Bygg fantastiske JavaScript-apper ved å bruke Sencha – 140+ UI-komponenter

Sencha er utvilsomt en flott apputviklingsplattform med rike komponenter, produkter og verktøy.

Enten det er apputvikling, design eller testing, vil du få imponerende verktøy og funksjoner for å gjøre hele livssyklusen for programvareproduksjonen til en gledelig tur.

Og hvem vil ikke det?

Dette er ikke det; du kan gjøre alt det uten å skrive hundrevis av linjer med kode. Du kan bruke dens utmerkede teknologier og komponenter til å bygge fantastiske applikasjoner samtidig som du sparer innsats, tid og penger.

Men hva dette verktøyet handler om, lurer du kanskje på!

Hvis du er en bedrift eller utvikler som leter etter en plattform av høy kvalitet for å støtte appproduksjonen din, vil denne Sencha-gjennomgangen hjelpe deg med å avgjøre om den vil være nyttig for deg eller ikke.

Hva er Sencha? Et overblikk

Sencha er en ledende plattform for nettapplikasjonsutvikling som bringer 20+ års erfaring til bordet slik at du kan bygge fantastiske apper og programvareprodukter.

Den kommer også med 400+ års kumulativ erfaring fra sine tekniske ledere og eksperter innen moderne nettteknologier som HTML5, ES6, CSS og JavaScript. Med denne slående kombinasjonen av teknologi og talent kan du sette teamet ditt i stand til å fokusere på å bygge verdifulle applikasjoner og ikke rammeverk.

Sencha kommer med 140+ høyytende UI-komponenter, som diagrammer, kalendere, rutenett, etc., sammen med verktøy som Sencha Test, Sencha Themer, etc., og mange andre produkter og tjenester for å hjelpe deg med å utvikle fantastiske applikasjoner.

Videre er Sencha klarert av rundt 60 % av Fortune 100-selskapene fra slike som Apple, Adobe, Samsung, Microsoft og Nvidia. Den har 2 millioner utviklere og 10k+ kunder over hele verden fra forskjellige regioner som er avhengige av denne plattformen for å bygge innovative apper for å drive virksomheten deres. Så langt har de fått 7,2 millioner produktnedlastinger og 500 000 aktive forummedlemmer.

Senchas kompetanse vil også hjelpe deg å akselerere appens tid til markedsføring og møte brukerkravene dine. I tillegg gjør denne plattformen det mulig for UI-biblioteket og Ext JS-rammeverket å fungere sammen; dermed kan du eliminere vedlikeholdsproblemer.

Produkter og tjenester fra Sencha

Senchas produkter og tjenester hjelper bedrifter og utviklere med å bygge, designe og teste nettapplikasjonene sine raskt på tvers av moderne enheter. JavaScript- og Java-rammeverket i bedriftsklasse bruker moderne, progressive standarder for å levere innovative apper for smarttelefoner, nettbrett og stasjonære datamaskiner.

Utviklere og bedrifter vil få tilgang til 140+ profesjonelt bygde JavaScript-komponenter for å øke design og produktivitet. På samme måte støtter testverktøyene deres disse løsningene for å akselerere utviklingslivssyklusen din.

Så her er Senchas produkter du kan vite om:

#1. Ext JS

Ext JS av Sencha er et JavaScript-rammeverk for å hjelpe utviklere med å bygge nettapplikasjoner som kan fungere på enhver moderne plattform eller enhet. Den har 140+ fullt støttede UI-komponenter som du enkelt kan integrere med Angular og React.

Dette omfattende JS-baserte rammeverket er fantastisk for å bygge dataintensive mobilapper på tvers av plattformer med moderne teknologier som HTML5. Noen av disse UI-komponentene inkluderer kalendere, trær, rutenett, lister, menyer, skjemaer, D3-adaptere, verktøylinjer, vinduer, paneler, diagrammer, oppsett, eksportører og mer. Den inkluderer også 100+ brukerutvidelser, takket være det enorme fellesskapet av utviklere.

I tillegg hjelper det designere med å forbedre designprosessen ved hjelp av verktøy som Stencils, Themer og Sencha Architect. Ext JS inkluderer også en layoutbehandling for å organisere innhold og datavisning på tvers av enheter, skjermstørrelser og nettlesere. Du kan til og med kontrollere komponentskjermer for komplekse brukergrensesnitt og få et responsivt konfigurasjonssystem for å tilpasse seg en enhetsorientering eller vindusstørrelse.

  Slik sletter du alle meldinger i Telegram

#2. Reager Grid

Reager Grid er et grid-verktøy på bedriftsnivå for React UI og har 100+ funksjoner. Sencha har gjenskapt sitt Ext JS-nett ved å bruke denne GRUI for å bruke moderne JS. Denne nye og forbedrede arkitekturen kan gi samme nivå av funksjoner og bedre ytelse i et uanstrengt React UI.

React Grid tilbyr funksjoner som:

 • Rask integrasjon
 • Egendefinert datainnlasting
 • Enkel tilpasning
 • Håndtering av en enorm mengde data
 • Mindre nyttelast sammenlignet med andre nettløsninger
 • Ingen ekstra plugin er nødvendig

Du vil få virtuelle kolonner og muligheten til å konfigurere ubegrensede kolonner. Løsningen bidrar til å øke ytelsen for apper som krever mange kolonner. Du kan også bruke en virtuell butikk som kan hjelpe deg med å opprette poster og administrere dem, slik at du kan overvåke rulling og oppdateringsrader når det er nødvendig. I tillegg kan du dra og slippe kolonner, redigere dem og paginere bakover og fremover i postsettene dine ved hjelp av personsøkingsverktøylinjen.

Senchas GRUI tilbyr en gratis prøveversjon. Den betalte versjonen tillater ubegrensede sluttbrukere og produkter med 12 måneders teknisk støtte og oppdateringer og valgfritt vedlikehold for en evigvarende lisens.

#3. GXT

GXT er et Java-rammeverk for å lage funksjonsrike webapplikasjoner for moderne enheter ved hjelp av GWT (tidligere kalt Google Web Toolkit) kompilator og Java. Den har komponenter med høy ytelse som du kan tilpasse fullstendig. Det lar utviklere lage applikasjoner i Java og fullføre koden til plattformsoverskridende, svært optimalisert HTML5-kode.

Senchas GXT inkluderer utførende UI-komponenter med interoperabilitet med native GWT-maler, layout manager og komponenter, og tilbyr deg en kraftig kontroll på skjermen.

For utvikling vil du få UI-komponenter som verktøylinjer, menyer, trær, rutenett, vinduer osv., og hundrevis av utvidelser. GXT inkluderer forhåndsintegrerte verktøy som Sencha Architect, Stencils og Sencha Themer for å hjelpe deg med å designe som en sjef.

#4. Sjablonger

Sjablonger hjelpe utviklere med å prototype, stile og vurdere designene deres raskt. Det er et komplett UI-sett for Sketch, Adobe XD, Adobe Illustrator og Balsamiq, inkludert alle stiler og komponenter for å designe ExtAngular-, ExtReact- og Ext JS-applikasjoner.

Du kan lage mockups for fantastiske brukergrensesnitt i appene dine med sjablonger som kommer med utmerkede funksjoner. I stedet for å skrive kode, kan du bruke visuelle eiendeler som matcher Senchas brukergrensesnittkomponenter og jobbe med dem som vektorsymboler og filer. Stencil er også tilgjengelig som PNG/SVG som du kan bruke med andre løsninger og programmer. Dette verktøyet vil hjelpe deg å strømlinjeforme hele prosessen med å lage appmodeller, og det er gratis å laste ned.

 • Wireframe: Lag wireframes for appene dine og prøv UI-konsepter. Du kan til og med dra Sencha på et program som Balsamiq og enkelt teste ulike designiterasjoner før du fullfører en for utvikling.
 • High-fidelity-modeller: Bygg high-fidelity-modeller med sjablonger med enkelhet og hastighet. Hvis du jobber med Adobe XDE eller Illustrator eller en Sketch-versjon av Stencils, kan du enkelt dra og slippe de ferdiglagde UI-komponentene og redigere dem for å utvikle designene dine.
 • CSS-verdier: Hvis du vil planlegge temafargene dine før koding, kan du bruke sjablonger og eksperimentere med ulike fargekombinasjoner. Du kan til og med importere fargedata fra en Stencils-fil på den nyeste versjonen av Themer.

#5. Sencha test

Bygg robuste ende-til-ende- og enhetstester for nettapplikasjonene dine ved å bruke Sencha test og levere applikasjoner av høy kvalitet. Det er et omfattende testverktøy for Ext JS og støtter ende-til-ende-testing av Angular-, ExtReact-, React- og ExtAngular-applikasjoner. Den lar deg teste appene dine raskt og med bedre nøyaktighet, slik at du kan spare tid og utgifter.

  Hvilke andre nettsteder er som Omegle?

Som et resultat kan du akselerere tiden til markedet, forbedre appkvaliteten og minimere testtid og -utgifter. Sencha Test lar deg kjøre tester samtidig på flere nettlesere og tilbyr automatisering slik at du kan overholde leveringstidslinjene dine.

 • Sencha Test Studio: Det er det grafiske brukergrensesnittet (GUI) du kan bruke til å lage Jasmine-tester i Sencha Tests innebygde editor. Bare skriv testen din i JavaScript og lagre den i kildekontrollløsningen. Med Test Studio kan du opprette tester direkte i Sencha Test og kjøre dem umiddelbart. Eller du kan kode i en IDE separat og deretter utføre testen. Denne iterative prosessen for enhetstesting gjør at du kan produsere mer robust kode.
 • Test Runner: Den lar deg velge en funksjons- eller enhetstest på en nettleser på en smarttelefon, lokal maskin eller nettleserfarm. Den brukes til å lage tester og feilsøke kode. Sencha Test CLI bruker et selennett eller en ekstern nettleserfarm for å hjelpe deg med å planlegge automatiserte testkjøringer når du vil med lite konfigurasjon.
 • Test Archiver: Den lar deg spore dine historiske testtrender og sammenligne resultatene deres. Du kan analysere dem visuelt og identifisere feil og andre problemer. Det hjelper deg å forstå testresultatene enkelt, slik at du kan oppdage problemer og løse dem i tide.

I tillegg til produktene ovenfor, tilbyr Sencha mange andre verktøy, inkludert:

 • Sencha Architect: Architect gir dem mulighet til å lage Ext JS-apper med dra-og-slipp-funksjonalitet uten å bruke tid på å kode manuelt.
 • Sencha Themer: Det hjelper deg med å designe tilpassede temaer for appene dine ved hjelp av grafiske løsninger uten at du trenger å kode.
 • Cmd: Det er en pakke med livssyklusadministrasjonsfunksjoner som kodeminifisering, stillas, dynamisk pakkeinnlasting, etc.
 • Inspektør: Det er et feilsøkingsverktøy for å hjelpe deg med å få tilgang til komponenter, objekter, klasser, etc., for applikasjoner utviklet ved hjelp av Sencha-rammeverk.
 • Fiddle: Dette gratisverktøyet lar deg prøve Ext JS-koden direkte i nettleseren din uten installasjon og dele den.
 • IDE- og koderedigeringsplugins: De hjelper til med å integrere Sencha-rammeverket med arbeidsflyten din for å muliggjøre kodeinspeksjon, generering, fullføring, refaktorering og navigering
 • ExtGen: dette nodebaserte CL-verktøyet på tvers av plattformer gir ulike moduser for appgenerering.
 • Ext Build: Dette nodebaserte verktøyet lar deg utvikle Ext JS-apper ved å bruke Google Closure og Sencha cmd-kompilatoren for å transpilere og bygge Ext JS-apper.

Sencha anmeldelse: Brukervennlighet

Alle verktøyene og teknologiene som Sencha tilbyr er ganske enkle å bruke. De er også utviklervennlige og kan imøtekomme utviklere med varierende ferdighetssett, enten du er en nykommer eller en erfaren koder.

Du kan enkelt bruke Senchas plattformer og dets produkter og verktøy. Dens 140+ Ui-komponenter lar deg også designe appen din vakkert og gjøre utviklingsprosessen morsommere. Du trenger ikke lage UI-komponenter selv. Du kan bare velge fra de tilgjengelige alternativene og bruke dem til dine behov.

Sencha anmeldelse: Support

Sencha er kjent for å levere enestående teknisk støtte og opplæring til alle brukere og løse problemene deres raskt. Enten du trenger hjelp med applikasjonen, feilrettinger eller andre spørsmål som plager deg, kan du kontakte deres tekniske team med eksperter for å svare på alle spørsmålene dine.

Sencha-kunder rulles automatisk inn i standardstøttepakken automatisk slik at du kan benytte deg av grunnleggende støtte når du trenger det. Du kan også oppgradere til Premium Support Package for å få støtte av høy kvalitet og tilleggsfordeler.

Standardstøtte: Du får disse funksjonene:

 • 24×7 tilgang til Sencha-forumet
 • Omfattende produktdokumentasjon, kodeeksempler, bruk og kildekode.
 • Gratis oppgraderinger til kommende store utgivelser
 • Eksklusiv produkttilgang før utgivelsen
 • Teknisk støtte via telefon, fjernhjelp eller støtteportal. Du vil få 40 x-poeng (25 x-poeng for en 30-minutters konsultasjon)
 • Begrenset feilretting
  Hvordan ser Nginx Plus ut?

Platinum Support: Du vil få:

 • Prioritert støtte gjennom Sencha-støtteportalen
 • Prioritert feilretting
 • Gratis nettbasert opplæring for å øke tekniske ferdigheter
 • Prioritert veikartinnspill

Hvordan kan Sencha hjelpe deg med å bygge moderne applikasjoner?

Sencha er en omfattende plattform med flere verktøy og teknologier for å støtte apputvikling, design, testing og levering. Det eliminerer behovet for å skrive kode; i stedet kan du bruke løsningen til å bygge innovative løsninger med raske behandlingstider.

La oss forstå hvordan Sencha kan hjelpe deg.

#1. 140+ UI-komponenter

Du vil få mer enn 140 brukergrensesnittkomponenter som trær, rutenett, lister, kalendere, menyer, vinduer, oppsett, diagrammer og mange flere for å bygge vakre og nyttige applikasjoner. De er alle klare til bruk og sparer deg fra frustrasjonen ved å lage hver komponent selv etter brainstorming, skriving og testing av kode alene.

Andre rammeverk trenger tilpasset utvikling med dusinvis av verktøy og teknologier, ytelsesoptimalisering og vedlikeholdsbehov. Men Sencha sparer deg fra alle disse plagene ved å tilby rike, forhåndsbygde UI-komponenter klare til bruk med en gang.

#2. Kryssplattform

Brukere i dag ønsker å bruke en applikasjon som kjører på ulike enheter og plattformer, uavhengig av skjermstørrelse. Derfor må du gjøre applikasjonene dine på tvers av plattformer. Imidlertid har de fleste rammeverk begrensede muligheter for plattformer og enheter. Men Sencha fungerer på alle enheter du bruker, enten en stasjonær, smarttelefon eller nettbrett.

De støttede nettleserne er Chrome, IE 11+, Firefox, Opera, Safari 9+, Microsoft Edge på Windows 10, Chrome eller Stock-nettleser på Android 4.4+

#3. Sammenhengende kodestil

Ulike kodestiler kan være en utfordring for nye brukere å forstå, vedlikeholde og bruke applikasjonen. Og har du et distribuert team i organisasjonen din, blir det tøffere.

Men Sencha bruker en felles kodestil og en modell for alle komponentene for applikasjonene dine. Derfor blir det enklere å vedlikeholde og bruke appen.

#4. Brukerstøtte

Sencha tilbyr overlegen støtte, opplæring og tjenester gjennom hele plattformbruken din. Derfor, når du sitter fast et sted, kan du komme tilbake for å få hjelp, og teamet deres vil være der for å hjelpe deg med å løse problemene dine. Dette nivået av støtte og tjenester er vanskelig å finne med andre rammeverk.

#5. Objektorientert plattform

Hvis apputviklingsprosessen ikke er strukturert riktig, blir samarbeid vanskelig. Men med Sencha kan utviklerne dine bruke sine nåværende ferdigheter til å lage apper av høy kvalitet raskere.

Er Sencha verdt et forsøk?

Ja, Sencha er verdt å prøve hvis du vil bygge innovative, høyytende applikasjoner med letthet og hastighet.

Denne plattformen er utmerket for både utviklere og bedrifter, enten du er en oppstart, byrå, SMB eller bedrift. Det vil ikke bare spare tid og krefter på å skrive hundrevis av kodelinjer, men også redusere utgiftene dine. Du kan akselerere appproduksjonsprosessen og levere programvareproduktene dine til markedet raskere for å møte kundenes krav.

Gå derfor for Sencha og dra nytte av dets utmerkede verktøy, teknologier, produkter og tjenester og bygg applikasjonene du drømmer om.

x