på 15-18 miles med skateboardet på en enkelt lading.
 • Den kommer i motorer av to forskjellige typer. Du kan velge to 1000 watt motorer eller to 480 watt motorer.
 • Den krever totalt 3 til 4 timers ladetid.
 • Lycaon skateboard kan tåle en maksimal belastning på 220 lbs.

Lycaon GR er en visuelt tiltalende eboard som fungerer med en sterk og jevn mekanisme.

Hiboy S22

Den detaljerte designen og de førsteklasses funksjonene til Hiboy S22 Skateboard gjør det til et tiltrekningspunkt for kjøpere og seere. Det gir en jevn kjøreopplevelse samtidig som du eliminerer alle dine bekymringer og klager.

  Lydequalizer for alle musikkapper på din iPhone [Jailbreak]

Funksjoner

 • Hiboy S22 skateboard kan oppnå en maksimal hastighet på 18,6 MPH.
 • Skateboardet kan reise en total avstand på 12,5 miles på en enkelt lading.
 • Den kommer med en dobbel motor som fungerer på 500 Watt.
 • Den kommer med 4 moduser for bremsing og kjøring.
 • Du kan enkelt klatre opp en bakke med 20 grader med Hiboy S22 skateboard.

Enten du sykler på en jevn vei eller et kupert terreng, kan du gjøre alt med Hiboy S22 elektrisk skateboard.

Maxfind Max4 Pro

De Maxfind Max4 Pro elektrisk skateboard er perfekt for daglig pendling og for å møte dine daglige behov. Den leveres med et avtakbart batteri som gjør ladeprosessen enklere.

Funksjoner

 • Maxfind Max4 Pro kan dekke 17-34 miles på en enkelt lading.
 • Høyest oppnåelige hastighet er 25 MPH.
 • Den er utstyrt med 2 navmotorer på 750 watt hver.
 • Dekket er laget av 8-lags tykk Canada Maple.
 • Den leveres med en batteripakke som kan fjernes i løpet av sekunder, og du kan til og med bære flere batterier.

I tillegg til disse funksjonene lar den intelligente 4-trinns modellen deg justere kraftuttaket nøyaktig for å forbedre jevnheten i turen.

dot Cruiser

De dot Cruiser skateboard gir den perfekte blandingen av stivhet, glatthet og hastighet. Den kommer med en motor og et batteri som gjør kjøreopplevelsen jevn og hyggelig. Du kan velge å få to motorer og forbedre kjøreopplevelsen.

Funksjoner

 • Kan få en maksimal hastighet på 19 MPH.
 • Den kan dekke en total avstand på 27 miles med en enkelt lading.
 • Tre kjøremoduser, dvs. Novice, Eco og Expert.
 • Utskiftbar batterikonfigurasjon.
 • Magnetisk ladekabel for fjernkontroll.

Dot Cruiser-skateboardet er den perfekte kombinasjonen av kraft, bærbarhet, hastighet og rekkevidde.

WOWGO 2S MAX

De WOWGO 2S MAX gir deg en jevn kjøreopplevelse. Du får tilgang til bedre hastighet og høyere dreiemoment, og forbedrer dermed din generelle kjøreopplevelse. Skateboardet kan berøre en hastighet på 28 MPH, og dermed forbedre den raske opplevelsen og gi deg rett til å rase med vinden.

Funksjoner

 • 2 motorer med 550 watt kraftproduksjon i hver motor
 • Kan reise omtrent 14,3 miles.
 • Høyspentbatteri som produserer 50,4V batteri.
 • Ren og sjenerøs matt gripetape som gir bedre støtdemping.
 • 8 lag bambustre og glassfiber for å øke kvaliteten.

WOWGO 2S MAX har en solid konstruksjon med holdbarhet og fleksibilitet for en bedre kjøreopplevelse.

Konklusjon

Nå som du har en grunnleggende idé om designet og funksjonene til elektriske skateboards og deres fordeler, kan du enkelt bestemme hvilket skateboard du ønsker å kjøpe og hvorfor.

Elektriske skateboard gir eventyr, spenning og fart til livene dine. Du kan tilpasse kjøreopplevelsen til din ekspertise og sakte lære å betjene og sykle disse elektriske skateboardene. Velg et skateboard som oppfyller dine krav samtidig som det tilbyr fart og kjørelengde.

Du kan også se på noen treningssykler for å holde deg i form.

x