10+ beste wifi-flerspillerspill for Android 2023 – [Top List]

Android-smarttelefoner har den største markedsandelen i dag. Flere mennesker er komfortable med å kjøpe dem da de gir høye spesifikasjoner å eie mobiler til lavere priser.

Det er et stort utvalg av Android-smarttelefoner tilgjengelig på markedet, alt fra lavere til høyere priser. Android-spilling har blitt stadig bedre med tillegg av Wi-Fi flerspillerspill til Play Store. Vi elsker alle å spille spill på Android-smarttelefonene våre, gjør vi ikke?

Noen elsker å spille Racing-spill, mens andre liker å spille puslespill, noen elsker å spille arkadespill, mens andre liker å spille krigs- og kampspill. Alle har sine egne interesser og liker.

Det har gått en stund siden WiFi Multiplayer Games for Android er i trenden. Disse spillene gir brukerne muligheten til å spille online med vennene sine, noe som gjør det mer spennende.

Liste over beste wifi flerspillerspill for Android.

 • Minimilits.
 • Asfalt 8.
 • Blitz Brigade.
 • Real Racing 3.
 • Clash of Clans.
 • Modern Combat 5: Blackout.
 • NBA Jam av EA Sports.
 • Mortal Combat X.
 • GT Racing 2.
 • 8 ballbasseng.
 • 1. Minimilits.

  Opplev intens flerspillerkamp med opptil 6 spillere online eller 12 med lokal WiFi. Skjerp ferdighetene dine i offline trenings-, samarbeids- og overlevelsesmoduser. Skyt med forskjellige våpentyper, inkludert snikskytter, hagle og flammekaster, rakettkaster, granater, laser, sag pistolen og mer!

  Brukere kan zoome inn/ut etter preferanser. Spillet inneholder rakettstøvler, et stort utvalg av moderne og futuristiske kraftige våpen og nærkampangrep – minimilitsen som er mest populær i alle Wi-Fi-flerspillerspill for Android. Du kan tilpasse avataren din og redigere navnet ditt også i dette Wi-Fi-flerspillerspillet.

  Minimilits: Nedlasting.

  2. Asfalt 8.

  Gamelofts spill huser over 140 offisielle bilprodusenter, f.eks. Lamborghini, Ferrari, McLaren, Bugatti, Mercedes, Audi, Ford, Chevrolet, osv. Gjør deg klar til å bli overveldet av fenomenal grafikk.

  Race på over 40 baner. Race i sanntid med vennene dine i flerspillermodus. Det er et perfekt racingspill ettersom det har 400+ karrierearrangementer, 1500 bilmestringsutfordringer og 5 unike spillmoduser.

  Oppgrader turene dine i garasjen for å få mest mulig ut av dem. Dette spillet har blitt vurdert svært høyt og er tilgjengelig på Play Store gratis.

  Asfalt 8: Nedlasting.

  3. Blitz Brigade.

  I dette spillet kan opptil 12 spillere kjempe om gangen. Brukere kan være en av de seks klassene: Soldier, Gunner, Medic, Sniper, Stealth, Demolisher. Bruk 3 forskjellige kjøretøy for en taktisk fordel i kamp; Helikopter, tank og jeep. Kjemp med over 100 våpen, hver laget for en bestemt klasse.

  For å gjøre det morsomt og morsomt å spille, er det unike hån og dødsfraser for hver klasse i spillet. Voice Chat for å lage din spilleplan med teammedlemmene dine.

  Fullfør 120 unike actionfylte oppdrag. Få troppen din til å spille helt mot fienden.

  Blitz Brigade: Nedlasting.

  4. Ekte racing 3.

  Utviklet av EA Real Racing 3 har offisielt lisensierte baner med 39 baner på 17 virkelige steder, et rutenett med 43 biler og over 140 svært detaljerte biler fra toppprodusenter. Den har også en flerspillermodus, tidsprøve og nattracing.

  Konkurrer i over 4000 arrangementer, inkludert cupløp og elimineringer. Velg fra en rekke oppgraderinger for å maksimere bilens ytelse. Tilpass bilen din med en enorm samling oppgraderinger.

  Real Racing 3 har detaljerte bilskader, fullt fungerende bakspeil og dynamiske refleksjoner for ekte HD-racing.

  Real Racing 3: Nedlasting.

  5. Clash Of Clans.

  Dette er et strategispill der du kan bygge landsbyen din. Bli med andre spillere over hele verden for å bli en uslåelig klan og kjempe mot andre klaner. Lag din egen hær fra utallige kombinasjoner av tropper, trylleformler, helter og klanforsterkninger for å kjempe mot fiendtlige klaner.

  Forsvar landsbyen din med mange kanoner, tårn, mortere, bomber, feller og vegger. Når du har beseiret spillere, blir trofeene deres dine. Det er det mest vanedannende i alle WiFi-flerspillerspill for Android. Gjør deg klar til å bli avhengig av det.

  Clash of Clans: Nedlasting.

  Sjekk også: – Beste flerspillerspill for Android

  6. Modern Combat 5: Blackout.

  I dette Combat-spillet utviklet av Gameloft, lag et lag, legg til vennene dine og test ferdighetene dine i dynamisk flerspillerkrigføring mot online-rivaler fra hele verden!

  Du kan velge mellom 6 tilpassbare klasser som du kan gå opp på tvers av enkelt- og flerspiller. Velg mellom Assault, Heavy, Recon, Sniper, Support eller Bounty Hunter. Du kan snakke med andre spillere i Global og Squad Chat.

  Vær klar til å overraske med feilfri grafikk, musikk og stemmeopptredener perfekt tilpasset et Wi-Fi flerspillerspill.

  Modern Combat 5: Nedlasting.

  7. NBA JAM av EA SPORTS.

  Dette er utviklet av EA, og er et av de beste flerspillerspillene for sport. Det er 4 tilgjengelige moduser: Spill nå, klassisk kampanje, lokal flerspiller og online flerspiller. I Spill nå-modus velger du et lag og hopper rett inn i ballspillet.

  I Classic Campaign-modus, beseire alle andre lag for å vinne mesterskapet, og lås opp legender. I lokal flerspillermodus, gå Big head 2 big head mot en venn via lokal WiFi.

  I dette nettbaserte flerspillerspillet kan du utfordre Google+-vennene dine til å spille head-to-head online. Du vil høre alle de klassiske slagordene. Dette spillet er ulikt noe annet basketballspill du noen gang har spilt.

  NBA JAM EA Sports: Nedlasting.

  8. Mortal Combat X.

  Vi har alle hørt om dette spillet. Nylig ble den utgitt for Android OS. I dette spillet kan du lage ditt eget Mortal Kombat-jagerteam og lede dem inn i kamp for å få erfaring, nye spesialangrep og kraftige gjenstander.

  Vi husker alle dødsulykkene i dette spillet. Det har blitt holdt ved like; faktisk har den blitt bedre med fantastisk grafikk. Konkurrer med andre spillere i et online flerspillerspill der spillere engasjerer andre spillerlag.

  Oppdag de nyeste tilleggene til Mortal Kombat, som D’Vorah, Cassie Cage, Kotal Khan og Kung Jin.

  Mortal Combat X: Nedlasting.

  9. GT Racing 2.

  Gamelofts spill inneholder en suveren samling ekte biler fra over 30 produsenter: Mercedes-Benz, Ferrari, Dodge, Nissan, Audi, Ford og flere. Brukeren kan teste kjøreferdighetene sine ved å fullføre 1400 arrangementer, inkludert klassiske løp, dueller, knockouts og forbikjøringer.

  Den nye fysikkmodellen tilbyr den mest realistiske bildynamikken som noen gang er tilbudt i et håndholdt spill. Løypene har forskjellige tider på dagen og værforhold.

  I dette Wi-Fi flerspillerspillet, konkurrer med vennene dine eller med ekte spillere fra hele verden. Du kan oppgradere turene dine i garasjen.

  GT Racing 2: Nedlasting.

  10. 8 Ball Pool.

  Nok en fantastisk liste over Wi-Fi-flerspillerspill for Android. Hvis du ikke er interessert i vold og racing, så har vi noe veldig rolig og kult for deg. 8 Ball Pool er et av de mest populære spillene tilgjengelig på Android, Facebook og flere andre plattformer.

  Før du deltar i turneringer og vinner trofeer, avgrens ferdighetene dine på treningsarenaen. Dette spillet lar brukere spille online med andre spillere i online-modus. Vinn kampene for å tjene mynter for å kjøpe produkter i butikk.

  Brukere kan tilpasse sine signaler og tabeller. Du kan spille dette spillet med vennene dine på Facebook. Det er et veldig vanedannende flerspillerspill. Det er et perfekt tidsfordriv.

  8 ball basseng: Nedlasting.

  Derfor er dette de beste WiFi-flerspillerspillene for Android. Del dem med vennene dine og nyt disse spillene ved å spille dem sammen. Fortell oss dine erfaringer i kommentarene nedenfor.