Bli med i disse 10 markedsplasstilknyttede programmene for å tjene penger

Ønsker du å øke inntektene dine med affiliate markedsføring? Planlegger du å gå videre med markedsplasstilknyttede programmer? Vel, her er noe som kan hjelpe.

Tilknyttet programmering har fått enorm popularitet gjennom årene, med nye muligheter for bloggere til å advare. Det har blitt en kilde til passiv inntekt for bloggere ved å markedsføre produktene i markedet.

Åpne en endeløs strøm av månedlige inntekter ved å promotere disse anerkjente markedsplassene til brukerne dine, noe som utvilsomt vil få dem til å komme tilbake for mer og mer.

Her er noen av markedsplassens tilknyttede programmer som kan hjelpe bloggere å tjene.

Kreativt marked

Creative Market er en one-stop shop for å kjøpe digitale varer til personlige og kommersielle prosjekter.

I tillegg til å være en flott markedsplass, kjører den et ganske generøst tilknyttet program som betaler deg 15 % provisjon fra hvert salg du henviser. Når du registrerer deg, vil du få din unike henvisnings-ID generert, som du kan dele på bloggen/nettstedet ditt og begynne å tjene penger på trafikken din med en gang.

Creative Market hevder topptilknyttede selskaper kan tjene over $30 000 per år fra plattformen deres.

Etsy

Etsy er stedet å gå til når du handler for anledninger, en stor markedsplass for å finne unike og kreative varer.

Hvis du har et nettsted eller en blogg, kan du bli en affiliate for Etsy og dele produktlenkene deres for provisjoner for hvert kvalifiserende salg.

Gitt antallet produkter de har totalt, vil du aldri gå tom for ting å markedsføre. Derfor beviser det at det er altfor mye inntjeningspotensiale som en affiliate for Etsy.

Envato

Envato gjør det enkelt å få utført kreative prosjekter på en markedsplass med mange digitale eiendeler.

  Hvordan betjene kunder i en verden av sosial distansering?

Før du registrerer deg som en affiliate for Envato, har du muligheten til å velge hvilken du vil promotere, og i henhold til det kan du bli med i deres respektive tilknyttede programmer.

Avhengig av programmet du registrerer deg for, kan du tjene et betydelig antall provisjoner for hvert salg.

Hvis publikummet ditt består av håpefulle eller etablerte kreative individer som grafiske designere, utviklere og videofagfolk, er Envato den perfekte markedsplassen å anbefale.

Wix

Ansett som den enkleste plattformen for å lage et profesjonelt nettsted, gjør Wix det superenkelt å få en bedrift på nettet.

Når du blir en affiliate for denne plattformen, får du alle salgsfremmende verktøy for å oppnå de store provisjonene. Du kan tjene over $100 for hver konvertering.

Det er ingen grense for hvor mange kunder du kan henvise til Wix og antall provisjoner du tjener per måned. Og siden det ikke er noen tak, er det intuitive dashbordet deres avgjørende for å holde styr på henvisningene dine og ytelsen over tid.

Fiverr

Hjelp publikum med å finne kvalitetsfrilansere ved å promotere Fiverr, en markedsplass for å få tjenester utført til rimelige priser.

Det ville være et privilegium for enhver tilknyttet markedsfører å anbefale Fiverr til sitt publikum, ikke bare fordi det er en vakker plattform, men også fordi det gir generøse utbetalinger.

Den har forskjellige provisjonssatser for hver tjenestekategori. For eksempel betaler illustrasjon/designkategorien deg $25/handling, mens Nettstedbygging og CMS betaler deg $40/handling.

Bortsett fra tjenester, kan du også markedsføre kursplattformen deres, tilknyttede plattformen og den nye plattformen for frilansverktøy for store provisjoner.

Det er gratis å bli med i deres tilknyttede program, og du vil ha alle markedsføringsverktøyene og materiellet for å komme i gang med en gang.

Upwork

Upwork er en av de største talentmarkedsplassene som brukes av store selskaper, inkludert Microsoft, Airbnb, GoDaddy, etc.

  Hvordan omdirigere WordPress URL med og uten plugin?

Den har et internasjonalt tilknyttet program som alle kan bli med for å tjene lukrative provisjoner. Utbetalingene er 70 % av det første forbruket av henvisningene dine, opptil et maksimum på $150.

Per nå har Upwork tre måter hvem som helst kan finne det nødvendige talentet på. Den enkleste av dem er Talent Marketplace, hvor man kan legge ut en jobb og ansette gjennom innkommende søknader.

En annen er Project Catalog, der fagfolk har listet opp tjenestene sine med forhåndsavgifter. Den siste er Talentspeider, som er ment for prosjekter som varer en måned eller lenger. Her ber du Upwork-eksperter finne det rette talentet til deg.

Totalt sett er det et av de beste stedene for bedrifter å finne matchende talenter, noe som også betyr utmerkede provisjoner for tilknyttede selskaper.

Udemy

Udemy er et hovedhjem for nettbasert utdanning for over 200 000 videokurs, med nye som legges til etter hvert som vi snakker om det.

Og siden denne formen for læring får store tall, med de fleste studenter til profesjonelle som registrerer seg for minst et kurs for å oppgradere, er inntektsmulighetene for tilknyttede selskaper uendelige.

Udemy betaler minimum 10 % tilknyttet kommisjon og tilbyr utgiverspesifikt innhold og rabatter for å fremheve merkevaren din.

Viktigere er at deres tilknyttede program har visse minimumskrav, inkludert:

  • 500 unike månedlige besøkende de siste tre månedene
  • 500 følgere på sosiale medier
  • Relatert innhold og merkevaretilpasning

Derfor er det bedre å se på deres tilknyttede seksjon før du søker.

Amazon Associates

Amazon er den største e-forhandlerplattformen på planeten og en av de beste måtene å tjene penger på nettprosjektet ditt.

Tanken er å identifisere matchende produkter og markedsføre dem med ulike strategier som passer best til merkevaren din. Alle som følger en nettside, applikasjon eller sosiale medier kan søke om å bli med i Amazon Associates-programmet.

  Slik deaktiverer du chat i zoom

Dette er tilgjengelig i land med Amazon-tilstedeværelse og har en veldig lav adgangsbarriere. Faktisk kan alle starte med en gang, og søknadsvurderingsprosessen starter bare hvis du kjører minst tre salg i løpet av de første 180 dagene.

Etterpå er det et utvalgskriterie basert på kampanjekanalen, inkludert:

  • Originalt innhold
  • Minst 10 innlegg
  • Minimum 500 følgere osv.

I tillegg skal innholdet ditt ikke falle inn under kategorien «Uegnede nettsteder», i henhold til retningslinjer for Amazon Associates.

Dette programmet har ulike provisjonsnivåer fra én til 20 %, basert på produktet.

eBay

eBay betjener 190 markeder over hele verden og hjelper deg å henvise til produkter i nesten alle mulige kategorier.

Deres tilknyttede partnerprogram fungerer for de fleste utgivere, inkludert:

  • Bloggere
  • Påvirkere på sosiale medier
  • E-postmarkedsførere
  • Verktøy og mobilapplikasjoner, etc.

Og som med de fleste slike programmer, vil du ha tilgang til markedsføringsmateriell som bannere, grafikk og noen få verktøy for å lage og administrere tilknyttede lenker.

Tilknyttede inntekter varierer fra 1 til 4 % av kvalifiserte henvisninger og har maksimale grenser, som nevnt i prislisten.

Walmart

Walmart er en e-handelsplattform med et tilknyttet program du kan dra nytte av.

Dette starter med en applikasjon som blir besvart innen 24 timer. Walmart-tilknyttede selskaper får sine ukentlige nyhetsbrev, bannere og lenker og datastrømmer for å optimalisere kampanjene sine.

Provisjonene er opptil maksimalt 4 % for kvalifiserende kjøp. I tillegg ekskluderer utbetalingene returer, frakt- og håndteringskostnader og merverdiavgift.

Selv om provisjonene kan virke litt lave, kan kundebasen deres gjøre opp for det med det store salgsvolumet.

Konklusjon 👈

Er du klar til å begynne å tjene penger? Vel, disse topp markedsplasstilknyttede programmene kan være et utmerket sted å starte fra. Dykk dypt inn i dem og kom i gang med å tjene passiv inntekt. 🤑

Du kan også være interessert i å lese om høyt betalende vertspartnerprogrammer for å bli med for bloggere.