Beste online fotoutskriftstjenester for å ramme inn verdige øyeblikk

I dagens digitale tidsalder har smarttelefoner blitt en forlengelse av øynene våre👀, og vi fortsetter å samle bilder🖼️på enhetene våre.

Det er imidlertid en annen opplevelse og tilfredsstillelse ved å holde et fotoutskrift🖨️av våre spesielle øyeblikk i våre hender.

Enten det er et bilde av din første bil eller eksamen, hjelper online fotoutskriftstjenester deg å bevare dine virtuelle minner📸.

I denne artikkelen finner du noen av de beste nettbaserte fotoutskriftstjenestene som hjelper deg å forvandle minner til fysiske formater.

Viktigheten av online fotoutskrift

Den raske bevegelsen til smarttelefoner med høyoppløselige kameraer de siste årene har slækket på fotoutskriftskulturen. Nå får du alle bildene til fingerspissene på mobile enheter.

Imidlertid er det fortsatt en sjarm i å reservere minnene i form av fysiske kopier som bevarer dine elskede øyeblikk. Den minner deg om meningsfulle hendelser og skaper en håndgripelig forbindelse til minnene dine.

Online fotoutskrift er den beste måten å bevare minnene dine i form av trykte bilder. Disse tjenesteleverandørene spesialiserer seg på utskrift av bilder på papir, trelerret, metallutskrifter og så videre. Det er praktisk å bruke disse tjenestene, og du trenger bare å laste opp bilder for å få de endelige resultatene.

Du kan dele disse fotorammene med venner og familier for å mimre over gode minner. Også trykte fotografier kan bli en arvegave🎁når de går i arv fra generasjon til generasjon.

Hva du skal se etter i en god online fotoutskriftstjeneste

Det er viktig å velge riktig bildeinnrammingsmerke. Derfor har vi listet opp noen av de viktigste punktene du bør se etter når du velger en for dine behov.

Bestillingsgjennomføringstid⌛: Du vil ikke bruke mye tid på å vente på at produktene dine skal leveres til deg. Hva om du ønsker å gi produktene til dine kjære til spesielle anledninger, som en morsdagsgave, men den beregnede tiden har allerede passert dagen? Så velg en tjeneste som har en anstendig behandlingstid med et godt antall vurderinger.

Pris💵: Pris er et viktig aspekt når du bestiller en fotoutskriftstjeneste. Det er lurt å bruke et godt beløp og være fornøyd med resultatene i stedet for å spare noen få kroner.

Rammetyper🖼️: Se etter et merke som tilbyr alternativer for å velge mellom ulike typer fotorammer. Hvit, svart, klassisk og matt touch er noen av de vanligste rammetypene du finner hos de fleste merker.

Tilpasning🪡: Mange fotoutskriftstjenester tilbyr tilpasningsalternativer på nettsidene deres for bilderedigering, slik at du kan gi et personlig preg og følelse til minnene dine.

Frakt🚢: Se etter leveringsstedene mens du velger en fotoutskriftstjeneste, ellers vil du bruke mye penger på fraktkostnadene🚚. Velg de som er nærmere posisjonen din og har en anstendig fraktvurdering på nettet.

La oss nå komme i gang med listen over de beste fotoutskriftstjenestene som er tilgjengelige basert på antall innstillinger, tilpasningsalternativer og kundeanmeldelser.

Shutterfly

Shutterfly er et bransjeledende e-handelsselskap som tilbyr spesialbygde og spesialdesignede produkter. Tjenestene deres inkluderer fotoutskrifter, videolagring, gaver, interiørartikler, kort, personlig skrivesaker og mer.

  Fiks Alexa Error 10 2 17 5 1 i Echo Dot

Med Shutterfly kan kunder laste opp bilder på nettstedet og bruke bildene på en rekke produkter som fotorammer, kalendere, trykte medier, personlig gave 🎁tilbehør og bøker.

Nettstedet deres tilbyr noen brukervennlige verktøy som du kan bruke til å tilpasse produktene. Du kan også bestille utskrifter av digitale bilder som vil hjelpe deg å bevare minnene dine i fysisk format.

Snapfish

Snapfish er et Shutterfly-merke dedikert til tilpassede gaveopplevelser som fotobøker, hjemmeinnredning og så videre. Du får et bredt spekter av stylingsalternativer for å velge dine online fotoutskriftsbehov, som praktiske lommebokutskrifter, fotokollasjer og innrammede fotoutskrifter i forskjellige utskriftsstørrelser.

Snapfish tror på å levere minner i form av fotoutskrifter. Selskapet bruker førsteklasses fotopapir og høykvalitets blekk for å skrive ut bilder av beste kvalitet. Du kan enkelt velge dimensjonene på fotorammene dine ved utsjekking🛒.

Du kan legge inn bestillingen fra nettsiden så vel som appen. Snapfish lar deg redigere bildene dine ved å legge til tekst, legge til dekorative detaljer og lage fotokollasjeutskrifter. Gå til Snapfish-nettstedet og bestill de trykte bildene dine for å ta vare på minnene dine.

Walmart-bilde

Walmart tilbyr fotoutskriftstjenester der du kan velge type produkt og få bildene dine skrevet ut. Besøk nettsiden deres og velg fotoprodukter som fotorammer, krus, plakater, gaveartikler og bøker.

Du kan starte med å laste opp bildene dine på nettsiden og velge utskriftsstørrelser og produkter for utskrift. Du kan få bildene skrevet ut på en ramme, adresseetiketter, forretningskalendere, notatblokker, bannere og til og med T-skjorter.

Når det er gjort, leverer Walmart de trykte produktene til ditt sted innen 3-5 virkedager. Det er verdt å nevne at Walmart også tilbyr en 1-times fototjeneste og levering samme dag. Hentingskostnadene og fraktkostnadene er tilgjengelige på nettstedet basert på utskriftsstørrelsen.

Vil du forvandle bildene dine før du skriver ut🖨️? Prøv disse relight💡fotoverktøyene for fantastiske transformasjoner.

Nations Photo Lab

Nations Photo Lab har hjulpet mer enn 500 000 kunder med å skrive ut minneverdige øyeblikk. Selskapet er en fulltidstjenesteleverandør for kvalitetsfotoutskrifter, lerretsutskrifter, metallutskrifter og rustikke treutskrifter.

For å komme i gang må du opprette en konto og begynne å laste opp bilder fra enheten din. Velg deretter dimensjonene, produktet du vil skrive ut på og angi de andre spesifikasjonene.

Nations Photo Lab tilbyr en rekke utskriftstyper som glansfotoutskrifter, glansede utskrifter, firkantede utskrifter, lommebokutskrifter, panoramafotoutskrifter og mer. Du kan også velge utskriftstyper basert på ulike kategorier som pressekort, fotobøker, gaver og så videre.

Walgreen

Walgreen tilbyr fotograferingstjenester som fotoutskrift og fotoforstørrelser. Du har muligheter til å velge størrelsen på fotorammene og papirtypen, for eksempel glanset eller matt. Selskapet tilbyr hentetjeneste samme dag som dekker mer enn 7500+ lokasjoner.

Deres populære produkter kjennetegner personlige kort, forsegl og send kort, trykk bøker, bannere, trykk på trehenger og mer. Noen andre fotoutskriftstilbehør inkluderer papirkalendere, staffelikalendere i tre, fotoblokker i akryl, glassplater og collageprodukter.

I tillegg tilbyr Walgreen premium-tjenester som rullefilmbehandling, hjemmefilmer, digitalisering av utskrifter, dokumentutskrift og mer.

Vil du ha en quirky photobooth-sesjonsopplevelse? Prøv disse beste fotoboks-appene for iPad som gjør enhver begivenhet uforglemmelig for noen nyskapende bilder å skrive ut!

  Slik fjerner du Amazon-gavekort

Ezprints

Ezprints er et bildebedrift som tilbyr tjenester for valg og bestilling av digitalt trykte fotografier. Ikke bare tilbyr den fotoutskriftstjenester, men den har også ekspertise på lerretstrykk, metallutskrifter og utskrift på gaveartikler som krus, tepper og mer.

Du kan starte med å laste opp bildene dine på nettsiden deres og fortsette å bruke tilpasningsinnstillingene. Ezprints mest populære fotopapir starter fra 2,5″ x 3,5″ lommebøker til 24″ x 36″ plakater. Når du har fullført størrelsen, kan du velge type finish fra blank, matt, perle eller glans. Til slutt velger du antall og sender inn bildene dine for utskrift.

Ezprints» leveringstid er 2-4 virkedager. Fraktkostnadene er basert på destinasjon, fysisk størrelse, fraktmetode og mengde varer.

Les også: Skannerapper for å digitalisere gamle bilder.

Artefaktopprør

Artefaktopprør er et designfirma som hjelper deg med trykte fotogaver, bøker, rammer, kalendere og trykt gavetilbehør. Selskapet tilbyr et bredt spekter av valg av fototyper som hverdagsutskriftssett, storformatutskrifter, ultratykke signaturutskrifter, giclee-utskrift og mange flere.

Du kan skrive ut kamerarullen og lage meningsfulle gaver ved å bruke kvadratiske fotoutskrifter, storformatutskrifter og en rekke størrelser. Du kan laste opp bildene dine raskt og enkelt fra flere kildealternativer, inkludert datamaskinen, Dropbox og Instagram.

Deretter velger du størrelsen på fotoutskriftene dine, klikker på opprett utskrifter og logger på med Google-kontoen eller e-postadressen din. Produksjonstidspunktet deres er vanligvis 2-3 dager, pluss frakttiden.

Kundene kjøper det de liker. Vær derfor forsiktig med at førsteinntrykk ikke endres til avvisende siste. Bruk disse AI-produktfotograferingsverktøyene for e-handelsbutikken din på et budsjett.

PostSnap

PostSnap er en nettbasert fotoutskriftstjeneste som tilbyr et bredt utvalg av personlige fotoprodukter som du kan velge fra deres nettside eller mobilapp. Du kan bestille deres populære tjenester som minifotoutskrifter, firkantede bilder, postkort, gratulasjonskort og personlige fotokort.

Begynn med å velge størrelsen på lerretet ditt fra mini 2″ x 2″ minifotoutskrifter til panoramafotoutskrifter. Last opp bildene dine fra telefonen, nettbrettet eller skrivebordet uten å måtte opprette en konto. Tilpass bildesettene, som bildebehandling, farger og kanter.

PostSnap ber om endelig godkjenning av bildene dine før levering for å sikre sideforholdet. Når du har godkjent den👍, blir bestillingen levert til adressen din.

Printique

Printique er en heltids boutique-fotoutskriftstjeneste kjent for å trykke et bredt spekter av personlige fotoprodukter, inkludert bærekraftig trelerret, metalltrykk, bøker, album og så videre. Det er blant noen få fotolaboratorier som bruker sølvhalogenid-utskrift for å lage fotobøker og utskrifter.

Du kan laste opp og bestille bilder direkte fra iPhone-kamerarullen, Google Photos, Instagram, Dropbox, Lightroom og flere andre kilder. Velg deretter fra papiralternativer fra glans til glanset til matt til dyp matt til metallisk og silke.

Med over 2500+ positive anmeldelser på Trustpilot, kan du stole på Printique på kvaliteten, bestillingsplasseringen og forsendelsen av produktet ditt.

MailPix

MailPix er en teknisk oppstart basert i Sør-California som gjør det enkelt å laste opp bilder fra telefoner og levere utskrevne bilder til kunder innen timer.

MailPix gjør det enkelt å skrive ut bilder fra hvilken som helst nettlagringskilde. Ved å logge på ditt foretrukne bildelagringssted kan du enkelt laste opp bilder fra telefonen eller datamaskinen. Ellers kan du laste ned den 1-timers fotoappen deres og bestille utskrifter direkte på telefonen din og hente dem på 1 time fra over 18 000 lokasjoner.

  Hva er kryptomalware og hvordan du unngår dem [2023]

MailPix-produktene inkluderer svart lerret fra staffeli, gjenvunnet låvetrekunst, quilt veggtepper, prisplaketter, skrell-og-stick-trykk og mer. Du kan til og med få fotoutskrifter på kalendere, bøker, yogamatter, tepper, krus, briller og kjæledyrgaver.

Les også: Beste 3D-skrivere for nybegynnere.

FedEx kontor

Det er det ikke mange som vet FedEx gir løsninger for å lage tilpassede bilderammer. Du kan velge mellom ulike fotoutskriftsløsninger som trykte plakater og monterte fotorammer.

På FedEx-nettstedet kan du starte det hele ved å laste opp en digital fil som skal skrives ut. Deretter får du trinn-for-trinn-veiledning om valg av rammedimensjoner, rammestiler som tre/metall, etterbehandlingsalternativer som matt eller blank, og så videre.

Det er mange størrelser å velge mellom, fra 5″ x 5″ opp til 42″ x 62″ i ulike stiler. Gjennomsnittlig pris starter på $12,50 for en 5″ x 5″ fotoramme og går opp til $219 for en 46″ X 62″ fotoramme. FedEx har også andre kategorier hvor du får tilpassede fotoutskrifter, fotokalendere, tilpassede metallpaneler og kontorkunstdekor.

Canvaspop

Canvaspop er et mer enn et tiår gammelt selskap som tilbyr lerretstrykk av høy kvalitet og har over 18000+ gode anmeldelser. Nettsiden deres er enkel å bruke, og støtten er førsteklasses, som består av fotografer for å forstå problemene dine og gi de beste mulige løsningene.

Du kan starte med å laste opp bildet ditt og velge størrelse fra 8″ x 10″, priset til $83. Noen få normale størrelser er gitt i valgprosessen, men det er et alternativ for å legge til din egendefinerte størrelse. Deretter kan du velge type kanter for rammene dine, enten det er en fotoomslag, hvit kant eller svart ramme.

Det er mange filtre tilgjengelig, som svart og hvitt, sepia, vintage, oljemaleri, popkunst og mange flere. Til slutt tilbyr Canvaspop ytterligere fotoreparasjons- og makeover-tjenester som du kan velge under betalingsprosessen.

Bayphoto

Bay Foto er en 40 år gammel bedrift som har jobbet i foto- og trykkeribransjen. Du får utskrifter av høy kvalitet, rammer i egendefinerte størrelser, forskjellige teksturer og belegg for å forsterke kvaliteten på fotoutskriftene dine.

Selskapet tilbyr trykketjenester for kunst, drømmetrykk, matte trykk, metalltrykk, tre, akryl og så videre. Når du har lastet opp bildene, får du muligheten til å tilpasse bestillingen din ved å velge papirtype, størrelse, etterbehandling og andre innstillinger. Gjør nødvendige justeringer for å få de ønskede fotoutskriftene.

Det siste trinnet er å legge inn bestillingen og skrive inn adressen din. Bay Photo vil behandle fotoutskriftene dine, og de endelige produktene vil bli sendt til adressen din innen få virkedager.

Sammendrag

Nå som vi har sett på noen av de beste nettbaserte fotoutskriftstjenestene, er det lett å bli forvirret om hvilken som er den perfekte deg.

En av de avgjørende faktorene er å se etter lokasjonen, om nettjenesten leverer der du befinner deg, og leveringshastigheten. Det avhenger også av hvor presserende fotoutskriftene er og prisen du betaler.

Med denne artikkelen antar vi at søket ditt etter nettbaserte fotoutskriftstjenester har kommet til et oppgjør.

Neste, topprangerte passfotoapper for iPhone for å si ost🧀og reise enkelt🧳.