De 5 beste robotgressklipperne for hagen din i 2024

En manns hjem er hans rike, og hagen hans er en refleksjon av hans personlighet, så det er ikke rart at alle som har et hus vil ha det perfekt til enhver tid.

Det eneste problemet er at når det gjelder å stelle plenen din, er det alltid ulempen som med andre vedlikeholdsoppgaver, og det er det faktum at det tar tid, selv om du er en ekspert som vet hva han gjør.

Selvfølgelig er det alltid muligheten til å ansette et profesjonelt landskapsarkitektfirma til å gjøre jobben for deg, men du må betale gjennom nesen, siden det er noe du må gjøre med jevne mellomrom, og selv om du betaler naboens barn $20 for å gjøre det, de er ikke akkurat kvalifisert personell og deg juni ende opp med en hackerjobb.

Hvorfor en robotgressklipper?

Siden alle tre alternativene har svært merkbare ulemper, vil vi foreslå at du går for et fjerde alternativ, og det er å få din helt egen robotgressklipper, som i bunn og grunn er hva det høres ut som: en robotgressklipper som tar ta vare på plenen din med nesten ingen menneskelige innspill.

Disse gadgetene sparer mye tid, og mens den første investeringen juni avskrekke deg fra å kjøpe en med det første, vil du innse hvor kostnadseffektive de er når du ser hvor ren plenen din ser ut og hvordan de eneste andre pengene du kommer til å bruke vil være de ekstra wattene som vises på den månedlige elektriske enheten din. regning.

Men som alle andre smarte dingser for hjemmet ditt, kommer robotgressklippere i en rekke prisklasser, og de dyrere har noen ekstra funksjoner, for eksempel regn- og tyverisikringssensorer, Bluetooth- eller Wi-Fi-tilkobling, en mobilapp, eller til og med fleksible planleggingsmuligheter.

TLDR: Hvilke er de beste robotgressklipperne jeg kan kjøpe?

I et hastverk og ikke har tid til å lese alt, dette er de 6 beste robotgressklipperne:

WORX WR140 Landroid M
Husqvarna Automower 430XH
Husqvarna Automower 315X
MowRo robotgressklipper
Gardena 4069 R80Li
Bonus Wi-Fi-forlenger: NETGEAR WiFi Range Extender EX5000

Hva er en robotgressklipper?

På de enkleste vilkårene er en robotgressklipper i utgangspunktet en Roomba for plenen din, siden den vandrer rundt tilfeldig i hagen din og klipper gresset til et nøyaktig nivå og holder alt rent og jevnt ut.

Innsiden ligner også på Roombas, siden alle robotgressklippere er batteridrevne, og innsiden består hovedsakelig av en kraftig motor som driver et sett med sylskarpe kniver, AC-stasjonen, kantledninger og sensorer som lar den navigere gjennom hagen din uten å forlate eiendommen eller vandre i gatene.

Kantledningen har to funksjoner:

Den lader robotgressklipperen
Den fungerer som en perimeterretningslinje som vil fungere som en grense for den elektriske gressklipperen

Hvordan fungerer en robotgressklipper?

Drive en robotgressklipper

Når vi snakker om å slå på gressklipperne, varierer det interne batteriet fra modell til modell, og deres maksimale kapasitet spiller vanligvis den største rollen når det gjelder å bestemme en enhets prislapp, med de billigste som starter på rundt 30 minutter, mens de mer premium-modellene varer i godt over 4 timer.

Når det gjelder hvor lang tid det tar å lade klipperen, kommer alt an på hvor stor den er, samt hva batteriets maksimale kapasitet er, men det bør aldri ta mer enn 2 timer. Dessverre eksisterer ikke hurtigladingsalternativer som i smarttelefoner ennå, men du klipper heller ikke plenen så ofte at du trenger den konstant ladet og klar til å jobbe.

Programmere en robotgressklipper

Uansett hvor smart en enhet er, må du fortsatt programmere den selv, selv om det bare er én gang helt i begynnelsen, og de fleste modellene kan settes opp fra et innebygd kontrollpanel. Det er mange parametere som kan konfigureres fra disse kontrollpanelene, inkludert:

Soneskapere
Sesongbestemte tidtakere
På og av-knapper
Kjører diagnostikk
Tidsplanlegger for skjæring
Viser skjærehistorikken
Konfigurasjon av kantskjæringsinnstillinger

Som nevnt tidligere kommer noen robotgressklippere til og med med dedikerte apper som lar deg kontrollere dem fra mobilenheten din, selv om dette er noe bare de med Bluetooth eller Wi-Fi-tilkobling har, og de er også de som kommer med en større prislapp.

Ikke bare det, men hvis plenen din er ganske stor, må du kanskje også bruke noen Wi-Fi-forlengere når gressklipperen kommer veldig langt unna huset ditt.

Hvordan velger jeg en robotgressklipper?

Til tross for at robotgressklippere er relativt nye på gadgetmarkedet, finnes det mange modeller tilgjengelig fra mer eller mindre kjente selskaper, og dette kan gjøre det litt vanskelig å velge riktig produkt for akkurat dine behov.

Hvis vi har vakt din interesse, la oss vise nøyaktig hva du skal se etter hvis du vil lete etter din egen robotgressklipper, og helt på slutten av artikkelen viser vi deg også noen flotte modeller du bør definitivt se over.

Størrelsen og formen på plenen din

Dette kriteriet er sannsynligvis det viktigste for når du velger en robotgressklipper, siden den maksimale klippekapasiteten varierer mye fra gressklipper til gressklipper, der de billigere har en arbeidskapasitet på 0,25 dekar, mens de større og dyrere de er på 1,25 dekar i kapasitet.

En større kuttekapasitet betyr en større batteripakke siden den må kunne dekke så mye jord som mulig mellom oppladingene.

Det andre kriteriet er formen på plenen din, siden gårdsplasser som har mange mulige hindringer som blomsterbed og trær og hagemøbler vil ta opp mer av batteriet til gressklipperen, og dette er hovedsakelig fordi roboten din konstant vil bruke sine interne sensorer for å unngå dem, mens en rektangulær tomt uten annet enn gress vil være lett å håndtere.

Klippeaggregat

For de av dere som aldri har brukt en gressklipper før, selv en tradisjonell, er klippeaggregatet i utgangspunktet området under klipperen der knivene spinner, og et større klippeaggregat betyr et bedre forhold mellom hvor mye plen den kan klippe og hvor mye den må reise.

Med det i tankene har mindre robotgressklippere klippeaggregater på rundt 7 tommer i klippebredde, mens den største av dem til og med kan nå 2 fot.

Formen på klippebordet er like viktig, siden den bestemmer høyden den skal klippe gresset på, og hvordan den vil oppføre seg hvis terrenget i seg selv ikke er for jevnt. For eksempel bruker mange robotgressklippere et flytende dekkdesign som tillater raske høydejusteringer, og dette sikrer at bladet formerer seg i ujevnt terreng, slik at ujevnheter i plenen din ikke har skallete flekker.

Til slutt varierer klippebladet fra gressklipper til gressklipper, og det er mange forskjellige typer å velge mellom, inkludert:

Enkelt spinnende blad
Flere spinnende blader
Spinnende skive foret med flere barberblader

  Slik selger du den bærbare datamaskinen, telefonen eller nettbrettet for topp dollar

Formen på bladet i seg selv er ikke så viktig, siden nesten alle gressklippere klipper gresset i biter som er så små at de blir til gjødsel i løpet av få dager, og du trenger ikke å bekymre deg for å pakke det i pose heller, så det er enda en måte disse enhetene hjelper deg med å spare tid på.

Ekstra funksjoner

Alle gressklippere kan klippe gress og holde seg innenfor plenens grenser, så de ekstra pengene du betaler som ikke er for batteriet vil være på grunn av de ekstra funksjonene den har.

Når det er tilfelle, sørg for at du velger noe du faktisk skal bruke, og her er en liste over ting du juni eller juni ikke sees i alle robotgressklippere:

Fleksibel programmering – Dette lar deg lage tidsplaner for klipping av gress, og du kan lage individuelle planer for flere soner, noe som er nyttig når plenen foran og bakgården din er atskilt.
Multi-sone-kompatibilitet – De av dere med større plener juni dele den inn i flere håndterbare soner, slik at selv gressklippere med mindre batterikapasitet vil kunne håndtere dem. Dette lar dem også fokusere oftere på det mer plagsomme området, slik at en plen der gresset vokser annerledes fortsatt vil bli jevnt klippet.
Værsensorer – Å jobbe i gjørmete omgivelser kan være vanskelig selv når du sitter i en bil, så forestill deg hvordan en robotgressklipper vil oppføre seg. Klippeaggregatet kan bli tilstoppet av en blanding av gress og gjørme, og hjulene kan til og med sette seg fast eller dele seg uberegnelig. Hvis du bor i et område med hyppige regn som kommer plutselig, vil en robotgressklipper med regnsensorer vite hvordan den skal gå tilbake for å dekke helt av seg selv inntil annet blir fortalt.
Hjulstørrelse – Monstertrucker kan håndtere det tøffeste terrenget på grunn av deres gigantiske hjul, og til en viss grad gjelder det samme prinsippet for robotgressklippere også, siden dette er noe du må være oppmerksom på hvis plenen din er består av ujevnt landskap.
Navigasjonssystem – Som nevnt tidligere bruker mange robotgressklippere kantledninger for å etablere grensene til hagen din og sikre at den klipper gresset fra alle hjørner og kanter. Det finnes imidlertid også modeller som fungerer ved å navigere via GPS, og selv om dette betyr at det er en ledning mindre å bekymre seg for, overskyet vær juni hindre det til en viss grad.
Fjernkontrollfunksjoner – Mange robotgressklippere (riktignok de dyrere), kommer med sine egne dedikerte apper slik at du kan kontrollere dem via mobiltelefonen din, og de kan kobles til resten av nettverket ditt via Bluetooth, Wi-Fi, eller mobilkretser, og hvis du leter etter enda mer frihet, er det noen få modeller som til og med kan kontrolleres gjennom stemmeassistanse som Amazons Alexa
Støynivåer – Siden en robotgressklipper er noe du kan programmere til å fungere når som helst på dagen, vil de av dere som ønsker å programmere den i nattetimer juni ønsker å se etter mer stillegående modeller, selv om de fleste moderne gressklippere er laget for å fungere på rundt 55-65dB, selv om de høyere kan nå 75dBs.
Anti-tyveri evner – Gitt hvor dyre robotgressklippere er, er det nesten forståelig hvis noe kan tenke seg å ta din i stedet for å kjøpe en til seg selv.

Heldigvis kommer mange robotgressklippere med et tyverisikringssystem som slår dem av når de blir plukket opp, og hindrer dem i å fungere igjen med mindre en angitt PIN-kode angis. Andre modeller kommer til og med med innebygde alarmsystemer som de fra biler, eller deres GPS-sporingssystem kan brukes til å finne dem igjen.

Pris

Som alle moderne elektroniske enheter, er det enheter på inngangsnivå, og det er de dyrere som kommer med mange ekstra funksjoner, men også som moderne elektroniske enheter er det en fin linje mellom en prislapp som er verdt det og betaler for mye for noen funksjoner du sjelden bruker.

Uansett, selv de billige gressklipperne er faktisk ikke veldig billige, så se nøye etter hva du kjøper, for det er bedre å være oppmerksom enn å betale med kredittkortet ditt og angre senere.

Som et eksempel, en billig modell uten noe annet enn det grunnleggende er litt over $500 hvis du kan få den på salg, mens de virkelig dyre kan nå $5000 dollar, på toppen av dette bør du legge til noen ekstra hundre dollar for profesjonell installasjon hvis din gressklippermodell krever det.

Heldigvis vil mange robotgressklippere noen ganger inkludere en pleninspeksjon slik at de kan anbefale nøyaktig hvilken modell som vil være bra for deg, men igjen må man huske at hovedmålet deres er å foreta et salg, og ikke nødvendigvis hjelpe. du.

Installasjon

Installasjon er nok en stor pengevask når det kommer til robotgressklippere, så om du bestemmer deg for å installere den selv eller med hjelp av en ekspert er ikke noe som har med ekspertisen din å gjøre.

Faktisk har det mer å gjøre med ditt tålmodighetsnivå, siden prosessen er enkel i seg selv, men den er også ekstremt kjedelig.

For eksempel vil de fleste leverandører av robotgressklippere gi deg online videoveiledninger, skriftlige instruksjoner, et måleverktøy for å legge ledningen, en trådsnelle og staker for å holde ledningen på plass, men avhengig av hvor stor plenen din er, Forvent å bruke en time eller mer på å installere ledningene.

Som vi sa tidligere, tilbyr noen leverandører til og med å gjøre installasjonen for deg, selv om det vil sette deg tilbake med ganske mye, og noen modeller krever til og med en profesjonell for å installere det for deg, ellers vil du elske garantien din.

Den gode nyheten er at etter denne riktignok betydelige forhåndsinvesteringen, er det eneste du trenger å gjøre når den er installert, å huske å rengjøre klippeaggregatet og skifte ut knivene en gang i måneden.

BESTE robotgressklipper for 2024 (anmeldelser)

1. WORX WR140 Landroid M Robotklipper

WORX WR140 Landroid M vinner vår #1 plass, ikke fordi den har flest funksjoner eller det beste designet, men fordi den har det beste pris-til-funksjonsforholdet alle våre modeller, så for alle som aldri har hatt en slik enhet før er det den perfekte startmodellen å starte med siden den er godt balansert.

Faktisk er alle de følgende oppføringene etter denne i utgangspunktet varianter av det, med mer vekt på ett område enn det andre, eller med flere funksjoner, men med en prislapp som juni skremme de fleste gjennomsnittlige brukere.

Funksjoner

Denne robotgressklipperen kommer med doble roterende kniver, og en stor LCD-skjerm hvor du kan kalibrere visse funksjoner, og når det gjelder interne sensorer har den en veldig nyttig anti-regnsensor. De av dere med litt ekstra penger kan også legge til en antikollisjonssensor som lar den navigere tydeligere rundt hagehindringene.

Når det gjelder tilkobling, kommer WORX WR140 Landroid M med innebygd Wi-Fi og GPS-støtte, og den kommer også med sin egen mobilapp som er tilgjengelig for både Android og iOS, så fjernkontroll kommer enkelt.

Appen kan også vise seg å være nyttig siden du kan angi gressklipperpreferansene dine fra den, for eksempel klipperens fremgang, eller eventuelle problemer som juni har skjedd under klippeprosessen, og den varsler deg også når noen prøver å stjele den fra eiendommen din.

  (LØST) PC-en din fikk et problem og må startes på nytt

Selvfølgelig handler appen ikke bare om tilbakemelding, men lar deg også styre og kontrollere gressklipperen, inkludert verktøy som en plenstørrelseskalkulator

Installasjon

Å installere denne modellen er ikke så mye av en stor sak, siden det er en av de som ikke krever en eksperts berøring, bare tid brukt på å legge ned kantledningen, og du vil motta 250 ledningsplugger og en 590- fotsnelle med kanttråd som standard, noe som er mer enn nok for en plen i gjennomsnittlig størrelse.

Når alt er installert, er alt du trenger å gjøre å slå på gressklipperen, synkronisere den til Wi-Fi, vente på at fastvaren oppdateres (ja, den er så smart at den har fastvareoppdateringer), og du kan gå rett til bruker det.

Kjennelse

Å teste dette produktet gikk ekstremt bra, da det klarte å gjøre vår ustyrte plen til noe som ligner på en fotballbane på kort tid, og det klippede gresset ble kuttet i så fine biter at du knapt kunne se det uansett.

WORX WR140 Landroid M reagerte deretter når den traff en hindring eller når det begynte å regne, og så snart batteriet begynte å nå lave nivåer, visste det hvordan det skulle gå tilbake til ladestasjonen helt av seg selv.

Alt i alt anbefaler vi at denne robotgressklipperen er et must-have, spesielt for de av dere som aldri har eid en slik enhet før siden den har mange funksjoner, har anti-tyverifunksjoner og appen er mer enn pålitelig .

Du kan kjøpe WORX WR140 Landroid M fra Amazon, og på grunn av sin popularitet er den ofte inkludert i salget fra tid til annen, så sørg for at du drar nytte av eventuelle rabatter.

2. Husqvarna Automower 430XH Robotgressklipper

Husqvarna Automower 430XH, og selv om den kommer med en mye høyere prislapp enn vår forrige oppføring, veier den mer enn opp for det gjennom det store antallet funksjoner den gir.

Funksjoner

Når det gjelder størrelse, kan Husqvarna Automower 430XH betraktes som en middels stor enhet, men ikke la deg lure av dette siden det interne batteriet er mer enn nok til å gi det en dekning på 0,8 mål før det må lades.

Når det gjelder tilkobling, kan enheten konfigureres og kontrolleres fra enhetens innebygde panel, den dedikerte mobilappen kalt Automower Connect, Amazon Alexa eller Google Home, og så lenge Wi-Fi-signalet ditt er sterkt, kan du kontrollere det uansett hvor du er.

Denne robotgressklipperen er veldig stillegående, og den har et bredt utvalg av innebygde sensorer som gjør bruken så problemfri som mulig, inkludert Plus, Lift & Tilt-sensorer som lar den enkelt navigere i ujevnt terreng uten store problemer, og de sørger for intuitiv unngåelse av hindringer og barnesikkerhetskontroller.

Andre pene funksjoner som er verdt å nevne er LED-frontlykter, gummistøtfangere, spesielle hjulkapsler og GPS-navigasjon og tyverisporing, som er standard i X-Line Series-klippere.

Gressklippingen er også effektiv siden klippeaggregatet kan justeres i høyden fra 2 til 3,6 tommer, noe som resulterer i at det klippede gresset i hovedsak blir omgjort til mulch som må pakkes etterpå, slik at dette verktøyet ikke bare klipper plenen din, det også gjødsler den.

Installasjon

Installering av Husqvarna Automower 430XH er ganske standard, siden du har alt du trenger i esken, fra grensekabler til de patenterte guidekablene. Bare installer tappene, legg fra deg ledningene, synkroniser robotgressklipperen din, skriv inn dine ønsker for klippeparametere, og len deg tilbake og slapp av mens den gjør jobben for deg.

Kjennelse

Hvis du ikke har noe imot å betale litt mer for noen ekstra funksjoner og for perfekt klippet gress, så fortsett og kjøp Husqvarna Automower 430XH. Den er enkel å installere, enkel å konfigurere, og du trenger heller ikke profesjonell hjelp til å sette den opp.

Du kan gå videre og sjekke ut Husqvarna Automower 430XH på Amazon, og du kan også se over de andre modellene deres, siden de tilbyr mye for et bredt spekter av brukere.

3. Husqvarna Automower 315X gressklipper

Uten å ønske å få det til å se ut som om vi har favoritter, kunne vi ikke la være å inkludere enda et Husqvarna-produkt på listen vår, siden de er akkurat så gode (selv om de er litt dyre).

Funksjoner

Husqvarna Automower 315X er en mye mindre versjon av Husqvarna Automower 430XH, som er omtrent halvparten av størrelsen, har omtrent halvparten av klippekapasiteten, og ligger på rundt (du gjettet det) halvparten av prisen på 430XH.

Akkurat som sin storebror har Husqvarna Automower 315X en dedikert app som du kan kontrollere og overvåke aktiviteten på, selv om kontrollpanelet ombord fortsatt er til stede, og stemmestyring via AMazon Alexa og Google Home er fortsatt et alternativ.

Sensorene ombord er veldig effektive, spesielt værdeteksjonssensorene, og denne lille roboten er rask til å komme seg ut av regnet så snart den registrerer de aller første dråpene. Dessuten kan du programmere den til å komme seg ut av lyet fra tid til annen for å se om regnet sluttet og, hvis det gjorde det, gjenoppta plenklippingen så snart som mulig.

Et annet kjekk verktøy som denne lille fyren har er den avanserte GPS-en, og den hindrer den ikke bare i å gå utenfor plenens grenser, den varsler den også om områdene den allerede har besøkt, slik at den ikke krysser de samme to ganger. mens du gir avkall på andre.

Når det gjelder sikkerhetsfunksjoner, er Husqvarna Automower 315X en av de gressklipperne som automatisk slår seg av og ber om en PIN-kode i tilfelle den registrerer at noen prøver å stjele den, og selv om noen tar den, kan du bruke GPS-en til å finner det umiddelbart.

Installasjon

Det er ikke noe spesielt med å installere denne spesielle robotgressklipperen sammenlignet med de større Husqvarna-modellene, siden du fortsatt trenger å legge fra deg wireplugger og ledninger, må du fortsatt koble den sammen med gressklipperen til Wi-Fi og appen, og du må fortsatt legge inn visse parametere manuelt før den begynner å klippe gress.

En ting som er verdt å nevne er at til tross for den mindre størrelsen og batterikapasiteten, er det ingen forskjell mellom denne gressklipperen og den forrige når det gjelder effektiviteten av gressklippingen, siden denne lille roboten vil gjøre alt gress til mye, den trenger bare å bruke litt mer tid og trenger noen ekstra oppladninger for å fullføre oppgaven.

Hvis det plager deg, anbefaler vi at du kjøper Husqvarna Automower 315X bare hvis du har en mindre hage, men hvis ikke, velg hvilken modell du vil.

Kjennelse

Husqvarna Automower 315X presterte perfekt under testing, og etter å ha kalibrert den for å klippe gress til en spesifisert lengde, var det nesten morsomt å se den tusle rundt og gjøre ustelt plen til en som vi kunne være stolte av å vise frem til naboene våre.

Hvis du har sett øynene dine på å kjøpe Husqvarna Automower 315X, kan du få den, sammen med alle de andre Husqvarna robotgressklipperne fra Amazon, og ikke bekymre deg for å betale litt ekstra, siden det vil være verdt det i det lange løp. Dessuten har Amazon flash-salg på stort sett alt, så å få denne enheten på et røverkjøp er definitivt noe du ikke bør gå glipp av.

  USB-RF vs. Bluetooth for mus og tastaturer: Hvilken er bedre?

4. MowRo Robotgressklipper

MowRo er litt nyere for robotgressklippermarkedet, men det betyr ikke at de ikke er flinke til det, siden vi anså en av modellene deres for å være verdig listen vår, spesielt gitt dens avanserte planleggingsfunksjoner som tillater en veldig hands-off tilnærming når det gjelder å klippe gresset rundt huset ditt.

Funksjoner

Hovedhøydepunktet til MowRo-robotgressklipperen er hvor uavhengig den opptrer når du først gir den noen innledende direktiver. De innebygde sensorene gjør at det ikke ser så mye ut til å unngå hindringer, ettersom det lett kan oppdage de som beveger seg, for eksempel kjæledyrene dine eller barna dine.

Når vi snakker om det, er de trygge fra MowRo-knivene siden de er plassert i en spesialisert klippebladbeskyttelse som forhindrer utilsiktet skade, på samme måte som bladbeskyttelsene som brukes av lofjerningsenheter.

Det avanserte planleggingssystemet lar deg stille inn det og glemme det, siden du kan velge tidspunktet du vil at det skal starte og la det gjøre resten. Dessuten trenger du ikke å bekymre deg for at den går tom for strøm midt i hagen din, siden den vet hvordan den skal gå tilbake til dokkingstasjonen for å lade opp når strømnivåene når en viss terskel.

MowRo er også flott for områder der været enten er veldig regnfull eller hvis klimaet er veldig støvete, siden den er bygget for å motstå begge deler, men det hadde vært ideelt om den hadde en innebygd regnsensor for å unngå dem helt.

Dessverre er en funksjon den mangler muligheten til å gjenoppta fremdriften hvis den av en eller annen grunn gikk tom for strøm før den klarte å gjøre hele plenen minst én gang.

Installasjon

Det er ikke vanskelig å installere MowRo i det hele tatt, siden du følger standardprosedyren for å installere en robotgressklipper. Du legger ganske enkelt ned kantledningen for å sette ut grensene for plenen din og gir også gressklipperen en måte å lede seg selv til ladestasjonen når den trenger det.

Deretter må du stille inn tidsplanen og legge inn plenstørrelsen din, og så vil MowRos komplekse algoritmer gjøre resten for deg, og sørge for at gresset ditt klippes jevnt overalt, slik at det aldri virker grønnere på den andre siden.

Kjennelse

Selv om den er forenklet og med begrensede kontrollmuligheter, har MowRo robotgressklipper mange funksjoner som gjør den nesten helt autonom, og den lille prislappen gjør den til en flott robotgressklipper for alle som ønsker å bli kvitt en ekstra oppgave uten å investere. for mye.

Når vi snakker om investeringer, kan du kjøpe MowRo robotgressklipper fra Amazon til en spesiell rabattpris.

5. Gardena 4069 R80Li Robotklipper

Den siste oppføringen på listen vår er ikke nødvendigvis den minst bra, den er bare ikke like funksjonsrik som de andre oppføringene våre. Gardena 4069 R80Li er en pålitelig og godt avrundet robotgressklipper som kan gjøre kort arbeid med små plener foran og bakgårder, og den har også et svært moderne utseende og kompakt sidechassis.

Funksjoner

Å kontrollere denne robotgressklipperen er ganske grunnleggende siden du bare kan gjøre det fra det innebygde kontrollpanelet hvorfra du kan justere klippehøyden (mellom 2 til 5 cm (via en dreieknapp), mens et stort utvalgspanel og display lar deg angi forskjellige klippetider eller dager.

Den gjør en utmerket jobb med å klippe gress, krever ingen poser, og den er bygget for å motstå regnet, selv om det, akkurat som med forrige oppføring på listen vår, hadde vært bedre om den visste hvordan den skulle komme seg helt ut av den.

Den har en total klippekapasitet på opptil 800 kvadratmeter, og den vet hvordan den skal lade seg selv når batteriet når kritiske nivåer. Apropos det, batterikapasiteten er rundt 60 til 80 minutter avhengig av gresset i plenen din.

Dessverre mangler den noen av de finere navigasjonsferdighetene som finnes i de andre modellene, noe du vil legge merke til når du ser den løpe på en tilsynelatende tilfeldig måte gjennom for- og bakgården din.

Det er imidlertid også de mest stillegående gressklipperne på listen vår, og er i praksis umerkelig med mindre du er i selve hagen.

Installasjon

Denne spesielle robotgressklipperen er litt enklere å installere enn de andre, spesielt fordi i tillegg til å sette grenseledningene, er det ikke mye annet du trenger å gjøre, siden det ikke er noen app å pare den med, og heller ikke noe Wi-Fi-nettverk.

Kjennelse

Gardena 4069 R80Li er lærebokeksemplet på hva et inngangsprodukt kan være, og det er derfor vi ikke anbefaler det til de av dere som allerede er kjent med slike enheter, og som allerede er klare og ser etter noe med en noen ekstra triks i ermet.

Du kan kjøpe Gardena 4069 R80Li på Amazon, og selv om du ikke klarer å fange den mens den er på salg, er prisen allerede så lav at det ikke blir så stor sak uansett.

Du trenger også: NETGEAR Wi-Fi Range Extender EX5000

Vi har allerede snakket om behovet for en Wi-Fi-forlenger når du bruker en robotgressklipper, spesielt hvis du planlegger å kontrollere via app eller talekommandoer, siden den naturlige rekkevidden til selv en Wi-Fi-ruter på toppnivå klarer seg sjelden. å trenge gjennom veggene i et hus.

På grunn av dette anbefaler vi at du prøver ut en ekstra kraftig Wi-Fi-forlenger bare slik at du kan være sikker på at signalet går langt utover grensene til et hus, og at Wi-Fi-forlengeren er NETGEAR EX5000.

Funksjoner

Ved hjelp av denne kraftige enheten kan du utvide gjeldende rekkevidde til rutersignalet ditt med ytterligere 1500 kvadratfot, og det kan enkelt gi tilkobling ikke bare til robotgressklipperen din, men til totalt 25 enheter.

Dessuten kan den støtte overføringshastigheter på opptil 1200 Mbps, og selv om dette ikke er så viktig når det kommer til gressklipperen din, gjør det at den har nesten 100 % oppetid, siden å miste signal betyr stort sett å miste kontrollen over roboten din.

Kjennelse

Hvis du har et veldig stort landområde rundt huset ditt som trenger konstant oppmerksomhet for din smarte gressklipper, anbefaler vi at du får denne Wi-Fi-forlengeren, siden den ekstra dekningen alene er nok til å gjøre den til et verdig tillegg.

Prisen er ikke høy i det hele tatt, og hvis du kjøper den NETGEAR Wi-Fi Range Extender EX5000 fra Amazon, kan du til og med få sjansen til å finne den under et av deres periodiske salg.

Automatisk gressklipper: Konklusjon

Vi håper at vi har gitt deg nok informasjon om hva du trenger å se etter når du leter etter en ny robotgressklipper, og vi vet viktigheten av å gjøre det riktige kjøpet, spesielt når vi snakker om enheter der selv de billigste modellene fortsatt er tilgjengelige. koster godt over $500 dollar.

Derfor ble oppføringene på listen vår valgt slik at så mange budsjetter og behov dekkes, slik at du kan se akkurat hva markedet har å tilby, og hva hver eneste prisgruppe vil gi ekstra.

Til syvende og sist er det et spørsmål om personlig preferanse hvilken gressklipper du velger, men én ting er sikkert: ingenting slår den følelsen av å lene seg tilbake i skyggen mens en smart liten robot forvandler plenen din som ser ut som en afrikansk savanne. noe som ser ut som en europeisk fotballbane.

Fortell oss hvilke andre modeller du synes er verdt denne listen, vi vil se over dem, og hvis de virkelig skiller seg ut av en eller annen grunn, legger vi dem til i listen vår uten å tenke på det.