tipsbilk.net

Bruk disse 10 dør- eller vinduessensorene for å styrke hjemmesikkerheten din

Moderne hus krever moderne sikkerhetsløsninger. En enkel lås og nøkkel vil ikke være tilstrekkelig lenger.

Når det gjelder sikkerhet i hjemmet, tenker man på å sikre kun døren samtidig som man lar vinduet stå på vidt gap for innbruddstyvene. Ifølge Safewise, over 3000 innbrudd skje i USA per dag og hovedsakelig i løpet av dagen.

Dette betyr at man må være årvåken og bruke en proaktiv tilnærming i stedet for en reaktiv. Det er viktig å forstå at sikkerheten kontinuerlig bør oppdateres og oppgraderes. Det er på høy tid at folk ikke lever prisgitt bolter, hengsler og håndtak. Det er på tide å vende seg til mer geniale sikkerhetsløsninger som døralarmsensorer og vindussensorer.

Dør- og vindussensorer er i hovedsak de samme tingene. Disse kalles også kontaktsensorer. De utløses vanligvis når noen åpner en dør eller et vindu uten tillatelse. Det finnes to typer døralarmsensorer.

  • Døråpen alarm – Den aktiveres når en inntrenger holder døren åpen i en viss periode.
  • Alarm for tvangsåpning av dør – den aktiveres når noen åpner døren med makt.

Vindussensorer er vanligvis av fire typer. Disse inkluderer trådløs overflatemontert, fastmontert overflatemontert, trådløs innfelt og fastmontert innfelt. De utenpåliggende vindussensorene er laget for de utvendige vinduskarmene og er synlige, mens de innfelte sensorene er usynlige fordi de er skjult inne i vinduet.

Formål med vindu- eller dørsensor

  • Å sikre bedre sikkerhet for kjære er fortsatt hovedmotivet for å installere dør- eller vindussensoralarmer, spesielt for familier med barn og eldre. Man kan stille inn alarmen til å varsle dem når som helst vinduer og dører åpnes.
  • Hold kriminelle i sjakk med et hjemmesikkerhetssystem som inkluderer integrering av dør- og vindussensoralarmer og gir en overvåkingsfunksjon. Dette vil hjelpe med å kontakte myndighetene, som vil sjekke opp personen via telefon for å forsikre seg om om folk inne er trygge eller ikke.
  • Fred i sinnet er ekstremt verdifullt. Hvis folk installerer døralarmsensorer og vindussensorer, vil de føle seg tryggere og tryggere i hjemmet sitt. De vil bekymre seg mindre når de drar hjemmefra på jobb eller ferie.
  • Trådløse døralarmsensorer kan brukes på forskjellige måter. For eksempel, for å slå på lys når en dør åpnes, holde barna utenfor medisinskapet og utløse smartlys, blant de ovennevnte årsakene.

Bruk og funksjoner for disse enhetene

Varslingsalternativer

Inn- og utganger er den sårbare delen av ethvert hjem. Dette er områdene der innbruddstyver prøver å bryte seg inn. Hvis døren eller vinduet har sensoralarmer, vil kriminelle synes det er utfordrende å komme seg inn. Denne sensoren utløses når noen prøver å åpne døren eller vinduet, og en vibrerende bjelle vil runge inn. huset. Lyden kan enten være en mild klokke eller en eksplosjonsalarm, som kan skremme bort innbruddstyven.

  Hvordan betjene kunder i en verden av sosial distansering?

Integrering

De beste sikkerhetssensorene lar enheten koble til den sentralt overvåkede sikkerheten. Siden noen merker gjør det mulig for personen å betjene døren sin, kan de låse og låse opp døren eksternt via smarttelefon. Man kan til og med overvåke aktiviteten eksternt via en smarttelefon-app eller andre sikkerhetsenheter ved hjelp av en Z-wave-hub. Hvis noen åpner døren, vil de få beskjed på telefonen via en app og kan også se hvem som er i døren via et sikkerhetskamera.

Rigg dem

Man kan også rigge dørsensorene, som å bruke dem på skapdører for å holde barna unna brennevin, terrassedører for å holde barna borte fra bassenget, og til og med kontordører for å opprettholde personvernet. Folk kan også bruke dem til safe, postkasser og skrivebordsskuffer.

Smart trigger

En person kan også plassere dem på verdifulle gjenstander som å installere en kontaktsensor på en TV eller et møbel som sitter utenfor hjemmet. Man kan bruke den som en smart trigger, som å installere en kontaktsensor på en skapdør som utløser lyset når man åpner skapdøren. På samme måte, når noen dusjer, utløser det baderomsviften som trekker bort fuktigheten.

Installasjon

For kablede sensorer trenger man profesjonell installasjon. Installasjonen er imidlertid ganske enkel for et trådløst sikkerhetssystem som batteridrevne sensorer. Man kan lese DIY-instruksjonene for å installere enheten som vil fortelle personen som er den passende plasseringen, sette opp alarmerende og deaktiverende atferd, nødvendige batterier for enheten, og montere sensorene. Disse er også kostnadseffektive.

La oss nå se på noen av de beste døralarmsensorene og vindussensorene.

Ringalarmkontaktsensor er en trådløs sensor som lar brukere vite når et vindu eller en dør åpnes eller lukkes. Denne alarmen betjenes i alle Z-wave-nettverk og Z-wave-sertifiserte enheter.

Den er enkel å installere og leveres med en hurtigstartguide for å sikre et raskt oppsett. Brukeren vil få umiddelbare mobilvarsler når dører og vinduer åpnes i huset deres.

Den andre generasjons ringalarmkontaktsensoren er mindre og har økte plasseringsmuligheter sammenlignet med forrige versjon.

Ring Alarm kan monteres på dører samt vinduskarmer. Den inkluderer to 3V batterier. Ringalarmkontaktsensoren er en av de beste døralarm- og vindussensorene.

Sehomy

Sehomy tilbyr en smart trådløs vindussensor, sanntidsalarm og Wi-Fi-dørsensor. Det er en smart detektor. Når en dør eller et vindu åpnes eller lukkes, vil sensoren sende umiddelbare varsler til smarttelefonen. Den er kompatibel med både Android- og iOS-systemer. Det kreves ingen hub med dette systemet.

Sehomy har en funksjon for varslingsmelding som beskytter hjemmet med åpen/lukking av dør. Den viser også en advarsel om lavt batteri og minner brukeren om å bytte de to AA-batteriene.

  Hvordan endre språket i Microsoft Word

Sehomy-sensoren er enkel å installere. Du trenger bare et 3M-lim for å feste det på enhver eiendomsdør.

YoLink er et firedørs/vindussensorer og navsett. Den drives av LoRa-teknologi. Dens langtrekkende dekning muliggjør bruk i kjellere, skur, utendørs veranda/terrasseområder, skur, frittstående garasjer og til og med avsidesliggende uthus på eiendommen.

Brukeren vil motta tidlige varsler i sanntid i form av smarttelefonbannervarsler, begrensede SMS/tekstmeldinger og e-poster.

Enheten bruker lavt strømforbruk, noe som betyr at batteriene varer i over fem år med litt drenering i mellom. Det tillater også tredjepartsintegrasjon som Alexa og IFTTT. Åpen-påminnelse-funksjonen vil informere brukere om at dører eller vinduer har stått åpne for lenge.

Cove

Cove Dør/Vindus-sensor beskytter hjemmets vanligste inngangspunkter. Oppsettet tar minutter da det verken inneholder ledninger eller bor. På toppen av det er det ingen kjedelige Wi-Fi-konfigurasjoner eller konfigurerte samtaler. Det er så enkelt å bruke at enhver naiv kan gjøre det. Man må plassere det store stykket på karmen og det lille stykket på døren eller vinduet ved hjelp av den selvklebende baksiden.

Med Coves profesjonelle overvåkingsplan kan man få varsler sendt rett til telefonen når dører og vinduer er åpne. Den er kompatibel med vindu- og dørstiler.

Den er helt trådløs og selvtester hver time om sikkerhetstiltakene som er forhåndsdefinert. Den kobles også direkte til Coves berøringsskjermpanel via radiofrekvens. Den har et litiumdrevet batteri.

Wyze

Wyze er en inngangssensor for hjemmesikkerhetssystem som gir beskyttelse mot vindu og dør. Denne enheten krever Wyze Home Security System Core Kit. Brukeren må plassere Wyze-kontaktsensoren på dører eller vinduer i første etasje. De vil bli varslet om døren står åpen eller står åpen lenge.

Wyze er helt trådløs og har 18 måneder lang batterilevetid. Den krever 1 AAA-batteri og denne inngangssensoren fungerer godt med Alexa-rutiner. Den oppdager nøyaktig om døren eller vinduet er åpent eller lukket eller har blitt stående åpent og sender umiddelbare varsler til brukeren. Wyze døralarmsensorer og vindussensorer selges for øyeblikket til $29,98.

Aqara

Aqara Hub krever en sikker Wi-Fi-nettverkstilkobling. Den kobler sammen alle Aqara-enheter og tillater sømløs integrasjon på tvers av Aqaras sensorer og hjemmeautomatiseringsenheter. Den styrer de tilkoblede lysene til andre apparater fra smarttelefonen. Brukeren kan stille inn tidsplaner, tidtakere og scener gjennom Aqara Home-appen for å hjelpe deg med å administrere hjemmet raskt.

Når døren eller vinduet åpnes uventet, vil Aqara dør- og vindussensor varsle telefonen og aktivere den lokale alarmen på Aqara Hub.

Ingen produkter funnet.

Aqara Hub gjør Aqara-enheter kompatible med et bredt spekter av innovative smarthus-økosystemer og stemmeassistenter. De støttede enhetene er Apple HomeKit, Google Assistants, Alexa, Mi Home og IFTTT.

X-sans

X-sense er en inngangssensor med en funksjon for åpning/lukking av dør og vindu. Den har opptil 10 lange års batterilevetid. Med funksjonen for øyeblikkelig appvarsling kan brukere vite om eventuelle innbrudd.

  Hvordan finne ekstern IP til Google Cloud VM?

Den forblir alltid koblet til basestasjonen i alle husstørrelser, inkludert hager og uthus med en rekkevidde på opptil 1 ¼ miles i friluft. Det fungerer bra med Google Assistant og Alexa.

I tillegg er det enkelt å installere. Brukeren kan installere X-sense inngangssensoren på et par minutter ved å feste den på døren eller vinduet ved hjelp av de medfølgende monteringsskruene eller skumtape. Den passer til alle typer dører og vinduer.

Eve HomeKit

Eve HomeKit er forhåndsaktivert for uovertruffen brukervennlighet og avanserte sikkerhetsoperasjoner. Den kjører på et blunk med et raskt og enkelt oppsett. Det er ikke behov for en bro eller gateway. Man kan sjekke døren eller vinduet og se gjeldende åpen/lukket tilstand med et blikk fra programvaren deres.

Brukeren vil få aktivitetsvarsler og automatisk aktivere annet HomeKit-aktivert tilbehør, dvs. HomePod mini, HomePod eller Apple TV. Den støtter også Bluetooth og tråd.

Denne døralarmsensoren og vindussensoren sikrer 100 % privatliv. Det er ingen eve-sky, ingen registrering og ingen sporing mens du bruker dette Eve Home-settet.

GE Personlig sikkerhet

GE Personal Security Vindu- og døralarm inkluderer fire vindus- og døralarmer, hver med tre justerbare innstillinger, dvs. av/klokke/alarm. Den høye alarmen på 120 desibel lyder når døren eller vinduet åpnes og hjelper til med å avskrekke inntrengere og varsle beboere. Det er ganske enkelt og praktisk å installere. Det krever ingen ledninger, monteringsutstyr eller instruksjoner.

Imidlertid er dette produktet kun designet for innendørs bruk. Brukeren kan raskt sjekke batterilevetiden. Den inkluderer 4 LR44-batterier for hver alarm.

Dette alarmsystemet er perfekt for hjemmet, garasjen, leiligheten, hybelen, bobilen og kontoret. Den kommer til og med med en 90-dagers begrenset garanti.

Wsdcam

Wsdcam er en dør- og vindusalarm for hjemmet. Dør-/vindusalarmen avskrekker effektivt tyver med en 110dB høy alarm og hindrer barn og kjæledyr i å gå ut av huset uten varsel. Vindusalarmsensorene kommer i fire moduser. Den inkluderer av/på-innstillinger og generell alarm, konstant alarm, lukkede døralarm og ringeklokkemodus.

Brukerne kan enkelt stille inn metoden i henhold til deres behov. Den er utmerket for hjem, garasje, bobil, lagersikkerhet, barnesikkerhet og til og med frysere og kjøleskap.

Wsdcam er en trådløs alarm av høy kvalitet og liten størrelse. Den har en enkel peel-and-stick-installasjon og har også lavt batteriforbruk.

Konklusjon

Når du velger intelligente sikkerhetsløsninger, trenger du kun installere de nyeste produktene som bruker avansert teknologi, har en god vedlikeholdsservice, er enkle å sette opp og ikke gir hyppige falske alarmer, blant annet.

Døralarmsensoren og vindussensoren må integreres med det sentrale hjemmesikkerhetssystemet og skal kunne støtte andre smarte enheter som Apple, Alexa og Google Assistant. Den skal gi forskjellige andre funksjoner sammen med dens primære funksjon. Det skal fungere godt med et hjemmebelysningssystem og kunne rigge hjemmenes safe, postkasser og skrivebordsskuffer.

x