De 5 beste automatiske klikkerne for Mac

Viktige takeaways

  • Auto Clicker for Mac av MurGaa gir mulighet for uendelige klikk og tilpassbare forsinkelser mellom klikk. Det er verdt prisen for kontrollen og allsidigheten den tilbyr.
  • Mac Auto Mouse Click by MurGaa automatiserer komplekse oppgaver ved å klikke og flytte markøren til forhåndsprogrammerte steder. Den er ideell for repeterende klikkoppgaver.
  • Mac Auto Clicker av FileHorse er en gratis automatisk klikker som lar deg angi antall klikk og tiden mellom klikk. Det krever noen ekstra trinn for å fungere på nyere macOS-versjoner.

En automatisk klikker er et program som endrer hvordan datamaskinen tolker museklikkene dine. Den kan tillate deg å klikke på knapper flere ganger med et enkelt klikk eller utføre forhåndsprogrammerte klikk på dine vegne. Ved å justere innstillinger og til og med lage makroer i programmet, kan du bruke en automatisk klikker med klikkbaserte videospill og fullføre klikktunge repeterende oppgaver.

Vi har satt sammen en liste over våre favoritt autoklikkere for Mac nedenfor. Les gjennom for å finne den beste automatiske klikkeren for dine klikkbehov!

1. Autoklikker for Mac

Auto Clicker for Mac ble utviklet av MurGaa, et selskap som faktisk har laget flere automatiske Mac-klikkere gjennom årene, en annen av dem har vi skrevet om nedenfor.

Du kan stille inn Auto Clicker for Mac til å utføre et uendelig antall klikk uansett hvor du plasserer markøren, og bare la disse klikkene opphøre når du stopper dem manuelt. Denne stopp og start kan oppnås med knapper i Auto Clicker eller ved å trykke på den midterste museknappen (hvis du har en) eller en hurtigtast du setter opp i programmet.

Auto Clicker for Mac lar deg konfigurere hvor mye tid som går mellom hvert klikk ved å legge inn forsinkelsen i sekunder og millisekunder. Så du kan sette den opp til å klikke 50 ganger på 50 sekunder, eller få 50 klikk på 1 sekund, hvis du stiller inn millisekundforsinkelsen riktig.

Denne appen lar deg også angi det maksimale antallet klikk du vil ha, noe som er flott med klikkbaserte spill som stenger eller utestenger deg hvis du klikker over et bestemt beløp i løpet av kort tid. Sjekk et spills vilkår og betingelser for å lære om eventuelle klikkgrenser for å unngå forbud, og still inn Auto Clicker for Mac deretter!

Du kan også slå klikkelyder på og av i Auto Clicker for Mac, og angi at klikkene skal være vanlige klikk eller kommando-klikk, også kjent som sekundære klikk, på Mac-en.

  28 Spørsmål og svar på Terraform-intervjuer i sanntid

Auto Clicker for Mac har en gratis prøveperiode, men etter det koster det $6,54 for seks måneders bruk på en enkelt Mac. Det er gratis automatiske klikkere for Mac du kan finne nedenfor, men mengden kontroll og allsidighet denne tillater kan gjøre det verdt å betale for.

Hvis du vil ha flere måter å bruke Mac-en på effektivt, kan du vurdere å sjekke ut vårt ultimate jukseark til viktige macOS-snarveier.

Nedlasting: Auto Clicker for Mac (Abonnement kreves, gratis prøveversjon tilgjengelig)

2. Mac automatisk museklikk

Den andre MurGaa autoklikkeren vi virkelig liker er Mac Auto Mouse Click. Dette klikker ikke bare for deg, det flytter også markøren til forhåndsprogrammerte steder. Derfor kan Mac Auto Mouse Click bidra til å automatisere noen komplekse oppgaver.

La oss si at du laster opp mange filer til en online database, hvor du klikker på de samme knappene om og om igjen. Du kan sette opp en rekke handlinger i Mac Auto Mouse Click som velger filer og klikker på disse knappene for deg. Å sette opp handlinger krever ikke kunnskap om koding eller programmering. Du flytter bare markøren dit du trenger den, forteller Mac Auto Mouse Click for å registrere den plasseringen med en hurtigtast, og angi hvilken type klikk du vil skal skje på det stedet i programmet.

Du kan flytte handlinger opp og ned i listen for å endre når de skjer, og redigere eller slette handlinger etter eget ønske. Klikktypene du kan legge inn i denne automatiske klikkeren er kommando- og vanlige klikk, dobbeltklikk, midtklikk og Shift-klikk, pluss noen funksjoner for automatisert tekstskriving.

Selv om det er utrolig nyttig for oppgaver med repeterende klikking (og det kan være mange av dem), kan Mac Auto Mouse Click være litt komplisert hvis du bare vil klikke på ett sted mange ganger, eller bare klikker på skjermen av og til for å beholde Mac-en. fra å legge seg.

Denne programvaren har også en gratis prøveperiode, men koster ellers $9,87 for seks måneders bruk på en enkelt Mac. Kontrollen og automatiseringen denne automatiske klikkeren for Mac tillater kan være verdt den prisen for deg, eller den kan være mer enn du trenger.

Nedlasting: Mac automatisk museklikk (Abonnement kreves, gratis prøveversjon tilgjengelig)

3. Mac Auto Clicker

En gratis autoklikker for Mac vi vil anbefale er Mac Auto Clicker av FileHorse. I likhet med Auto Clicker for Mac, vil Mac Auto Clicker klikke til du stopper programmet, eller til det treffer et bestemt antall klikk du angir for det.

  Sanntids SERP-analyse og rangeringssporing

Mac Auto Clicker har imidlertid et forsinkelsesalternativ du kan stille inn for å sikre at du har tid til å sette markøren på rett sted før den begynner å klikke. Den lar deg også sette en tidsbegrensning for automatisk klikking, hvis du ønsker å stoppe programmet på den måten.

Som andre automatiske klikkere på denne listen, kan du angi tiden mellom klikk og tiden mellom grupper med klikk i Mac Auto Clicker. Du trenger imidlertid ikke vite det nøyaktige antallet millisekunder du vil ha. Du kan stille inn klikkhastigheten på en skala mellom Veldig sakte og veldig rask for raskere tilpasning og enklere oppsett. Hvis du vil ha nøyaktigheten til å legge inn et nøyaktig antall sekunder og millisekunder, er det fortsatt et alternativ i denne automatiske klikkeren for Mac. Det er bare ikke nødvendig, siden programmet tilbyr et annet alternativ.

Mac Auto Clicker ser ut til først og fremst å fungere i macOS Yosemite og tidligere. FileHorse gir instruksjoner om hvordan du får Mac Auto Clicker til å fungere på senere versjoner av macOS, men å gjøre det krever noen ekstra trinn.

Likevel tilbyr Mac Auto Clicker like mye som Auto Clicker for Mac, og det er gratis. I boken vår virker det å gjøre litt mer benarbeid for å få det til å fungere på din Mac som en liten ulempe for en flott gratis automatisk klikker.

Nedlasting: Mac Auto Clicker (Gratis)

4. iMouseTrick

Hvis du leter etter en veldig enkel automatisk klikker for Mac, er iMouseTrick autoklikkeren for deg. iMouseTrick lar deg angi antall klikk du ønsker (inkludert et uendelig antall klikk) samt tiden mellom klikk. Den lar deg til og med stille inn en nedtelling før du starter.

Dette er alle funksjonene, bortsett fra alternativer for å skjule iMouseTrick-vinduet og stoppe klikkene når du holder musepekeren over vinduet. Det er derfor en veldig enkel Mac-autoklikker å bruke – du angir stort sett verdiene du vil ha ved å klikke og dra på skalaer hvis maksimalverdier du kan justere ved å skrive inn nye tall for dem. Men hvis du vil ha hurtigtaster for å stoppe og starte klikkene dine, eller andre mer avanserte alternativer, har iMouseTrick dessverre ikke dem.

iMouseTrick er imidlertid gratis, og i sin enkelhet kan det være alt du trenger. Vi vil anbefale det til de som leter etter en automatisk klikker for Macen uten mange dikkedarer, og til alle som kan være litt teknologisk utfordret eller teknofobe fra tid til annen.

  Har du Bluetooth på PC-en

Nedlasting: iMouseTrick (Gratis)

5. Dvel Klikk

Autoklikkere er ypperlige for mange dataspill, men de kan også være gode verktøy hvis klikking ofte gjør vondt i hendene eller er fysisk vanskelig for deg å gjøre. Ved å redusere mengden du må klikke, kan en automatisk klikker på Mac-en redusere smerten og belastningen ved bruk av datamaskin.

DwellClick tar dette et skritt videre ved å tillate klikkfri drift av datamaskinen. Du bare slår på programmet, peker markøren et sted med musen eller styreflaten, og venter et øyeblikk – DwellClick klikker på dine vegne.

DwellClick ikke bare vanlige klikk, kommando-klikk og dobbeltklikk, det kan klikke og dra for deg. Så du kan flytte vinduer rundt på skjermen og dra filer til mapper uten å måtte holde nede musen. Du kan også dra og endre størrelse på ting! For å få tilgang til disse alternativene, må du bare trykke på Fn-tasten på tastaturet når DwellClick er aktivert og velge typen klikk du ønsker fra popup-panelet. Preferanser kan også settes til å slå visse klikk og funksjoner av og på i denne automatiske klikkeren for Mac.

Du kan også angi at en tast på tastaturet skal fungere som et museklikk for deg, og til og med aktivere handsfree-alternativer hvis du bruker en hodesporing til å navigere på datamaskinen eller Mac-musen din ikke fungerer. DwellClick gir også mange visuelle og lydsignaler for å fortelle deg at et klikk eller dra har skjedd, hvis du ønsker eller trenger det.

DwellClicks skaper har sluttet å oppdatere autoklikkeren, så selv om den fungerer med nåværende macOS-egenskaper, vil mange ikke være sanne i fremtiden. Du vil heller ikke kunne få hjelp med DwellClick hvis du finner ut at du har problemer med den, siden appen heller ikke vedlikeholdes lenger.

Den gode siden av dette er at DwellClick nå er helt gratis, og igjen, det fungerer fortsatt som en automatisk Mac-klikker. Du trenger bare å laste ned lisensnøkkelfilen når du laster ned appen, og du vil kunne redusere mengden klikk du gjør (selv om du kanskje ikke klikker raskt) og spare hånd og mus for litt innsats fremover.

Nedlasting: Dvel Klikk (Gratis)

Det er mange flotte autoklikkere for Mac

Hvis du leter etter den beste automatiske klikkeren for Mac for å spille spill, eller for å gjøre repeterende oppgaver enklere, er det mange gode alternativer der ute. De fem vi har listet opp ovenfor er våre favoritter, hver med forskjellige funksjoner som har spart oss tid og spart oss for mye klikk.

Vi håper du kan finne den riktige autoklikkeren for deg og din Mac i listen ovenfor, og vi gleder oss til å høre hvordan det har hjulpet poengsummen eller datainntastingshastigheten din i fremtiden!