Bruk Rotten Tomatoes-vurderinger for å finne filmer på Netflix

Det er fredag, helgen er her, og det betyr at det er på tide å slappe av. Og hvilken bedre måte å slappe av enn å se en film? Bortsett fra at du først må finne en film å se, og det alene kan ta tid. Hvis du bruker Netflix, vil selve tjenesten gi forslag, men det er alltid andre måter å begrense eller velge filmer på. Netflix Roulette er en nettapp vi anmeldte for en stund tilbake som plukker ut filmer eller TV-serier tilfeldig. Movienr er en annen tjeneste for å finne filmer, selv om den ikke sjekker filmtilgjengelighet på Netflix, men tilbyr en bedre måte å begrense forslagene på. Og nå er det A Better Queue, en nettapp som lar deg finne filmer etter sjanger og filtrere dem etter tomatmåleren med tillatelse fra Rotten Tomatoes.

  Hvordan lage og administrere en innholdsfortegnelse i Microsoft Word

A Better Queue har et enkelt grensesnitt; tre skyveknapper én hver for å begrense rekkevidden til Tomoatometeret, antall anmeldelser som en film har, og utgivelsesåret. Alle som er kjent med Rotten Tomatoes vet hva tomatometeret er, og de andre glidebryterne er ganske selvforklarende.

I tillegg til disse valgkriteriene, kan du bruke den rike listen over sjangere rett under glidebryterne for å begrense visningsvalget. Når du har satt glidebryterne og valgt sjangrene som interesserer deg, klikker du på «Filter»-knappen og filmoversikten til høyre vil bli oppdatert for å matche.

Filmer er oppført med Rotten Tomato-vurderingen deres sammen med hvor mange anmeldelser den har og utgivelsesåret. Klikk på en filmoppføring og du kommer til siden på Netflix. Appen kan søke etter både filmer og TV-serier. For å ekskludere et TV-program, må du fjerne merket for det fra listen over sjangere. Det sier seg selv at hver film appen viser vil være tilgjengelig på Netflix. Hvis du klikker på Rotten Tomato-vurderingen ved siden av filmens miniatyrbilde, tar appen deg til filmens side på Rotten Tomatoes.

  Hvordan skrive ut i Word for å gi plass til et hull

A Better Queue har et fint rent grensesnitt, og det handler egentlig om filmer. Hvis vi sammenligner det med Netflix Roulette, er det eneste området der den kommer til kort, selv om den setningen er litt tøff, at den lar deg ekskludere TV-programmer fra søket for kun å få filmer, men ikke omvendt.

Besøk A Better Queue