Beste smarte kaffekopper å starte morgenen med (2024 utgave)

Smarte enheter er overalt i dag, og de tar sikte på å gjøre livene våre mye enklere, slik at vi kan fokusere på andre oppgaver som er viktigere, for eksempel venner og familie.

Men når du hører om en smart enhet, vil du sannsynligvis tenke på telefoner, TV-er og stort sett alle andre typer enheter som har en skjerm, kretser og Internett-tilkobling, men den listen har utvidet seg i løpet av de siste par årene å inkludere tilsynelatende usannsynlige husholdningsartikler, for eksempel smarte robotgressklippere.

Til og med verktøy som vi var vant til å ha i en analog versjon, som de vanlige termostatene, er nå tilgjengelig i en smartversjon, og vi har til og med gått videre og laget en liste over de beste smarttermostatene du kan få.

Listen over smartenheter blir bare større, og den inkluderer til og med gjenstander så små og enkle som det ikoniske kaffekruset som du bare elsker å nippe fra om morgenen.

Selvfølgelig tilbyr noen smarte kaffekrus flere funksjoner og verktøy enn andre, og enkelte modeller er spesielt gode i visse scenarier, så det sier seg selv at Internett er fylt med mange alternativer å velge mellom, og dette gjør det riktig å velge en for deg ganske vanskelig.

Hvis vi gjorde deg nysgjerrig på å få en så fin liten gadget, gikk vi videre og laget denne artikkelen slik at du vet nøyaktig hvilke funksjoner du skal se etter i det nye smarte kaffekruset ditt, og vi vil også anbefale noen få modeller som vi anser som representant av en eller annen grunn.

Hvorfor et smart kaffekrus?

Det første og mest forståelige spørsmålet det mai noen som tenker på er hvorfor trenger jeg et Internett-tilkoblet kaffekrus når jeg like godt kan nippe til det enkle kruset på 5 dollar? og ved første øyekast vil dette argumentet alene være nok til å avslutte denne artikkelen, men det er noen fordeler med å bruke et smart kaffekrus, selv om det er den mest grunnleggende modellen du kan få.

For det første har smartkrus muligheten til å holde drikkevaren din varm og til og med holde den på samme temperatur så lenge du holder den tilkoblet og går, eller så lenge batteriet varer.

Dette betyr ikke mer kald kaffe som smaker som gårsdagens skuffelse, og ingen lunken te heller, så de av dere som elsker å nyte favorittdrikken sin om morgenen i stedet for å drikke den i en slurk vil finne enheten ekstremt nyttig.

Så igjen, de av dere som er teknologikyndige mai rett og slett bare nyt å vite at de har enda en smartenhet i huset sitt, og at grunnen alene er nok for dem.

TLDR; Hvilke er de beste smarte kaffekoppene?

Nedenfor har du kortlisten for det beste smarte kaffekruset på markedet akkurat nå.

Ember Temperaturkontroll Smart Krus 2
Cauldryn kaffe smart krus
BURNOUT Temperaturregulerende krus
Muggo 12 oz temperaturkontrollkrus
OHOM Kopi selvoppvarmende krus
BESTINNKITS Smart kaffesett
Tech Tools Smart reisekrus

Hvordan velger jeg et smart kaffekrus?

Hensikt

Basert på formen deres faller smarte kaffekrus alene inn i to hovedkategorier:

Det tradisjonelt formede kaffekruset
Det termosformede kaffekruset

Mens tradisjonelle smarte kaffekrus er flotte å ha hjemme eller på kontoret, er de termosformede er flotte for å reise, eller når du pendler til kontoret og liker å drikke kaffe mens du er i en bil.

Å koble sistnevnte til bilen via en adapter er også mulig, men konstruksjonen alene er mer enn nok til passivt å holde kaffens temperatur konstant i en viss tidsperiode.

Materialer

Formen på et kaffekrus er ikke det eneste du bør se etter når du velger en for deg selv, siden materialene de er laget av er like, om ikke viktigere.

Generelt er smarte kaffekrus bygget av ett av disse materialene:

Keramikk
Metall
En blanding mellom metall og plast

Materialene er svært viktige siden de kan bestemme mange aspekter ved kaffekruset ditt, for eksempel vekt, motstand mot fysiske støt, generell holdbarhet, hvilke andre funksjoner det kan inkludere, pris, design og mer.

For eksempel, hvis det smarte kaffekruset ditt er en vanlig keramikkkrus som må plasseres på en varmepute, ikke forvent at selve kruset har noe elektronikk innebygd.

På den annen side, hvis du har et slikt krus, og du har en vane med å droppe ting, vil du ha det bedre med en metallisk eller en blandet kopp.

Kontrollalternativer

Som nevnt tidligere finnes det enkle smarte kaffekrus som i utgangspunktet er et vanlig krus oppå en varmepute, og det finnes til og med modeller som har en egen dedikert app som lar deg kontrollere temperaturen eller til og med få den til å varme opp drikken enda mer rett fra smarttelefonen.

Hvis du liker krus som har alle klokkene og plystrene, er det modeller som har innebygde kontrollpaneler med knapper og display hvorfra du kan justere drikken til hvilken temperatur du vil, og overvåke den også.

Strømforbruk

Når det kommer til hvordan du driver det smarte kaffekruset, er det bare to alternativer å velge mellom:

  Slik legger du til Google Kalender i Outlook

AC-drevet
Batteridrevet

Batteridrevne krus er vanligvis det mest ønskelige siden det vil være en kabel mindre å bekymre seg for på skrivebordet ditt, og de er også gode alternativer for de som er på veien, spesielt siden de vanligvis er designet for å holde drikkevaren passivt varm for en lengre periode etter at selve batteriet dør.

Men å velge mellom modeller med større eller mindre batterikapasitet er rett og slett et spørsmål om personlig valg, og for de av dere som leter etter AC-drevne alternativer, sørg for at den kommer med en egen adapter for bilen eller i det minste er USB- kompatibel.

Vedlikehold

Dessverre er ikke smarte kaffekrus så smarte at de renser seg selv, så du må fortsatt gjøre det skitne arbeidet på slutten av dagen. Når det er tilfelle, bør du gå for en modell som er enkel å vaske, se etter modeller som er kompatible med oppvaskmaskin, eller de som spesifiserer at de er vannbestandige, spesielt de som har synlige elektroniske komponenter.

Når vi snakker om det, bør du være forsiktig med hvor du oppbevarer kruset når du ikke bruker det, siden det fortsatt er en elektronisk enhet, så hold det unna støv eller fuktighet.

Tilgjengelige design

Krus er lærebokeksempler på perfekte gaver, siden alle har gitt et krus minst én gang, og alle har minst ett krus som de har, men aldri brukt, fordi det er en gave fra deres beste venner.

På grunn av dette bør du se etter smarte kaffekrus som tilbyr et bredt utvalg av trykk og farger, slik at du ikke forveksler ditt med noen andres hvis dere er flere i huset eller på kontoret med samme modell.

Beste smarte kaffekrus i 2024

1. Ember Temperatur Control Smart Mug 2

Toppen av listen vår er Ember Temperature Control Smart Mug 2, et godt avrundet krus som har en tradisjonell kruslignende design med et stort håndtak som gjør det enkelt å gripe det, og en solid metallisk design slik at den også er veldig solid.

Funksjoner

Når det gjelder oppvarming av kaffen, kan Ember Temperature Control Smart Mug 2 opprettholde den hvor som helst mellom 120°F – 145°F.

Å kontrollere dette kruset er veldig enkelt siden det kommer med en egen dedikert app som du kan stille inn temperaturen fra, men den kan også fungere uten den, og fungerer ved den siste temperaturen den ble registrert til.

Den kommer med et innebygd batteri som kan vare i opptil 1,5 timer, og i løpet av dette vil det holde kaffen, teen eller den varme sjokoladen ved akkurat den riktige temperaturen, og når du trenger å lade den på nytt, plasser den på den dedikerte lade- og dalbane, og koble den til nærmeste AC-kontakt.

Du trenger selvfølgelig ikke bekymre deg for for mye strømforbruk eller levetiden til batteriet, siden kruset har interne sensorer som hjelper det å slå seg av når det føles at det ikke brukes lenger.

Rengjøring av dette kruset er ganske enkelt, alt takket være det oppdaterte ripebestandige belegget som gjør det trygt å håndvaske, men også fordi det er IPX7-klassifisert og fullt nedsenkbart opp til 1 meter dypt.

Merk: Dette kruset kan kun vaskes for hånd, så ikke prøv å rengjøre det med oppvaskmaskin siden det vil bli skadet.

Kjennelse

Vi ble imponert over hvor godt kruset så ut og føltes når vi holdt det, og det faktum at det kommer i 4 forskjellige fargevalg gjør det flott for deg å kjøpe til hele familien eller vennegruppen din.

Alt i alt, hvis du ønsker å kjøpe en Ember Temperature Control Smart Mug 2 til deg selv, er alt du trenger å gjøre å gå over til Amazon.com, legge den til i handlekurven og vente på at den blir levert.

2. Cauldryn Coffee Smart Mug

Det neste elementet på listen vår er en modell som definitivt vil få teknologinerdene blant dere til å juble av glede, siden det også er den mest høyteknologiske oppføringen – Cauldryn-kruset.

Funksjoner

Cauldryn Coffee Smart Mug er et termosformet smart varmekrus som kan styres via en telefonapp gjennom en Bluetooth-tilkobling, og den har til og med et lite kontrollpanel med knapper, LED-lys, og til og med en liten LCD-skjerm der du kan se drikkevarens nåværende temperatur.

Krusets batteri er også utrolig imponerende, med en maksimal kapasitet på opptil 10 timer, og hvis du også inkluderer skrivebordsbasen den leveres med, kan den til og med vare hele dagen lang, mest sannsynlig lenger enn du trenger å fullføre drinken din uansett.

Du kan pare dette smarte kruset til telefonen din via Bluetooth, og du kan bruke den dedikerte appen som er tilgjengelig for både Android og iOS for å velge en av de 5 temperaturgavene, eller legge inn en av dine egne manuelt. Dette kan også gjøres fra det nevnte kontrollpanelet og overvåkes fra LCD-skjermen, og du trenger ikke bekymre deg for at det er for komplisert siden det kun er 4 knapper.

Til slutt bør du vite at dette smarte kruset ikke bare holder drikken varm, den brygger dem også for deg, siden du bare trenger å tilsette kokt vann, kaffe eller teblader, og så bare vente.

Bygget er av høyeste kvalitet, innsiden er vakuumisolert, lokket er 100 % sølsikkert, og rengjøring av det vil være et stykke kake, bare du husker å bare håndvaske det.

Kjennelse

Med så mange funksjoner og et så fantastisk design, kan man ikke la være å lure på hvorfor akkurat dette kruset ikke er på vår #1-plass, prislappen og det faktum at det ikke ser ut som det tåler å bli droppet for mange ganger.

  Integrert grafikk er i ferd med å bli mye bedre

Det er også det faktum at det faktisk er veldig stort, og står rundt 12 tommer i høyden, så mens dette mai ikke være en så ille ting mens du reiser eller på veien, det tar for mye plass på et gjennomsnittlig skrivebord.

Alt i alt, hvis du ikke synes disse advarslene er plagsomme, kan du kjøpe Cauldryn Coffee Smart Mug fra Amazon, selv om du må skynde deg siden alle elsker det, og de er ofte utsolgt.

3. BURNOUT Temperaturregulerende krus

Vår tredje oppføring – BURNOUT Temperature-Regulating Mug – er nok et termosformet smart krus som har avanserte isolasjonsegenskaper som gjør det enkelt å opprettholde en jevn indre temperatur, både aktivt og passivt.

Funksjoner

Den kommer med en høykvalitets isolert vakuum dobbelvegg som er basert på design utviklet av termiske ingeniører fra romfartsindustrien, og materialene er også av høyeste kvalitet, noe som gjør den både varmebestandig, så vel som lett og holdbar.

Faktisk er alle komponentene laget i USA, kommer med sitt eget unike serienummer, og drar nytte av en livstidsgaranti som du kan tjene penger på når som helst, med visse begrensninger selvfølgelig.

En ting som gjør dette kruset spesielt er hvor godt det er til å kjøle ned drikken din, ikke bare holde den varm eller varme den opp. Det stemmer, ved å bruke avansert teknologi kan dette kruset hjelpe til med å avkjøle kaffen din på få minutter slik at du kan nyte den umiddelbart.

En annen ting som får dette kruset til å skille seg ut er det faktum at det gjør alt det ovennevnte helt passivt, alt takket være noe som heter Drink Now Technology som raskt absorberer og lagrer den ekstra varmen fra kaffen slik at du kan begynne å drikke den på få minutter .

Denne ekstra lagrede termiske energien brukes deretter til å opprettholde temperaturen på kaffen i timevis uten behov for oppvarming.

Kjennelse

BURNOUT temperaturregulerende krus er i utgangspunktet en romalder termos, så fra mange synspunkter brukere mai argumentere for at det ikke akkurat er et smart kaffekrus.

Husk imidlertid at når du bruker et vanlig vakuumkrus, kan du brenne deg i munnen, må vente i timevis før du kan drikke kaffen, og noen ganger må du til og med varme den opp igjen, men med BURNOUT temperaturregulerende krus kan drikke kaffen med en gang, og du trenger ikke å varme opp noe siden temperaturen holder seg konstant i timevis.

Disse funksjonene alene burde være nok til å garantere dette produktet den smarte etiketten, og hvis du også ønsker å få tak i en BURNOUT temperaturregulerende krus, kan du kjøpe den på nettet til en spesialpris i en begrenset periode.

4. Muggo 12 oz temperaturkontrollkrus

Følger opp på listen vår er Muggo 12 oz temperaturkontrollkrus, et smart krus som alle kan bruke til å nyte favorittdrikken sin enten hjemme eller på reise, og den har et minimalistisk design som vil gjøre det egnet for nesten enhvers smak.

Funksjoner

Den kommer med et innebygd 4800mAh-batteri som kan bidra til å holde drinkene dine varme i opptil 3 timer, og kommer også med en dobbel lade- og dalbane som du kan bruke til å drive kruset mens du lader batteriet. Begge sporene er imidlertid identiske, så du kan også bruke en enkelt coaster for å lade to batterier, eller varme to krus samtidig.

Denne dalbanen gjør også Muggo 12 oz temperaturkontrollkrus til en ideell gave, siden både du og noen andre kan nyte fordelene med den doble ladeputen, uten at hver av dere trenger å ta med din egen.

Du kan kontrollere temperaturen ved å bruke de berøringsfølsomme LED-knappene som du kan bruke til å varme opp reisekruset til ønsket temperatur på mindre enn 10 minutter, fra hvor som helst mellom 95°F – 150°F.

Muggo 12 oz temperaturkontrollkrus er også god til passiv varmeoppbevaring, alt takket være det avanserte isolerte belegget som lar kaffen, teen eller den varme sjokoladen din holde seg varm selv timer etter at de interne batteriene gikk tomme.

Den kan holde opptil 12 oz. av det brygget du liker, og det er også ganske lite i størrelsen, noe som gjør det enkelt å bære rundt eller bare holde i hånden. Dessuten er innsiden av kruset foret med en sølsikker gummiforsegling, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å lage søl, selv om kruset havner opp-ned i vesken din.

Kjennelse

Når det gjelder enkelhet, er Muggo 12 oz temperaturkontrollkrus sannsynligvis øverst på listen vår, og det minimalistiske og likevel elegante designet kombinert med romalderens konstruksjon gjør det til et utmerket verktøy for fremtidens kaffefanatiker.

Gå videre og sjekk ut de detaljerte spesifikasjonene til Muggo 12 oz temperaturkontrollkrus på Amazon, og hvis du finner den for å passe din smak, få en med en gang, men ikke bare for deg selv, men også din spesielle person!

5. OHOM Kopi selvoppvarmende krus

OHOM Kopi selvoppvarmende krus er den første oppføringen på listen vår som faktisk føles som et krus, og vi er sikre på at de av dere som er mer tradisjonelle i naturen sannsynligvis vil sverme rundt det siden det ved første øyekast ser ut som et keramisk krus med en varme-underlegg inkludert.

Selvfølgelig vil det være den bredere beskrivelsen, siden designet på kruset er litt mer komplisert enn som så.

Funksjoner

Den er bygget med høykvalitets ikke-giftig porselenskeramikk, har et volum på 12 oz., og det er også det første elementet på listen vår som tåler oppvaskmaskin, selv om vi vil fortelle deg at du ikke må varme opp det opp med en mikrobølgeovn, noensinne.

  Slik låser du opp skrivebeskyttede PowerPoint-presentasjoner

Foruten selve kruset får du også en trådløs lader som består av en blanding av aluminiumslegering og herdet glass, slik at varmeoverføringen er rask og effektiv mellom laderen og kruset, og det er også et matchende keramisk lokk som også hjelper til med å holde på drikken din varm i lengre perioder, selv når du har fjernet den fra ladeputen.

Et annet unikt aspekt ved dette smarte kruset er at du kan lade det med smarttelefonen din, og det bør bemerkes at det fungerer med alle Qi-kompatible smarttelefoner (Samsung Galaxy S8, Apple iPhone 8, 8 Plus, X, etc.

Apropos smarttelefoner, OHOM Kopi Self-Heating Mug har til og med hurtiglading, selv om dette bare fungerer med ikke-Qi-enheter, og du har til og med 2 små LED-indikatorer som viser deg når den lader, og når den varmer.

Kjennelse

Det er mange unike ting med OHOM Kopi selvoppvarmende krus, og vi tenkte ikke en gang da vi bestemte oss for å legge den til i listen vår.

Designet er kjent, konseptet er enkelt, du kan bruke din egen telefon til å lade den, og å vaske den er en lek. Alt i alt, hvis du bestemmer deg for å legge til OHOM Kopi selvoppvarmende krus til din daglige morgenrutine, fortsett og bestill en hos BestBuy, eller til og med deres egen offesiell nettside.

6. BESTINNKITS Smart kaffesett

Dette neste smarte kruset – BESTINNKITS Smart Coffee Set – er nok et med en mer tradisjonell følelse, selv om lademulighetene og designet er litt annerledes.

Funksjoner

Oppvarmingen gjøres via en tyngdekraftsinduksjonspute, og den kan brukes til å varme opp kaffen, teen, varm sjokoladen, teen eller hvilken som helst varm drikke du foretrekker til rundt 131℉ (eller 55℃).

Denne gravitasjonsinduksjonsteknologien lar varmeputen aktiveres hver gang du setter koppen på den, og den slår seg av av seg selv når du fjerner koppen, og sparer effektivt energi som ellers ville vært bortkastet.

Selve kruset er ganske solid, laget av høykvalitets porselenskeramikk, som kan romme opptil 14 oz. av væske, og glasslaget beskytter både kruset og ladeputen mot miljøfarer. Ikke nok med det, det vannavstøtende belegget gjør dette kruset ekstremt enkelt å rengjøre, siden det er mer enn nok å sette det under en vannstråle i noen sekunder.

Koppen kommer i 2 farger, nemlig svart og hvit, slik at du kan få en av hver til å bruke selv, eller gi dem i gave til noen du er glad i.

Kjennelse

Mens dette kruset mai være enkel å bruke, vedlikeholde og er effektiv til å holde drikkevarene dine varme, høydepunktet er den utrolig rimelige prisen, siden det sannsynligvis er den mest tilgjengelige oppføringen på listen vår.

Hvis du vil se det selv, kan du gå videre og kjøpe BESTINNKITS Smart Coffee Set fra Amazon, siden de har det på salg uansett.

7. Tech Tools Smart reisekrus

Avslutningen på listen vår er Tech Tools Smart Travel Mug, et smart kaffekrus med et unikt design som samler elementer fra vanlige kopper og termoser.

Funksjoner

Den er laget av rustfritt stål av høy kvalitet, og dette alene burde være grunn nok til at du ikke en gang tenker på å varme den opp i mikrobølgeovnen. Dessuten har selve koppen elektroniske komponenter festet til seg, for eksempel et kontrollpanel med flere knapper og en LCD-skjerm, så ikke prøv å varme den på en komfyr heller.

Håndtaket er laget av høykvalitets plast som er ergonomisk formet, så ikke bekymre deg for å miste grepet og søle noe mens du går eller selv når du drikker og kjører.

Apropos dette, dette smarte kruset er designet med kjøretøy i tankene, siden det kommer med en 12V lader som er bilkompatibel, og basen er også belagt med ikke-skli gummi og den har også et sølfritt lokk, så du kan plassere den hvor som helst uten frykt for å lage rot, selv om du treffer et veldig stort hull.

Når det gjelder oppvarming av kaffen, varmer den den til temperaturer mellom 85-160° Fahrenheit, og den varsler deg når den ideelle forhåndsinnstilte temperaturen er nådd.

Kjennelse

Designet er solid, det har 4 forskjellige forhåndsinnstillinger for temperatur, og det er ideelt for de av dere som ofte er på veien og er vant til å drikke kaffen sin oftere inne i bilen enn inne på kjøkkenet.

Alle aspekter tatt i betraktning, hvis du passer til profilen beskrevet ovenfor, bør du definitivt sjekke ut Tech Tools Smart Travel Mug, og bestemme selv om det er verdt det eller ikke.

Merk: Det smarte kruset er ment for å holde drikken varm ved ønsket temperatur og varme opp lunkne drikker, men vil ikke koke kalde drikker.

Beste smarte kaffekrus: Konklusjon

Måten vi jobber på gjennom en gitt dag bestemmes hovedsakelig av hvordan vi starter morgenen vår, og alle som vet om tidlig morgenarbeid eller jobber som krever forbrenning av midnattsoljen vil sikkert sette pris på en god kopp med den varme drikken de liker best , det være seg kaffe, te, varm sjokolade, eggedosis eller noe sånt.

Når det er sagt, kan en god kopp hjelpe mye (og vi har alle vår egen spesielle kopp som vi har drukket av i årevis nå), så oppgradering fra en tradisjonell som etterlater kaffen kald og smaker forferdelig etter noen timer til en som holder det varmt hele dagen er forståelig.

Vi håper at vi har gjort det lettere for deg å forstå hva du trenger å se etter når du kjøper et nytt krus. Vi håper også at de 7 forslagene vi har presentert vil ha vekket din interesse siden de alle er effektive i det de gjør, samtidig som de opprettholder visse egenskaper som gjør at hver av dem skiller seg fra resten.

Fortell oss hva du synes om listen vår, og hvis du kjenner et spesielt smart krus som fortjener anerkjennelse, fortell oss om det i kommentarfeltet nedenfor, så vurderer vi det så snart vi får sjansen.