Beste verktøyet for å øke administrasjonen av sosiale medier

Tailwind-appen er et må-ha-verktøy for administrasjon av sosiale medier for sosiale medieprofiler, enten det er på Instagram, Pinterest, Facebook eller en hvilken som helst annen plattform.

Sosiale medienettverk vokser. Nå har nesten alle som bruker mobiltelefon en konto på en sosial medieplattform. Influencers, bloggere og bedrifter utnytter sosiale medier for å øke deres popularitet og salg.

Men å gjøre alt manuelt, fra å lage et innlegg til å redigere og laste det opp og deretter tjene penger på det, tar betydelig tid, krefter og noen ganger penger.

Her kommer Tailwind inn som et administrasjonsverktøy for sosiale medier. Det vil administrere og optimalisere profilene dine og hjelpe til med markedsføring også. Det vil gjøre det mindre komplisert å bygge organisk trafikk på sosiale medieplattformer gjennom perfekte postdesign og strategier og hjelpe deg å drive trafikk med mindre investeringer.

I denne artikkelen vil jeg diskutere hva Tailwind-appen er, hvordan den hjelper påvirkere og bloggere å vokse merkevarene sine, og noen av alternativene.

Her går vi!

Hva er Tailwind?

Medvind er en smart nettbasert sosial media manager som lar deg utvide virksomheten din gjennom populære sosiale medier som Pinterest og Instagram.

Hovedmålet med Tailwind-applikasjonen er å gjøre markedsføringen enkel for enhver bedrift. Den tilbyr avanserte markedsføringsverktøy for å få flere følgere, optimalisere innlegg og administrere andre aspekter av profilene dine.

Tailwind gjør det mulig for selv en liten bedrift å gjøre markedsføring som en stor bedrift, men uten å måtte ansette et stort markedsføringsteam. Nå kan du enkelt planlegge markedsføringskampanjer, lage unikt innhold og vise det innholdet til de riktige målgruppene uten å påvirke daglige gjøremål.

Tailwind ble grunnlagt av Danny og Alex, som opprinnelig bygde løsninger for å overvinne markedsføringsutfordringene de sto overfor og forbedre forretningsveksten. De bygde planleggings- og analyseverktøy for innhold på sosiale medier.

Den første versjonen ble lansert i 2015 og hadde som mål å møte markedsføringsbehovene til andre virksomheter. På slutten av 2019 gjenoppbygde Tailwind hovedstrømmen for å fremme flerkanalsmarkedsføring med mindre tid og ressurser. Dette inkluderer Medvind Lagen ny e-postmarkedsføringstjeneste, Replier.ai og mer.

Medvind for Pinterest:

Tailwind lar deg planlegge pins for uker og dager på kortere tid. Den kommer med funksjoner som Smartloop, SmartSchedule og Communities. Du kan planlegge maksimalt 25 pins hver dag. Lag flere tavlelister og fest dem enkelt med et enkelt klikk. I tillegg kan du overvåke alle planleggingsaktivitetene ved hjelp av Google Chrome og mobilutvidelser.

Medvind for Instagram:

Tailwind hjelper deg med å øke nettrafikken din enkelt med funksjoner som Hashtag Finder, Content Optimization og SmartSchedule. Du kan planlegge Instagram-innleggene dine hver dag på noen få minutter og la Tailwind legge dem ut automatisk basert på riktig bildetekst, tidspunkt og design.

Egenskaper

Medvind lar deg lage hundrevis av engasjerende innlegg spesielt optimalisert for Facebook, Pinterest og Instagram uten å trenge overlegne designferdigheter for sosiale medier.

#1. Medvind Lag

Medvind Lag genererer innhold eller innlegg automatisk for sosiale medieplattformer. Med dette kan du skape med selvtillit og generere «nesten ferdig» design. Det forvandler bildene dine til flere innlegg av høy kvalitet.

Nå kan du på magisk vis lage pins på Pinterest, forvandle bilder til personlig tilpassede pin-design. I tillegg gir Tailwind en forhåndsvisning av pinnedesign slik at du finner den rette. Hvert pinnedesign du finner er ekspertdesignet for Pinterest-engasjement.

Her er noen oppgaver du kan gjøre med dette verktøyet:

 • Du kan bytte mellom oppsett, bilder og farger for å finne det perfekte utseendet.
 • Lag iøynefallende historier og innlegg automatisk med Tailwinds tilpassbare og vakre maler.
 • Tailwind tar merkevarebildene og oppsettet ditt for å lage vakre Instagram-historier og innlegg.
 • Medvind kan generere flere Facebook-innlegg med ett enkelt klikk.
 • Velg blant hundrevis av optimaliserte innlegg laget spesielt for Facebook og gi publikum det de vil se.
 • Den tilbyr også et e-postverktøy som kan skrive attraktive e-postemnelinjer for virksomheten din. Dette sparer tid og gir resultater. Du kan enkelt finne og konvertere kunder med AI-drevet e-post og sosiale medier kombinert.
 • Du kan opprette kampanjer og sende dem til målgruppene dine for å generere maksimale klikkfrekvenser, konverteringer og åpninger.
 • Lag en tilbakemeldingssløyfe som minner deg om markedsføringsmål.
 • Du kan automatisk sende oppfølgings-e-poster for å gi gode kundeemner, ta imot nye potensielle kunder og gjøre eksisterende kunder til fans slik at de kan dele merkevaren din med familie og venner.
  Slik kansellerer du Xbox Game Pass på PC

#2. Medvindsplan

Tailwinds smarte planlegger for sosiale medier lar deg spare tid på å lage innlegg på sosiale medier for Pinterest, Facebook og Instagram. Hopp over innlegg manuelt og publiser automatisk innlegg på sosiale medier med letthet.

 • Pinterest Scheduler: Med Tailwinds Pinterest Scheduler kan du lage vakre nåler, måle resultater og øke rekkevidden. Det hjelper deg med å planlegge pins og visuelt planlegge på de beste tidspunktene. Tailwinds nettleserutvidelse hjelper deg med å lage pins fra hele verden og sende hver pin til de mest relevante tavlene med noen få klikk.

Videre kan du optimalisere pin-tittelen og beskrivelsen for å sikre at du får det riktige alternativet. Gjør de nødvendige justeringene, planlegg Pinterest-innleggene, og du er ferdig.

 • Instagram Scheduler: Den hjelper deg med å planlegge, optimalisere, analysere og lage innleggene dine slik at du kan fokusere på virksomheten din. Tailwind publiserer videoene og innleggene dine automatisk på Instagram. Du kan planlegge alt innholdet, inkludert historier og flere bildeinnlegg, for å øke engasjementet.

Få bildetekstene til å se rene ut ved å planlegge hashtags for å legge inn kommentarene dine. Instagram Scheduler maksimerer veksten med SmartScheduler, Hashtag Finder og tidsbesparende snarveier. Tailwind Schedule tilbyr et dra-og-slipp rutenett og forhåndsvisningsalternativ for å planlegge et innlegg.

Med Medvind som sjef for sosiale medier, går du aldri tom for ideer siden den tilbyr bildetekstmaler og personlig inspirasjon til innlegg. Ved å bruke smartere analyser kan du sjekke profilytelse, postinspektør og oppsummeringsrapporter, samt generere trafikk med en merkevarelandingsside.

 • Facebook-planlegger: Lag en meningsfull forbindelse med følgere og fans ved å bruke bilder som underholder og inspirerer.

Med planleggere kan du holde deg konsekvent uten å måtte huske når du skal legge ut.

#3.Medvind Optimaliser

Få alt du trenger for å maksimere ytelsen til sosiale nettverk med intuitiv innsikt, smarte forslag og enkel rapportering. På denne måten kan du bygge din online tilstedeværelse bedre og ta bedre beslutninger. Du kan planlegge og planlegge Instagram-innlegg og pins til de perfekte tidspunktene for bedre engasjement.

Forbedre rekkevidden din ved å bruke de mest effektive hashtaggene. I hvert innlegg du publiserer, er det en «lenke i bio» som gjør det enkelt for publikum å besøke nettstedet og foreta kjøp fra innleggene dine.

#4. AI-forbedret markedsføring

Medvind«s fantastiske markedsføringsverktøy tilbyr avansert AI for å lage en klar-til-post-kopi i løpet av sekunder, slik at du enkelt kan gjøre markedsføring. Utnytt AI-markedsføringsverktøy for å designe mer innhold, skrive engasjerende kopi og frigjøre tid. Du vil få:

 • SEO-verktøy
 • Chatbot-rådgiver
 • Epost markedsføring
 • Kopier optimalisering
 • Videomarkedsføring
 • Blogginnlegg
 • Annonsetekst
 • Produktoppføringer
 • AI-bilder
 • Hashtag generator
 • E-handelsannonser: Du kan bruke AI til å lage annonser og automatisk maksimere disse annonsene for å øke salg og trafikk. Forbedre butikkens potensial for uanstrengt og rask vekst med AI. Du kan generere mer trafikk til e-handelsbutikken din med unike annonser som er optimalisert for å øke trafikken og bestillinger.
 • Innhold co-pilot: Dette er markedsføringsverktøyet som din personlige trener som gir deg en enkel å følge og personlig markedsføringsplan slik at du alltid vet hva du skal lage, hvordan du skal vokse, hvor du skal fokusere og hva du skal få. Innhold co-pilot vil bidra til å generere ROI med tilgjengelig tid.
  Hvordan fortelle om noen avslår anropene dine

Nå er det ingen grunn til å slite med writer’s block, redigering og mer. Tailwinds ghostwriter avansert AI er innstilt og trent spesielt for å designe effektive markedsføringskopier. Den produserer naturlig lyd med perfekt grammatikk og optimerer disse kopiene for å nå dine mål.

#5. Analytics og resultatsporing

Mens du tenker på markedsføring på sosiale medier, glemmer du statistikken og strategien som er de essensielle begrepene som brukes i markedsføring. Det er vanskelig å forstå hva som fungerer best for publikum uten et riktig mål, plan og målinger.

Hver post eller pin vil bli meningsløs uten å spore ytelsen. For å måle beregningene dine for sosiale medier, må du fokusere på fire faktorer som vil bidra til å bestemme fordelene med sosiale nettverk. Faktorene er rekkevidde, stemmeandel, konverteringsberegninger og engasjementsberegninger.

Tailwind lar deg spore viktige analyser for sosiale medieplattformer. Den bryter ned alle data til fordøyelig informasjon og hjelper deg å holde styr på analyser og ytelse.

Prissetting

Medvind har forskjellige prisplaner med en hel rekke funksjoner avhengig av hva du trenger:

 • Gratis for alltid: Tailwind tilbyr tidsbesparende funksjoner gratis. Dette er for én Pinterest, én Instagram- og én Facebook-konto, 20 innlegg/måned, 20 innleggsdesign/måned, 5 Tailwind-fellesskap, grunnleggende analyser, ubegrensede e-postkontakter, 10 ghostwriter-kreditter/måned, 20 e-postsendinger/måned og mer .
 • Pro: Få alt du trenger for å forbedre merkevareveksten din til $12,99/måned når du fakturerer årlig. Dette inkluderer én Pinterest-, Instagram- og Facebook-konto, 100 innlegg/måned, 200 innleggsdesign/måned, smart.bio tilpasset lenke, avansert analyse, 200 e-postsendinger/måned og mer.
 • Avansert: Hvis du har flere merker, kan du få denne pakken til $19,99/måned når den faktureres årlig. Dette inkluderer to Pinterest-, Instagram- og Facebook-kontoer, 1000 innlegg/måned, ubegrenset innleggsdesign, 250 Ghostwriter-kreditter/måned, 500 e-postsendinger/måned, ubegrensede Tailwind-fellesskap og mer.
 • Maks: Få ubegrenset tilgang til å administrere flere kontoer for $39,99/måned når de faktureres årlig. Dette inkluderer tre Pinterest-, Facebook- og Instagram-kontoer, ubegrensede innlegg/måned, ubegrenset postdesign, 500 Ghostwriter-kreditter/måned, ubegrensede Tailwind-fellesskap, 5 brukere, 1000 e-postsendinger/måned og mer.

Tailwind tilbyr også flere planer for bedriften din med høyere e-postsendinger og andre funksjoner. For det kan du kontakte teamet.

Hvis du fortsatt ser etter flere alternativer, sjekk ut noen av de beste Medvind alternativer.

Alternativer

#1. SocialPilot

Få kraftig publisering, innsiktsfulle analyser, sømløst samarbeid og smart AI-assistent for dine markedsføringsmål for sosiale medier med SocialPilot. Den har et brukervennlig grensesnitt for å drive kontinuerlig innovasjon og tilbyr effektive planer.

Egenskaper:

 • Publisering: SocialPilot hjelper deg å planlegge og publisere innhold enkelt på sosiale medieplattformer. Den tilbyr klassens beste publiseringsfunksjoner, inkludert støtte for flere nettverk, tilpasning, innholdsstrategi, planlegging, lagring av innhold og generering av innlegg ved hjelp av AI.
 • Analytics og rapporter: Du kan laste ned analysene for å ta beslutninger om markedsføringsstrategier. Du vil få multikanalsanalyse, kombinerte analyserapporter, white-label-rapporter i PDF-format og et enkelt oppsett av sosial rapportering.
 • Engasjement: Hold samtalen flytende ved å engasjere deg med det aktive publikummet ditt ved å bruke SocialPilots sosiale innboks. Den tilbyr rotfrie innboksmeldinger, vurderingsadministrasjon, fellesskapsforbindelser og menneskelige samtaler.
 • Samarbeid: Benytt samarbeidsfunksjoner for å gjøre arbeidsflytene dine jevnere. Du kan koordinere effektivt, få sanntids godkjenningsvarsler, etablere tillatelser og roller og administrere arbeidsflyt.
 • White Label: SocialPilot hjelper byråer med å bruke verktøyene sine til å skape inntektsstrømmer ved å tilpasse verktøyet, strømlinjeforme sikkerheten, tilpasse URL-er og tilpasse analyserapporter.

Hvis du er usikker på SocialPilot, kan du prøve en 14-dagers gratis prøveperiode for å forstå hvordan det forbedrer merkevareveksten din.

  Den beste 5Ghz WiFi-kanalen for ruteren din [December 2020]

#2. Seinere

Opplev en one-stop-shop for alle dine markedsføringsbehov for sosiale medier med Later, og utvid merkevaren din ved å engasjere publikum med fantastiske innlegg og design.

Egenskaper:

 • Planlegg og publiser: Hold innholdet på sosiale medier friskt og organisert ved å opprette, redigere og planlegge innlegg for publisering.
 • Linkin.bio: Du kan bruke TikTok og Instagram-bio til å drive organisk trafikk til nettbutikken, bloggen eller nettstedet med en tilpasset lenke.
 • Analytics: Med Laters analyse kan du forstå hvilket innhold som fungerer bedre. Du kan få innsikten og ta informerte beslutninger enkelt.
 • Verktøy for å lage innhold: Du kan søke etter unikt merkeinnhold med denne funksjonen. Kreative verktøy lar deg organisere og redigere mediene dine slik at du enkelt kan finne innholdet du leter etter.

Senere har også en gratis prøveversjon i 14 dager slik at du kan vite hvilken plan som er best for merkevaren din.

#3. Spire Sosial

Sprout Social gir en kraftig løsning på dine behov for markedsføring på sosiale medier. Det låser opp potensialet til sosiale nettverk for å transformere markedsføringsstrategien din sammen med alle områder av organisasjonen din.

Teamet ditt kan hente ut forretningsverdi, styrke markedsposisjonen og generere inntekter. Få verdifull innsikt raskt og se verdien raskere for å ta umiddelbare beslutninger. Du kan heve merkevaren din uten å gjenoppbygge teknologistabelen. Sprout opprettholder sterke partnerskap med forskjellige applikasjoner for å hjelpe deg å vokse mer.

Gi Sprout Social en gratis prøveversjon i 30 dager og oppdag den mest sammenhengende og robuste forretningsløsningen for sosiale medier.

#4. Sendbar

Øk kundene dine, tiltrekke nye målgrupper, nå målene dine med Sendbar, og utvide merkevaren din i stor skala. Den tilbyr overvåking, planlegging og rapportering på din sosiale medieplattform.

Egenskaper:

 • Direkte planlegging: Planlegg månedens arbeid på få minutter og skreddersy innleggene dine med steder, profilmerker og hashtags.
 • Ocean av innleggsideer: Du kan raskt hente engasjerende innlegg med Sendibles automatiserte RSS-feeder, Google Alerts og feriekalender.
 • Innholdstilpasning: Sendible lar deg legge til grafikk fra Canva, Pexels eller GIPHY og tilpasse dem ved hjelp av det innebygde bilderedigeringsprogrammet.
 • Rapporter og trender: Du kan vise resultatene dine ved hjelp av automatiserte rapporter og få detaljene i innleggene med best resultater for å kjenne strategien.
 • Publikumsengasjement: Du kan raskt svare på publikumskommentarer, omtaler og direktemeldinger i en sentralisert innboks.

Med Sendible kan du dra nytte av en 14-dagers gratis prøveperiode.

#5. Buffer

Bygg en organisk publikumsbase ved å bruke Buffersine markedsføringsverktøy for sosiale medier. Det kan hjelpe deg på fire måter:

 • Buffer forteller deg hva og når du skal publisere slik at innholdet ditt skiller seg ut. Dette hjelper deg med å dele klikkverdig innhold med målgruppene dine for å få flere klikk.
 • Den deler innleggene dine på de riktige plattformene med hashtags slik at merkenavnet ditt vokser.
 • Den publiserer innholdet ditt på sosiale medieplattformer, og sparer enorm tid. Få automatiserte rapporter for å vise frem arbeidet ditt.
 • Verktøyet gjør samarbeid enklere. Du kan jobbe fritt med Buffers godkjennings- og tillatelsesflyter.

Du kan velge hvilken som helst plan ved å velge antall kanaler og faktureringssyklus. Buffer er gratis for bedrifter og enkeltpersoner som kommer i gang med sosiale nettverk.

Konklusjon

Medvind gjør det enkelt for bloggere, påvirkere av sosiale medier og bedrifter å administrere sosiale medieprofiler og publisere nødvendig innhold til rett tid for å tiltrekke seg flere publikummere. Det gir også markedsføringsstatistikk for sosiale medier for å hjelpe deg med å ta bedre beslutninger.

Du kan planlegge innlegg for å publisere dem til rett tid uten å legge ut innhold manuelt på ulike sosiale nettverk. Det hjelper deg å spare tid og krefter og drive organisk, ekte trafikk fra Instagram og Pinterest, slik at du kan nå markedsføringsmålene dine.

Så hvis du vil gjøre kontohåndteringen på sosiale medier enklere, prøv Medvind!

Neste opp, de beste sosiale lytteverktøyene for voksende virksomhet.