Slik fjerner du «Fortsett å se» på Netflix

Netflix er en av verdens ledende strømmetjenester, med noen av de mest populære TV-programmene og filmene som er tilgjengelige for brukere uten noen form for grense, og det faktum at det finnes abonnementsplaner som gir én konto med flere underkontoer. det er enda mer populært.

For vi har ikke alltid tid eller tålmodighet til å se en film fra topp til slutt, og det er lett å glemme hvilken episode av et TV-program du sist så når en enkelt sesong har omtrent 20 av dem. Heldigvis kommer Netflix med et bredt utvalg av verktøy og funksjoner som gjør det enklere å navigere gjennom innhold, og de av dere som går deg vill og bare vil fortsette der de var tidligere, kan bruke Fortsett å se-funksjonen.

Denne pene funksjonen fremhever alt innholdet du begynte å se på, men som aldri fikk sjansen til å fullføre før på slutten, og den forblir øverst på Netflix-innholdsmenyen slik at det er det første du ser når du går inn på kontoen din.

Imidlertid der oktober være tider når du aldri planlegger å gjenoppta et TV-program eller en film fordi det rett og slett var dårlig, eller du er i ferd med å se noe på Netflix med noen og du ikke vil at de skal vite hva annet du ser på .

Uansett, poenget er at i begge disse to scenariene vil du at Fortsett å se-varselet skal være borte for godt, og det er nettopp det vi vil vise deg i den følgende artikkelen, siden vi vil inkludere trinn for PC-, smarttelefon- og Smart TV-versjonene av Netflix også.

Slik fjerner du Fortsett å se på Netflix

Å fjerne Fortsett å se-listen er forskjellig fra plattform til plattform, så vi har listet opp trinnvise veiledninger for hver av dem.

1. Fjern Fortsett å se på PC og macOS

Tøm Netflix-loggen på nettleseren

Gå til tjenestemannen Netflix nettsted eller åpne Netflix Store-appen og logg på Netflix-kontoen din.
Logg inn på profilen din.
Klikk på den øverst til høyre på skjermen og klikk på Konto.
Rull nedover listen til du kommer til Visningsaktivitet.
Du bør nå se en liste over alt som ble sett på en bestemt profil, for eksempel navn, episodenummer (kun TV-serier) og dato.

Trykk på knappen ved siden av hver oppføring merket Skjul fra visningshistorikk.
Hvis du vil fjerne TV-programmer helt, velg Fjern-serien? knappen som er rett under programmets navn.

  Slik bruker du Google Allo

Når du har kommet tilbake til hovedskjermen, skal ikke Fortsett å se-listen lenger inneholde det aktuelle programmet eller filmen, og hvis du fjernet alt, bør Fortsett å se-listen være borte for godt.

Tøm historikk på Netflix UWP Microsoft Store-appen

Start Microsoft Store Netflix-appen.
Logg på kontoen din og skriv inn ønsket profil.
Trykk på knappen med tre prikker øverst til høyre og velg Innstillinger.
Klikk på Kontodetaljer.

Et nytt vindu i nettleseren din åpnes som tar deg til Netflix-siden din, og derfra følger du trinnene som ble brukt tidligere for å tømme Fortsett se-listen gjennom nettleseren din.

2. Fjern Fortsett å se på Android eller iOS

Start Netflix-appen på smarttelefonen og logg på kontoen din.
Skriv inn profilen der du vil slette Fortsett å se-listen.
Gå til Hjem-fanen og rull til du kommer til Fortsett å se-kategorien.
Trykk på knappen med tre prikker ved siden av oppføringen du vil fjerne.
Trykk på Fjern fra rad.

3. Fjern Fortsett å se på en Smart TV

Merk: Det er for øyeblikket ingen måte man kan fjerne et element fra Fortsett å se-listen hvis du er koblet til en Smart TV, men det er en løsning du kan prøve:

Logg på PC, Mac, Android eller iOS med samme konto som Smart TV
Følg trinnene nevnt ovenfor for å fjerne oppføringene fra Fortsett å se-listen
Når du har slettet oppføringene, start Smart TV-en på nytt

Slik fjerner du et program fra Fortsett å se på Netflix – KONKLUSJON

Ved å følge trinnene nevnt ovenfor, bør du kunne fjerne Fortsett å se-listen fra Netflix-kontoen din på alle større plattformer (unntatt smart-TVer).

  Hva er Inbox Zero, og hvordan kan du oppnå det?

Takket være dette lille trikset vil Netflix-katalogen din ikke bare føles mindre rotete, men du vil heller ikke se noen konstante påminnelser om dårlige TV-serier eller filmer som du var smart nok til å forlate tidlig heller.

Her er et par ekstra ting du trenger å vite om Netflixs Continue Watching-funksjon:

TV-serier og filmer som er fjernet fra Netflix-biblioteket vil ikke lenger vises i Fortsett å se-listen.
Hvis du bruker en VPN og er koblet til et land som ikke har en bestemt serie eller film i biblioteket, vil den bli fjernet fra Fortsett å se-listen.

Vi håper at du synes denne artikkelen var nyttig og at du kan nyte Netflix etter å ha lest den. Gi oss beskjed hvis du vil ha flere artikler av denne typen ved å gi oss tilbakemelding i kommentarfeltet nedenfor, så skriver vi dem på kort tid.

x